Gunaydin kizlarrr. Bu sabah bi sinirle kalktim ustune benim cocugun miyil miyil etmesiyle cinnet gecirme asamasina geldim. 15 dk uyansin diye dil doktum oysa uyanik yatakta keyif yapasi geldi. Bugunde serbest kiyafet gunuydu hava kotu kisa kollu giyemezsin diye ayri bi dil doktum. Ayakkabisinin bagcigi cozulup duruyomus sabah sabah soyledi (esimede ayri patladim bu cocuga bagcikli ayakkabi niye aliyosun diye) daha yuzunu yikayamadan ona giristim. Bi de gider ayak surat asiyo biri ski biri bol olmus bagciginin. Yuzunu yikamaya vakit kalmadi cikti gittiler.Deli etti beni yarim saatte.

Tamam canım aklımda olsun mutlaka yarın çıkacak sonuçlarım bakalım nelerim normal nelerim düşük bi bakalım herşey yolundadır ibşallah
İnşallah degerlerin normal çıkar canım
Bi de pekmezi gündüz ye istersen, akşam yersen ertesi günkü şekerini yükseltir sana akıl veriyorum ama kendim de bi düzenli pekmez yiyemedim hep aklımda ama unutuyorum
Öyle yapim bende
Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim canım. Şuanda kullandığım ilaç sayısı 4 e çıktı. Sonraki izlenim 11 haziran, inşallah o zamana toparlarım biraz

Sakin ol hülyacım, bizim hormonlardan oluyor biraz bazen benim oglan da beni çıldırtıyor. Gitti stor perdenin ipini kopardı akşam. Ne yapalım, bebeler olunca daha da zrolanacagız Allah şimdiden sabır versin bizlere

Amin canimmm. Valla zaten sinirle kalkmisim yine de sakin sakin konusmaya calistim cocukla ustune biseyleri begenmemesi yok mu daha cok cinlerim tepeme cikti. Az daha evde kalsalar heralde birini parcalar oyle yollardim

Amin canimmm. Valla zaten sinirle kalkmisim yine de sakin sakin konusmaya calistim cocukla ustune biseyleri begenmemesi yok mu daha cok cinlerim tepeme cikti. Az daha evde kalsalar heralde birini parcalar oyle yollardim
Büyüdükçe kendi seçimlerini kendileri yapmak istiyorlar tabi. :) birazda anne sözü dinlemek lazım sen yinede sakin ol

Büyüdükçe kendi seçimlerini kendileri yapmak istiyorlar tabi. :) birazda anne sözü dinlemek lazım sen yinede sakin ol
Az daha dursalardi olamayabilirdim ama suan sakinim canimm. Onunde dinozor olan bi kazagi var ne zamandir giymiyor bunu giy oglum dedim. Yok diye elimden aldi yere atti. Sabir cektim. arkadas cevresi oldukca da secimleri degisir oldu. Begenmiyo haspammm

Günaydın kızlar. Akşamları karnım çok sertleşiyor. Dün baktım 20dk civarında yatakta uzandığım halde karnım taş gibiydi. Bu normal mi acaba? Sizde de oluyormu? Yani çözemedim bebek hareketlerinden mi sertleşiyor yoksa sertlik mi bebeği hareketlendiriyor

Geçenlerle gece benimde öyle oldu abatmiyorum 1 saat boyunca taş gibiydi biyere birikti kaldı öylece
sonra bi yayildi hareket etmye başladı
Sabahi gittim doktora
Bi sorun görmedi. Çok şükür
Dediki kendini yormuşsan eğer ondan olur
Bu hafta günde 3,4 kere magnezyum iç
Sonra 1e düşürürsün çok iyi gelir dedi

Gercektende ogün 2,3saat evde iş yapmiştım

Bida o temizlik ilk ve son oldu zaten
Simdi hiç bişi yapmıyorum
O korku yetti bana

Canim hormonlardan.bazen ben de de oluyor bu sinirden de en cok esim nasibini aliyor

Canim benimde karnim bazen tas kesiliyor ama agri sizim yok cok sukur hatta karnima elimi koyuyorum uyusmus gibi oluyor ozellikle sol tarafim top gibi oluyo bebegin biri orda cok belli. Yaa sirtini falan yasliyodur diye dusunuyorum ama haftaya gittigimde doktora soylucem. Yalanci sancilar mi basladi yoksa tahmin ettigim gibi bebek yaslaniyo mu baksin.

Canım benim sertleşme devamlı değil mesela dün uyumak için uzandım 00;49da sertleşti 1-2 dk sonra geçti sonra 01;09da tekrar sertleşti yine 2-3 dk sonra geçti. Bugecede olursasayı ve aralıklarına bakıcam,erken doğum sancısı olmasında. Bende gündüz 2 saat mutfağı temizlemiştim yorulmuştum belki onunla alakalıdır.

İşte bende hep bebekten diye düşündüm önemsemedim ama gece dinlenirken bile olunca ilk defa tedirgin oldum 2 saat bıyunca ara ara sertleşti gevşedi.

Arkadaslr bende birsy sormak istiyorum dün kontrolum vardi 19+4 , ölçümleri dikkatimi çekti evde bakınca ultrason fotosuna, fl si 18+3 olark gorunuyo diger ölçümleri ya haftasına göre yada 1 hafta önde, fl sknti yaratır mı bilginiz var mi, netten bakınca down sendrom olablr denilio, eşimin ailesi kısa boylular anne tarafı uzun genetik olablr mi, öğleden sonra dra gdcm tahlil sonucu için soracamda, icim rahat etmedi size sormk istedm

Pespese olmasini dikkate al canim. Agri sizi eslik etmedikce cokta telasa kapilma ama doktoruna soyle erken bi nst ceksinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…