Aynen bende öyle yapicam şimdilik Şifonyer var bitane onu kullanicam.asilacaklari kendi dolabima asicamEvet bende sizin gibi düşündüm ileri de de kullanabilmesi için baza var zaten odasında bide gardolap alıyım yeterli olur o zaman. Yanımda beşiği olucak ayırdığımda beşiği de odasına koyarım
Aynen bende öyle yapicam şimdilik Şifonyer var bitane onu kullanicam.asilacaklari kendi dolabima asicam
Allah korusun bir şey olmayacak inşallah kilosu çok iyiBenim dün kontrolüm vardı 1150 kilosu göbek çevresi 2,5 hafta kadar geri fark açılırsa daha fazla alabilirlermiş allah korusun korkuyorum işte
Aaa gecmis olsun canim gerilik neden oluyomus? Uzulme nette bir suru 400 500 gr dogmus ve yasama tutunmus bebek haberleri var. Masallah senin bebis 1 kiloyu gecmisBenim dün kontrolüm vardı 1150 kilosu göbek çevresi 2,5 hafta kadar geri fark açılırsa daha fazla alabilirlermiş allah korusun korkuyorum işte
İnşallah allah razı olsunAllah korusun bir şey olmayacak inşallah kilosu çok iyi
Kordonda kan akımında hafif direnç varmış büyük ihtimal ondan kaynaklı olabilirmiş inşallah düzelir yada daha fazla açılmaz fark ona dua ediyorumAaa gecmis olsun canim gerilik neden oluyomus? Uzulme nette bir suru 400 500 gr dogmus ve yasama tutunmus bebek haberleri var. Masallah senin bebis 1 kiloyu gecmis
Dualarim sizinle canim insallah toparlicaktirKordonda kan akımında hafif direnç varmış büyük ihtimal ondan kaynaklı olabilirmiş inşallah düzelir yada daha fazla açılmaz fark ona dua ediyorum
Tşk ederim inşallahKordonda kan akımında hafif direnç varmış büyük ihtimal ondan kaynaklı olabilirmiş inşallah düzelir yada daha fazla açılmaz fark ona dua ediyorum
İnşaallah canımCanım bi terslik olsa ayrıntılı da çıkardı bence de sen fazla takma. Kendi doktorun gelince hemen sorarsın zaten, için rahatlar.
Canım merhaba ben yenidoğan yoğunbakım hemşiresi iken 24 haftalık ikiz bebekler gelmiştir erken doğum uzunca bir süre yoğunbakım macerasındaj sonra ailelerine kavuşmuştu yavrucaklar iyi düşün iyi olsun son şunu öğrnedim ki kötüyü asla çağırmayacaksın hep iyi şeyler düşünüp bebeklerimize güzel enerjiler göndermeliyizKızlar erken doğan bebeklerde yaşam sınırı kaç doktorunuz fln bahsettimi hiç?
Canım korkma korkulacak bir durum olduğunu sanmıyorum bence ultrason cihazı baya eskiyse ondan öyle görmüştür sorun olsa mutlaka öncesinde bilinirdiGünaydın hayırlı sabahlar
Dünkü doktor bana bebegin böbreklerinin küçük oldugunu söyledi ve sünnet olması gerektiğini söyledi, pek inanasım gelmedi. Ultrasonu bile bir tuhaf baktı, acil kendi doktorumun iş başı yapması lazım
Canım cinsiyetinizi öğrendiniz miCanım bi terslik olsa ayrıntılı da çıkardı bence de sen fazla takma. Kendi doktorun gelince hemen sorarsın zaten, için rahatlar.
İnsallah bir sorun yoktur. Tekrar gidecegim bakalımCanım korkma korkulacak bir durum olduğunu sanmıyorum bence ultrason cihazı baya eskiyse ondan öyle görmüştür sorun olsa mutlaka öncesinde bilinirdi
İnşallan yoktur canım Rabbim hayırlısı ile nasip etsin stres yapma Allahın izni ile sağ salim al kucağına evladınıİnsallah bir sorun yoktur. Tekrar gidecegim bakalım
İnsallah canım, sende saglıkla kucağına alırsın bebişlerini inşallah :)İnşallan yoktur canım Rabbim hayırlısı ile nasip etsin stres yapma Allahın izni ile sağ salim al kucağına evladını
Canım benim yarın çıkacak kan sonuçlarım inan ki bende bilmiyorum ama doktoruna bi danış takviye yapabilirKızlar benim kan degerlerim baya düşük çıkmış. Doktor b12 ve d vitamini verdi. Ayrıyetten de kan ilacı ve vitamin kullanıyorum. Sizde durumlar nasıl?
Eki Görüntüle 2259280
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?