benim daha iki haftam var iste bakalim nasip elbet alicam alamazsam giyerim esimin eksi tisortlerini hastanede napim
Amaan altı üstü pijama değil mi giyeriz bir şey bende hep çocuklara alıyorum kendime bir şey yok
Eki Görüntüle 2258591 bu gunun son urunleri bim de indirimdeyken alayim dedim. Camasirlari gelince de detarjan alicam
Bende aldım akt değiştirme örtüsünden canım
bakalım nasıl toparlayacağız bu kartı daha alınacak bir sürü şey var

Bilgi için sağol canım bunların hiç birini bilmiyorum annem de unutmuştur nasıl yapacaz bilmiyorum valla

Merhabalar.. Öncelikle hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı...
Bişey sormak istiyorum ablam bugün Bi yerde okumuş tüp bebek ile hamile kalan kişiler normal doğum yapamıyormuş, daha doğrusu kıymetli bebek olduğu için doktor riske atmadan sezeryan a alıyorlarmış. Benim doktorum bundan hiç bahsetmedi ve ben normal doğum yapmak istiyorum.. Kafam karıştı böyle bişey duyan varmı acaba???

Benim ikinci tedavimdeki doktorumda aynı öyle söyluyodu asla normal doğum yaptirmam sezaryan olur diyodu bende çok şaşırmıştım

Ben zaten korkuyorum şuan direkt sezaryan düşünuyorum

Benim ikinci dogumum olacak. İlki de sezeryandı. Doktor belirli riskleri söylüyor.
Kıymetli gebelik diye insan riske atmak da istemiyor.
Fakat normal dogum yapanlar var tabiki. Tüp bebek diye illa sezeryan olacak diye bişey yok :) karar sana ve bebegin nasıl gelmek istedigine bağlı. :)
Gece uykusu diye bişey kalmadı kızlar
Aynen canım, son aylarda uyku zaten kalmıyor. Bebeler alıştırma yapıyor
Hayirli haberlerle gel canim
Sagol canım benim

Gunaydin kizlarrr. Uykum cok var ama karnimdan yatamiyorum. Hamis minderi baktim cok pahalilar bi daha kullanmicam icin almak istemedim. bende yorgani skistiriyorum karnimin altina bu sefer bebisler rahatsiz oluyor. koymazsam karnim dusuyor ben rahatsiz oluyorum. Zaten uyku arasinda donerken uyaniyorum bu sefer onlarda uyaniyo basliyolar tekmelemeye. Ciksinlar hele totislerine totislerine vurucam simdiden uykuya hasret kaldim. Ben boyle uyandim yaa sizzz

Bende akşam geç yatmama rağmen gece kaç kez uyandığımı bilmiyorum şuanda evde herkes uyuyor, ben uyanığım
Şikayetler giderek artacak zaten. Son ayda daha zor oluyor. Dogursamda bitse diyorsun ama doğunca daha zor oluyor tabi

Ayni bizimkiler uyuyo ben kalktim artik makimeye camasir koyayim da bunlar gidince hemen yikatayim oglumda son ay yasadim ben simdi yasadiklarimi cok sukur kolay da bi bebekti genc ve cahil olmama ragmen zorlanmamistim fazla insallah abilerine cekerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…