İlaç yazdı, takviye. Geçende kansızlık 10 Du 9a düşmüş. Doguma daha var, inşallah daha da düşmezCanım benim yarın çıkacak kan sonuçlarım inan ki bende bilmiyorum ama doktoruna bi danış takviye yapabilir
Ben şimdilik yatak odamdaki şifonyeri bebek için kullanmayı düşünüyorum, biraz büyüyünce oda yapmayı planlıyorum ama bakalım zaman ne gösterecekKızlar bende bebek odası için hazırlık yapıyorum. Gardolap mı almalıyım sadece şifonyer yeterli mi sizce?
Maşallah maşallahKızlar kusura bakmayın uzun süredir yoktum kdınlar kulübüne de giremedim telefon değiştirdim şifremi unutmuşum girmekte çok zorlandım bir şekilde deneye deneye hallettim şifre işini 9. Haftayı geride bırakıcaz artık büyüyorlar git gide sabah kusmaları dışında sorun yok rahimde kanama alanı görüldü doktorum dışarı da akabilir korkma dedi 1 haftayı geçti kontrole gideli ama bin şükür herhangi bir lekelenme yok git gide büyüyorlar insan garip hissediyor ultrason resimlerini de koyuyorum Rabbim iateyen dileyen herkese basip etsin nasıl güzel bir şeyCinsiyetlerini çok merak ediyorum biran evvel öğrenip böyle ufak ufak bişeyler almak istiyorum çok sabırsızım sanırım
Malesef canım geçen haftaki kontrolde benimki bacakları sımsıkı kapamış, göbek kordonunuda bacak arasına almış ümit hanım bayağa uğraştı ama göremedi haftaya cinsiyete bakmak için tekrar çağırdı. Bu arada ümit hanım malesef erken haftalarda cinsiyet söylemiyor az sabırla beklemen gerekecekCanım cinsiyetinizi öğrendiniz mi
Ben d vitamini kullandığım halde 25 çıkıyor. Kan değerlerim de 18.haftada olmama rağmen düşmeye başlamış, ekstra kan ilacı isteyeceğim doktordan. Bebekler büyüdükçe daha çok vitamin alıyor vücudumuzdan sanırımKızlar benim kan degerlerim baya düşük çıkmış. Doktor b12 ve d vitamini verdi. Ayrıyetten de kan ilacı ve vitamin kullanıyorum. Sizde durumlar nasıl?
Eki Görüntüle 2259280
Evet, malesef öyle oluyor. Dogumdan sonra da gerekli. Sezeryan da 1 kg ya yakın kan gidiyormuş zaten. Saglıkla doğsunlar da ne yapalım. Gececek Allahın izni ileBen d vitamini kullandığım halde 25 çıkıyor. Kan değerlerim de 18.haftada olmama rağmen düşmeye başlamış, ekstra kan ilacı isteyeceğim doktordan. Bebekler büyüdükçe daha çok vitamin alıyor vücudumuzdan sanırım
Valla ben travel sistem aldım araba koltuğu için baston tipi çocuk büyüdgunde annelerin genelde dönüş yaptığı bişey ama çok küçükken kullanan görmedim ben.
Teşekkürler kızlar. Peki böyle en baştan alıp uzun süre rahatça kullanılabilecek modeller yokmu ki? Gerçi çocuklara da belli olmuyor, benim 2 yeğenimde 2 yaşında arabaya binmeyi bıraktırma arkadaşımın kızı 4 yaşında hala arabaya binincem diye ağlıyorTravel sistem ağır ve çok yer kapladığı için pek tercih edilmiyor. Yani bastona da bildiğim kadarıyla yenidoğan yatırılmıyor. Bence temmuz bebekleri için konuşuyorum apustos eylül belki ekim bizim bebekleri arabayla gezdireceğimiz zaman. Yani sling yada kanguru idare eder diye düsündüm zaten 2020 nisanda tekrar ısınınca baston artık kullanılabilir diye düşündüm ama daha hiç araba araştırmadım
Eğer şeker sorunun yoksa günde 1 tatlı kaşığı pekmez de içebilirsin takviye, bana da ebe söyledi.Evet, malesef öyle oluyor. Dogumdan sonra da gerekli. Sezeryan da 1 kg ya yakın kan gidiyormuş zaten. Saglıkla doğsunlar da ne yapalım. Gececek Allahın izni ile
Az önce 2 yemek kaşığı pekmez ve süt içtim. Fayda eder inşallah. Şekerim de 140 sınır çıkmış. Nefes darlığı desen ayrı, gebelik zor iş.Eğer şeker sorunun yoksa günde 1 tatlı kaşığı pekmez de içebilirsin takviye, bana da ebe söyledi.
