Benimki bu canımEki Görüntüle 2259844 bu vardi kizlar dogru mu?
Bi gezindim de guzelmis gercekten. Bakalim benim öymüşüklerden ne zaman mesaj gelicekBenimki bu canım
Hafta bitince gelir bide ortasında gelir canımBi gezindim de guzelmis gercekten. Bakalim benim öymüşüklerden ne zaman mesaj gelicek
Hafta bitince gelir bide ortasında gelir canımAmman geçenlerde üzüldüm biraz bı olaya ertesi gün mj gelmiş annecim sen hiç üzülme hep gül sen gülünce bende mutlu oluyorum diye kız ben ağla ağla ay bı tuhaf oldum.
Sorma valla iyice hormonlar halay çekiyorayy Allah iyiligini versin canim yaaa
Masallah canim saglikla ilerlesin kuzular daha cok buyuyecekler Allah gonlune gore versn cinsiyeti de saglkli olsn yeter kiKızlar kusura bakmayın uzun süredir yoktum kdınlar kulübüne de giremedim telefon değiştirdim şifremi unutmuşum girmekte çok zorlandım bir şekilde deneye deneye hallettim şifre işini 9. Haftayı geride bırakıcaz artık büyüyorlar git gide sabah kusmaları dışında sorun yok rahimde kanama alanı görüldü doktorum dışarı da akabilir korkma dedi 1 hafta1yı geçti kontrole gideli ama bin şükür herhangi bir lekelenme yok git gide büyüyorlar insan garip hissediyor ultrason resimlerini de koyuyorum Rabbim iateyen dileyen herkese basip etsin nasıl güzel bir şeyCinsiyetlerini çok merak ediyorum biran evvel öğrenip böyle ufak ufak bişeyler almak istiyorum çok sabırsızım sanırım
Vitamini desteklemis zatn kan ve demir daha onemli canim hap da iciyosan yapck bisi yok bebek bizden emiyo iste herseyiKızlar benim kan degerlerim baya düşük çıkmış. Doktor b12 ve d vitamini verdi. Ayrıyetten de kan ilacı ve vitamin kullanıyorum. Sizde durumlar nasıl?
Eki Görüntüle 2259280
oncesnde de demir kanin dusuyorsa yani vucudnda bole bir egilim varsa yedigin ictiginle bisi olmuyoÖylemiymişneyse bidahaki sefere sadece pekmez yerim
Genelde 16. Hftada basliyorlar demire canim sen hatirlat bebis seni bitirmedenBenim de hgb 11e düşmüş ferritin 14ben de demir ilacı isteyeceğim yoksa git gide düşecek bu anlaşıldı.
Hadi yaSelam kızlar. Dün bir değişiklik olsun dedim arkadaşlarımla kahvaltıya gittim. Akşam sürekli bebekler toplandı karnım sertleşti. Doğurana kadar evden çıkmayacağım artık bana ders oldu. Uzun zamandır sürekli yattığım için oturmak zor geldi
Biz hic ayri yatmadik ya hic ole bi plan yapmadim canim ben istemezde kendisiAhhh ahh guzelce uyumak icin hafta sonlarini iple cekicem evde olsunda 10 dk cocuklarin basinda olsun bende yatayim diye
Canim benim yapma dinlen birak pis olsun bebegin onemli kolay mi buldun sanki surda ne kaldi zatn idare edilir. Cok rahatisz oluyosa para verip kadin tutabilirSinirden sabahtan beri evi temizliyorm biliyomsn şimdi aramış kendini yorma çocuğa bişey olursa ya diyor olmaz bişey dedim şimdi aklina geldi dün akşam çocuk yoktu sanki ne yiyor ne içiyor bilmiyorum inan... Neyse boşverdm artik. Ne istiyorsa onu düşünsün
Gecms olsn canim iyi olmana sevindm yine buna sikirKızlar bugün eşimin kuzenine geçmiş olsuna hastaneye gitmişken ordanda kendi doktoruma göründüm. Sabahtan beri sancım yoktu zaten ama yinede nstye bağladı normal çıktı. Kasılma anının resmini çekmiştim gösterdim doğum kasılmalarıymış ve benim suyum fazla olduğu için rahimde gerginlik yaptığından rahim kasılıyormuş. Suyum yine artmış okadar diyete rağmen. Şeker içermeyen magnezyum yazdı günde 2 kere, bol su iç dedi ve birde endol verdi gece sancılanınca uygula ve beni ara hastaneye git dedi.
