- 28 Eylül 2018
- 5.971
- 21.561
- 348
Miniço diye bi site bulmus esim orda da uygun guvenilirmidir ki?Bu sitede de güvenli canım bakabilirsinCrystal Weenie Oyun Parkı 70x110 cm https://www.babymall.com.tr
1. kat doğumdan itibaren 6 aya kadar, 2. kat ise 3 yaşa kadar yaklaşık 15 kg kullanılabilir. Sallanma aparatları mevcuttur. Tekerlekleri sayesinde yeri kolayca değiştirilebilir. Alt değiştirme bölümü vardır. Fermuarlı oyun kapısına sahiptir. Peluş oyuncak barı mevcuttur. Taşıma çantalıdır. İç...www.babymall.com.tr
Ordan hiç alışveriş yapmadım canım netten yorumlarına bire bak şikayet vardan falanMiniço diye bi site bulmus esim orda da uygun guvenilirmidir ki?
Baktim da herkes gec kargolanmasindan sikayetci canim en iyisi gidip gorup almak galiba. Esim bugun e bebekten 350 400 tl civariydi begendi iki besik. 2 tane olacagi icin sahsen ebatlarina takilmiyorum bu yuzden incelemedim sadece renklerine baktimOrdan hiç alışveriş yapmadım canım netten yorumlarına bire bak şikayet vardan falan
Bende 1 tane lohusa geceliği lcwdan 2 tane large gecelik alıcam. Araştırdım normal olursa sıyır yukarı doğur, sezeryan dikişine pijama lastiği gelmez, yukarı sıyrıldığı için batmaz kirlenmez. İlk 2 gün hayat kurtarırmış. Normalde giydiğim pijamalarda zaten olur 3. Gün şişin gidince korseyleAynı bende canım iki takım pijama Alacam işte lohusalık boyunca yeterli olur kiloda aldk zaten hiç bişeyim olmuyoriç çamaşırı falan mecbur. Sonra biter Allahn izni ile şimdilik en azndan
Bugün git al bari de çek kazanırsınBaktim da herkes gec kargolanmasindan sikayetci canim en iyisi gidip gorup almak galiba. Esim bugun e bebekten 350 400 tl civariydi begendi iki besik. 2 tane olacagi icin sahsen ebatlarina takilmiyorum bu yuzden incelemedim sadece renklerine baktimgaliba gidip ordan alicam
Bulursam kesinlikle yazicamBende 1 tane lohusa geceliği lcwdan 2 tane large gecelik alıcam. Araştırdım normal olursa sıyır yukarı doğur, sezeryan dikişine pijama lastiği gelmez, yukarı sıyrıldığı için batmaz kirlenmez. İlk 2 gün hayat kurtarırmış. Normalde giydiğim pijamalarda zaten olur 3. Gün şişin gidince korseyle
Kızlar park yatak demişsiniz bende 1 tane düşünüyorum 2 kademeli olup sallananlardan. Fakat bazı markalar sallanınca çok gıcırdıyormuş iyisini bulan benide etiketlsin
Kiz maas zamanina denk gelemedim ki 2 hafta sonraya kaldi nasipseBugün git al bari de çek kazanırsınbeğendiysen problem yok
Valla benim normalde giydiğim gecelikler var zaten penye onları giyerim lastiklyle çok zorlanirsam ama mutlaka evde giymek için sabahlıkli takım alırm yazın evim serin oluyor çünkü gecelikle usuyebilirm lohusa olunca malumBende 1 tane lohusa geceliği lcwdan 2 tane large gecelik alıcam. Araştırdım normal olursa sıyır yukarı doğur, sezeryan dikişine pijama lastiği gelmez, yukarı sıyrıldığı için batmaz kirlenmez. İlk 2 gün hayat kurtarırmış. Normalde giydiğim pijamalarda zaten olur 3. Gün şişin gidince korseyle
