Miniço diye bi site bulmus esim orda da uygun guvenilirmidir ki?

Ordan hiç alışveriş yapmadım canım netten yorumlarına bire bak şikayet vardan falan
Baktim da herkes gec kargolanmasindan sikayetci canim en iyisi gidip gorup almak galiba. Esim bugun e bebekten 350 400 tl civariydi begendi iki besik. 2 tane olacagi icin sahsen ebatlarina takilmiyorum bu yuzden incelemedim sadece renklerine baktim galiba gidip ordan alicam

Aynı bende canım iki takım pijama Alacam işte lohusalık boyunca yeterli olur kiloda aldk zaten hiç bişeyim olmuyor iç çamaşırı falan mecbur. Sonra biter Allahn izni ile şimdilik en azndan
Bende 1 tane lohusa geceliği lcwdan 2 tane large gecelik alıcam. Araştırdım normal olursa sıyır yukarı doğur, sezeryan dikişine pijama lastiği gelmez, yukarı sıyrıldığı için batmaz kirlenmez. İlk 2 gün hayat kurtarırmış. Normalde giydiğim pijamalarda zaten olur 3. Gün şişin gidince korseyle

Kızlar park yatak demişsiniz bende 1 tane düşünüyorum 2 kademeli olup sallananlardan. Fakat bazı markalar sallanınca çok gıcırdıyormuş iyisini bulan benide etiketlsin

Bugün git al bari de çek kazanırsın beğendiysen problem yok

Bulursam kesinlikle yazicam evet canim bende gecelik alicam sezaryanda cok rahat oluyor

Be Valla benim normalde giydiğim gecelikler var zaten penye onları giyerim lastiklyle çok zorlanirsam ama mutlaka evde giymek için sabahlıkli takım alırm yazın evim serin oluyor çünkü gecelikle usuyebilirm lohusa olunca malum

Aynen zor geldik yapamam diyince kötü oluyorsun onceki emeklerini düşünmüyorlar
En iyisi tamam yaparım diyip yetismiyo diye üstüne yatmak onu da kendine yetiremiyorsun iste
harikasın canım deneyimli olan sizlersiniz sari tülbent ne için cahilligime soruyorum
BEBİŞİNİN
VEYA
BEBİŞLERİNİN
TEKMESİYLE UYANAN KAÇ KİŞİYİZ
kim önce uyanıyor bilmiyorum ama birlikte uyanıyor sabah çok hareketli maşallah açlıktan mi uyku sonrası dinlenme mi bilmiyorum maşallah bebeklerimize
Güle güle kullan canım aynen bebeğe 6 aya kadar aldim nerdeyse kendime lohusa geceliği bile bakmadım valla

Evet, öyle olur olmaz kazalar bizde de olmuştu. Allahtan hastane evin 2 sokak ötesinde. Bişey lazım olunca evden getirirler.

Senin işin daha zor, Allah yardımcınız olsun
Battaniye 1 tane yeter die disnmstm hep ben bizim okadr yakn degil canim araba mesafesi yine hazirlikli gitmek lazim sagolasnn hepimize

Ayy sabah cok kotuydu ama oglene dogru bi gunes acti pistim disarda canim. Yine kendime bisey alamadim ama bebislere ebebekten aldim ufak tefek seyler
çok güzeller canım, güle güle kullanın
Sarı tülbenti genelde bebekte sarılık olmasın dıye beşiği nin yada pusetin üstüne örterler. Benim oglumda sarılık olmuştu. Gün ışığı, sarı tülbent bide geceleri sarı gece ışığı yakmıştım bide tabiki anne sütü alımı da önemli. 16 ya çıkıp düşmüştü neyseki.

Bu arada benim oglanın göbeği 40 günde düştü gümüş nitrat falan sürdü doktor. O şekilde kurtulmuştuk.

Göbek mendilini de onun için koydum. Mandal üste gelecek sekilde mendili altına koyacağım, hava alması için.

BEBİŞİNİN
VEYA
BEBİŞLERİNİN
TEKMESİYLE UYANAN KAÇ KİŞİYİZ
Ben ben canisi ne uyuyabiliyoz nede uyutuyorlar erkenden kalkiyorlar bebisler kurban oluriz onlara
Yarın arayacağım canım yazamadım rahatsız etmeyeyim diye
Bence bu gibi durimlarda yaz canim ikizsin sen ceknme ben yazigorum hep mutlaka donuyor hizli veya yavas:) mesleklerinden dolayi onlarin gecesi gunduzu pazari yok gibi bisi heran dogum olabiliyor sonucta
ohh gule gule kullanmak nasip olsn canim temzleme fircasi almadim ben bide gogus kalkan olayini hic blmiyorm ya
O beni de aştı bu ay bıraktım almayı kartın dinine vurmuşum Yarın yatırayım da devam ederim artık
Bnde limiti bitirmistin gecen ay canim terzi kendi sokugunu dikemezmis o hesap benimkisi

Sagol canim tesekkur ederim

Sagol canim olaki mama kullanmak zorunda kalirsak fircayla daha rahat temizleniyor biberon hele kucuk boy biberon olunca firca cok avantaj. Gogus kalkanini da cok kullanan ve memnun kalan var. Benim zamanimda bilmemezlik iste gogus pedi kullaniyodum akan sutumu ped cekiyodu ama bunda biberona bosaltabiliyosun buyuk artisi varmis. Yara olmasini engelliyomus nemli tuttugu icin. Gogus ucu da sutyene degmediginden tahris olmuyor

Bende aldım ondan çok işe yarıyormuş diye duydum hepsiburada da indirimdeydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…