- 13 Eylül 2017
- 664
- 1.375
- 33
- 39
Canim 3. Trimesterda daha fazla aliniyo ilk zamanlara goreGunaydin kizlar tekrar. Tartildim ve 66yi gorduk. benim anlamadigim haftada 1 kilo aliyo gibi cikiyorum ayni seyi oglumda da yasadim haftada 1 kilo aliyor cikiyordum. Bunyemle mi alakali nedir cozemedim gitti. Nette tek hamilelikte 6.aydan sonra 250 400 gr almak normal yaziyor. 400×2 bile yapsam ben fazlasini aliyorum. Aksam yemeyi kesmistim oysa neden hala bu denli hizli kilo aliyorum cozemedimmm
Bir kapta sıcak suyla eritip kullanırsan çok rahat edersin biz eritip deterjan gözüne döktük hiç kalıntı olmadıKizlar bebek deterjani olarak sabun granul almstim ben smdi kiyafetleri de o sekilde yikayim dimi. 2 kez durulama yapin diyorlar kalinti olmasin die oyle dusunuyorum. Evdeyken aradn cikarirm dinlenerk annemlerde yardm eder. Ilerisi icin leke ciksrici farkli seler de kullanacakmisinz bu konuda bilgilendirirsenz cok sevinirim
Muhendisoglunu takipe basladim bendeBnde ayni sekildeym canim ya aksam dusundum yastiklar vardi bahsediyorlardi diecok bolunuyor uyku bide wc kalkma var zaten. Sol yana yatiyirum tekmelerinden zor uyuyorm heralde rahtsz oluyorlar duz zatn yatlmiyo belim ayriliyo ki biliyorm bu donemlrden sora yatilmayacagini da koltkta uzanirken kucuk kirlent koydm dikdortgen o bi iyi geldi sanki
Canim instgram varsaSaye- den ogrendik muhendisinoglu syfasini takip et sende hpsinin icerigini incelemsler yildzli listeler var molfix sleepy coon onerilenlerdi vardi aklima gelenler. Hatta o listede prima yok dusun. Molfix aldm bndeBenm aldklarim orayla ortusuyordu hep icm raht etti herseyi incelemsler islak mendili yagsi kremi deterjani cok faydali bnce
Mulakt nasildi
Ayy masallah siz sona cok yaklasmissiniz hic uyutmuyor demek Allah saglkli dogmlar nasip etsn
Kızlar 3 gündür ablamdaydım bebiş okadar hareketliydiki, karnımı delip çıkacak sandım hatta gece allahım uyusun artık bile dedim. Yeğenim konuştukça ods kıpırdada çocuk çocuğu biliyor galiba. Eve geldim kuzuda tık yok. Ben yalnız bebiş yalnız yaa.
İnşallah canım hayırlı kapılar açsın Allah. Rabbim hayırlısıyla nasip etsinMuhendisoglunu takipe basladim bendemulakatta iyiydi bana gore hayirlusi bakalim.bebek dogmadan ataniversem evime dönsem ne guzel olur
O zaman biz hic vakit bulamayiz canim 2 bebisleCanım bebekler için leke çıkarıcılar da var ama pek memnuniyet yok kaka lekesi özellikle çıkmıyormuş.beyaz sabunla çitileyin biraz bekleyin sonra makinaya atın deniyor vakit bulunur mu bilmem
Sagol canim bi modlar var bebek icin bakcam artik gozum kestigi bir araCanım bebeğn kıyafetleri zaten minik ve çok kirli olmuyor düşük derecede granüllerin miktarı önemli bizim camasrlarimixa attgmz kadar atma iki kerede durula miş gibi oluyor alerji modu varsa zaten hiç bırakmıyor makinada kalıntı falan. Kolay gelsin
Bugün kışlık kaldırma günü kızlar yavaştan başladım zaten anca yapıyorma 101 den vakum aldım yorgandr yastiktr kısliklari vakuma koyup kaldiricm havalarda kötü bu ay, bu hafta halıları vericem yıkamaya Ramazan'dan önce temizliği bitirmm lazm ablam annem gelecek temizliğe çünkü bu ay sonu şimdiden iki iş yapıyorum yârim saat oturuyorm koltuklar perdeler.... Oyyy
Masallah kuzuya hissediyor demek ki kiyamamKızlar 3 gündür ablamdaydım bebiş okadar hareketliydiki, karnımı delip çıkacak sandım hatta gece allahım uyusun artık bile dedim. Yeğenim konuştukça ods kıpırdada çocuk çocuğu biliyor galiba. Eve geldim kuzuda tık yok. Ben yalnız bebiş yalnız yaa.
