Çok sağolcanım benimisim olarak hatırlayamadım ama evet konuşmuştuk hiç bu topiklerde bebeğimi bekleyeceğim aklıma gelmezdi.. hayaller kurardım ama ne bilim boş hayallermiş gibi gelirdi. Dediğin gibi daha dün gibi.. Allah'ım binlerce şükür bugünleride gördük. Senin çok az kalmış bebeğine kavuşmana maşallah ahh şuan yerinde olmak isterdim. Zaman çok çabuk geçiyor ama yine de daha çabuk geçsin diye dua ediyorum 5 yıllık hasret olunca işte çok sabırsızlanıyorum.. senin mucizenin cinsiyeti
Insanin kendine zaman geçmiyor gibi geliyor gerçekten. Ama kaybetme korkusu yaşaya yaşaya bugünlere geldik çok şükür. Az kaldı gerçekten Bazen hala ruyada miyim gercek mi dediğim oluyor. Benim de kızım olacak inşallah. Rabbim hepimize sağlıcakla mis kokularını çekmeyi nasip etsin.
Aa kac liraydi canim?Bende aldım ondan çok işe yarıyormuş diye duydum hepsiburada da indirimdeydi
Amaan altı üstü pijama değil mi giyeriz bir şeybenim daha iki haftam var iste bakalim nasip elbet alicam alamazsam giyerim esimin eksi tisortlerini hastanede napim
Bende aldım akt değiştirme örtüsünden canımEki Görüntüle 2258591 bu gunun son urunleri bim de indirimdeyken alayim dedim. Camasirlari gelince de detarjan alicam
Ben ben canisi ne uyuyabiliyoz nede uyutuyorlar erkenden kalkiyorlar bebisler kurban oluriz onlara
Bence bu gibi durimlarda yaz canim ikizsin sen ceknmeben yazigorum hep mutlaka donuyor hizli veya yavas:) mesleklerinden dolayi onlarin gecesi gunduzu pazari yok gibi bisi heran dogum olabiliyor sonucta
ohh gule gule kullanmak nasip olsn canimtemzleme fircasi almadim ben bide gogus kalkan olayini hic blmiyorm ya
Bnde limiti bitirmistin gecen ay canim terzi kendi sokugunu dikemezmis o hesap benimkisi
Bilgi için sağol canım bunların hiç birini bilmiyorum annem de unutmuştur nasıl yapacaz bilmiyorum vallaçok güzeller canım, güle güle kullanın
Sarı tülbenti genelde bebekte sarılık olmasın dıye beşiği nin yada pusetin üstüne örterler. Benim oglumda sarılık olmuştu. Gün ışığı, sarı tülbent bide geceleri sarı gece ışığı yakmıştımbide tabiki anne sütü alımı da önemli. 16 ya çıkıp düşmüştü neyseki.
Bu arada benim oglanın göbeği 40 günde düştügümüş nitrat falan sürdü doktor. O şekilde kurtulmuştuk.
Göbek mendilini de onun için koydum. Mandal üste gelecek sekilde mendili altına koyacağım, hava alması için.
Bende bilmiyordum da büyükler sagolsunBilgi için sağol canım bunların hiç birini bilmiyorum annem de unutmuştur nasıl yapacaz bilmiyorum valla
İnşallah canımHayırlı haberlerle gel insallah
92 tl di alcaklar varsa ben aldığım sayfanın linkini atarımAa kac liraydi canim?
Benim ikinci tedavimdeki doktorumda aynı öyle söyluyodu asla normal doğum yaptirmam sezaryan olur diyodu bende çok şaşırmıştımMerhabalar.. Öncelikle hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı...
Bişey sormak istiyorum ablam bugün Bi yerde okumuş tüp bebek ile hamile kalan kişiler normal doğum yapamıyormuş, daha doğrusu kıymetli bebek olduğu için doktor riske atmadan sezeryan a alıyorlarmış. Benim doktorum bundan hiç bahsetmedi ve ben normal doğum yapmak istiyorum.. Kafam karıştı böyle bişey duyan varmı acaba???
Hayirli haberlerle gel canimYarın saglık ocagına ve hastaneye kontrole gidecegim, hepinize hayırlı geceler
Bende 100 tlye aldim canim indirim vardi. acikcasi fiyatini 60 tl sandim baska biseyin fiyatiyla karistirdim galiba yoksa daha uyguna baska markaninda vardi onu alirdim.92 tl di alcaklar varsa ben aldığım sayfanın linkini atarım
Benim ikinci dogumum olacak. İlki de sezeryandı. Doktor belirli riskleri söylüyor.Merhabalar.. Öncelikle hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı...
Bişey sormak istiyorum ablam bugün Bi yerde okumuş tüp bebek ile hamile kalan kişiler normal doğum yapamıyormuş, daha doğrusu kıymetli bebek olduğu için doktor riske atmadan sezeryan a alıyorlarmış. Benim doktorum bundan hiç bahsetmedi ve ben normal doğum yapmak istiyorum.. Kafam karıştı böyle bişey duyan varmı acaba???
Aynen canım, son aylarda uyku zaten kalmıyor. Bebeler alıştırma yapıyorGece uykusu diye bişey kalmadı kızlar
Sagol canım benimHayirli haberlerle gel canim
Amin insallahhhh canimmmmGünaydın kızlar
Güzel bir hafta olsun inşallah
Bende akşam geç yatmama rağmen gece kaç kez uyandığımı bilmiyorumGunaydin kizlarrr. Uykum cok var ama karnimdan yatamiyorum. Hamis minderi baktim cok pahalilar bi daha kullanmicam icin almak istemedim. bende yorgani skistiriyorum karnimin altina bu sefer bebisler rahatsiz oluyor. koymazsam karnim dusuyor ben rahatsiz oluyorum. Zaten uyku arasinda donerken uyaniyorum bu sefer onlarda uyaniyo basliyolar tekmelemeye. Ciksinlar hele totislerine totislerine vurucam simdiden uykuya hasret kaldim. Ben boyle uyandim yaa sizzz
Ayni bizimkiler uyuyo ben kalktim artik makimeye camasir koyayim da bunlar gidince hemen yikatayimBende akşam geç yatmama rağmen gece kaç kez uyandığımı bilmiyorumşuanda evde herkes uyuyor, ben uyanığım
Şikayetler giderek artacak zaten. Son ayda daha zor oluyor. Dogursamda bitse diyorsun ama doğunca daha zor oluyor tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?