Evet canim granul sabunu 2 kere durulamak lazimmis. Iyi yapmissin bende simdi evde olan kiyafetleri doktum tek tek not aldim ne kac tane diye. Kardesimden gelen bazi kiyafetlerin yakasi lekeli beyaz oldugu icin camasir suyuyla agartmayi dusunuyorum sonra iyice durulaticam belki cikar. Cunki cok zaman gecti islemistir icine.Kizlar bebek deterjani olarak sabun granul almstim ben smdi kiyafetleri de o sekilde yikayim dimi. 2 kez durulama yapin diyorlar kalinti olmasin die oyle dusunuyorum. Evdeyken aradn cikarirm dinlenerk annemlerde yardm eder. Ilerisi icin leke ciksrici farkli seler de kullanacakmisinz bu konuda bilgilendirirsenz cok sevinirim
Canım bebekler için leke çıkarıcılar da var ama pek memnuniyet yok kaka lekesi özellikle çıkmıyormuş.Kizlar bebek deterjani olarak sabun granul almstim ben smdi kiyafetleri de o sekilde yikayim dimi. 2 kez durulama yapin diyorlar kalinti olmasin die oyle dusunuyorum. Evdeyken aradn cikarirm dinlenerk annemlerde yardm eder. Ilerisi icin leke ciksrici farkli seler de kullanacakmisinz bu konuda bilgilendirirsenz cok sevinirim
Canım bebeğn kıyafetleri zaten minik ve çok kirli olmuyor düşük derecede granüllerin miktarı önemli bizim camasrlarimixa attgmz kadar atma iki kerede durula miş gibi oluyor alerji modu varsa zaten hiç bırakmıyor makinada kalıntı falan. Kolay gelsinKizlar bebek deterjani olarak sabun granul almstim ben smdi kiyafetleri de o sekilde yikayim dimi. 2 kez durulama yapin diyorlar kalinti olmasin die oyle dusunuyorum. Evdeyken aradn cikarirm dinlenerk annemlerde yardm eder. Ilerisi icin leke ciksrici farkli seler de kullanacakmisinz bu konuda bilgilendirirsenz cok sevinirim
Aynen annemde senin dediğini dedi beyaz sabun çıkarır ancak o lekeyi diyeCanım bebekler için leke çıkarıcılar da var ama pek memnuniyet yok kaka lekesi özellikle çıkmıyormuş.beyaz sabunla çitileyin biraz bekleyin sonra makinaya atın deniyor vakit bulunur mu bilmem
Amin hepimiz sağlıcakla kavusalim inşallahSanmam ama son ay böyle uyku olacağıni 34 ten sonra falan dönemem yatakta sürekli haliyle uykuda gider sonrası zaten malum uykusuz gecelerbugunlerimize şükür sağlıkla kucağına al inşallah sende canım kızını
Amin hepumize sağlıklı doğum nasip etsin Rabbim.Bnde ayni sekildeym canim ya aksam dusundum yastiklar vardi bahsediyorlardi diecok bolunuyor uyku bide wc kalkma var zaten. Sol yana yatiyirum tekmelerinden zor uyuyorm heralde rahtsz oluyorlar duz zatn yatlmiyo belim ayriliyo ki biliyorm bu donemlrden sora yatilmayacagini da koltkta uzanirken kucuk kirlent koydm dikdortgen o bi iyi geldi sanki
Canim instgram varsaSaye- den ogrendik muhendisinoglu syfasini takip et sende hpsinin icerigini incelemsler yildzli listeler var molfix sleepy coon onerilenlerdi vardi aklima gelenler. Hatta o listede prima yok dusun. Molfix aldm bndeBenm aldklarim orayla ortusuyordu hep icm raht etti herseyi incelemsler islak mendili yagsi kremi deterjani cok faydali bnce
Mulakt nasildi
Ayy masallah siz sona cok yaklasmissiniz hic uyutmuyor demek Allah saglkli dogmlar nasip etsn
Evet canım yaşayarak öğreneceğizAynen annemde senin dediğini dedi beyaz sabun çıkarır ancak o lekeyi diyedeneyerek bulacaz artk tecrübesisz malum.
kolay gelsin canım, bizde iyiyiz. Aynen yakaladım seniiyiyim canım ben de iş güç git gel, hafta sonu geldi geçti çabucakbi bakiim dedim napıyosunuz :) yakalandık
iyiymişsiniz maşallah sizee..
