Doktoruna bir görün istersen, insan herşeyde endişe ediyorGünaydın kızlar. Akşamları karnım çok sertleşiyor. Dün baktım 20dk civarında yatakta uzandığım halde karnım taş gibiydi. Bu normal mi acaba? Sizde de oluyormu? Yani çözemedim bebek hareketlerinden mi sertleşiyor yoksa sertlik mi bebeği hareketlendiriyor
Erkekler bizler gibi degil malesef, sanki dogal yoldan oldu bu bebekler. Bi zahmet hoşnut degilse kendisi temizlesin.Günaydın kızlar bugün çok mutsuz uyandm yataktan kalkasm yok ama kahvaltı yapmam gerek dün gece beninkyle tartstm ev işleri yüzünden neymiş efendim ben hiç iş yapmıyomsm bı yerlerim ağrıyana kadar afedersiniz temizlik yaptım dünilk zamanlar neden yapmadığımi zaten biliyor halıları kardrdk dün gelip alacaklar bugün yıkama için bende ağır işleri yapmıyorm son zamanlar diye deterjana çok bulaşmiyorm önceden içinden cikmazdm şimdi hassasiyet oluştu boğazıma yapışıyor kokusu gitmiyor maskeyle yapıyorm bizim bey dün sanki ben hiç yapmıyomsm gibi söyleniyor hamilelikle ne ilgisi var demeye getirdi resmen bilmese önceden nasıl temizlik yaptığımı içim yanmayacak zaten hassasm ben bu konuda evime biri böyle dese 1 hafta kirklarm damarima basıyor erkeklerin yapılanı görmemek yapilmayani görmek gibi bı özellgi var sanırım demet Evgara katılmamak elde değil tam bı hödukluk performansı sergiledi sinirden agladm agladm kafam taş gibi ağır Allahm bebeğim dogsaydi bı hayirlisyla psikolojik olarak o kadar yorulmsmki onu fark ettim 9 aydr onu idare et, evi idare et, milleti idare et öyle içimi döktüm size hakkınizi helal edin kızlar.
Genetiktir canım 6 günlük bı gerilik var hepsinin ortalamasida önemli zaten benim minikte minyon mesela doktor hiç bı sıkıntı yok minyon olacak dedi eşimin babası ablası kardeşi hepsi minyon bı eşim uzun boylu elleri ayakları küçük mesela bizde tam tersi iriyz genel olarak ama 1 hafta geriden geliyor hep ben bunu doktorum sorun var demedkce hiç takmadm sende öyle yap sor doktoruna için rahat etsin zaten önemli ise mutlaka söyler sana.Arkadaslr bende birsy sormak istiyorum dün kontrolum vardi 19+4 , ölçümleri dikkatimi çekti evde bakınca ultrason fotosuna, fl si 18+3 olark gorunuyo diger ölçümleri ya haftasına göre yada 1 hafta önde, fl sknti yaratır mı bilginiz var mi, netten bakınca down sendrom olablr denilio, eşimin ailesi kısa boylular anne tarafı uzun genetik olablr mi, öğleden sonra dra gdcm tahlil sonucu için soracamda, icim rahat etmedi size sormk istedm
Cilve olayına hiç girmiyorum canım zatenErkekler bizler gibi degil malesef, sanki dogal yoldan oldu bu bebekler. Bi zahmet hoşnut degilse kendisi temizlesin.
Benimki de cilve peşinde, bu erkekler ne kadar doyumsuz varlıklar.
Tsk ederim cevabiniz icin, netten bakınca hep ölümsüz şeyler görünce evhamlandim drma öğleden sonra gidince sorarim genetik olsunda baş göz ustune, 22 haftamda da detaylıya girecem cok heyecanliyim bunuda hayirlisiyla atlatsaydm, rabbim.hepimize hayırlı ve sağlıklı dogum nasip etsinGenetiktir canım 6 günlük bı gerilik var hepsinin ortalamasida önemli zaten benim minikte minyon mesela doktor hiç bı sıkıntı yok minyon olacak dedi eşimin babası ablası kardeşi hepsi minyon bı eşim uzun boylu elleri ayakları küçük mesela bizde tam tersi iriyz genel olarak ama 1 hafta geriden geliyor hep ben bunu doktorum sorun var demedkce hiç takmadm sende öyle yap sor doktoruna için rahat etsin zaten önemli ise mutlaka söyler sana.