Yalnız süt, yoğurt demirin emilimini engellediği için pekmezin faydasını azaltabilir. Gerçekten hamilelik zormuş. Daha şimdiden zorlanıyorum, son ayları düşünemiyorumAz önce 2 yemek kaşığı pekmez ve süt içtim. Fayda eder inşallah. Şekerim de 140 sınır çıkmış. Nefes darlığı desen ayrı, gebelik zor iş.
Allah bundan aşağı etmesin
Canım beslenmene dikkat et kan yapıcı şeyler ye pekmezi duymuştum mideni bulandırmazda pekmez iç belki faydası olurİlaç yazdı, takviye. Geçende kansızlık 10 Du 9a düşmüş. Doguma daha var, inşallah daha da düşmez
ÖylemiymişYalnız süt, yoğurt demirin emilimini engellediği için pekmezin faydasını azaltabilir. Gerçekten hamilelik zormuş. Daha şimdiden zorlanıyorum, son ayları düşünemiyorum
Anladım canım, sizde dikkat edin. Gebelik ilerledikçe kansızlık oluyorCanım beslenmene dikkat et kan yapıcı şeyler ye pekmezi duymuştum mideni bulandırmazda pekmez iç belki faydası olur
Bin şükür canım ümit hanım ultrasona bakıyor seviyor onları mucize bunlar diyor doktorumu çok seviyorum gerçekten olsun söylemese de önemi yok sağlıkla gelsinler de hayırlısı ile varsın geç öğrenelim merak ediyorum tabi cinsiyetlerini çokMaşallah maşallahikizler de ayrı bir tatlı oluyor. Büyüdükçe insan daha mutlu oluyor.
Anladım canım, sizde dikkat edin. Gebelik ilerledikçe kansızlık oluyor
Ümit hanım çok tatlı yaaa geçen bizimkinin de ayağını göbek kordonunu sevdi ayyy tatlılığına bak diyeBin şükür canım ümit hanım ultrasona bakıyor seviyor onları mucize bunlar diyor doktorumu çok seviyorum gerçekten olsun söylemese de önemi yok sağlıkla gelsinler de hayırlısı ile varsın geç öğrenelim merak ediyorum tabi cinsiyetlerini çokseninki kız sanki içime hep öyle doğuyor canım
Bi de pekmezi gündüz ye istersen, akşam yersen ertesi günkü şekerini yükseltirÖylemiymişneyse bidahaki sefere sadece pekmez yerim
Canım benim dvit 25 hergün almayı unutuyorum diye ampül seklinde verdi ayda 1 kırıp içicekmişim bugün birini içtim. Hemoglobin 11di ama depo olan ferritin 15ti nefes darlığımda olunca damardan demir taktımar 2 şişe, üst sınur 300 benimki 700 olmuş oda zararlıdır belki. B12 düşüktü ama kan ikacında oda varmış. Onun harici iştah açıyor diye omega vermedi.Kızlar benim kan degerlerim baya düşük çıkmış. Doktor b12 ve d vitamini verdi. Ayrıyetten de kan ilacı ve vitamin kullanıyorum. Sizde durumlar nasıl?
Eki Görüntüle 2259280
Süt ve demir aynı anda olmuyor canım. Demirin iyi emilmesi için sen ilaçla limon portakal fln ye.Az önce 2 yemek kaşığı pekmez ve süt içtim. Fayda eder inşallah. Şekerim de 140 sınır çıkmış. Nefes darlığı desen ayrı, gebelik zor iş.
Allah bundan aşağı etmesin
Benim de hgb 11e düşmüş ferritin 14Canım benim dvit 25 hergün almayı unutuyorum diye ampül seklinde verdi ayda 1 kırıp içicekmişim bugün birini içtim. Hemoglobin 11di ama depo olan ferritin 15ti nefes darlığımda olunca damardan demir taktımar 2 şişe, üst sınur 300 benimki 700 olmuş oda zararlıdır belki. B12 düşüktü ama kan ikacında oda varmış. Onun harici iştah açıyor diye omega vermedi.
Süt ve demir aynı anda olmuyor canım. Demirin iyi emilmesi için sen ilaçla limon portakal fln ye.
Hemoglobin düşmedikçe demir takmıyorlar benim nefes darlığım olunca doktor rahatlatır diye taktı yoksa hgb normal diye gerek duymamıştı.Benim de hgb 11e düşmüş ferritin 14ben de demir ilacı isteyeceğim yoksa git gide düşecek bu anlaşıldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?