Canim 3. Trimesterda daha fazla aliniyo ilk zamanlara gore

Bir kapta sıcak suyla eritip kullanırsan çok rahat edersin biz eritip deterjan gözüne döktük hiç kalıntı olmadı

Muhendisoglunu takipe basladim bendemulakatta iyiydi bana gore hayirlusi bakalim.bebek dogmadan ataniversem evime dönsem ne guzel olur

gerçekten öyle bencede. Alt komşumun kızları gelince benimkilerde coşuyor
Muhendisoglunu takipe basladim bendemulakatta iyiydi bana gore hayirlusi bakalim.bebek dogmadan ataniversem evime dönsem ne guzel olur
İnşallah canım hayırlı kapılar açsın Allah. Rabbim hayırlısıyla nasip etsin

Canım bebekler için leke çıkarıcılar da var ama pek memnuniyet yok kaka lekesi özellikle çıkmıyormuş. beyaz sabunla çitileyin biraz bekleyin sonra makinaya atın deniyor vakit bulunur mu bilmem
O zaman biz hic vakit bulamayiz canim 2 bebisle
Sagol canim bi modlar var bebek icin bakcam artik gozum kestigi bir ara ananem kazanda sabunla kaynatirmis benim esyalarimi cikiyodu demek ugrasiyolardi oyle deneyerek ogrencez dedginz gbi kizlar

Masallah kuzuya hissediyor demek ki kiyamam ben tekken de ayni ya sagdaki delip cikacak gibi dedigib gibi aynen☺ sesi algiliyorlar ama isyerinde daha cok farkediyorum toplantilarda falan icimde durmuyo cocuk
Bir kapta sıcak suyla eritip kullanırsan çok rahat edersin biz eritip deterjan gözüne döktük hiç kalıntı olmadı
Buda super bilgiymis sagolasn canim

Kendi drunla da bir görüş canım ölçümler değişiyor bir el hareketiyle bile. Zaten mesele sünnetse olur o sorun olmaz

günaydın canım
kendi doktorunla görüş önemli bir şey görse soylerdi paniğe kapılma

Canım sünnet neden istedi? Çişini yapamasa ucu tıkalı olsa böbrekte çişi birikip şiş olmadı gerekmezmiydi? Küçüklükle sünnet bağlantısını anlayamadım.

Canım sünnet neden istedi? Çişini yapamasa ucu tıkalı olsa böbrekte çişi birikip şiş olmadı gerekmezmiydi? Küçüklükle sünnet bağlantısını anlayamadım.
Valla bende anlamadım, doktor yeni mezun olmuş. Ayrıntılı ultrasonda falan herşeyi normal çıkmıştı. 3mm dedi böbreklerini. Sünneti zaten 40 ı cıkınca yada yeni dogan sünneti düşünüyorum. Büyüyünce zor oluyor. Oglumda 8 aylıkken yaptırmıştım

Bosver canim kendi doktorun tekrar baslayinca gider durumu anlatir ondan daha iyi bilgi alirsin takilma. Ilk defa gidilen doktorun dediklerini pek umursamamak lazim. Gidersin bi kac kez o doktora ayni seyi der o zaman tereddut et derdim ama suan hic takma.

Benimkininde biri 4,5 diğeri 7 dedi olması gerekenden büyük, doğum sonu ultrason çekileceğiz. Sünneti düşünmüyorum. Milimetrik ölçümler yapıyorlarda 3mm zaten normal bana 4 sınır 4-10 arası tölere edilebilir 10dan büyükse sorun demişti.

zaten takmıyorum, ultrasona bakması bile çok acemiceydi.
Bana da 10 mm kadar normal dedi sadece biraz küçük dedi. Boyunu da yanlış ölçtüğünü düşünüyorum. 36 cm dedi.
27+4 günlük dedi.

iOS
Günaydın ,Ayrıntıliya girdi etti o kadar canım böbrek ilk bakılan şeylerden birisi zaten mutlaka görürdü doktor olsaydı doğar doğmaz mi sünnet olmalı diyor doktor ayrıntılıyi yapan doktora tekrar git.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…