Yaa keşke böyle düşünse en başından beri bu bebek için yaptıklarımı girdiğm ameliyatları geçirdiğim süreçleri görmeyip de evin işine gücüne düzenine takılınca insanın zoruna gidiyor canım hafta başı annem ablam gelecek yaz temizliği için daha ne yapabilirim kendim yapamam temiz diye insanları çağırdım bı günde 2 gunde bitsin diye yok anam bu adamlara yaranamiyosn ben bunu anladım.

Canim yaa iki hava almadan da onca zaman evde tek zor olur sana. Cok samimiysen o gelsin sana biseyler hazirlasin beraber yiyin sende. Sende fazla hareket etmemis olursun.
Bende uzun zamandır yatıyorum bir iki saat dedim çıktım canım ama bir daha gitmem artık. Onlarda gelir ama değişiklik olsun demiştik işte ne bileyim
Canım bir şey derse gereken cevabı ver. Çok rahatsızsa kendi yapsın kusura bakmasın. Benin evin halıları bir aydır kalkmadı süpürülüp geçiliyor gelen giden yapıyor sağolsun. Çok rahatsızsa eşin de ki bir bayan bulsun dip köşe temizletsin çok sinirlendim

Doktoruna bir görün istersen, insan herşeyde endişe ediyor
Doktorum okadar rahatki bunada normal der canım
Cnm erken degilmi ksilmalar icin
Bu hafta bebekleri kaybettiğim haftaydı sanırım gerildim. Birde eşim hataydan geldiğinden beri tartışıyoruz. Sabah 9 bana kahvaltı 11de ona 1de benim yemeğim sonra evi toparla akşam yemeği yap bitiyorum. Sabah kalkıo koltukta elinde tel karnım aç akşam gelio elinde tel su versene mısır patlatsana. Okadar alışmışki ayağına hizmete onu o koltuğa bantlıcam yakında dün bana diyor bebekleri kaybettik buna sahip çıkalım akşam gecenin 12sinde 2 sokak üstteki annesine 4 kat merdiven çıkmk zor geliyor gitmiyr eve kuzeni ve eşini çağırıyor bizde görüşelim eşim merdiven çıkamıyor ameliyat öncesi oda görsün sizi diye. Adam merdiven çıkmak zor geldiği için beni bahane yor belkide ona gerildim ondan oldu sancım.
Aaa sizinkiler hala civle pesinde mi biz mi odunlastik yoksa adamla bi ise gidip gelirken bi de yemekten sonra temasimiz oluyor (temas dedigim opuyor yanaktan) yoksa iki yabanci gibi olduk resmen.
Biz eşimle yatakları ayıralı 4-5 ay olmuştur beni ateş sıkıntı basıyor iki kişi yatınca, fazla muhabbete gerek yok.

Tepkimi verdim zaten şuan vcdan azabı çekiyordr eminim açıkçası akşamda yüzüne bakmayı düşünmüyorum bişey dersede evi temilziycem isim var diyecemm herşey bu kuzular için zaten rabbim bagislasn hepimize sağlıkla tek isteğim bu şuan basit şeyler için kalp kırılmasa keşke ama oluyor işte.

Ayy bizde salonda yatmaya basladik birer cekyatta cunki yataga ikimiz sigamiyoruz rahat edemez oldum. Zaten kendisi de korkuyor yanimda yatmaya karnina vururum falan diyo dengesiz uyur bi de donebilsem rahatca yatakta uykumda bolunmese benden iyisi olmayacak

Canım bizim salon koltukları çok alçak kalkarken aşağı ağrı oluyor ben çift kişilik yatakta yatıyorum onada dedim sen salonda yat beni rahatsız etme. Gece çok sık uyanır dolabı açar yemek yer tv açar müzikli uyur benim uykum çok hassas uykumu alamazsam sinirlenirim. O yüzden en iyisi yatağı değil odayı ayırmak

Ayy usttekini simdi okudum ayni benimki aksam gelir hadi sofra kurmaya yardim eder sagolsun ama yedikten sonra yatar koltuga hatta cogunlukla uyur bile ses cikarmam. Sonra acar gozunu cay yapsana ICELIM. Sagol ben cay sevmiyorumm icmicem diyorum duymamazliktan geliyorum caydan sonra misir patlatsana yiyelim.daha israr ederse annemi ariyorum sikayet ediyorum bana is yaptiriyo diye. Bi cay vermek bu kadar mi zor falan der o zamanda annem zor degilse sen yap kalk der ama su siralar dikkat ediyorum yuk olmuyor cayinida koyuyor misir yerine sofra bezini serip cekirdegini de citliyor suyunu da aliyor yani bi cay sohbetimiz vardi o da kalmadi

Keşke bunlara gerek kalmadan anlasalar kıymetini. Zaten geçici bir süreç dokuz ay. Sonrasında zaten hayırlısıyla her şey yoluna girer.

