- 28 Eylül 2018
- 5.971
- 21.561
- 348
Evet canim bime gelmisti bebek urunleriyle kalmis bi kac sise 22 veya 24 kusur olmali fiyati. Sen kaca aldin?Kuzum ben bu markanın bulaşık makinası tabletini de kullanıyorum memnunum. Hemen yerli malı hem kimyasal içermiyor. Çok amaçlı temzileyicisi var o da çok güzel. Bimde mi baktın deterjana
Benim açlık sabah 85 çıktı ama akşam yediğim 1 kase yoğurt 1 avuç fırında patlıcan. Ekmek yemedim eşim hatayda olunca ablama geldim kalmaya yeme saatlerim şaştı gece ara öğünümü yapmadım. Şimdilik normal çıkıyor açlığı, tokluklarım 100ü geçmezdi şimdi tokluklarım 120-130civarı. Ama genelde normal sınırlar canım. Bana doktor plesantan büyüdükçe şekerin yükselecek demişti sanırım sizde ikiz olduğu için heralde.laiyka canım benim sabah açlıklarım yüksek çıkıyor son günlerde ya. Senin ki nasıl
Canım o marka carrefourlarda da var. Haberin olsun. Ben internetten sipariş veriyorum ücretsiz kargoyla geliyor.Evet canim bime gelmisti bebek urunleriyle kalmis bi kac sise 22 veya 24 kusur olmali fiyati. Sen kaca aldin?
Ailede sekeri olan yok canim. Hele bi ninem var 80 kusur yasinda hic bi hastaligi yok sukur. Sadece annemde son zamanlarda kilodan sinirda cikmis fakat kilo verirsen duser demisler. En iyisi cuma arabayi alip saglikocaginda ac karnina bi sekere baktirayim ben. Kasar peyniri peynir sut falan cok tuketir oldum haftalik kesin kiloluk kasar bitiyor. esim aksam mandira alicam sana artik diye dalga geciyo.Akşam bende uyuyamadım öyle tekme attıki karnımdan aşağıdan fırlayacak sandım. Yani hareket etmesi iyi olduğunu mu yoksa rahatsız olduğunu mu gösteriyor omuda anlayamıyorum. Dediğin gibi yan yatıyorum karnım düşüyor. Yastık kalın geliyor artık sağıma soluma ince minder yerleştiriyorum.
Gece 1de yattım 4te kalktım uyuyamadım 6da yattım 7:30da kalktım. Şimdiden böylemi olacak anlamadımki.
Canım ailede şekeri olan varmı tabiki biraz ikiz olmasıyla alakalı ama yemen normalse şekerle de alakalı olabilir. Çünkü ikizlerim plesantası daha büyük.
Sagol canim bunu bilmem iyi oldu lazim oldukca bende siparis veririm. En iyisi simdilik bimdekinden stok yapmam kiyafetler gelince de hepsini yikayip utuleyip neyim varmis bakmam. Dun dalinin yumusaticisini aldim kiyafetleri degilde havlular yumusak kalsin diye yikatirim diye dusundum.Canım o marka carrefourlarda da var. Haberin olsun. Ben internetten sipariş veriyorum ücretsiz kargoyla geliyor.
Gunaydin kizlarrr. Uykum cok var ama karnimdan yatamiyorum. Hamis minderi baktim cok pahalilar bi daha kullanmicam icin almak istemedim. bende yorgani skistiriyorum karnimin altina bu sefer bebisler rahatsiz oluyor. koymazsam karnim dusuyor ben rahatsiz oluyorum. Zaten uyku arasinda donerken uyaniyorum bu sefer onlarda uyaniyo basliyolar tekmelemeye. Ciksinlar hele totislerine totislerine vurucam simdiden uykuya hasret kaldim. Ben boyle uyandim yaa sizzz
Kiz bende yastik denedim bi sure sonra ustte kalan tarafimin kalcasi uyusuyor resmen. Asla tek yanima yatip uyuyamiyorum yattigim tarafim kopuyor yoksaAy bı ben uyuyorm heralde masallah benim kuzu sabah uyanınca başlıyor annesini hiç üzmüyor akşam 11 de yatiyorm bacak arama yastık destekliyorum sol yanıma yatış o yatış sabah eşimin bişe gittiğini duymadım bile sanırım son ayda uyku sıkıntısı yaşarım bende. İkizler erken başladı uyutmamaya
Canım ben araştırdım bu markayı baya güvenle alinabilir bende leke çıkarıcısini alicam bide bulaşıklar için ek gıdaya geçince sıvı deterjanı var onu alicam fiyatarida uygun öyle yani.Aa dun cok baktim ben bu detarjana sirf markasi yuzunden tereddutte kalmistim canim. Renk soldurmaz vs. Yaziyor sles sls parfum yok diyor hosuma gitmisti. Musait bi anda bitmeden bende alayim.