Kızlar park yatak demişsiniz bende 1 tane düşünüyorum 2 kademeli olup sallananlardan. Fakat bazı markalar sallanınca çok gıcırdıyormuş iyisini bulan benide etiketlsin
Aynen zor geldik yapamam diyince kötü oluyorsun onceki emeklerini düşünmüyorlarOff cok kotyms senide anlamiyorlar desene is artirmak nedirbnde esit is yapiyorm ekp arkadslarmla ayno performans bkleniyor. Dinlenmeye cals canim onemli gercktn artk bu donmler kiymetli gebelik zatn kolay bulmadi kmse allah yardmcimz olsn hepimzn
Evet canim 2 kiz gelicek nasipse
harikasın canım deneyimli olan sizlersinizHastane çantasına
Bebek için
-3 adet 5 li takım
-1 adet müstil battaniye
-4 adet Agız mendili
-2 adet göbeği için mendil koydum
-13 adet bebek bezi
-2 paket ıslak mendil
-göğüs pompası
-Emzik
-sarı tülbent
Anne için
- 2 adet pijama takımı
-2 adet emzirme sütyeni
-2 adet atlet
-4 adet kilot
-1 adet tülbent
-1 adet havlu
-2 adet çorap
-1 adet terlik
-1 paket ped
-kirli çamaşır poşeti
Kızceler eksik var mı sizce?
kim önce uyanıyor bilmiyorum ama birlikte uyanıyor sabah çok hareketli maşallah açlıktan mi uyku sonrası dinlenme mi bilmiyorum maşallah bebeklerimizeBEBİŞİNİN
VEYA
BEBİŞLERİNİN
TEKMESİYLE UYANAN KAÇ KİŞİYİZ
Güle güle kullan canım aynen bebeğe 6 aya kadar aldim nerdeyse kendime lohusa geceliği bile bakmadım vallaEki Görüntüle 2258528 Eki Görüntüle 2258526 Eki Görüntüle 2258525 Eki Görüntüle 2258527
Emzikler saklama kabiyla
Biberonlar simdilik kucuk boy yeterli
Yikama sungeri dogal seluloz cabuk kuruyor bakteri olusturmuyor
Avent gogus kalkani her kullanan cok memnun
Iki battaniye penye ve 1 havlu aldim simdilik indirim var %50
Biberon yikama fircasi ucu sungerli almadim killardan daha uzun sure islak kalir diye.
1 numara sleppy bez yaninda gece pedi hediye.
Soktan da anne bebek cantasi aldim
Yine bana sira gelmedi cocuga da ayakkabi alincaaaa.
O beni de aştı bu ay bıraktım almayıKiz maas zamanina denk gelemedim ki 2 hafta sonraya kaldi nasipseesim bu ay zorlamayalim dedi bisey demedim bende.
O beni de aştı bu ay bıraktım almayıkartın dinine vurmuşum Yarın yatırayım da devam ederim artık
Battaniye 1 tane yeter die disnmstm hep benEvet, öyle olur olmaz kazalar bizde de olmuştu. Allahtan hastane evin 2 sokak ötesinde. Bişey lazım olunca evden getirirler.
Senin işin daha zor, Allah yardımcınız olsun
Ayy sabah cok kotuydu ama oglene dogru bi gunes acti pistim disarda canim. Yine kendime bisey alamadim ama bebislere ebebekten aldim ufak tefek seyler
çok güzeller canım, güle güle kullanınEki Görüntüle 2258528 Eki Görüntüle 2258526 Eki Görüntüle 2258525 Eki Görüntüle 2258527
Emzikler saklama kabiyla
Biberon yikama fircasi ucu sungerli almadim killardan daha uzun sure islak kalir diye.