Uzme kendini canim. Benimki dese al bezi yap elinden almiyorum derim takmam. Ama benimki uyumama takiyor her zamanda uyumam gece uykusuz kalirsam yatarim arada gunduzleri. cocuklari bahane ediyosun diyo. Ediyosam ediyorum yemegini yapiyomuyum kiyafetlerini temizliyomuyum o zaman karismicaksin gunduz yaptigima diyorum. Benimki eskiden beridir yalniz yasadigi ve pislige alistigi icin ne yaptigim temizlikten anlar ne de yapmasam anlar o konuya karismaz hic.Günaydın kızlar bugün çok mutsuz uyandm yataktan kalkasm yok ama kahvaltı yapmam gerek dün gece beninkyle tartstm ev işleri yüzünden neymiş efendim ben hiç iş yapmıyomsm bı yerlerim ağrıyana kadar afedersiniz temizlik yaptım dünilk zamanlar neden yapmadığımi zaten biliyor halıları kardrdk dün gelip alacaklar bugün yıkama için bende ağır işleri yapmıyorm son zamanlar diye deterjana çok bulaşmiyorm önceden içinden cikmazdm şimdi hassasiyet oluştu boğazıma yapışıyor kokusu gitmiyor maskeyle yapıyorm bizim bey dün sanki ben hiç yapmıyomsm gibi söyleniyor hamilelikle ne ilgisi var demeye getirdi resmen bilmese önceden nasıl temizlik yaptığımı içim yanmayacak zaten hassasm ben bu konuda evime biri böyle dese 1 hafta kirklarm damarima basıyor erkeklerin yapılanı görmemek yapilmayani görmek gibi bı özellgi var sanırım demet Evgara katılmamak elde değil tam bı hödukluk performansı sergiledi sinirden agladm agladm kafam taş gibi ağır Allahm bebeğim dogsaydi bı hayirlisyla psikolojik olarak o kadar yorulmsmki onu fark ettim 9 aydr onu idare et, evi idare et, milleti idare et öyle içimi döktüm size hakkınizi helal edin kızlar.
Günaydın kızlar. Akşamları karnım çok sertleşiyor. Dün baktım 20dk civarında yatakta uzandığım halde karnım taş gibiydi. Bu normal mi acaba? Sizde de oluyormu? Yani çözemedim bebek hareketlerinden mi sertleşiyor yoksa sertlik mi bebeği hareketlendiriyor
Cnm erken degilmi ksilmalar icinÖn kasılmalar canim rahim doğuma hazırlıyor bende de oluyor arada geçiyor hemen az kaldı 34 ten sonra dahada hissederiz bebeğin hareketleriyle beraber.
Nete bakma bence bu konularda inşallah güzel geçer oda az kalmış detaylıya zaten gönlünü ferah tut.Tsk ederim cevabiniz icin, netten bakınca hep ölümsüz şeyler görünce evhamlandim drma öğleden sonra gidince sorarim genetik olsunda baş göz ustune, 22 haftamda da detaylıya girecem cok heyecanliyim bunuda hayirlisiyla atlatsaydm, rabbim.hepimize hayırlı ve sağlıklı dogum nasip etsin
Erkekler bizler gibi degil malesef, sanki dogal yoldan oldu bu bebekler. Bi zahmet hoşnut degilse kendisi temizlesin.
Benimki de cilve peşinde, bu erkekler ne kadar doyumsuz varlıklar.
Aaa sizinkiler hala civle pesinde miCilve olayına hiç girmiyorum canım zatenhep daha fazlasıni istiyor sen önceden böyle degildgn diyor bana düzenin işin ya diyorm kafadami sknti varrr nedir yani anlamadm eskisi gibi evin işi için kendimi paralamiyorm diye adam bana trip attı napaym ben bu kuzuyu kolay bulmadım kimse bilmez benim yaşadığımı en çok anne etkileniyor bu dönemde sabah kalktı gitti işe inan yüzüne bakasm gelmedi kırıldım ilk zaman her işi yaptı bı kelime etmedi ne olduysa birden böyle
Benimkide aşırı titiz arkadaş ayrıntılara takılıyor hamile hamile avizeleremi uzanaym ben kafa gitti adamda ay dün akşam zaten tedaviden önce heryeri iyice temizledm tutarsa yapamam diye iyikide yapmimsm bunlara kalsam zaten demek kiUzme kendini canim. Benimki dese al bezi yap elinden almiyorum derim takmam. Ama benimki uyumama takiyor her zamanda uyumam gece uykusuz kalirsam yatarim arada gunduzleri. cocuklari bahane ediyosun diyo. Ediyosam ediyorum yemegini yapiyomuyum kiyafetlerini temizliyomuyum o zaman karismicaksin gunduz yaptigima diyorum. Benimki eskiden beridir yalniz yasadigi ve pislige alistigi icin ne yaptigim temizlikten anlar ne de yapmasam anlar o konuya karismaz hic.