Benimde agriyo hep ya yukari ciktilar iyice bebekler ondn bnce yer dar napsin cocuklarKizlar sag kaburgam level atladi artik hafiften one bile egilmek mumkun degil az zorlasam egilsem kaburgam resmen uyusuyor. Korkuyorum da bebek skisir icerde diye noluyo neden oluyo cozemedim. Randevu vaktim gelse de sorsam.
ay cok guzel oluyo bunlar canim ya bnde 2 tane var bikactane indrp denemestm begendklerimi biraktimBi gezindim de guzelmis gercekten. Bakalim benim öymüşüklerden ne zaman mesaj gelicek
Çok saol canım valla durdum durdum zaten bu saatten sonra kendimi paralayamamCanim benim yapma dinlen birak pis olsun bebegin onemli kolay mi buldun sanki surda ne kaldi zatn idare edilir. Cok rahatisz oluyosa para verip kadin tutabilirbilincli soyledgini sanmiyorum kafasi doludur yogundur isyernde onu bahane etmstir bnce dikkat et sen kendine
Aman paralama canim bak 30 a geldin sukur sorasida saglkli gelecek inssÇok saol canım valla durdum durdum zaten bu saatten sonra kendimi paralayamamhiiiccc kusura bakmasın
Bence de tedbiren baktır canım. İnşallah sıkıntılı bir durum değildir. İkiz olduğu için daha çok sıkıntı yapıyor olabilir.Kizlar aksam acile gidicem. Nedense kasiklarim da hafiften agrilar var. Malum zaten karnim da kasilmalar da oluyor ama agri sizi eslik etmemisti hic. Simdi eslikte edince bi tereddutte kaldim. Doktor randevum da ayin 2 sine kalinca en iyisi gidip baktirayim nedenmis. Bebisler yuzunden mi rahim yuzunden mi
Bende oyle dusunuyorum canim iki tane diye insallah buyuk bir sorun yoktur. Kasiliyo karnim tas oluyo geciyo gibi olup sanci gibi bisey giriyo iki kasigima girmese yine tereddut etmezdim ama ikisine de giriyor sanciBence de tedbiren baktır canım. İnşallah sıkıntılı bir durum değildir. İkiz olduğu için daha çok sıkıntı yapıyor olabilir.
Canım geçmiş olsun, inşallah sancı değildir, bebekler sıkıstırıyordur belki organları, acile 15 temmuz hast. mi gideceksin.Bende oyle dusunuyorum canim iki tane diye insallah buyuk bir sorun yoktur. Kasiliyo karnim tas oluyo geciyo gibi olup sanci gibi bisey giriyo iki kasigima girmese yine tereddut etmezdim ama ikisine de giriyor sanci
Evet canım öyle kolaylık olur. Hadi bakalım gelsin cicilerTamam canim sagol. Bundan sonra bende hastanede alayim randevuyu boyle ugrasmam bir daha. Annemde simdi aradi bebis kiyafetlerini yolluyormus. Insallah adresi bulup gelebilir kargo
Eşin gelene kadar kaç dkda 1 olduğuna bak canım, düzenli mi?Bende oyle dusunuyorum canim iki tane diye insallah buyuk bir sorun yoktur. Kasiliyo karnim tas oluyo geciyo gibi olup sanci gibi bisey giriyo iki kasigima girmese yine tereddut etmezdim ama ikisine de giriyor sanci
Zaten şubattan beri günde 2 tane içiyorum. 2 taneye ragmen 9 a düşmüş.Masallah canim saglikla ilerlesin kuzular daha cok buyuyecekler Allah gonlune gore versn cinsiyeti de saglkli olsn yeter kidinlenmeye cals bu donemlerde 2 kiz gelicek bize de nasipse
Vitamini desteklemis zatn kan ve demir daha onemli canim hap da iciyosan yapck bisi yok bebek bizden emiyo iste herseyibenim 10 bucuk cikti sevndm ackcasi ikizle. Dozu arttirmadi devam dedi. Blki sana gunde 2 yapar hapi dogumda da kan kaybi olcak sonucta onemli
oncesnde de demir kanin dusuyorsa yani vucudnda bole bir egilim varsa yedigin ictiginle bisi olmuyoyillardir anemiyim ben kan haplari igneleri hep belli aralklarta takipteym icsende bisure sora dusuyo tkap etmek gerekiyor. Gebelk oncesi depolamstk bana 13 e yakn bisile hamile kaldim bitap dusmeyim die iyiki ole olms 10lardaym simdi hapla ayni seviyeyi koruyorm
Genelde 16. Hftada basliyorlar demire canim sen hatirlat bebis seni bitirmeden
Geçmiş olsun canım, bencede bi görün bakalım. İnşallah herşey yolundadırKizlar aksam acile gidicem. Nedense kasiklarim da hafiften agrilar var. Malum zaten karnim da kasilmalar da oluyor ama agri sizi eslik etmemisti hic. Simdi eslikte edince bi tereddutte kaldim. Doktor randevum da ayin 2 sine kalinca en iyisi gidip baktirayim nedenmis. Bebisler yuzunden mi rahim yuzunden mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?