Ağırlık fazla canım ondan işte bende dönüyorm saga sola habire mecbur sırt üstü yok yüz üstü yok seçenek azaldı iyice sırtıni desteklemeye çalış senin göbek benimkinin iki katı şuan düşün yani normal rahat uyuyamaman.Kiz bende yastik denedim bi sure sonra ustte kalan tarafimin kalcasi uyusuyor resmen. Asla tek yanima yatip uyuyamiyorum yattigim tarafim kopuyor yoksa
Bende BİM’den aldım canım o fiyata. Fiyatı uygun al benceEvet canim bime gelmisti bebek urunleriyle kalmis bi kac sise 22 veya 24 kusur olmali fiyati. Sen kaca Zaman
Canım bilmiyorum ki ben gece ara öğünde yapmıyorum. Uzun süreli aç kalmak da etkiliyormu bilmiyorum. Bugün 106 çıktı yaBenim açlık sabah 85 çıktı ama akşam yediğim 1 kase yoğurt 1 avuç fırında patlıcan. Ekmek yemedim eşim hatayda olunca ablama geldim kalmaya yeme saatlerim şaştı gece ara öğünümü yapmadım. Şimdilik normal çıkıyor açlığı, tokluklarım 100ü geçmezdi şimdi tokluklarım 120-130civarı. Ama genelde normal sınırlar canım. Bana doktor plesantan büyüdükçe şekerin yükselecek demişti sanırım sizde ikiz olduğu için heralde.
Maşallah. Böyle devam eder inşallah. Bu gece hiç uyumadim desem yeridir. Burun tikanikligindan nefes alamıyorum. Agzimdan aliyorum mecbur. Boğazım kuruyor su içiyorum. Bu sefer tuvalet için kalk derken bi de bakmisim sabah olmuş.Ay bı ben uyuyorm heralde masallah benim kuzu sabah uyanınca başlıyor annesini hiç üzmüyor akşam 11 de yatiyorm bacak arama yastık destekliyorum sol yanıma yatış o yatış sabah eşimin bişe gittiğini duymadım bile sanırım son ayda uyku sıkıntısı yaşarım bende. İkizler erken başladı uyutmamaya
Sanmam ama son ay böyle uyku olacağıni 34 ten sonra falan dönemem yatakta sürekli haliyle uykuda gider sonrası zaten malum uykusuz gecelerMaşallah. Böyle devam eder inşallah. Bu gece hiç uyumadim desem yeridir. Burun tikanikligindan nefes alamıyorum. Agzimdan aliyorum mecbur. Boğazım kuruyor su içiyorum. Bu sefer tuvalet için kalk derken bi de bakmisim sabah olmuş.
