O zaman bi diş doktoruna görün canım bence yaknlarmda poliknliklrrde falan varsa arttıysa kanama ağrı olursa gidilmeli diye biliyorum.Bende degistirdim fircayi canim yumusak aldim kaniyo diye ama su siralar daha da artti kanamasi butun dis etlerim kaniyor
Burada dis hastanesi var canim haftasonu aciline bi gidip gorunurumO zaman bi diş doktoruna görün canım bence yaknlarmda poliknliklrrde falan varsa arttıysa kanama ağrı olursa gidilmeli diye biliyorum.
Aynen oyle:s sagolasn canim benimYorgunluk iş stresi insanla uğraşmk zaten ayrı bi dert hepsi tetikler canım bunların bütün vücut dinlenmesi lazım ondan sonra bişeycik kalmaz seninkilerin gelmesine ooo daha var allahn izni ile geçmiş olsun çok.
Geçmiş olsun canım ben hep diyorum ikiz gebeleri bukadar zorlamamalılar sen alabildiğin kadar rapor al okadar emek veriyoruzki.Aynen oyle:s sagolasn canim benim
Beşik işi iyi olmamış canım pompa neysede beşiği niye vermiyor kardeşin vericem dememişmiydiki neyse sen bakmaya başla beşiklere eğer bebekler biraz büyüyene kadar kullanaym annemlere giderken katlayıp götüreyim dersen park besiklerden al Mobilya tarzı değilde ikizler için daha iyi oluyor sabit bi evde duracaksanz kademeli anne yanı olabilenlere bak.Kardesim besigimi vermiyormus geriannemde ben sana para yollarim madem kendine al dedi ama bunu da esim kabul etmez kesin. Sut pompasini da vermis saglikocagina kardesim yani elimde hic bisey yok kizlar. Hala telefonda acele etme besik icin diyor annem. Hastaneden ciktiktan sonra bakarmisim netten siparis verirmisim gelirmis. O satten sonra ben hangi biriyle ilgileneyim kendimle mi bebeklerle mi cocukla mi yoksa besik pesine mi duseyim dedim. Yemin ederim bunlarin rahatligi nerden geliyo cozemedim benim bilmedigim biseyi mi biliyolar anlamadim. Koye de gelmiyorum dedim. tek nasil bakican dedi. Bakicam bi sekilde gelmiyorum dedim. Gelirsin en azindan 1 sene kalirsin falan dedi. Lafina laf katmadim kapattim telefonu. Daha kimin yanima gelecegi mechul belki kimse bile gelemicek ama bunlar bisey alma deyip duruyor. Kim halledicek acaba bu isleri benim yerime. Bu kadar dusuncesiz ve umursamaz olmalarini aklim almiyor.
Park besik alicam canim zaten surekli tasindigimiz icin mobilya alamam tasimasi sokmesi ayri dert. Vericekti besigi bana kardesim annem kardesime besik alirim sana demis yine de vermiyomus. Annem de o yuzden ben sana para yollarim dedi esim kabul etmez zaten yolluca parayi. Hos anneme de gidesim kalmadi. Yok artik kimseden yardim beklemiyorum ummuyorum da.Beşik işi iyi olmamış canım pompa neysede beşiği niye vermiyor kardeşin vericem dememişmiydiki neyse sen bakmaya başla beşiklere eğer bebekler biraz büyüyene kadar kullanaym annemlere giderken katlayıp götüreyim dersen park besiklerden al Mobilya tarzı değilde ikizler için daha iyi oluyor sabit bi evde duracaksanz kademeli anne yanı olabilenlere bak.
Anladım canım tırnağın varsa başını kaşı diye boşa demiyolar dediğin gibi yap sen en iyisi.Park besik alicam canim zaten surekli tasindigimiz icin mobilya alamam tasimasi sokmesi ayri dert. Vericekti besigi bana kardesim annem kardesime besik alirim sana demis yine de vermiyomus. Annem de o yuzden ben sana para yollarim dedi esim kabul etmez zaten yolluca parayi. Hos anneme de gidesim kalmadi. Yok artik kimseden yardim beklemiyorum ummuyorum da.
