- 28 Eylül 2018
- 5.971
- 21.561
- 348
Bu durum sata gore dimi canim. Yoksa bebeklerin gelisiminde ki surecte onemli mi? Mesela en son 2 hafta once biri 26+0 gosteriyordu.Yükleme 24-28. Haftalar arası yapılıyor canım. Ben 17 ve 24te yaptırdım. 17. Haftada negatif 24te pozitifti. Daha 2 haftan var
Bende Cumartesi gidecektim kongredeymiş canım. Sonrasına aksın randevuyu. Eğitim araştırmada yaptırıp sonucu gösterebilirsin ona.Kizlar haftaya seker yuklemem vardi persembeye randevu alicaktim doktor carsambadan diger saliya kadar yokmus. Mesaj attim seker yuklemem vardi randevu da alamadim napalim dedim kac haftaliksin dedi yazdim bakalim ne dicek. Duruma gore egitim arastirmaya gidicem galiba gec kalmamak icin.
Evet canım sat göreYükleme 24-28. Haftalar arası yapılıyor canım. Ben 17 ve 24te yaptırdım. 17. Haftada negatif 24te pozitifti. Daha 2 haftan var
Canim yaa esim sorun bu seferde her zaman izin alamiyo. Doktor bisey yazsin bakalim. sonra gelebilirsin falan derse beklerim yaptir sen derse egitime giderim artik.Bende Cumartesi gidecektim kongredeymiş canım. Sonrasına aksın randevuyu. Eğitim araştırmada yaptırıp sonucu gösterebilirsin ona.
Canim randevu aldin mi? Az once aradim ayin 2si persembe 11 gibi bi saate randevu verdi. Alayim dedim yer yok resmen artik sekreteriyle konusur erken gelicemi soylerim araya kaynatsin beni zaten ac gidicem oralarda kotu olurum yoksa. Seker testi de 30 tl gibi biseymis.Bende Cumartesi gidecektim kongredeymiş canım. Sonrasına aksın randevuyu. Eğitim araştırmada yaptırıp sonucu gösterebilirsin ona.
Canım randevu zor olunca ben üç haftada bir gidiyorum ya hastaneden çıkmadan randevumu alıyorum üç hafta sonrasına eşimin iZin gününe. Bende bir Mayıs’ta gideceğim. Sen erken git onlar İstemi yapar muayene saatine kadar şeker yükleme işin bitmiş olur. Gider gitmez sekreteriyle görüş hallederlerCanim randevu aldin mi? Az once aradim ayin 2si persembe 11 gibi bi saate randevu verdi. Alayim dedim yer yok resmen artik sekreteriyle konusur erken gelicemi soylerim araya kaynatsin beni zaten ac gidicem oralarda kotu olurum yoksa. Seker testi de 30 tl gibi biseymis.