Doktoruma sordum 30 haftadan sonra baslar genelde dedi yakında varsa bı randevun sor istersen bı.Cnm erken degilmi ksilmalar icin
Aynen cok rahat konusuyolar. Gecende de karnima takmis dalga geciyo hesapta 1 metre ondeymis. Rahmetli dedem cok sismandi onun gobegi gelmis aklina falan. Konus sen konus yaziyorum bunlari dogumdan sonra gorusuruz elbet dedim. Uyku konusunda da arayip bazen ulasamiyo titresime aliyorum gereksiz yoksa arayan oluyor diye derin uyudugum zamana denk gelirse hissetmiyorum tutresimi o yuzden kiziyorBenimkide aşırı titiz arkadaş ayrıntılara takılıyor hamile hamile avizeleremi uzanaym ben kafa gitti adamda ay dün akşam zaten tedaviden önce heryeri iyice temizledm tutarsa yapamam diye iyikide yapmimsm bunlara kalsam zaten demek kiuyursan uyu onaneymis iki taneyi yapabiliyosa o taşısn ay ne rahat konuşuyorlar.
Sen sinirlenmişsin ama anlatımın o kadar tatlı geldik ki tebessüm ettim okurkenGunaydin kizlarrr. Bu sabah bi sinirle kalktim ustune benim cocugun miyil miyil etmesiyle cinnet gecirme asamasina geldim. 15 dk uyansin diye dil doktum oysa uyanik yatakta keyif yapasi geldi. Bugunde serbest kiyafet gunuydu hava kotu kisa kollu giyemezsin diye ayri bi dil doktum. Ayakkabisinin bagcigi cozulup duruyomus sabah sabah soyledi (esimede ayri patladim bu cocuga bagcikli ayakkabi niye aliyosun diye) daha yuzunu yikayamadan ona giristim. Bi de gider ayak surat asiyo biri ski biri bol olmus bagciginin. Yuzunu yikamaya vakit kalmadi cikti gittiler.Deli etti beni yarim saatte.
Amaaaan erkekler işte al birini vur ötekine demek istiyorum. Benim de hamile kalmadan önce evim pırıl pırıl olurdu hep, şimdi bebeğe bişey olur korkusundan fazla iş yapmıyorum eşim kendisi diyor yorma kendini diye ama arada laf atıp duruyor benim hanım rahat biraz, yok efenim evimiz hep pis artık bilmem ne... Hiiiiç takmıyorum, rahatsız olursa yardım etsin temizleyelim. Ben bu bebebğe hamile kalabilmek için 5 sene uğraştım resmen servet döktüm, dünyanın iğne ilacını kullandım, sayısız operasyona girdim kimse için riske atamam. Hatta eşime de kimyasallar bebeğe zarar verebilir dedim o sebeple çamaşır suyu vs gerektiren işleri o yapıyor.Günaydın kızlar bugün çok mutsuz uyandm yataktan kalkasm yok ama kahvaltı yapmam gerek dün gece beninkyle tartstm ev işleri yüzünden neymiş efendim ben hiç iş yapmıyomsm bı yerlerim ağrıyana kadar afedersiniz temizlik yaptım dünilk zamanlar neden yapmadığımi zaten biliyor halıları kardrdk dün gelip alacaklar bugün yıkama için bende ağır işleri yapmıyorm son zamanlar diye deterjana çok bulaşmiyorm önceden içinden cikmazdm şimdi hassasiyet oluştu boğazıma yapışıyor kokusu gitmiyor maskeyle yapıyorm bizim bey dün sanki ben hiç yapmıyomsm gibi söyleniyor hamilelikle ne ilgisi var demeye getirdi resmen bilmese önceden nasıl temizlik yaptığımı içim yanmayacak zaten hassasm ben bu konuda evime biri böyle dese 1 hafta kirklarm damarima basıyor erkeklerin yapılanı görmemek yapilmayani görmek gibi bı özellgi var sanırım demet Evgara katılmamak elde değil tam bı hödukluk performansı sergiledi sinirden agladm agladm kafam taş gibi ağır Allahm bebeğim dogsaydi bı hayirlisyla psikolojik olarak o kadar yorulmsmki onu fark ettim 9 aydr onu idare et, evi idare et, milleti idare et öyle içimi döktüm size hakkınizi helal edin kızlar.