Buda super bilgiymis sagolasn canimBir kapta sıcak suyla eritip kullanırsan çok rahat edersin biz eritip deterjan gözüne döktük hiç kalıntı olmadı
Muhendisoglunu takipe basladim bendemulakatta iyiydi bana gore hayirlusi bakalim.bebek dogmadan ataniversem evime dönsem ne guzel olur
GunaydinnnGünaydın
Kendi drunla da bir görüş canım ölçümler değişiyor bir el hareketiyle bile. Zaten mesele sünnetse olur o sorun olmazGünaydın hayırlı sabahlar
Dünkü doktor bana bebegin böbreklerinin küçük oldugunu söyledi ve sünnet olması gerektiğini söyledi, pek inanasım gelmedi. Ultrasonu bile bir tuhaf baktı, acil kendi doktorumun iş başı yapması lazım
günaydın canımGünaydın hayırlı sabahlar
Dünkü doktor bana bebegin böbreklerinin küçük oldugunu söyledi ve sünnet olması gerektiğini söyledi, pek inanasım gelmedi. Ultrasonu bile bir tuhaf baktı, acil kendi doktorumun iş başı yapması lazım
Canım sünnet neden istedi? Çişini yapamasa ucu tıkalı olsa böbrekte çişi birikip şiş olmadı gerekmezmiydi? Küçüklükle sünnet bağlantısını anlayamadım.Günaydın hayırlı sabahlar
Valla bende anlamadım, doktor yeni mezun olmuş. Ayrıntılı ultrasonda falan herşeyi normal çıkmıştı. 3mm dedi böbreklerini. Sünneti zaten 40 ı cıkınca yada yeni dogan sünneti düşünüyorum. Büyüyünce zor oluyor. Oglumda 8 aylıkken yaptırmıştımCanım sünnet neden istedi? Çişini yapamasa ucu tıkalı olsa böbrekte çişi birikip şiş olmadı gerekmezmiydi? Küçüklükle sünnet bağlantısını anlayamadım.
Bosver canim kendi doktorun tekrar baslayinca gider durumu anlatir ondan daha iyi bilgi alirsin takilma. Ilk defa gidilen doktorun dediklerini pek umursamamak lazim. Gidersin bi kac kez o doktora ayni seyi der o zaman tereddut et derdim ama suan hic takma.Valla bende anlamadım, doktor yeni mezun olmuş. Ayrıntılı ultrasonda falan herşeyi normal çıkmıştı. 3mm dedi böbreklerini. Sünneti zaten 40 ı cıkınca yada yeni dogan sünneti düşünüyorum. Büyüyünce zor oluyor. Oglumda 8 aylıkken yaptırmıştım
Benimkininde biri 4,5 diğeri 7 dedi olması gerekenden büyük, doğum sonu ultrason çekileceğiz. Sünneti düşünmüyorum. Milimetrik ölçümler yapıyorlarda 3mm zaten normal bana 4 sınır 4-10 arası tölere edilebilir 10dan büyükse sorun demişti.Valla bende anlamadım, doktor yeni mezun olmuş. Ayrıntılı ultrasonda falan herşeyi normal çıkmıştı. 3mm dedi böbreklerini. Sünneti zaten 40 ı cıkınca yada yeni dogan sünneti düşünüyorum. Büyüyünce zor oluyor. Oglumda 8 aylıkken yaptırmıştım
Benim gittigim hic bir doktor bahsetmedi sadece ilk doktorum 26dan sonra alisveris yap demisti.Kızlar erken doğan bebeklerde yaşam sınırı kaç doktorunuz fln bahsettimi hiç?
zaten takmıyorum, ultrasona bakması bile çok acemiceydi.Bosver canim kendi doktorun tekrar baslayinca gider durumu anlatir ondan daha iyi bilgi alirsin takilma. Ilk defa gidilen doktorun dediklerini pek umursamamak lazim. Gidersin bi kac kez o doktora ayni seyi der o zaman tereddut et derdim ama suan hic takma.
Bana da 10 mm kadar normal dedi sadece biraz küçük dedi. Boyunu da yanlış ölçtüğünü düşünüyorum. 36 cm dedi.Benimkininde biri 4,5 diğeri 7 dedi olması gerekenden büyük, doğum sonu ultrason çekileceğiz. Sünneti düşünmüyorum. Milimetrik ölçümler yapıyorlarda 3mm zaten normal bana 4 sınır 4-10 arası tölere edilebilir 10dan büyükse sorun demişti.
Günaydın ,Ayrıntıliya girdi etti o kadar canım böbrek ilk bakılan şeylerden birisi zaten mutlaka görürdü doktor olsaydı doğar doğmaz mi sünnet olmalı diyor doktor ayrıntılıyi yapan doktora tekrar git.Günaydın hayırlı sabahlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?