Tamam canim sagol. Bundan sonra bende hastanede alayim randevuyu boyle ugrasmam bir daha. Annemde simdi aradi bebis kiyafetlerini yolluyormus. Insallah adresi bulup gelebilir kargoCanım randevu zor olunca ben üç haftada bir gidiyorum ya hastaneden çıkmadan randevumu alıyorum üç hafta sonrasına eşimin iZin gününe. Bende bir Mayıs’ta gideceğim. Sen erken git onlar İstemi yapar muayene saatine kadar şeker yükleme işin bitmiş olur. Gider gitmez sekreteriyle görüş hallederler
Canım iyiyiz şükür 13.hafta içindeyiz. Benim randevumda 29 Nisan da o tarih te mi yokmuş doktor@julican cancannnn napiyosunuz bebislerle nasil gidiyoooo
Ne mutlu rabbim bize bağışladı bu mutluluğu annelik duygusunu ilk defa tadacaklar özellikle kendi adıma hergun şükür ediyorm bazen onu izlerken mucizesine inanamıyorum ağlıyorumYa kızlar 2.3 gunde bir benim minnoş
Bi çıldırıyor, coşuyor dışardan nasıl görünüyor hareketleri çok değişik bi duygu ya direkt ağlamaya başlıyorum
Hayal gibi resmen
7sene hep bu anı yaşıyabilmek için dua ettim çok şukur allah nasip etti
Rabbim istiyen herkese tattırsın inşallah bu duyguyu
24le 29 arasi yok dediler canim sen arayip bi teyitlet randevunu.Canım iyiyiz şükür 13.hafta içindeyiz. Benim randevumda 29 Nisan da o tarih te mi yokmuş doktor
Hangi uygulama o bende istiyommmmNe mutlu rabbim bize bağışladı bu mutluluğu annelik duygusunu ilk defa tadacaklar özellikle kendi adıma hergun şükür ediyorm bazen onu izlerken mucizesine inanamıyorum ağlıyorumbı uygulama var haftada iki kere bebeğinzden mj var diye bildirim geliyor annecim kavusmamiza çok az kaldı yazmış demin ona da ağladım Allah'ım kucagimiza alıp ardından koştuğumz günleri de göstersin hepinize inşallah
Aminnn canım inşallahNe mutlu rabbim bize bağışladı bu mutluluğu annelik duygusunu ilk defa tadacaklar özellikle kendi adıma hergun şükür ediyorm bazen onu izlerken mucizesine inanamıyorum ağlıyorumbı uygulama var haftada iki kere bebeğinzden mj var diye bildirim geliyor annecim kavusmamiza çok az kaldı yazmış demin ona da ağladım Allah'ım kucagimiza alıp ardından koştuğumz günleri de göstersin hepinize inşallah
bebiş olunca tatili falan unutur zatenGünaydın kızlar
geçmiş olsun canım sen kendine 2 kere dikkat et
di mi kolay değil bu yaz inşallah babasının tatilini yicez unutsun :)
Amin canım benim...Ya kızlar 2.3 gunde bir benim minnoş
Bi çıldırıyor, coşuyor dışardan nasıl görünüyor hareketleri çok değişik bi duygu ya direkt ağlamaya başlıyorum
Hayal gibi resmen
7sene hep bu anı yaşıyabilmek için dua ettim çok şukur allah nasip etti
Rabbim istiyen herkese tattırsın inşallah bu duyguyu
Şimdi aradım santral kısmını 29 u burada dediler. İnşallah iptal olmaz, sıkıntı randevu bulmak sonrasına.24le 29 arasi yok dediler canim sen arayip bi teyitlet randevunu.
Oyyy masallah masallahhhh minnoslaraaaa kocaman olmaya baslamislarrrrr
Playdan gebelik haftam diye bı uygulama canım bebek resmi var üstünde leylek bebek taşıyorHangi uygulama o bende istiyommmm
Allah korusun canim insallah sorunsuz buyucekler. Tabi doktor bahsetmek zorunda olabileceklerden sonra soylemediniz haberim yoktu deme diye ama sen uzme kendini kesin olacak diye bisey yok. Dedigin gibi sen elinden geldikce cok doktora git icinde rahat eder bebisleri de fazla ozlemezsinŞimdi aradım santral kısmını 29 u burada dediler. İnşallah iptal olmaz, sıkıntı randevu bulmak sonrasına.
Geçen cuma Ahmet Başaran a gittik. Yaklaşık 1 saat usg ile baktı, usg aleti epey farklı bebeklerin iç organlarını kırmızı mavi yapıp mesane torbasına, ayaktan başa kadar inceledi. 2li tarama için kanda istedi sıkıntı çıkmadı. Sonucu da aldım.. Sadece tek plesantadan besleniyor diye epeeeey riaklerden ve olabilecek durumlardan bahsedip biraz moralimizi bozdu. Ama söylemek zorunda sanırım tabi.. 27 si kontrol e gideceğim imkanım oldukça bir muayeneye 1 kontrol e şeklinde onada devam edeceğim. İleride sıkıntı olursa en azından erken teşhis için. Allah ım korusun da olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?