Ne guzel hepsi de bez de sleppy mi dusunuyosun ben daha arastirmadim ama iyi diyorlar sanirim

Ne guzel hepsi de bez de sleppy mi dusunuyosun ben daha arastirmadim ama iyi diyorlar sanirim
Evet sleepy dusunuyorum canim. Kardesim bastan prima kullandi zorlandilar bi sure sonra yerine sleepye gecti ayni kalitede dedi bende bundan basladim bakalim. Islak mendilini de alicam.

Gunaydin kizlar tekrar. Tartildim ve 66yi gorduk. benim anlamadigim haftada 1 kilo aliyo gibi cikiyorum ayni seyi oglumda da yasadim haftada 1 kilo aliyor cikiyordum. Bunyemle mi alakali nedir cozemedim gitti. Nette tek hamilelikte 6.aydan sonra 250 400 gr almak normal yaziyor. 400×2 bile yapsam ben fazlasini aliyorum. Aksam yemeyi kesmistim oysa neden hala bu denli hizli kilo aliyorum cozemedimmm

Benimde tüp bebek üstelik ikiz. Bebekler baş geliş olur sorun görmezsek normal doğum istiyorum drumda destekliyor. Öyle bir gereklilik yok ki
Gece uykusu diye bişey kalmadı kızlar
Hiç sorma canım. Kaç kere kalkıyorum uyuyamıyorum

Günaydın Kızlar. Bende gece defalarca kalkıyorum. Orkide_sever ben sağıma soluma ince yastık koydum ancak öyle çözüm buldum canım yoksa kıvır kıvır uyutmuyorlar
Sagol canim bende deneyeyim. Benimkiler yorgani skistiriyorum rahatsiz oluyorlar ondan sonra uyu uyuyabilirsen oluyor

Aa dun cok baktim ben bu detarjana sirf markasi yuzunden tereddutte kalmistim canim. Renk soldurmaz vs. Yaziyor sles sls parfum yok diyor hosuma gitmisti. Musait bi anda bitmeden bende alayim.
Kuzum ben bu markanın bulaşık makinası tabletini de kullanıyorum memnunum. Hemen yerli malı hem kimyasal içermiyor. Çok amaçlı temzileyicisi var o da çok güzel. Bimde mi baktın deterjana

Akşam bende uyuyamadım öyle tekme attıki karnımdan aşağıdan fırlayacak sandım. Yani hareket etmesi iyi olduğunu mu yoksa rahatsız olduğunu mu gösteriyor omuda anlayamıyorum. Dediğin gibi yan yatıyorum karnım düşüyor. Yastık kalın geliyor artık sağıma soluma ince minder yerleştiriyorum.
Gece 1de yattım 4te kalktım uyuyamadım 6da yattım 7:30da kalktım. Şimdiden böylemi olacak anlamadımki.
Canım ailede şekeri olan varmı tabiki biraz ikiz olmasıyla alakalı ama yemen normalse şekerle de alakalı olabilir. Çünkü ikizlerim plesantası daha büyük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…