Ooo en guzeli aslinda. Sirf toplama derdi var diye yatak odasinda yatmiyorum sabah kalkip birer cekyat bi de cocugun odasini toparliyorum ev derli toplu duruyor. Yatak odasi suan camasir odasi oldu utu mamasi falan ortada duruyor kaldirmadim camasir asip utuleyip hemen kaldiriyorum isime geldi

Kizlar dogumdan sonra esiyle ayni yatakta yatacak olan var mi? Yani ayni odada falan. Ben oglumda evimiz mustakil altli ustlu iki katti esim ust katta yatakodasinda yatardi biz alt katta salonda. Yaz gelince yatakodasina gevmistik 6 aylikti cocuk. Yine ayni sekilde ben salona kapak atmayi dusunuyorum. Esim tv izleyerek uyumayi sever yada bas ucunda telefonda film acik olacak. Ama esime birakmam salonu kararliyim

Sen nerede rahatsan öyle yap canım ben tlyatak odasında bebekle olucam esimde salonda kalır 40 i çıkana kadar en azndan sesinden rahatsız olursa yine devam etsin olmam diyor ama bilemycm biz zaten gece gündüz olmayacak ben uyurken o ayakta kalir en azından

Ahhh ahh guzelce uyumak icin hafta sonlarini iple cekicem evde olsunda 10 dk cocuklarin basinda olsun bende yatayim diye

Ayrı yatmayı düşünmüyorum canım yatak odasında yatarız o gündüz işte olur zaten. Eşime desem ayrı yat diye kabul etmez o büyük ihtimalle

Bazen çok gereksiz arıyorlar ama ne uykumu boluyosn ee

Aynı kelimeleri söylüyor hiç bı fark yok ezberletilmsicesine adeta hepsine demek bı yandan yapma etme deyip yapınca da hoşlarına mı gidecek anlamadmm ki
Bence onlar da ne istediğini bilmiyor hem aman dikkat edelim bebeğe bişey olmasın hem de evin işi, yemek, çamaşır, bulaşık, temizlik eksik kalmasın. Malesef bunlar toplumdaki ataerkil mantığı yüzünden. İnşallah oğullarımız olursa biz böyle yetiştirmeyelim.

Eğer eşim o dönem çalışmıyor olursa ben odaları ayırmamayı düşünüyorum. Yatak odasında beraber yatalım dicem, o da alışsın bebeğe o da babası sonuçta ama erken kalkması gereken bi işi olursa o zaman acıyıp odaları ayırabilirim

Sinirden sabahtan beri evi temizliyorm biliyomsn şimdi aramış kendini yorma çocuğa bişey olursa ya diyor olmaz bişey dedim şimdi aklina geldi dün akşam çocuk yoktu sanki ne yiyor ne içiyor bilmiyorum inan... Neyse boşverdm artik. Ne istiyorsa onu düşünsün

Boşver salla gitsin. İnsanı yoldan çıkarıyorlar. Begenmiyosa temizlikçi tutsun. Bu sürece kolay gelmedik. Sen takma boşver, az bir süremiz kaldı zaten.
Aaa sizinkiler hala civle pesinde mi biz mi odunlastik yoksa adamla bi ise gidip gelirken bi de yemekten sonra temasimiz oluyor (temas dedigim opuyor yanaktan) yoksa iki yabanci gibi olduk resmen.
malesef canım, hem bişey olur diyor, hemde fingirdemeden duramıyor. Oglumda böyle degildi, neyin rahatlığı anlayamadım.
çok geçmiş olsun canım, yorgunluktan olmuş olabilir

Kızlar bugün eşimin kuzenine geçmiş olsuna hastaneye gitmişken ordanda kendi doktoruma göründüm. Sabahtan beri sancım yoktu zaten ama yinede nstye bağladı normal çıktı. Kasılma anının resmini çekmiştim gösterdim doğum kasılmalarıymış ve benim suyum fazla olduğu için rahimde gerginlik yaptığından rahim kasılıyormuş. Suyum yine artmış okadar diyete rağmen. Şeker içermeyen magnezyum yazdı günde 2 kere, bol su iç dedi ve birde endol verdi gece sancılanınca uygula ve beni ara hastaneye git dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…