Şimdi geldim eveIyi haberlerle dön insallah canim
Bu haftalarda her hafta 200 ile 400 gr alırmışız zatenGunaydin kizlar tekrar. Tartildim ve 66yi gorduk. benim anlamadigim haftada 1 kilo aliyo gibi cikiyorum ayni seyi oglumda da yasadim haftada 1 kilo aliyor cikiyordum. Bunyemle mi alakali nedir cozemedim gitti. Nette tek hamilelikte 6.aydan sonra 250 400 gr almak normal yaziyor. 400×2 bile yapsam ben fazlasini aliyorum. Aksam yemeyi kesmistim oysa neden hala bu denli hizli kilo aliyorum cozemedimmm
Benim ikinci tedavimdeki doktorumda aynı öyle söyluyodu asla normal doğum yaptirmam sezaryan olur diyodu bende çok şaşırmıştım
Ben zaten korkuyorum şuan direkt sezaryan düşünuyorum
Benim ikinci dogumum olacak. İlki de sezeryandı. Doktor belirli riskleri söylüyor.
Kıymetli gebelik diye insan riske atmak da istemiyor.
Fakat normal dogum yapanlar var tabiki. Tüp bebek diye illa sezeryan olacak diye bişey yok :) karar sana ve bebegin nasıl gelmek istedigine bağlı. :)
Aynen canım, son aylarda uyku zaten kalmıyor. Bebeler alıştırma yapıyor
Sagol canım benim
Cok sagol canim bilgiler icin aklmda olsn benmdeSagol canimolaki mama kullanmak zorunda kalirsak fircayla daha rahat temizleniyor biberon hele kucuk boy biberon olunca firca cok avantaj. Gogus kalkanini da cok kullanan ve memnun kalan var. Benim zamanimda bilmemezlik iste gogus pedi kullaniyodum akan sutumu ped cekiyodu ama bunda biberona bosaltabiliyosun buyuk artisi varmis. Yara olmasini engelliyomus nemli tuttugu icin. Gogus ucu da sutyene degmediginden tahris olmuyor
iyiyim canım ben de iş güç git gel, hafta sonu geldi geçti çabucak
Bnde ayni sekildeym canim ya aksam dusundum yastiklar vardi bahsediyorlardi dieGunaydin kizlarrr. Uykum cok var ama karnimdan yatamiyorum. Hamis minderi baktim cok pahalilar bi daha kullanmicam icin almak istemedim. bende yorgani skistiriyorum karnimin altina bu sefer bebisler rahatsiz oluyor. koymazsam karnim dusuyor ben rahatsiz oluyorum. Zaten uyku arasinda donerken uyaniyorum bu sefer onlarda uyaniyo basliyolar tekmelemeye. Ciksinlar hele totislerine totislerine vurucam simdiden uykuya hasret kaldim. Ben boyle uyandim yaa sizzz
Canim instgram varsaNe guzel hepsi de bez de sleppy mi dusunuyosun ben daha arastirmadim ama iyi diyorlar sanirim
Ayy masallah siz sona cok yaklasmissiniz hic uyutmuyor demek Allah saglkli dogmlar nasip etsnMaşallah. Böyle devam eder inşallah. Bu gece hiç uyumadim desem yeridir. Burun tikanikligindan nefes alamıyorum. Agzimdan aliyorum mecbur. Boğazım kuruyor su içiyorum. Bu sefer tuvalet için kalk derken bi de bakmisim sabah olmuş.
Masallah kuzuya bole devam etsin boya bak okadr oldu muŞimdi geldim eve
Saglık ocagında kan verdim, sonuclar yarın çıkıyor. Hastaneye gittim, doktorum gitmiş. Başka doktora muayne oldum. Hiç memnun kalmadım
Bebek 1030 gr olmuş, boyu da 36 cm olmuş.
Şimdi giden doktora mesaj attık. Hangi hastanede başlayacaksa oraya gideceğim
Bu haftalarda her hafta 200 ile 400 gr alırmışız zaten
Masallah canim 1 kiloyu gecmis. Doktorunu birakma canim pesinden gitŞimdi geldim eve
Saglık ocagında kan verdim, sonuclar yarın çıkıyor. Hastaneye gittim, doktorum gitmiş. Başka doktora muayne oldum. Hiç memnun kalmadım
Bebek 1030 gr olmuş, boyu da 36 cm olmuş.
Şimdi giden doktora mesaj attık. Hangi hastanede başlayacaksa oraya gideceğim
Bu haftalarda her hafta 200 ile 400 gr alırmışız zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?