Evet bende sizin gibi düşündüm ileri de de kullanabilmesi için baza var zaten odasında bide gardolap alıyım yeterli olur o zaman. Yanımda beşiği olucak ayırdığımda beşiği de odasına koyarım
Aynen bende öyle yapicam şimdilik Şifonyer var bitane onu kullanicam.asilacaklari kendi dolabima asicam

Benim dün kontrolüm vardı 1150 kilosu göbek çevresi 2,5 hafta kadar geri fark açılırsa daha fazla alabilirlermiş allah korusun korkuyorum işte
Aaa gecmis olsun canim gerilik neden oluyomus? Uzulme nette bir suru 400 500 gr dogmus ve yasama tutunmus bebek haberleri var. Masallah senin bebis 1 kiloyu gecmis

Aaa gecmis olsun canim gerilik neden oluyomus? Uzulme nette bir suru 400 500 gr dogmus ve yasama tutunmus bebek haberleri var. Masallah senin bebis 1 kiloyu gecmis
Kordonda kan akımında hafif direnç varmış büyük ihtimal ondan kaynaklı olabilirmiş inşallah düzelir yada daha fazla açılmaz fark ona dua ediyorum

Kızlar erken doğan bebeklerde yaşam sınırı kaç doktorunuz fln bahsettimi hiç?
Canım merhaba ben yenidoğan yoğunbakım hemşiresi iken 24 haftalık ikiz bebekler gelmiştir erken doğum uzunca bir süre yoğunbakım macerasındaj sonra ailelerine kavuşmuştu yavrucaklar iyi düşün iyi olsun son şunu öğrnedim ki kötüyü asla çağırmayacaksın hep iyi şeyler düşünüp bebeklerimize güzel enerjiler göndermeliyiz

Canım korkma korkulacak bir durum olduğunu sanmıyorum bence ultrason cihazı baya eskiyse ondan öyle görmüştür sorun olsa mutlaka öncesinde bilinirdi

Kızlar kusura bakmayın uzun süredir yoktum kdınlar kulübüne de giremedim telefon değiştirdim şifremi unutmuşum girmekte çok zorlandım bir şekilde deneye deneye hallettim şifre işini 9. Haftayı geride bırakıcaz artık büyüyorlar git gide sabah kusmaları dışında sorun yok rahimde kanama alanı görüldü doktorum dışarı da akabilir korkma dedi 1 haftayı geçti kontrole gideli ama bin şükür herhangi bir lekelenme yok git gide büyüyorlar insan garip hissediyor ultrason resimlerini de koyuyorum Rabbim iateyen dileyen herkese basip etsin nasıl güzel bir şey Cinsiyetlerini çok merak ediyorum biran evvel öğrenip böyle ufak ufak bişeyler almak istiyorum çok sabırsızım sanırım

Eklentiler

• BF72DAE1-10B3-4CE1-9FEB-6D0D1C5DEB35.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 27
  • 376DC76C-170A-44D8-AAA5-67B7191BDE41.webp
    47,7 KB · Görüntüleme: 30
Kızlar benim kan degerlerim baya düşük çıkmış. Doktor b12 ve d vitamini verdi. Ayrıyetten de kan ilacı ve vitamin kullanıyorum. Sizde durumlar nasıl?
Eki Görüntüle 2259280
Canım benim yarın çıkacak kan sonuçlarım inan ki bende bilmiyorum ama doktoruna bi danış takviye yapabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…