Bi gezindim de guzelmis gercekten. Bakalim benim öymüşüklerden ne zaman mesaj gelicek
Hafta bitince gelir bide ortasında gelir canım Amman geçenlerde üzüldüm biraz bı olaya ertesi gün mj gelmiş annecim sen hiç üzülme hep gül sen gülünce bende mutlu oluyorum diye kız ben ağla ağla ay bı tuhaf oldum.

ayy Allah iyiligini versin canim yaaa

Masallah canim saglikla ilerlesin kuzular daha cok buyuyecekler Allah gonlune gore versn cinsiyeti de saglkli olsn yeter ki dinlenmeye cals bu donemlerde 2 kiz gelicek bize de nasipse
Kızlar benim kan degerlerim baya düşük çıkmış. Doktor b12 ve d vitamini verdi. Ayrıyetten de kan ilacı ve vitamin kullanıyorum. Sizde durumlar nasıl?
Eki Görüntüle 2259280
Vitamini desteklemis zatn kan ve demir daha onemli canim hap da iciyosan yapck bisi yok bebek bizden emiyo iste herseyi benim 10 bucuk cikti sevndm ackcasi ikizle. Dozu arttirmadi devam dedi. Blki sana gunde 2 yapar hapi dogumda da kan kaybi olcak sonucta onemli
Öylemiymiş neyse bidahaki sefere sadece pekmez yerim
oncesnde de demir kanin dusuyorsa yani vucudnda bole bir egilim varsa yedigin ictiginle bisi olmuyo yillardir anemiyim ben kan haplari igneleri hep belli aralklarta takipteym icsende bisure sora dusuyo tkap etmek gerekiyor. Gebelk oncesi depolamstk bana 13 e yakn bisile hamile kaldim bitap dusmeyim die iyiki ole olms 10lardaym simdi hapla ayni seviyeyi koruyorm
Benim de hgb 11e düşmüş ferritin 14 ben de demir ilacı isteyeceğim yoksa git gide düşecek bu anlaşıldı.
Genelde 16. Hftada basliyorlar demire canim sen hatirlat bebis seni bitirmeden

Hadi ya evdede skiliyo insan yat yat. Calismaya alskn insana zor geliyo sosyal olmaya alisiyosn cnku. Gecn hfta isyermden bi kiz dogmuznine cikti tek bebek normal yol masallah baya dinc harektlydi normaldi yurumesi etmesi 7 ay gibi gitti baktm ben kizdn daha agirlasmisim zor oturp kalkiyom sandalyeye kiz doguma gidiyo halbuki

Ahhh ahh guzelce uyumak icin hafta sonlarini iple cekicem evde olsunda 10 dk cocuklarin basinda olsun bende yatayim diye
Biz hic ayri yatmadik ya hic ole bi plan yapmadim canim ben istemezde kendisi besik yatak odasinda olck ilk etapta yanyana olck besikler uyanick oda ama napalim bisure idare edicz cok uyku duskunu degl allahtn bide deli yatmiyo suandada rahtsz etmiyo beni hic. Sagolsn kaldiriyo hep wc ye falan tek kalkamaynca artk yatktan☺

Canim benim yapma dinlen birak pis olsun bebegin onemli kolay mi buldun sanki surda ne kaldi zatn idare edilir. Cok rahatisz oluyosa para verip kadin tutabilir bilincli soyledgini sanmiyorum kafasi doludur yogundur isyernde onu bahane etmstir bnce dikkat et sen kendine

Gecms olsn canim iyi olmana sevindm yine buna sikir bnde sasrmstm ben hissetmedgm halde kucuk sanci ve kaslma ckmsti. Bakmakla iyi yapms doktorun ay oda mi seker iceriyorms blkide o etkiledi suyunu
Kizlar sag kaburgam level atladi artik hafiften one bile egilmek mumkun degil az zorlasam egilsem kaburgam resmen uyusuyor. Korkuyorum da bebek skisir icerde diye noluyo neden oluyo cozemedim. Randevu vaktim gelse de sorsam.
Benimde agriyo hep ya yukari ciktilar iyice bebekler ondn bnce yer dar napsin cocuklar buklmeye eglmeye gelmiyo gercktn canim
Bi gezindim de guzelmis gercekten. Bakalim benim öymüşüklerden ne zaman mesaj gelicek
ay cok guzel oluyo bunlar canim ya bnde 2 tane var bikactane indrp denemestm begendklerimi biraktim bildirim mesaj geliyo arada insan duygula

Çok saol canım valla durdum durdum zaten bu saatten sonra kendimi paralayamam hiiiccc kusura bakmasın

Çok saol canım valla durdum durdum zaten bu saatten sonra kendimi paralayamam hiiiccc kusura bakmasın
Aman paralama canim bak 30 a geldin sukur sorasida saglkli gelecek inss sana destk olmalari lazim. Dizilerde goruyoruz hamislere masallah ne ozen aman kirilmasin etmesin bi hurmet bizler idare eden tarafiz hep nedense

Kizlar aksam acile gidicem. Nedense kasiklarim da hafiften agrilar var. Malum zaten karnim da kasilmalar da oluyor ama agri sizi eslik etmemisti hic. Simdi eslikte edince bi tereddutte kaldim. Doktor randevum da ayin 2 sine kalinca en iyisi gidip baktirayim nedenmis. Bebisler yuzunden mi rahim yuzunden mi

Bence de tedbiren baktır canım. İnşallah sıkıntılı bir durum değildir. İkiz olduğu için daha çok sıkıntı yapıyor olabilir.

Bence de tedbiren baktır canım. İnşallah sıkıntılı bir durum değildir. İkiz olduğu için daha çok sıkıntı yapıyor olabilir.
Bende oyle dusunuyorum canim iki tane diye insallah buyuk bir sorun yoktur. Kasiliyo karnim tas oluyo geciyo gibi olup sanci gibi bisey giriyo iki kasigima girmese yine tereddut etmezdim ama ikisine de giriyor sanci

Bende oyle dusunuyorum canim iki tane diye insallah buyuk bir sorun yoktur. Kasiliyo karnim tas oluyo geciyo gibi olup sanci gibi bisey giriyo iki kasigima girmese yine tereddut etmezdim ama ikisine de giriyor sanci
Canım geçmiş olsun, inşallah sancı değildir, bebekler sıkıstırıyordur belki organları, acile 15 temmuz hast. mi gideceksin.

Zaten şubattan beri günde 2 tane içiyorum. 2 taneye ragmen 9 a düşmüş.
D vitamini deyip geçme, insanda eklem ağrısı yapıyor

Geçmiş olsun canım, bencede bi görün bakalım. İnşallah herşey yolundadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…