Valla bence bu kadar sıkıntıya karşılık beşik parasını al. Eşine de "adettir çocuğun beşiğini filan anneannesi alır bırak versin parasını" de.Park besik alicam canim zaten surekli tasindigimiz icin mobilya alamam tasimasi sokmesi ayri dert. Vericekti besigi bana kardesim annem kardesime besik alirim sana demis yine de vermiyomus. Annem de o yuzden ben sana para yollarim dedi esim kabul etmez zaten yolluca parayi. Hos anneme de gidesim kalmadi. Yok artik kimseden yardim beklemiyorum ummuyorum da.
Evet canım 2.5 kilo ideal sanki bizeTabi kuzum dogmazlar mumkn degil bende 280p olmusum tam zamanli dogmusum2.5 cok iyi bir ihtimal biler icin sukrederiz
Geçmiş olsun canım druna Ne zaman gideceksinGunaydin kzlar hayirli cumalaraksm hastanedeydm normal agrilara ek regl agrilari vrdi biraz doktora yazdm yaknda hastane vrsa git bu donemde rske atmayalm de. Usg normal gorndu hrsy rahm agzi kapali duruyo dedi ama nobtci yasli bi doktrdu vajinal bkmadi ikiz ve tupbebek oldgnu duynca nst bakalim emin olalim rskli haftalrdasn dedi. Kirk sancilar var artmamali bu arada degsmeyp etkilemeyedebilir ama dinlenmen ve onlem amcli ilac icmen lazm dedi. Ciddi bisi ckmadi sukur ama bu hftalr cok onemli risk alinmaz dinlenmen daha iyi dedi progestn yzdi bide dil alti bisiler dedi anlamadmhicbisi. bnde isyernde oturuyorm ama hic mola yapamiyorm dnlenemiyorm malesf cok yoruluyorm is yetstrcm die hep stres gergnlk icindeym dusncesiz insan yoruyor is degl o bile tetklems olabilir ben ses etmedkce cok rahatlar hamile deglm gibi dvraniyolr bide ikizim biliyolr yonetcim bliyo tedavi oldgumu onlari cekene ksdr isimi yapip cikarm deyp allaha havale ettm hep. bugun evdeym rapor vrdi kendi doktorn planini yapar dddi. Bugun gidicm tkrar muayene bide ilaclari alcm. Doktorumada solicm uzun rapor yazsn dinlenmm gerekirse yoksa ise gittktn sora dinlenme olmuo:s
Ahh keske oyle bir adetimiz olsa canim. Olmadigini biliyor o yuzden almaz da. Bana kalsa alirim. Anlamadigim kardesimin kaynanasi gorumcesi falan durumlari iyi insanlar. soylese en iyisini alirlar hatta mobilya yaptirirlar bile o illa neden benim besige takmis durumdaysa.Valla bence bu kadar sıkıntıya karşılık beşik parasını al. Eşine de "adettir çocuğun beşiğini filan anneannesi alır bırak versin parasını" de.
Sagolasn canim. Oturuyorm nasilsa mantigndalar ama uzun sure kalkmadn stresli calsmk da etkilio. Oyle dusunuyorm bende canim rapor isini. sizlerden de bisiler ogrendim gercktn onemli. Hepimiz emek verdik dedign gibi Allah korusn kuzularimiziGeçmiş olsun canım ben hep diyorum ikiz gebeleri bukadar zorlamamalılar sen alabildiğin kadar rapor al okadar emek veriyoruzki.