Geçmiş olsun canım aralıkları uzun sürerse drunla bir görüş. Neyi düşünüceğimizi şaşırdıkGünaydın kızlar. Akşamları karnım çok sertleşiyor. Dün baktım 20dk civarında yatakta uzandığım halde karnım taş gibiydi. Bu normal mi acaba? Sizde de oluyormu? Yani çözemedim bebek hareketlerinden mi sertleşiyor yoksa sertlik mi bebeği hareketlendiriyor
Yani ne gerek var seni böyle üzmeye anlamadım. Ben baştan beri asla ağır iş yapmıyorum ev işleri hep eşimde. Şurda bir aydır teyze kızım annem falan geliyor da onların yaptığı kadar. Temizlik bebeğin senin sağlığından önemli değil canım o konuşsun sen takılmaGünaydın kızlar bugün çok mutsuz uyandm yataktan kalkasm yok ama kahvaltı yapmam gerek dün gece beninkyle tartstm ev işleri yüzünden neymiş efendim ben hiç iş yapmıyomsm bı yerlerim ağrıyana kadar afedersiniz temizlik yaptım dünilk zamanlar neden yapmadığımi zaten biliyor halıları kardrdk dün gelip alacaklar bugün yıkama için bende ağır işleri yapmıyorm son zamanlar diye deterjana çok bulaşmiyorm önceden içinden cikmazdm şimdi hassasiyet oluştu boğazıma yapışıyor kokusu gitmiyor maskeyle yapıyorm bizim bey dün sanki ben hiç yapmıyomsm gibi söyleniyor hamilelikle ne ilgisi var demeye getirdi resmen bilmese önceden nasıl temizlik yaptığımı içim yanmayacak zaten hassasm ben bu konuda evime biri böyle dese 1 hafta kirklarm damarima basıyor erkeklerin yapılanı görmemek yapilmayani görmek gibi bı özellgi var sanırım demet Evgara katılmamak elde değil tam bı hödukluk performansı sergiledi sinirden agladm agladm kafam taş gibi ağır Allahm bebeğim dogsaydi bı hayirlisyla psikolojik olarak o kadar yorulmsmki onu fark ettim 9 aydr onu idare et, evi idare et, milleti idare et öyle içimi döktüm size hakkınizi helal edin kızlar.
Valla buyudukce hele okula basladigindan beri bi degisti cocugun huyu. Kiyafet begenmez oldu beyefendiSen sinirlenmişsin ama anlatımın o kadar tatlı geldik ki tebessüm ettim okurken ☺ Aman sinirlendiğimiz olaylar hep böyle olaylar olsun. Şimdiki çocuklar çok fena4 yaşındaki erkek yeğenimde sürekli saçındaki tokayı alıp kendine takıyor, erkekler toka takmaz ama diyorum "Ama senin çok tokan var benim hiç yoook" diyor
Canim yaa iki hava almadan da onca zaman evde tek zor olur sana. Cok samimiysen o gelsin sana biseyler hazirlasin beraber yiyin sende. Sende fazla hareket etmemis olursun.Selam kızlar. Dün bir değişiklik olsun dedim arkadaşlarımla kahvaltıya gittim. Akşam sürekli bebekler toplandı karnım sertleşti. Doğurana kadar evden çıkmayacağım artık bana ders oldu. Uzun zamandır sürekli yattığım için oturmak zor geldi
Bazen çok gereksiz arıyorlar amaAynen cok rahat konusuyolar. Gecende de karnima takmis dalga geciyo hesapta 1 metre ondeymis. Rahmetli dedem cok sismandi onun gobegi gelmis aklina falan. Konus sen konus yaziyorum bunlari dogumdan sonra gorusuruz elbet dedim. Uyku konusunda da arayip bazen ulasamiyo titresime aliyorum gereksiz yoksa arayan oluyor diye derin uyudugum zamana denk gelirse hissetmiyorum tutresimi o yuzden kiziyor
Aynı kelimeleri söylüyor hiç bı fark yok ezberletilmsicesine adeta hepsineAmaaaan erkekler işte al birini vur ötekine demek istiyorum. Benim de hamile kalmadan önce evim pırıl pırıl olurdu hep, şimdi bebeğe bişey olur korkusundan fazla iş yapmıyorum eşim kendisi diyor yorma kendini diye ama arada laf atıp duruyor benim hanım rahat biraz, yok efenim evimiz hep pis artık bilmem ne... Hiiiiç takmıyorum, rahatsız olursa yardım etsin temizleyelim. Ben bu bebebğe hamile kalabilmek için 5 sene uğraştım resmen servet döktüm, dünyanın iğne ilacını kullandım, sayısız operasyona girdim kimse için riske atamam. Hatta eşime de kimyasallar bebeğe zarar verebilir dedim o sebeple çamaşır suyu vs gerektiren işleri o yapıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?