Sagol canım, haber bekliyoruz :)Masallah kuzuya bole devam etsin boya bak okadr oldu musenin icin kotu olms doktorun gitmesi ya onemli godebilecegn biyerde ve sarttaysa oraya git bare
Sagol canım :)Masallah canim 1 kiloyu gecmis. Doktorunu birakma canim pesinden git
Normal mi yani aldigim haftalik 1 kilo
ben oglumda sabun rendesi kullanmıştım fakat çamaşırlara yapışıp erimiyordu. Bu sefer uni baby sıvı deterjan aldımKizlar bebek deterjani olarak sabun granul almstim ben smdi kiyafetleri de o sekilde yikayim dimi. 2 kez durulama yapin diyorlar kalinti olmasin die oyle dusunuyorum. Evdeyken aradn cikarirm dinlenerk annemlerde yardm eder. Ilerisi icin leke ciksrici farkli seler de kullanacakmisinz bu konuda bilgilendirirsenz cok sevinirim
Allah kolaylık versin canım. :)Bugün kışlık kaldırma günü kızlar yavaştan başladım zaten anca yapıyorma 101 den vakum aldım yorgandr yastiktr kısliklari vakuma koyup kaldiricm havalarda kötü bu ay, bu hafta halıları vericem yıkamaya Ramazan'dan önce temizliği bitirmm lazm ablam annem gelecek temizliğe çünkü bu ay sonu şimdiden iki iş yapıyorum yârim saat oturuyorm koltuklar perdeler.... Oyyy
Yorma kendini canim. Havalar bu haftalarda kotu gecicekmis bence ay sonuna kadar dokunma kisliklara. Bende dolabimda artik olmayan kiyafetlerimi vakumladim kaldirdim. Madem ablan annen gelicek sen neden bu denli zorluyosun kendini?Bugün kışlık kaldırma günü kızlar yavaştan başladım zaten anca yapıyorma 101 den vakum aldım yorgandr yastiktr kısliklari vakuma koyup kaldiricm havalarda kötü bu ay, bu hafta halıları vericem yıkamaya Ramazan'dan önce temizliği bitirmm lazm ablam annem gelecek temizliğe çünkü bu ay sonu şimdiden iki iş yapıyorum yârim saat oturuyorm koltuklar perdeler.... Oyyy
Ben dalinin sıvı deterjanı ve yumuşatıcısını aldım.. deterjan sabun bazlı olunca hiç kokusu yok ama yumuşatıcısı çok güzel..Kizlar deterjani hangisini aldiniz neyle yikiyorsunuz
Ben sadece kısliklari kaldricam canım giymediklerimizi bıraktım mesela şimdiYorma kendini canim. Havalar bu haftalarda kotu gecicekmis bence ay sonuna kadar dokunma kisliklara. Bende dolabimda artik olmayan kiyafetlerimi vakumladim kaldirdim. Madem ablan annen gelicek sen neden bu denli zorluyosun kendini?
Ben tek basima 1 gunde "hallediyodummm" aylarrr aylarrr onceeeBen sadece kısliklari kaldricam canım giymediklerimizi bıraktım mesela şimdiyoruldum yarın dolabimi boşaltıcam onlarda 2 gün kalabilecek eniştem huysuz biraz hepte iş yapmasnlar diye az biraz yapabildklerimi yapmaya çalışıyorum
Aynen canım bende valla ama şimdi yok 2 saat 3 saat sonra yatmam gerekiyor hemenBen tek basima 1 gunde "hallediyodummm" aylarrr aylarrr onceeecanim perdesi vs. Onlar iki kisi hayli hayli yaparlar vakit kalir merak etme. Yorma da kendini dinlenerek yap
Alisana kadar yalnizliga zor olacak. Benim pasada aksamlari hikaye okuyor kardesleri basliyo vurmaya onun sesine daha cok tepkililerKızlar 3 gündür ablamdaydım bebiş okadar hareketliydiki, karnımı delip çıkacak sandım hatta gece allahım uyusun artık bile dedim. Yeğenim konuştukça ods kıpırdada çocuk çocuğu biliyor galiba. Eve geldim kuzuda tık yok. Ben yalnız bebiş yalnız yaa.
Kızlar 3 gündür ablamdaydım bebiş okadar hareketliydiki, karnımı delip çıkacak sandım hatta gece allahım uyusun artık bile dedim. Yeğenim konuştukça ods kıpırdada çocuk çocuğu biliyor galiba. Eve geldim kuzuda tık yok. Ben yalnız bebiş yalnız yaa.
Alisana kadar yalnizliga zor olacak. Benim pasada aksamlari hikaye okuyor kardesleri basliyo vurmaya onun sesine daha cok tepkililer
Benim oglan bebek hareket edince bana abi diyor diyo :))
Evet, bebekler çocukları biliyor ve tepkileri daha çok oluyor. :)Haha bende eşime dedim keşke babası ve bebeklerin cenazesi için biraz daha kalsaydın hataydaçocuk anne karnında konuşmayı öğrenecekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?