Benim ki en son gittigmde 1 kilo üstü yaşam sınırı demişti doğarsa yaşama şansı yüksek demişti endişeli olduğumu bildiği için.Kızlar erken doğan bebeklerde yaşam sınırı kaç doktorunuz fln bahsettimi hiç?
Baska doktora gittin mi kafa allak bullak oluyorGünaydın hayırlı sabahlar
Dünkü doktor bana bebegin böbreklerinin küçük oldugunu söyledi ve sünnet olması gerektiğini söyledi, pek inanasım gelmedi. Ultrasonu bile bir tuhaf baktı, acil kendi doktorumun iş başı yapması lazım
Benim dün kontrolüm vardı 1150 kilosu göbek çevresi 2,5 hafta kadar geri fark açılırsa daha fazla alabilirlermiş allah korusun korkuyorum işteBenim ki en son gittigmde 1 kilo üstü yaşam sınırı demişti doğarsa yaşama şansı yüksek demişti endişeli olduğumu bildiği için.
Cnm kilosu normal geldi bana.sadece bel cevresine mi geri dedi.kilosu iyi sonuctaBenim dün kontrolüm vardı 1150 kilosu göbek çevresi 2,5 hafta kadar geri fark açılırsa daha fazla alabilirlermiş allah korusun korkuyorum işte
Evet ac değeri göbek gelişme geriliğine girmiş olma ihtimalinden korkuyor doktor kordonun kan akımında hafif dereceli direnç varCnm kilosu normal geldi bana.sadece bel cevresine mi geri dedi.kilosu iyi sonucta
Insallah iyi ilerler canim sen iyi dusun kontrollerine git guzelce.sonuna kadar gidecek insallahEvet ac değeri göbek gelişme geriliğine girmiş olma ihtimalinden korkuyor doktor kordonun kan akımında hafif dereceli direnç var
Benim doktorum 34. Haftada garantileyene kadar ev işi yapma dedi en son gittiğimde. Ama geçen sene 28 haftalık doğan 1 kg bir annenin bebeği yaşıyor çok şükür işler yolunda yani.Kızlar erken doğan bebeklerde yaşam sınırı kaç doktorunuz fln bahsettimi hiç?
Yemen nasıl? Biri yiyemiyordu doktoru vitamin vermişti bebek karnı geriden geliyor diyeBenim dün kontrolüm vardı 1150 kilosu göbek çevresi 2,5 hafta kadar geri fark açılırsa daha fazla alabilirlermiş allah korusun korkuyorum işte
Beslenmem kötüydü baya hiç kilo fln da almamıştım ama 1 aydır düzenli bir şekilde beslenmeye başladım ondan sonra biraz toparladı diğer ölçüleride geriydi önceden şimdi sadece göbek kaldı ama doktorum bu 2,5 hafta fark artık kapanmaz dedi daha fazla gerilememesi önemli olan dedi 3 tane vitamin içiyorumBenim doktorum 34. Haftada garantileyene kadar ev işi yapma dedi en son gittiğimde. Ama geçen sene 28 haftalık doğan 1 kg bir annenin bebeği yaşıyor çok şükür işler yolunda yani.
Yemen nasıl? Biri yiyemiyordu doktoru vitamin vermişti bebek karnı geriden geliyor diye
Düzelmişmiydi peki göbeği ?Benim doktorum 34. Haftada garantileyene kadar ev işi yapma dedi en son gittiğimde. Ama geçen sene 28 haftalık doğan 1 kg bir annenin bebeği yaşıyor çok şükür işler yolunda yani.
Yemen nasıl? Biri yiyemiyordu doktoru vitamin vermişti bebek karnı geriden geliyor diye
1 doktorun demesyle hemen oyle dusnmemek lazim nekadr farkediyo canim olcumler bile gercektn ya kotu dsnme bnce ayrintilida belli olurdi bisi olsazaten takmıyorum, ultrasona bakması bile çok acemiceydi.
Bana da 10 mm kadar normal dedi sadece biraz küçük dedi. Boyunu da yanlış ölçtüğünü düşünüyorum. 36 cm dedi.
27+4 günlük dedi.
