- 28 Eylül 2018
- 5.971
- 21.561
- 348
Geldim canim. Egitim arastirmaya gidiyorum bize en yakini canimCanım geçmiş olsun, inşallah sancı değildir, bebekler sıkıstırıyordur belki organları, acile 15 temmuz hast. mi gideceksin.
Nasılsın muayene oldun muGeldim canim. Egitim arastirmaya gidiyorum bize en yakini canim
Cok sukur bugunumuze canim cok guzel bir duygu gercektenYa kızlar 2.3 gunde bir benim minnoş
Bi çıldırıyor, coşuyor dışardan nasıl görünüyor hareketleri çok değişik bi duygu ya direkt ağlamaya başlıyorum
Hayal gibi resmen
7sene hep bu anı yaşıyabilmek için dua ettim çok şukur allah nasip etti
Rabbim istiyen herkese tattırsın inşallah bu duyguyu
Oldum canim. Girince once bi idrar verdim sonra yarim saat agri varmi diye makineye baglandim sonra vajinal en son karindan ultrason oldum ciktim. Cok sukur idrar temiz. Makinede son anlarda hafif agri cikmis doktor cok onemsemedi. Vahinal rahim agzina bakildi 3.5 dedi cok sukur dusmemis. Karindan bebislere bakarken icersi bostu egitim oldugundan stajyerler vardi doktorfa genc bi kizdi onlara anlatti bebegin surasina burasina bakilir diye bayagi bi anlatti bende dinledim hosuma gitti. Cok sukur bir sorun cikmadi kisacasi. Bebislerde iyi durumda ying ve yang gibi duruyorlar dedi. Yani birinin popisi birinin basi yukarda birbirlerine donukler. Soldaki 1 kilo sagdaki 950 kusur gr olmus cok sukur. Sulari da iyi dedi.Nasılsın muayene oldun mu
Canım hastaneye mi gidiyorsun ağrın çok muGeldim canim. Egitim arastirmaya gidiyorum bize en yakini canim
Oldum canim. Girince once bi idrar verdim sonra yarim saat agri varmi diye makineye baglandim sonra vajinal en son karindan ultrason oldum ciktim. Cok sukur idrar temiz. Makinede son anlarda hafif agri cikmis doktor cok onemsemedi. Vahinal rahim agzina bakildi 3.5 dedi cok sukur dusmemis. Karindan bebislere bakarken icersi bostu egitim oldugundan stajyerler vardi doktorfa genc bi kizdi onlara anlatti bebegin surasina burasina bakilir diye bayagi bi anlatti bende dinledim hosuma gitti. Cok sukur bir sorun cikmadi kisacasi. Bebislerde iyi durumda ying ve yang gibi duruyorlar dedi. Yani birinin popisi birinin basi yukarda birbirlerine donukler. Soldaki 1 kilo sagdaki 950 kusur gr olmus cok sukur. Sulari da iyi dedi.
Erkenden gittim anca geldim eve canim. Bi sorun gormedi doktor bol su ic hareketli ol durdukca da evde kasilirsin dedi. Aktif ol falan dedi. Kilo alisimi da sordum artik her onume gelen doktora hemsireye soruyorum. Anlasmali gibi bu da eee ikiz hamilesin normal dedi. Seker testini yaptirmismiydin diye sordu 2 hafta sonra yaptiricam dedimCanım hastaneye mi gidiyorsun ağrın çok mu
Çok geçmiş olsun canım, bebişlerede maşallah. Herşey yolundaymış, çok sevindimOldum canim. Girince once bi idrar verdim sonra yarim saat agri varmi diye makineye baglandim sonra vajinal en son karindan ultrason oldum ciktim. Cok sukur idrar temiz. Makinede son anlarda hafif agri cikmis doktor cok onemsemedi. Vahinal rahim agzina bakildi 3.5 dedi cok sukur dusmemis. Karindan bebislere bakarken icersi bostu egitim oldugundan stajyerler vardi doktorfa genc bi kizdi onlara anlatti bebegin surasina burasina bakilir diye bayagi bi anlatti bende dinledim hosuma gitti. Cok sukur bir sorun cikmadi kisacasi. Bebislerde iyi durumda ying ve yang gibi duruyorlar dedi. Yani birinin popisi birinin basi yukarda birbirlerine donukler. Soldaki 1 kilo sagdaki 950 kusur gr olmus cok sukur. Sulari da iyi dedi.
