Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin canım, evladında hayırlısıHerkes kendi keyfinde, kimse ilgilenmiyor. Biri altında oturuyor, o bile çıkıp bakmıyor.
Eşim diyor kardeşlerine, umursamıyorlar. Tüp bebek olduklarından haberi yok kimsenin. Olsada bişey değişmezdi zaten. 6 yıl bitti, bildim bileli eşim ilgileniyor, ben ilgileniyorum. Ne damatları, nede kızları biz bakarız demiyorlar
Amin canım, öyle : (Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin canım, evladında hayırlısı
Tabi kuzum dogmazlar mumkn degil bende 280p olmusum tam zamanli dogmusum0-3 ler hep büyük canım ya benim minnaklar 3-3.5 civarı doğmazlar diye düşünüyorumanaları tek bebekken 2200 doğmuş onlar ne olacak bakalım. Bu ürünleri üretenler az da prematüre bebekleri düşünse çok iyi olacak
Sagolasn canimNormal doğumaengel değilmiş canım ama bebek önde gitmeye devam ederse şekerimde var işte ozaman normale engel
Haha eşim onada çözüm buldu ablam hergün gelecekmiş evimizi temizleyecekmiş. Ablam kendin evini süpürmüyor kolunda 2 yırtık boynunda fıtık var eniştem süpürür. Kv 2 sokak üstte göya temizlikçi için destek verecekti maddi 1 kere ödedi arkası yok. Ama kv gelse evi süpürmeye kalksa eşim ver ben süpüreyim der.
Canım diyet yapmadım ben gece 12den sonra yemek yemedim sadece
Allah eşine yardımcı olanlardan razı olsun, eşimde biri al diyor ama onuda hesapladım ayda 380-400e geliyor maddi yük yani
Geçen seneki temmuz annelerinde 2750 doğan ikizler vardı inş bebişleriniz kilolu olur cnm
Gule gule giy canimKendime bugun defacto dan hamile gömleği aldım. Hiç bir kıyafetim olmuyor malesef
Sagol canım, sende güle güle giyGule gule giy canimbnde dun netten siparis verdm cok indirim vrdi bakan olursa kzlar sepette %25 indrm de oldu ek olarak 2 parca aldm bnde bi parca fiyatndn uyguna geldi
Selam canim bnde dusunuyorm ikizlerde kullansli olur dedgn gibiValla ben bakmaya basladim anca karar veririmbaby&plus 6in1 diye yaz canim cok hosuma gitti ebebekte 300tlymis. 15 kiloya kadar tasiyomus. Kurulum videosu falan izledim icime de sindi. Sallaniyo katla kaldir ozelligi var. Yani bir cok sey bir arada ve basit sekilde
Nst de kasılma çıktığında dil altı nidilat vermişti doktor bana. Sürekli takip altında oluyorsun. Sen birde kendi doktoruna da görün canım, çantanı da hazır et. Zamanında gelirler inşallah kuzucuklar. İkiz olunca daha temkinli oluyor insan :)Gunaydin kzlar hayirli cumalaraksm hastanedeydm normal agrilara ek regl agrilari vrdi biraz doktora yazdm yaknda hastane vrsa git bu donemde rske atmayalm de. Usg normal gorndu hrsy rahm agzi kapali duruyo dedi ama nobtci yasli bi doktrdu vajinal bkmadi ikiz ve tupbebek oldgnu duynca nst bakalim emin olalim rskli haftalrdasn dedi. Kirk sancilar var artmamali bu arada degsmeyp etkilemeyedebilir ama dinlenmen ve onlem amcli ilac icmen lazm dedi. Ciddi bisi ckmadi sukur ama bu hftalr cok onemli risk alinmaz dinlenmen daha iyi dedi progestn yzdi bide dil alti bisiler dedi anlamadmhicbisi. bnde isyernde oturuyorm ama hic mola yapamiyorm dnlenemiyorm malesf cok yoruluyorm is yetstrcm die hep stres gergnlk icindeym dusncesiz insan yoruyor is degl o bile tetklems olabilir ben ses etmedkce cok rahatlar hamile deglm gibi dvraniyolr bide ikizim biliyolr yonetcim bliyo tedavi oldgumu onlari cekene ksdr isimi yapip cikarm deyp allaha havale ettm hep. bugun evdeym rapor vrdi kendi doktorn planini yapar dddi. Bugun gidicm tkrar muayene bide ilaclari alcm. Doktorumada solicm uzun rapor yazsn dinlenmm gerekirse yoksa ise gittktn sora dinlenme olmuo:s
Evet bole bi isim solemsti canim. Haberi vrdi onada gidicez yarn sabah seker yuklemem vrdi zatn. ciddi bisi degl bncede risk ve sorunlulk almk istemiyorlar erken haftalr die. Istnbul biliyosnuz yakn yere gitmk bile 1 saat nrdeyse oluyo ise gidp gelrkn. allah korisin ins canim zamanli gelicklerNst de kasılma çıktığında dil altı nidilat vermişti doktor bana. Sürekli takip altında oluyorsun. Sen birde kendi doktoruna da görün canım, çantanı da hazır et. Zamanında gelirler inşallah kuzucuklar. İkiz olunca daha temkinli oluyor insan :)
