İnşaallah canım, kolay gelsinAyni bizimkiler uyuyo ben kalktim artik makimeye camasir koyayim da bunlar gidince hemen yikatayimoglumda son ay yasadim ben simdi yasadiklarimi cok sukur kolay da bi bebekti genc ve cahil olmama ragmen zorlanmamistim fazla insallah abilerine cekerler
Embriyo kalitesi deyince bi gerilere döndüm.gercekten cok sükür bugünümüze kizlarKızın sağlıcakla gelsin inşallah annesi. Bilmem hatirlar mısın embriyo kalitesi hakkında konuşuyorduk daha dün gibi. Bugunlerimize şükürler olsun.
Idrarda keton ne oluyor kizlar idrar kulturunde mi bende yeni yaptirdim kulturu sonucunu bekliyorumAçmıydın canım, bende 2 pozitifti doktor hiç önemsemedi.
Kizlar deterjani hangisini aldiniz neyle yikiyorsunuzAynen canım haklısın bende yavaştan yıkamaya başlayayım bari
Ne guzel hepsi de bez de sleppy mi dusunuyosun ben daha arastirmadim ama iyi diyorlar sanirimEki Görüntüle 2258528 Eki Görüntüle 2258526 Eki Görüntüle 2258525 Eki Görüntüle 2258527
Emzikler saklama kabiyla
Biberonlar simdilik kucuk boy yeterli
Yikama sungeri dogal seluloz cabuk kuruyor bakteri olusturmuyor
Avent gogus kalkani her kullanan cok memnun
Iki battaniye penye ve 1 havlu aldim simdilik indirim var %50
Biberon yikama fircasi ucu sungerli almadim killardan daha uzun sure islak kalir diye.
1 numara sleppy bez yaninda gece pedi hediye.
Soktan da anne bebek cantasi aldim
Yine bana sira gelmedi cocuga da ayakkabi alincaaaa.
Iyi haberlerle dön insallah canimYarın saglık ocagına ve hastaneye kontrole gidecegim, hepinize hayırlı geceler
Ben daha detarjan markasina karar vermedim ama sivi detarjan dusunuyorum kalinti olmasin diyeKizlar deterjani hangisini aldiniz neyle yikiyorsunuz
Evet sleepy dusunuyorum canim. Kardesim bastan prima kullandi zorlandilar bi sure sonra yerine sleepye gecti ayni kalitede dedi bende bundan basladim bakalim. Islak mendilini de alicam.Ne guzel hepsi de bez de sleppy mi dusunuyosun ben daha arastirmadim ama iyi diyorlar sanirim
Tamam cnm bi fiyat arastirmasi yapayim ben de yavas yavas alayim bariEvet sleepy dusunuyorum canim. Kardesim bastan prima kullandi zorlandilar bi sure sonra yerine sleepye gecti ayni kalitede dedi bende bundan basladim bakalim. Islak mendilini de alicam.
Primanin paketi 60-70 tlyken sleppy 30 tl canim. Primanin islak mendili 30 tl sleppynin 12 -15 tl civari. Sleppy hakkinda da bi yerde kotu bisey okumadigim ve daha uygun diye tercih ediyorum.Tamam cnm bi fiyat arastirmasi yapayim ben de yavas yavas alayim bari
Benimde tüp bebek üstelik ikiz. Bebekler baş geliş olur sorun görmezsek normal doğum istiyorum drumda destekliyor. Öyle bir gereklilik yok kiMerhabalar.. Öncelikle hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı...
Bişey sormak istiyorum ablam bugün Bi yerde okumuş tüp bebek ile hamile kalan kişiler normal doğum yapamıyormuş, daha doğrusu kıymetli bebek olduğu için doktor riske atmadan sezeryan a alıyorlarmış. Benim doktorum bundan hiç bahsetmedi ve ben normal doğum yapmak istiyorum.. Kafam karıştı böyle bişey duyan varmı acaba???
Hiç sorma canım. Kaç kere kalkıyorum uyuyamıyorumGece uykusu diye bişey kalmadı kızlar
Tamam cnm bi fiyat arastirmasi yapayim ben de yavas yavas alayim bari
Sagol canim bende deneyeyim. Benimkiler yorgani skistiriyorum rahatsiz oluyorlar ondan sonra uyu uyuyabilirsen oluyorGünaydın Kızlar. Bende gece defalarca kalkıyorum.Orkide_sever ben sağıma soluma ince yastık koydum ancak öyle çözüm buldum canım yoksa kıvır kıvır uyutmuyorlar
Aa dun cok baktim ben bu detarjana sirf markasi yuzunden tereddutte kalmistim canim. Renk soldurmaz vs. Yaziyor sles sls parfum yok diyor hosuma gitmisti. Musait bi anda bitmeden bende alayim.Canım green clean sıvı deterjan aldım bebekler için bakabilirsin
Kuzum ben bu markanın bulaşık makinası tabletini de kullanıyorum memnunum. Hemen yerli malı hem kimyasal içermiyor. Çok amaçlı temzileyicisi var o da çok güzel. Bimde mi baktın deterjanaAa dun cok baktim ben bu detarjana sirf markasi yuzunden tereddutte kalmistim canim. Renk soldurmaz vs. Yaziyor sles sls parfum yok diyor hosuma gitmisti. Musait bi anda bitmeden bende alayim.
Akşam bende uyuyamadım öyle tekme attıki karnımdan aşağıdan fırlayacak sandım. Yani hareket etmesi iyi olduğunu mu yoksa rahatsız olduğunu mu gösteriyor omuda anlayamıyorum. Dediğin gibi yan yatıyorum karnım düşüyor. Yastık kalın geliyor artık sağıma soluma ince minder yerleştiriyorum.Gunaydin kizlarrr. Uykum cok var ama karnimdan yatamiyorum. Hamis minderi baktim cok pahalilar bi daha kullanmicam icin almak istemedim. bende yorgani skistiriyorum karnimin altina bu sefer bebisler rahatsiz oluyor. koymazsam karnim dusuyor ben rahatsiz oluyorum. Zaten uyku arasinda donerken uyaniyorum bu sefer onlarda uyaniyo basliyolar tekmelemeye. Ciksinlar hele totislerine totislerine vurucam simdiden uykuya hasret kaldim. Ben boyle uyandim yaa sizzz
Gece 1de yattım 4te kalktım uyuyamadım 6da yattım 7:30da kalktım. Şimdiden böylemi olacak anlamadımki.Bende akşam geç yatmama rağmen gece kaç kez uyandığımı bilmiyorumşuanda evde herkes uyuyor, ben uyanığım
Şikayetler giderek artacak zaten. Son ayda daha zor oluyor. Dogursamda bitse diyorsun ama doğunca daha zor oluyor tabi
Canım ailede şekeri olan varmı tabiki biraz ikiz olmasıyla alakalı ama yemen normalse şekerle de alakalı olabilir. Çünkü ikizlerim plesantası daha büyük.Gunaydin kizlar tekrar. Tartildim ve 66yi gorduk. benim anlamadigim haftada 1 kilo aliyo gibi cikiyorum ayni seyi oglumda da yasadim haftada 1 kilo aliyor cikiyordum. Bunyemle mi alakali nedir cozemedim gitti. Nette tek hamilelikte 6.aydan sonra 250 400 gr almak normal yaziyor. 400×2 bile yapsam ben fazlasini aliyorum. Aksam yemeyi kesmistim oysa neden hala bu denli hizli kilo aliyorum cozemedimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?