Sagol canim cok sukur bisey cikmadi yaa rahatladim. Ordayken doguma giren erken doguran ayy 1 saate yakin kaldim gormedigim duymadigim kalmadi insan kotu etkileniyo. Hemen benden once 27 haftalik biri gelmis 3cm acilmasi varmis dogurmak icin bekliyomus dogumhanede. Rabbim yardimcisi olsun uzuldum.Geçmiş olsun canım çok şükür bir şey yokmuş. Maşallah minnaklar be güzel büyümüş
Aynen canim duzenli sekilde ayni yere vurur bazen benimkilere de oluyorYa kızlar bu hıçkırık denilen şey sürekli kalp atışı gibi mi oluyor. Tecrübeliler bilgi verebilir mi. Bugün sağdaki bebeğimden sürekli ritmik kalp atışı gibi bir şey hissediyorum. Bu o mu
Erkenden gittim anca geldim eve canim. Bi sorun gormedi doktor bol su ic hareketli ol durdukca da evde kasilirsin dedi. Aktif ol falan dedi. Kilo alisimi da sordum artik her onume gelen doktora hemsireye soruyorum. Anlasmali gibi bu da eee ikiz hamilesin normal dedi. Seker testini yaptirmismiydin diye sordu 2 hafta sonra yaptiricam dedim
Allah yardımcısı olsun, bebiş iyi olur inşallahSagol canim cok sukur bisey cikmadi yaa rahatladim. Ordayken doguma giren erken doguran ayy 1 saate yakin kaldim gormedigim duymadigim kalmadi insan kotu etkileniyo. Hemen benden once 27 haftalik biri gelmis 3cm acilmasi varmis dogurmak icin bekliyomus dogumhanede. Rabbim yardimcisi olsun uzuldum.
Sagol canimÇok geçmiş olsun canım, bebişlerede maşallah. Herşey yolundaymış, çok sevindim
Alkah yardımcısı olsun canım. Eğitim araştırma ce fakültede yatmayı bu yüzden hiç istemiyorum herkes iç içe. Kimi doğuruyor kimi düşük yapıyor Allah korusun psikoloji alt üst oluyorSagol canim cok sukur bisey cikmadi yaa rahatladim. Ordayken doguma giren erken doguran ayy 1 saate yakin kaldim gormedigim duymadigim kalmadi insan kotu etkileniyo. Hemen benden once 27 haftalik biri gelmis 3cm acilmasi varmis dogurmak icin bekliyomus dogumhanede. Rabbim yardimcisi olsun uzuldum.
Sağol canım içim rahatladı çok şükürAynen canim duzenli sekilde ayni yere vurur bazen benimkilere de oluyor
Yarin arabayi verirse benimki saglikocaginda bi kanda baktiricam erkenden canim. En azindan bi on bilgi olurÇok sevindim canım herşey yolunda çok şükür. Şeker testiyle için daha rahat eder
Evet, ritmik bir hareket gibi oluyor. Senin birde ikiz oldugu için daha fazla olabilir :)Alkah yardımcısı olsun canım. Eğitim araştırma ce fakültede yatmayı bu yüzden hiç istemiyorum herkes iç içe. Kimi doğuruyor kimi düşük yapıyor Allah korusun psikoloji alt üst oluyor
Sağol canım içim rahatladı çok şükür☺ Anlamlandıramadım baya da uzun sürdü
Açlık tokluk baktır canım olabilirYarin arabayi verirse benimki saglikocaginda bi kanda baktiricam erkenden canim. En azindan bi on bilgi olur
Amin canim insallah iyi olsunlar. kocasi gormek istedi izin vermedi doktor sancisi cok suan gorme bebek dogarsa yukari yogun bakima cikacak daha cok kucuk dedi.Allah yardımcısı olsun, bebiş iyi olur inşallah
Evet, ritmik bir hareket gibi oluyor. Senin birde ikiz oldugu için daha fazla olabilir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?