Cok sukur bugunumuze canim cok guzel bir duygu gercekten

Nasılsın muayene oldun mu
Oldum canim. Girince once bi idrar verdim sonra yarim saat agri varmi diye makineye baglandim sonra vajinal en son karindan ultrason oldum ciktim. Cok sukur idrar temiz. Makinede son anlarda hafif agri cikmis doktor cok onemsemedi. Vahinal rahim agzina bakildi 3.5 dedi cok sukur dusmemis. Karindan bebislere bakarken icersi bostu egitim oldugundan stajyerler vardi doktorfa genc bi kizdi onlara anlatti bebegin surasina burasina bakilir diye bayagi bi anlatti bende dinledim hosuma gitti. Cok sukur bir sorun cikmadi kisacasi. Bebislerde iyi durumda ying ve yang gibi duruyorlar dedi. Yani birinin popisi birinin basi yukarda birbirlerine donukler. Soldaki 1 kilo sagdaki 950 kusur gr olmus cok sukur. Sulari da iyi dedi.

Geçmiş olsun canım çok şükür bir şey yokmuş. Maşallah minnaklar be güzel büyümüş

Canım hastaneye mi gidiyorsun ağrın çok mu
Erkenden gittim anca geldim eve canim. Bi sorun gormedi doktor bol su ic hareketli ol durdukca da evde kasilirsin dedi. Aktif ol falan dedi. Kilo alisimi da sordum artik her onume gelen doktora hemsireye soruyorum. Anlasmali gibi bu da eee ikiz hamilesin normal dedi. Seker testini yaptirmismiydin diye sordu 2 hafta sonra yaptiricam dedim

Ya kızlar bu hıçkırık denilen şey sürekli kalp atışı gibi mi oluyor. Tecrübeliler bilgi verebilir mi. Bugün sağdaki bebeğimden sürekli ritmik kalp atışı gibi bir şey hissediyorum. Bu o mu

Çok geçmiş olsun canım, bebişlerede maşallah. Herşey yolundaymış, çok sevindim

Geçmiş olsun canım çok şükür bir şey yokmuş. Maşallah minnaklar be güzel büyümüş
Sagol canim cok sukur bisey cikmadi yaa rahatladim. Ordayken doguma giren erken doguran ayy 1 saate yakin kaldim gormedigim duymadigim kalmadi insan kotu etkileniyo. Hemen benden once 27 haftalik biri gelmis 3cm acilmasi varmis dogurmak icin bekliyomus dogumhanede. Rabbim yardimcisi olsun uzuldum.

Çok sevindim canım herşey yolunda çok şükür. Şeker testiyle için daha rahat eder

Allah yardımcısı olsun, bebiş iyi olur inşallah

Alkah yardımcısı olsun canım. Eğitim araştırma ce fakültede yatmayı bu yüzden hiç istemiyorum herkes iç içe. Kimi doğuruyor kimi düşük yapıyor Allah korusun psikoloji alt üst oluyor
Aynen canim duzenli sekilde ayni yere vurur bazen benimkilere de oluyor
Sağol canım içim rahatladı çok şükür Anlamlandıramadım baya da uzun sürdü

Evet, ritmik bir hareket gibi oluyor. Senin birde ikiz oldugu için daha fazla olabilir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…