Gecmis olsun canim aman bol bol dinlenGunaydin kzlar hayirli cumalaraksm hastanedeydm normal agrilara ek regl agrilari vrdi biraz doktora yazdm yaknda hastane vrsa git bu donemde rske atmayalm de. Usg normal gorndu hrsy rahm agzi kapali duruyo dedi ama nobtci yasli bi doktrdu vajinal bkmadi ikiz ve tupbebek oldgnu duynca nst bakalim emin olalim rskli haftalrdasn dedi. Kirk sancilar var artmamali bu arada degsmeyp etkilemeyedebilir ama dinlenmen ve onlem amcli ilac icmen lazm dedi. Ciddi bisi ckmadi sukur ama bu hftalr cok onemli risk alinmaz dinlenmen daha iyi dedi progestn yzdi bide dil alti bisiler dedi anlamadmhicbisi. bnde isyernde oturuyorm ama hic mola yapamiyorm dnlenemiyorm malesf cok yoruluyorm is yetstrcm die hep stres gergnlk icindeym dusncesiz insan yoruyor is degl o bile tetklems olabilir ben ses etmedkce cok rahatlar hamile deglm gibi dvraniyolr bide ikizim biliyolr yonetcim bliyo tedavi oldgumu onlari cekene ksdr isimi yapip cikarm deyp allaha havale ettm hep. bugun evdeym rapor vrdi kendi doktorn planini yapar dddi. Bugun gidicm tkrar muayene bide ilaclari alcm. Doktorumada solicm uzun rapor yazsn dinlenmm gerekirse yoksa ise gittktn sora dinlenme olmuo:s
İnsallah canım benim, bu bebişler bazen aceleci olabiliyorlar. Bakalım bizi neler bekliyorEvet bole bi isim solemsti canim. Haberi vrdi onada gidicez yarn sabah seker yuklemem vrdi zatn. ciddi bisi degl bncede risk ve sorunlulk almk istemiyorlar erken haftalr die. Istnbul biliyosnuz yakn yere gitmk bile 1 saat nrdeyse oluyo ise gidp gelrkn. allah korisin ins canim zamanli gelickler
Ole hissediyormcanta isini halletmk mantkli ama tatlim❤
Benimde kanıyor malesef, hamilelik takvimi yüklenmiştim, orda olabilir diye yazıyorKizlar dislerimi fircalayamaz oldum yaa agzim kan icinde kaliyor butun dis etlerim kaniyor aciyor napmam lazim
Bende hiç olmadı canım ama olması çok normalmiş özellikle ne yapılıyor bilmiyorum aldığıgmz takviye vitaminler ise yarar umarım diş eti kanamasına ilaçtan başka bişeyn geçireceğini sanmam. Daha yumuşak kıllı bi fırça ile fırçala canım ben hamilelikte yumuşak fırçaya geçtm zaten diş minesi hassas daha hassas oluyor.Kizlar dislerimi fircalayamaz oldum yaa agzim kan icinde kaliyor butun dis etlerim kaniyor aciyor napmam lazim
Ama oylr boyle kanamiyor canim yaa. Fircayi surer surmez ki yumusak uclu firca aldim yine de kan doluyo agzim. Dis etlerimde cekilmis galiba vitaminleri de eksik etmiyorum insallah ilerlemez bu durum ablam dis eti cekilmesinden ameliyat oldu zor biseyBenimde kanıyor malesef, hamilelik takvimi yüklenmiştim, orda olabilir diye yazıyor
Bende degistirdim fircayi canim yumusak aldim kaniyo diye ama su siralar daha da artti kanamasi butun dis etlerim kaniyorBende hiç olmadı canım ama olması çok normalmiş özellikle ne yapılıyor bilmiyorum aldığıgmz takviye vitaminler ise yarar umarım diş eti kanamasına ilaçtan başka bişeyn geçireceğini sanmam. Daha yumuşak kıllı bi fırça ile fırçala canım ben hamilelikte yumuşak fırçaya geçtm zaten diş minesi hassas daha hassas oluyor.
Yorgunluk iş stresi insanla uğraşmk zaten ayrı bi dert hepsi tetikler canım bunların bütün vücut dinlenmesi lazım ondan sonra bişeycik kalmaz seninkilerin gelmesine ooo daha var allahn izni ile geçmiş olsun çok.Gunaydin kzlar hayirli cumalaraksm hastanedeydm normal agrilara ek regl agrilari vrdi biraz doktora yazdm yaknda hastane vrsa git bu donemde rske atmayalm de. Usg normal gorndu hrsy rahm agzi kapali duruyo dedi ama nobtci yasli bi doktrdu vajinal bkmadi ikiz ve tupbebek oldgnu duynca nst bakalim emin olalim rskli haftalrdasn dedi. Kirk sancilar var artmamali bu arada degsmeyp etkilemeyedebilir ama dinlenmen ve onlem amcli ilac icmen lazm dedi. Ciddi bisi ckmadi sukur ama bu hftalr cok onemli risk alinmaz dinlenmen daha iyi dedi progestn yzdi bide dil alti bisiler dedi anlamadmhicbisi. bnde isyernde oturuyorm ama hic mola yapamiyorm dnlenemiyorm malesf cok yoruluyorm is yetstrcm die hep stres gergnlk icindeym dusncesiz insan yoruyor is degl o bile tetklems olabilir ben ses etmedkce cok rahatlar hamile deglm gibi dvraniyolr bide ikizim biliyolr yonetcim bliyo tedavi oldgumu onlari cekene ksdr isimi yapip cikarm deyp allaha havale ettm hep. bugun evdeym rapor vrdi kendi doktorn planini yapar dddi. Bugun gidicm tkrar muayene bide ilaclari alcm. Doktorumada solicm uzun rapor yazsn dinlenmm gerekirse yoksa ise gittktn sora dinlenme olmuo:s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?