Sarı tülbenti genelde bebekte sarılık olmasın dıye beşiği nin yada pusetin üstüne örterler. Benim oglumda sarılık olmuştu. Gün ışığı, sarı tülbent bide geceleri sarı gece ışığı yakmıştımAynen zor geldik yapamam diyince kötü oluyorsun onceki emeklerini düşünmüyorlar
En iyisi tamam yaparım diyip yetismiyo diye üstüne yatmak onu da kendine yetiremiyorsun iste
harikasın canım deneyimli olan sizlersinizsari tülbent ne için cahilligime soruyorum
kim önce uyanıyor bilmiyorum ama birlikte uyanıyor sabah çok hareketli maşallah açlıktan mi uyku sonrası dinlenme mi bilmiyorum maşallah bebeklerimize
Güle güle kullan canım aynen bebeğe 6 aya kadar aldim nerdeyse kendime lohusa geceliği bile bakmadım valla
Tabi siz çifter şekilde koyun, ne olur ne olmazBattaniye 1 tane yeter die disnmstm hep benbizim okadr yakn degil canim araba mesafesi yine hazirlikli gitmek lazim sagolasnn hepimize ❤
Ben ben canisi ne uyuyabiliyoz nede uyutuyorlar erkenden kalkiyorlar bebisler kurban oluriz onlaraBEBİŞİNİN
VEYA
BEBİŞLERİNİN
TEKMESİYLE UYANAN KAÇ KİŞİYİZ
Bence bu gibi durimlarda yaz canim ikizsin sen ceknmeYarın arayacağım canım yazamadım rahatsız etmeyeyim diye
ohh gule gule kullanmak nasip olsn canimEki Görüntüle 2258528 Eki Görüntüle 2258526 Eki Görüntüle 2258525 Eki Görüntüle 2258527
Emzikler saklama kabiyla
Bnde limiti bitirmistin gecen ay canim terzi kendi sokugunu dikemezmis o hesap benimkisiO beni de aştı bu ay bıraktım almayıkartın dinine vurmuşum Yarın yatırayım da devam ederim artık
Sagol canim tesekkur ederimçok güzeller canım, güle güle kullanın
Sarı tülbenti genelde bebekte sarılık olmasın dıye beşiği nin yada pusetin üstüne örterler. Benim oglumda sarılık olmuştu. Gün ışığı, sarı tülbent bide geceleri sarı gece ışığı yakmıştımbide tabiki anne sütü alımı da önemli. 16 ya çıkıp düşmüştü neyseki.
Bu arada benim oglanın göbeği 40 günde düştügümüş nitrat falan sürdü doktor. O şekilde kurtulmuştuk.
Göbek mendilini de onun için koydum. Mandal üste gelecek sekilde mendili altına koyacağım, hava alması için.
Sagol canimBen ben canisi ne uyuyabiliyoz nede uyutuyorlar erkenden kalkiyorlar bebisler kurban oluriz onlara
Bence bu gibi durimlarda yaz canim ikizsin sen ceknmeben yazigorum hep mutlaka donuyor hizli veya yavas:) mesleklerinden dolayi onlarin gecesi gunduzu pazari yok gibi bisi heran dogum olabiliyor sonucta
ohh gule gule kullanmak nasip olsn canimtemzleme fircasi almadim ben bide gogus kalkan olayini hic blmiyorm ya
Bnde limiti bitirmistin gecen ay canim terzi kendi sokugunu dikemezmis o hesap benimkisi
Bende aldım ondan çok işe yarıyormuş diye duydum hepsiburada da indirimdeydiSagol canimolaki mama kullanmak zorunda kalirsak fircayla daha rahat temizleniyor biberon hele kucuk boy biberon olunca firca cok avantaj. Gogus kalkanini da cok kullanan ve memnun kalan var. Benim zamanimda bilmemezlik iste gogus pedi kullaniyodum akan sutumu ped cekiyodu ama bunda biberona bosaltabiliyosun buyuk artisi varmis. Yara olmasini engelliyomus nemli tuttugu icin. Gogus ucu da sutyene degmediginden tahris olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?