Kizlar bebek deterjani olarak sabun granul almstim ben smdi kiyafetleri de o sekilde yikayim dimi. 2 kez durulama yapin diyorlar kalinti olmasin die oyle dusunuyorum. Evdeyken aradn cikarirm dinlenerk annemlerde yardm eder. Ilerisi icin leke ciksrici farkli seler de kullanacakmisinz bu konuda bilgilendirirsenz cok sevinirim

Evet canim granul sabunu 2 kere durulamak lazimmis. Iyi yapmissin bende simdi evde olan kiyafetleri doktum tek tek not aldim ne kac tane diye. Kardesimden gelen bazi kiyafetlerin yakasi lekeli beyaz oldugu icin camasir suyuyla agartmayi dusunuyorum sonra iyice durulaticam belki cikar. Cunki cok zaman gecti islemistir icine.

Canım bebekler için leke çıkarıcılar da var ama pek memnuniyet yok kaka lekesi özellikle çıkmıyormuş. beyaz sabunla çitileyin biraz bekleyin sonra makinaya atın deniyor vakit bulunur mu bilmem

Canım bebeğn kıyafetleri zaten minik ve çok kirli olmuyor düşük derecede granüllerin miktarı önemli bizim camasrlarimixa attgmz kadar atma iki kerede durula miş gibi oluyor alerji modu varsa zaten hiç bırakmıyor makinada kalıntı falan. Kolay gelsin

Canım bebekler için leke çıkarıcılar da var ama pek memnuniyet yok kaka lekesi özellikle çıkmıyormuş. beyaz sabunla çitileyin biraz bekleyin sonra makinaya atın deniyor vakit bulunur mu bilmem
Aynen annemde senin dediğini dedi beyaz sabun çıkarır ancak o lekeyi diye deneyerek bulacaz artk tecrübesisz malum.

Bugün kışlık kaldırma günü kızlar yavaştan başladım zaten anca yapıyorm a 101 den vakum aldım yorgandr yastiktr kısliklari vakuma koyup kaldiricm havalarda kötü bu ay, bu hafta halıları vericem yıkamaya Ramazan'dan önce temizliği bitirmm lazm ablam annem gelecek temizliğe çünkü bu ay sonu şimdiden iki iş yapıyorum yârim saat oturuyorm koltuklar perdeler.... Oyyy

Amin hepumize sağlıklı doğum nasip etsin Rabbim.

iyiyim canım ben de iş güç git gel, hafta sonu geldi geçti çabucak bi bakiim dedim napıyosunuz :) yakalandık
iyiymişsiniz maşallah sizee..
kolay gelsin canım, bizde iyiyiz. Aynen yakaladım seni
Masallah kuzuya bole devam etsin boya bak okadr oldu mu senin icin kotu olms doktorun gitmesi ya onemli godebilecegn biyerde ve sarttaysa oraya git bare
Sagol canım, haber bekliyoruz :)
Masallah canim 1 kiloyu gecmis. Doktorunu birakma canim pesinden git
Normal mi yani aldigim haftalik 1 kilo
Sagol canım :)
Evet normalmiş
ben oglumda sabun rendesi kullanmıştım fakat çamaşırlara yapışıp erimiyordu. Bu sefer uni baby sıvı deterjan aldım
Allah kolaylık versin canım. :)

Yorma kendini canim. Havalar bu haftalarda kotu gecicekmis bence ay sonuna kadar dokunma kisliklara. Bende dolabimda artik olmayan kiyafetlerimi vakumladim kaldirdim. Madem ablan annen gelicek sen neden bu denli zorluyosun kendini?

Yorma kendini canim. Havalar bu haftalarda kotu gecicekmis bence ay sonuna kadar dokunma kisliklara. Bende dolabimda artik olmayan kiyafetlerimi vakumladim kaldirdim. Madem ablan annen gelicek sen neden bu denli zorluyosun kendini?
Ben sadece kısliklari kaldricam canım giymediklerimizi bıraktım mesela şimdi yoruldum yarın dolabimi boşaltıcam onlarda 2 gün kalabilecek eniştem huysuz biraz hepte iş yapmasnlar diye az biraz yapabildklerimi yapmaya çalışıyorum

Ben tek basima 1 gunde "hallediyodummm" aylarrr aylarrr onceee canim perdesi vs. Onlar iki kisi hayli hayli yaparlar vakit kalir merak etme. Yorma da kendini dinlenerek yap

Kızlar 3 gündür ablamdaydım bebiş okadar hareketliydiki, karnımı delip çıkacak sandım hatta gece allahım uyusun artık bile dedim. Yeğenim konuştukça ods kıpırdada çocuk çocuğu biliyor galiba. Eve geldim kuzuda tık yok. Ben yalnız bebiş yalnız yaa.

Alisana kadar yalnizliga zor olacak. Benim pasada aksamlari hikaye okuyor kardesleri basliyo vurmaya onun sesine daha cok tepkililer

Benim oglan bebek hareket edince bana abi diyor diyo :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…