Benim arkadaşımin kardeşi 1 kilo doğmuş yaşamaz demişler şimdi 23 yaşında delikanlı oldu diyelim öyle bişey oldu yaşama ihtimali çok yüksek yeterki rabbim ömür versin bol bol dua et. bakalım bana ne diyecek 10 gün var kontrole.Benim dün kontrolüm vardı 1150 kilosu göbek çevresi 2,5 hafta kadar geri fark açılırsa daha fazla alabilirlermiş allah korusun korkuyorum işte
Onunki annenin beslenmesine bağlı gerilikti hem yedi hemde vitaminle toparladı ama kaç hafta geriden bilmiyorumDüzelmişmiydi peki göbeği ?
evet öyle dedi, bende anlamadım. Diğer doktora gidecegim. Haber bekliyorumiOS
Günaydın ,Ayrıntıliya girdi etti o kadar canım böbrek ilk bakılan şeylerden birisi zaten mutlaka görürdü doktor olsaydı doğar doğmaz mi sünnet olmalı diyor doktor ayrıntılıyi yapan doktora tekrar git.
evet malesef öyle olduBaska doktora gittin mi kafa allak bullak oluyor
Dogru diyorsun canım, doktorlara bile bazen güven olmuyor. Ne yapacağımızı şaşırdık. İstanbulda falan olsaydım, kaç doktora giderdim. Urfa da bu kadar anca1 doktorun demesyle hemen oyle dusnmemek lazim nekadr farkediyo canim olcumler bile gercektn ya kotu dsnme bnce ayrintilida belli olurdi bisi olsa
Canım bi terslik olsa ayrıntılı da çıkardı bence de sen fazla takma. Kendi doktorun gelince hemen sorarsın zaten, için rahatlar.Valla bende anlamadım, doktor yeni mezun olmuş. Ayrıntılı ultrasonda falan herşeyi normal çıkmıştı. 3mm dedi böbreklerini. Sünneti zaten 40 ı cıkınca yada yeni dogan sünneti düşünüyorum. Büyüyünce zor oluyor. Oglumda 8 aylıkken yaptırmıştım
Valla ben travel sistem aldım araba koltuğu için baston tipi çocuk büyüdgunde annelerin genelde dönüş yaptığı bişey ama çok küçükken kullanan görmedim ben.Kızlar siz araştırmaları yapmışsınızdır size bir soru. Bebek arabası olarak travel sistem mi, baston tipi mi?
Bi aksilik olmazsa puset ve oto koltuğunu abimlerden almayı düşünüyorum. O yüzden travel sistem almasam mı? Ama ilk aylarda baston tipi olana da bebeği yatırmak zor olur mu?
Travel sistem ağır ve çok yer kapladığı için pek tercih edilmiyor. Yani bastona da bildiğim kadarıyla yenidoğan yatırılmıyor. Bence temmuz bebekleri için konuşuyorum apustos eylül belki ekim bizim bebekleri arabayla gezdireceğimiz zaman. Yani sling yada kanguru idare eder diye düsündüm zaten 2020 nisanda tekrar ısınınca baston artık kullanılabilir diye düşündüm ama daha hiç araba araştırmadımKızlar siz araştırmaları yapmışsınızdır size bir soru. Bebek arabası olarak travel sistem mi, baston tipi mi?
Bi aksilik olmazsa puset ve oto koltuğunu abimlerden almayı düşünüyorum. O yüzden travel sistem almasam mı? Ama ilk aylarda baston tipi olana da bebeği yatırmak zor olur mu?
Evet bende sizin gibi düşündüm ileri de de kullanabilmesi için baza var zaten odasında bide gardolap alıyım yeterli olur o zaman. Yanımda beşiği olucak ayırdığımda beşiği de odasına koyarımS Sedaalieymen Kendi evinizse ileriyi düşünerek alabilirsnz dolap içine sadece eşya koymaniza gerek yok bebeğin her türlü bezini eşyasını koyarsınz odayi biraz daha büyüyunce yaparm evimde yer var dersinnzde Şifonyer bebek kıyafeti için işinizi görür bence sonra sifonyerin yanına ek dolap alabilirsnz mesela ben yatak odama kurdum beşiği belli bı zamana kadar hemen yanımda durur odasına geçeceği zaman odasıni yapmayı düşünüyorum şahsen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?