Aynen oyle canim kimsenin erken demesini takmicam hazirlicam herseyimi. Kardesim gecen sene kurbandan sonra dogum yapti bizim cocugun okul isleri vardi sonucta esimin calismasi lazimdi gec kaldigimiz halde gitmedim donmedik geri. Ben ananemlere bakarken esim her gun annemi kardesime goturup getirdi ilgilensin yaninda olsun basinda dursun kardesimin kaynanasina kalmasin diye. Ama sagolsun benim ablamlar biri kocasindan cekinir sanki elim ben. Digerinin gorumcesinin dugunu varmis daha onemli goruyor. Kiz kardesim hadi gelemez gelmesin de bebegi daha cok kucuk. Valla birine bisey olsa ne dugun takarim ne koca dusunurum elimden geleni yaparim ama ayni anlayis kalmamis bunlarda. Demiyolar ki gurbette zaten tek basina senelerdir bi elimiz uzansin yardimimiz degsin 1 hafta 10 gun diye.Orkide_sever canım sen erken diyenlere bakma. Belki yanında kimde olmayacak doğumdan sonra nasıl ilgileneceksin o kadar işle. Yani anneni bir yerde anlıyorum da ablaların gerçekten biraz düşünceli olmalı. Benim kardeşim doğum yapacak olsa bilmiyorum neler yaparım.
Besige asil senin ihtiyacin var suan canim kotu olms son anda olmaz ugrasamazsn gercekten. Ikizsin ama cok rahat olunmz ki allah yardmcn olsn destegi al geri cevirme bnce:) anane babane destk oldu bizede bebeklern odasini alirkenKardesim besigimi vermiyormus geriannemde ben sana para yollarim madem kendine al dedi ama bunu da esim kabul etmez kesin. Sut pompasini da vermis saglikocagina kardesim yani elimde hic bisey yok kizlar. Hala telefonda acele etme besik icin diyor annem. Hastaneden ciktiktan sonra bakarmisim netten siparis verirmisim gelirmis. O satten sonra ben hangi biriyle ilgileneyim kendimle mi bebeklerle mi cocukla mi yoksa besik pesine mi duseyim dedim. Yemin ederim bunlarin rahatligi nerden geliyo cozemedim benim bilmedigim biseyi mi biliyolar anlamadim. Koye de gelmiyorum dedim. tek nasil bakican dedi. Bakicam bi sekilde gelmiyorum dedim. Gelirsin en azindan 1 sene kalirsin falan dedi. Lafina laf katmadim kapattim telefonu. Daha kimin yanima gelecegi mechul belki kimse bile gelemicek ama bunlar bisey alma deyip duruyor. Kim halledicek acaba bu isleri benim yerime. Bu kadar dusuncesiz ve umursamaz olmalarini aklim almiyor.
Esim sehir disnda aksm geliyor ancak yarin gidicz kendi doktorumuza sabahtn canim arabayla gidiliyo anca. Evin yakinina gttm aksam annemle onlar bugunde cagrdi naslsa tkrar para odemicem die. Rahim kapali gorndgu icin rahat dusunuyom suan yatiyorm evde. Bnde bu durumlarda kendi doktorumdan duynca dnleynce bi guveniyorum nednse gerci oda cok rahat takiliyo bndeEvet canım 2.5 kilo ideal sanki bize
Geçmiş olsun canım druna Ne zaman gideceksin
Vajinadn olcum yapilcak iste son olarak bide karindan kapali densede net anlasilmaz diyolar bakalm orda nasi cikicak. Vala aklima sen geliyosn korkuyormEvet canım 2.5 kilo ideal sanki bize
Geçmiş olsun canım druna Ne zaman gideceksin
İşte bu kadar yani nedir. Sıkma canını herşey geçer zaman nasıl hızlı bak sonra gelip sevdiklernde deyiverirsn ucundan bişeyler.Eki Görüntüle 2257842 benimkine kimseyi istemiyorum kimseyi de aramiyosun sakin gelicekmisiniz diye sormucaksin bile dedim boyle yazmis
Istesem benimde annem. hele babam herseyini alir sagolsun da esim istemez altta kaliyo gibi hisseder huyunu biliyorum. Benim kaynana kayinpeder falan da yok maddi manevi yardim edicek. O yuzden daha gec kalip agirlasmadan ki zaten esim 2 hafta da 1 izinli tekte cikamiyorum anca hallederim eksikleri.Besige asil senin ihtiyacin var suan canim kotu olms son anda olmaz ugrasamazsn gercekten. Ikizsin ama cok rahat olunmz ki allah yardmcn olsn destegi al geri cevirme bnce:) anane babane destk oldu bizede bebeklern odasini alirken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?