Maşallah maşallah ikizler de ayrı bir tatlı oluyor. Büyüdükçe insan daha mutlu oluyor.

Canım cinsiyetinizi öğrendiniz mi
Malesef canım geçen haftaki kontrolde benimki bacakları sımsıkı kapamış, göbek kordonunuda bacak arasına almış ümit hanım bayağa uğraştı ama göremedi haftaya cinsiyete bakmak için tekrar çağırdı. Bu arada ümit hanım malesef erken haftalarda cinsiyet söylemiyor az sabırla beklemen gerekecek ama devlet hastanesine gidebilirsin belki orda söylerler. Ben de yarın devlet hastanesine gidicem bakalım ordaki doktorum görecek mi.

Kızlar benim kan degerlerim baya düşük çıkmış. Doktor b12 ve d vitamini verdi. Ayrıyetten de kan ilacı ve vitamin kullanıyorum. Sizde durumlar nasıl?
Eki Görüntüle 2259280
Ben d vitamini kullandığım halde 25 çıkıyor. Kan değerlerim de 18.haftada olmama rağmen düşmeye başlamış, ekstra kan ilacı isteyeceğim doktordan. Bebekler büyüdükçe daha çok vitamin alıyor vücudumuzdan sanırım

Evet, malesef öyle oluyor. Dogumdan sonra da gerekli. Sezeryan da 1 kg ya yakın kan gidiyormuş zaten. Saglıkla doğsunlar da ne yapalım. Gececek Allahın izni ile

Valla ben travel sistem aldım araba koltuğu için baston tipi çocuk büyüdgunde annelerin genelde dönüş yaptığı bişey ama çok küçükken kullanan görmedim ben.
Teşekkürler kızlar. Peki böyle en baştan alıp uzun süre rahatça kullanılabilecek modeller yokmu ki? Gerçi çocuklara da belli olmuyor, benim 2 yeğenimde 2 yaşında arabaya binmeyi bıraktırma arkadaşımın kızı 4 yaşında hala arabaya binincem diye ağlıyor

Eğer şeker sorunun yoksa günde 1 tatlı kaşığı pekmez de içebilirsin takviye, bana da ebe söyledi.
Az önce 2 yemek kaşığı pekmez ve süt içtim. Fayda eder inşallah. Şekerim de 140 sınır çıkmış. Nefes darlığı desen ayrı, gebelik zor iş.
Allah bundan aşağı etmesin

Az önce 2 yemek kaşığı pekmez ve süt içtim. Fayda eder inşallah. Şekerim de 140 sınır çıkmış. Nefes darlığı desen ayrı, gebelik zor iş.
Yalnız süt, yoğurt demirin emilimini engellediği için pekmezin faydasını azaltabilir. Gerçekten hamilelik zormuş. Daha şimdiden zorlanıyorum, son ayları düşünemiyorum

Maşallah maşallah ikizler de ayrı bir tatlı oluyor. Büyüdükçe insan daha mutlu oluyor.
Bin şükür canım ümit hanım ultrasona bakıyor seviyor onları mucize bunlar diyor doktorumu çok seviyorum gerçekten olsun söylemese de önemi yok sağlıkla gelsinler de hayırlısı ile varsın geç öğrenelim merak ediyorum tabi cinsiyetlerini çok seninki kız sanki içime hep öyle doğuyor canım

Ümit hanım çok tatlı yaaa geçen bizimkinin de ayağını göbek kordonunu sevdi ayyy tatlılığına bak diye bana herkes kız diyor hayırlısı olsun ama inşallah seninkiler de biri kız diğeri erkektir

Kızlar benim kan degerlerim baya düşük çıkmış. Doktor b12 ve d vitamini verdi. Ayrıyetten de kan ilacı ve vitamin kullanıyorum. Sizde durumlar nasıl?
Eki Görüntüle 2259280
Canım benim dvit 25 hergün almayı unutuyorum diye ampül seklinde verdi ayda 1 kırıp içicekmişim bugün birini içtim. Hemoglobin 11di ama depo olan ferritin 15ti nefes darlığımda olunca damardan demir taktımar 2 şişe, üst sınur 300 benimki 700 olmuş oda zararlıdır belki. B12 düşüktü ama kan ikacında oda varmış. Onun harici iştah açıyor diye omega vermedi.
Süt ve demir aynı anda olmuyor canım. Demirin iyi emilmesi için sen ilaçla limon portakal fln ye.

Benim de hgb 11e düşmüş ferritin 14 ben de demir ilacı isteyeceğim yoksa git gide düşecek bu anlaşıldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…