Sansima ne zaman gitsem icerde 1 2 hastaya denk geliyorum bos oluyor ama onlarda hep sorunlu hastalar oluyor canim. Benim sansima galiba diyorum. Mesela ultrasona girerken kimse yoktu icerde doktor aheste aheste anlata anlata bakti

Gecmis olsun canim

Sansima ne zaman gitsem icerde 1 2 hastaya denk geliyorum bos oluyor ama onlarda hep sorunlu hastalar oluyor canim. Benim sansima galiba diyorum. Mesela ultrasona girerken kimse yoktu icerde doktor aheste aheste anlata anlata bakti
Benim şansıma fakülteye ne zaman gitsem hep karışık oluyor maalesef. Allah herkesin yardımcısı olsun

Günaydın, cumanız ve berat kandiliniz mübarek olsun. Dualarınız kabul olsun inşallah
Gunaydin kizlar hayirli kandiller sitede ki butun herkesin kandili mubarek olsun. Evlatlarimiza sag salim kavusmak nasip etsin acilarini zorluklarini gostermesin hic bi zaman. Her zaman hakkimizdakinin hayirlisini versin rabbim

Kizlar sabah sabah yeri degil ama dun ki idrar testinde glukoz + (1 tane arti) cikmis. Saglikocagindayim doktora sordum sekere bakildi mi dedi. kandan baktirmaya geldim 2 hafta sonra hastanede yukleme yaptiricam dedim. Bakalim ne cikicak kan sonucu.

Kizlar sabah sabah yeri degil ama dun ki idrar testinde glukoz + (1 tane arti) cikmis. Saglikocagindayim doktora sordum sekere bakildi mi dedi. kandan baktirmaya geldim 2 hafta sonra hastanede yukleme yaptiricam dedim. Bakalim ne cikicak kan sonucu.
Canım şekerin yüksek çıkabilir

Aminnn. Normalde ac kalirim herseyi yaparim hic sorun degil ama bi listeye bagli diyet yapmak nasildir bilmiyorum acayip zorlanicam kesinnnnn
İlk hafta bu ne yaaa diyeceksin sonra alışacaksın mecburiyet böyle bir şey. Kendi adıma kilo vermek için olsaydı bunladar sebat edemezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…