Gecmis olsun canim sanci cikmamis ne guzel. bebisin suyuda insallah biran once normale doner.

bebek olunca eşten ayrı mı yatmak gerekiyor kızlar? bebişimle beni kovmaz inşallah ben eşimden ayrı uyuyamıyorum huzursuz oluyorum çok seyahatlerde uyumak için dizi video izlerim hep

bebek olunca eşten ayrı mı yatmak gerekiyor kızlar? bebişimle beni kovmaz inşallah ben eşimden ayrı uyuyamıyorum huzursuz oluyorum çok seyahatlerde uyumak için dizi video izlerim hep
Canim insan soyle dusunuyo. bebek bu gece agliyo kalkiyo falan sabah adam ise gidecek uykusuz kalmasin ben zaten kaliyorum diye dusunuyosun vicdan yapip o yuzden ayri yatiyosun ama esinin isi masa basi vs gibi biraz rahatsa ayri yatma tabiki. Benimkinin santiye isi uykusuzluk dalginlik Allah korusun kotu sonuclar cikarir diye ayri yaticam. Hafta sonundan hafta sonuna, aksamlari falan artik yardim eder.

Doğru söylüyorsun bende öyle düşünüyorum. Normalde ben de ayrı yatamam huzursuz olurum ama bebek olunca gece uyanacak adamı uykusuz bırakmayalım sabah işe gidecek

Canım geçmiş oldun rahim ağzı kaç mm dedi. Sen dinlen uzan biliyorum tek başına zor ama ev işi falan yapma bundan sonra

İşin garibi kendini immobil yapma gez dedi bende anlamadım dedim gezersem karnım basınç yapıyo evet oda var yorulmadan gez diyor. şimdilik rahim ağzı iyiymiş tam sayı vermedi ama sanırım 4. Eve bi geldim salon mutfak heryer yerle bir olmuş. Kocam sağolsun mikrodalganın üstünde kahve mak vardı hava almıyor kaldır demişti benimde kouacak yerim yok diye deliksiz yerine koymuştum. Tepsileri kahve mak kaldırmış tezgahı doldurmuş yediği tabaği bile kaldırmamış. Geldim eve deli oldum hem üzülüyor kasılmam oldu diye hemde evi dağıtmış mümkün değil kasılmamak.
Canım geçmiş oldun rahim ağzı kaç mm dedi. Sen dinlen uzan biliyorum tek başına zor ama ev işi falan yapma bundan sonra

çok geçmiş olsun canım
Ben eşimle yatacağım

Banada diyetisyen şeker için yürüyüş iyi dedi ama mümkün değil. Ahhh eşin keşke biraz daha dikkat etse ya zaten senin için yeterince zorlu geçiyor. Biraz yükünü hafifletse ne güzel olur

Canım sen eşini boşver, istediğini söylesin duyma. Hatta söylendiği zaman sen de dırdır et üste çık. Bebeğin herşeyden önemli o yüzden nolur kendini çok yorma dikkat et. En ufak olumsuzluk olsa kendini çok suçlarsın. Benim de bugün kuzenim gelecek diye ikramlık bişeyler hazırladım 3-4 saat ayakta kaldım sanırım belim ağrıyor şimdi acaip

Gelmiyorki işte fazla ayakta kalmaya hepimz ayniyz yani bel ağrısı son aylarda bide daha çok oluyor umursamiyorm artk zaten ne derse desin.

Kizlar sag kaburgam level atladi artik hafiften one bile egilmek mumkun degil az zorlasam egilsem kaburgam resmen uyusuyor. Korkuyorum da bebek skisir icerde diye noluyo neden oluyo cozemedim. Randevu vaktim gelse de sorsam.

evet inşaat sektörü yorgunluğa dalgınlığa gelmez ben de içindeyim. Iyi yapiyosun canim
çok geçmiş olsun canım

Ben eşimle yatacağım
Benim de ayrilasim yok valla eşim eğitmen nasılsa tatilde olcak

Gelmiyorki işte fazla ayakta kalmaya hepimz ayniyz yani bel ağrısı son aylarda bide daha çok oluyor umursamiyorm artk zaten ne derse desin.
duymazdan gel canım tatlı kızın için geyiğe vur sitem ederse ben hamileyim sen değil filan de 2 ay kaldı çoğu bitti maşallah
Kizlar sag kaburgam level atladi artik hafiften one bile egilmek mumkun degil az zorlasam egilsem kaburgam resmen uyusuyor. Korkuyorum da bebek skisir icerde diye noluyo neden oluyo cozemedim. Randevu vaktim gelse de sorsam.
az önce döndü galiba şok oldum resmen : D ne mucizedir sabah ben uyanıyorum arkasına kalkıyor Allahım korusun

Benim de öyle, sag tarafta sürekli bir yanma. Ben sormuştum, bebek diger organlara basınc yaptığı, sıkıştırdığı için oluyormus
evet inşaat sektörü yorgunluğa dalgınlığa gelmez ben de içindeyim. Iyi yapiyosun canim

Benim de ayrilasim yok valla eşim eğitmen nasılsa tatilde olcak
Benim eşim de bir gece evde bir gece işte zaten baba olmak kolay mı, az baksın bi zahmet

Günaydın kızlar

geçmiş olsun canım sen kendine 2 kere dikkat et
di mi kolay değil bu yaz inşallah babasının tatilini yicez unutsun :)

Kizlar haftaya seker yuklemem vardi persembeye randevu alicaktim doktor carsambadan diger saliya kadar yokmus. Mesaj attim seker yuklemem vardi randevu da alamadim napalim dedim kac haftaliksin dedi yazdim bakalim ne dicek. Duruma gore egitim arastirmaya gidicem galiba gec kalmamak icin.

Yükleme 24-28. Haftalar arası yapılıyor canım. Ben 17 ve 24te yaptırdım. 17. Haftada negatif 24te pozitifti. Daha 2 haftan var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…