Kardesim besigimi vermiyormus geri annemde ben sana para yollarim madem kendine al dedi ama bunu da esim kabul etmez kesin. Sut pompasini da vermis saglikocagina kardesim yani elimde hic bisey yok kizlar. Hala telefonda acele etme besik icin diyor annem. Hastaneden ciktiktan sonra bakarmisim netten siparis verirmisim gelirmis. O satten sonra ben hangi biriyle ilgileneyim kendimle mi bebeklerle mi cocukla mi yoksa besik pesine mi duseyim dedim. Yemin ederim bunlarin rahatligi nerden geliyo cozemedim benim bilmedigim biseyi mi biliyolar anlamadim. Koye de gelmiyorum dedim. tek nasil bakican dedi. Bakicam bi sekilde gelmiyorum dedim. Gelirsin en azindan 1 sene kalirsin falan dedi. Lafina laf katmadim kapattim telefonu. Daha kimin yanima gelecegi mechul belki kimse bile gelemicek ama bunlar bisey alma deyip duruyor. Kim halledicek acaba bu isleri benim yerime. Bu kadar dusuncesiz ve umursamaz olmalarini aklim almiyor.

Beşik işi iyi olmamış canım pompa neysede beşiği niye vermiyor kardeşin vericem dememişmiydiki neyse sen bakmaya başla beşiklere eğer bebekler biraz büyüyene kadar kullanaym annemlere giderken katlayıp götüreyim dersen park besiklerden al Mobilya tarzı değilde ikizler için daha iyi oluyor sabit bi evde duracaksanz kademeli anne yanı olabilenlere bak.

Park besik alicam canim zaten surekli tasindigimiz icin mobilya alamam tasimasi sokmesi ayri dert. Vericekti besigi bana kardesim annem kardesime besik alirim sana demis yine de vermiyomus. Annem de o yuzden ben sana para yollarim dedi esim kabul etmez zaten yolluca parayi. Hos anneme de gidesim kalmadi. Yok artik kimseden yardim beklemiyorum ummuyorum da.

Anladım canım tırnağın varsa başını kaşı diye boşa demiyolar dediğin gibi yap sen en iyisi.

Valla bence bu kadar sıkıntıya karşılık beşik parasını al. Eşine de "adettir çocuğun beşiğini filan anneannesi alır bırak versin parasını" de.

Tabi kuzum dogmazlar mumkn degil bende 280p olmusum tam zamanli dogmusum 2.5 cok iyi bir ihtimal biler icin sukrederiz
Evet canım 2.5 kilo ideal sanki bize

Geçmiş olsun canım druna Ne zaman gideceksin

Orkide_sever canım sen erken diyenlere bakma. Belki yanında kimde olmayacak doğumdan sonra nasıl ilgileneceksin o kadar işle. Yani anneni bir yerde anlıyorum da ablaların gerçekten biraz düşünceli olmalı. Benim kardeşim doğum yapacak olsa bilmiyorum neler yaparım.

Valla bence bu kadar sıkıntıya karşılık beşik parasını al. Eşine de "adettir çocuğun beşiğini filan anneannesi alır bırak versin parasını" de.
Ahh keske oyle bir adetimiz olsa canim. Olmadigini biliyor o yuzden almaz da. Bana kalsa alirim. Anlamadigim kardesimin kaynanasi gorumcesi falan durumlari iyi insanlar. soylese en iyisini alirlar hatta mobilya yaptirirlar bile o illa neden benim besige takmis durumdaysa.

Geçmiş olsun canım ben hep diyorum ikiz gebeleri bukadar zorlamamalılar sen alabildiğin kadar rapor al okadar emek veriyoruzki.
Sagolasn canim. Oturuyorm nasilsa mantigndalar ama uzun sure kalkmadn stresli calsmk da etkilio. Oyle dusunuyorm bende canim rapor isini. sizlerden de bisiler ogrendim gercktn onemli. Hepimiz emek verdik dedign gibi Allah korusn kuzularimizi

Aynen oyle canim kimsenin erken demesini takmicam hazirlicam herseyimi. Kardesim gecen sene kurbandan sonra dogum yapti bizim cocugun okul isleri vardi sonucta esimin calismasi lazimdi gec kaldigimiz halde gitmedim donmedik geri. Ben ananemlere bakarken esim her gun annemi kardesime goturup getirdi ilgilensin yaninda olsun basinda dursun kardesimin kaynanasina kalmasin diye. Ama sagolsun benim ablamlar biri kocasindan cekinir sanki elim ben. Digerinin gorumcesinin dugunu varmis daha onemli goruyor. Kiz kardesim hadi gelemez gelmesin de bebegi daha cok kucuk. Valla birine bisey olsa ne dugun takarim ne koca dusunurum elimden geleni yaparim ama ayni anlayis kalmamis bunlarda. Demiyolar ki gurbette zaten tek basina senelerdir bi elimiz uzansin yardimimiz degsin 1 hafta 10 gun diye.

Besige asil senin ihtiyacin var suan canim kotu olms son anda olmaz ugrasamazsn gercekten. Ikizsin ama cok rahat olunmz ki allah yardmcn olsn destegi al geri cevirme bnce:) anane babane destk oldu bizede bebeklern odasini alirken

Esim sehir disnda aksm geliyor ancak yarin gidicz kendi doktorumuza sabahtn canim arabayla gidiliyo anca. Evin yakinina gttm aksam annemle onlar bugunde cagrdi naslsa tkrar para odemicem die. Rahim kapali gorndgu icin rahat dusunuyom suan yatiyorm evde. Bnde bu durumlarda kendi doktorumdan duynca dnleynce bi guveniyorum nednse gerci oda cok rahat takiliyo bnde esim son noktalarinda yine sallamazsa degistirelm diyp duruyo. Surkli toplaniyomu kuzum senin bebeklerde

Vajinadn olcum yapilcak iste son olarak bide karindan kapali densede net anlasilmaz diyolar bakalm orda nasi cikicak. Vala aklima sen geliyosn korkuyorm surkli dinlendim diemem simdiye kadr cnku malesef.

Besige asil senin ihtiyacin var suan canim kotu olms son anda olmaz ugrasamazsn gercekten. Ikizsin ama cok rahat olunmz ki allah yardmcn olsn destegi al geri cevirme bnce:) anane babane destk oldu bizede bebeklern odasini alirken
Istesem benimde annem. hele babam herseyini alir sagolsun da esim istemez altta kaliyo gibi hisseder huyunu biliyorum. Benim kaynana kayinpeder falan da yok maddi manevi yardim edicek. O yuzden daha gec kalip agirlasmadan ki zaten esim 2 hafta da 1 izinli tekte cikamiyorum anca hallederim eksikleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…