Canım sen yüklemeyi öne çekebiliyorsan çek, belkide ondan kiloyu aldın sen. Ben diyet yapana kadar ayda 1-2 kg alıyordum şindi 1-1.5 aydır 500gr almışım. Oda suyum 7.8 den 9,6ya çıkmış odur.Kizlar sabah sabah yeri degil ama dun ki idrar testinde glukoz + (1 tane arti) cikmis. Saglikocagindayim doktora sordum sekere bakildi mi dedi. kandan baktirmaya geldim 2 hafta sonra hastanede yukleme yaptiricam dedim. Bakalim ne cikicak kan sonucu.
Aslinda ben haftaya persembeye egitim arastirmadan da randevu almistim. Sorun esim 2 hafta ust uste izin alamaz diye birinden birine gitmicem artik. Doktora soylesem mi idrarda cikti diye erken cagirir mi ki beni?Canım sen yüklemeyi öne çekebiliyorsan çek, belkide ondan kiloyu aldın sen. Ben diyet yapana kadar ayda 1-2 kg alıyordum şindi 1-1.5 aydır 500gr almışım. Oda suyum 7.8 den 9,6ya çıkmış odur.
Aynen valla ben kendi kendime 65den 47 kiloya dusmustum buraya tasindigimda. Ama hamilelikte nasil olur bilmiyorummmmİlk hafta bu ne yaaa diyeceksin sonra alışacaksınmecburiyet böyle bir şey. Kendi adıma kilo vermek için olsaydı bunladar sebat edemezdim
Canım mesaj at erken gel diyebilir belkiAslinda ben haftaya persembeye egitim arastirmadan da randevu almistim. Sorun esim 2 hafta ust uste izin alamaz diye birinden birine gitmicem artik. Doktora soylesem mi idrarda cikti diye erken cagirir mi ki beni?
Simdi yazdim canim bakalim ne dicekCanım mesaj at erken gel diyebilir belki
Bi taraftan da son tatlimi yapiyorumCanım mesaj at erken gel diyebilir belki
Son demlerin tadını çıkarBi taraftan da son tatlimi yapiyorum
Canım benim sabah şekerlerim hiç iyi değil. Tamam çok yüksek değil ama gene de yüksek çıkıyor nasıl oluyor anlamıyorum, proluton yaptırıyorum progestan kullanıyorum acaba bunlar kan şekeri üzerine etkili mi. Benim endokrinci de ara ara ölç yeter demişti. Sadece kontrole gelmeden bir kaç gün önce düzenli ölç dedi. Ben bu hafta ölçtüm ama sonuçlar beni hiç tatmin etmediSaye- canım senin şekerlerin nasıl? Endokrin dün bana 6 kere ölçmene gerek yok dedi ama doktorçok güven vermedi. Tiroit sonuçlarımıda sordum bi kan cer referans aralığına göre bakarız dedi, yani endokrinci gebelikteki referans aralığını bilmezmi?
laiyka canim yesil elma sekeri cikarir mi?
Yok canım meyve olarak ekşi olanları tercih ediyoruz kivi elma erik vs
Aaa evet benim sırf o yüzden ağızdan ve sc almam yasaklandı. Hatırlıyorsan günde 2 kez prolutex yapılıyordum şimdi progestan caps alıyorum 22. Haftadan beri perinatolog oda şekeri etkiler demişti.Son demlerin tadını çıkar
Canım benim sabah şekerlerim hiç iyi değil. Tamam çok yüksek değil ama gene de yüksek çıkıyor nasıl oluyor anlamıyorum, proluton yaptırıyorum progestan kullanıyorum acaba bunlar kan şekeri üzerine etkili mi. Benim endokrinci de ara ara ölç yeter demişti. Sadece kontrole gelmeden bir kaç gün önce düzenli ölç dedi. Ben bu hafta ölçtüm ama sonuçlar beni hiç tatmin etmedi
Canim bir ara yazacaktim konuyu kaybettim. Meriç paşa çok nazli. Hep benimle ilgilen diyor. Yemek yapabilirsem sansli hissediyorum kendimi. Benim tüm yakinim avrupa yakasinda oldugundan oraya kv deye gidip 40 mevlutu yaptim bu arada inanilmaz uykusuzum. Pasa gece yanimda uyumak istiyor eli kolu cok oynuyor beni uyutmuyor. Besige yatsa salla diyor. Anlayacagin tum hayatim pasa oldu. Zor zahmet bi disari ciksam surekli huysuz. Tek olmanin tadini cikartiyor. Kiyafetleri hep kuculuyor disari cikip almam lazim ama pasa zirlayip duruyor :) sen nasilsin kuzum.gve canim ne zamandir yazmiyosun yada benim mi gozumden kacti. Napiyosunuz nasilsiniz meric ege beyle
Ayyy Allah kolaylık versin ama insan 15 gğn sonra alışıyor yalnız bakmaya değilmiCanim bir ara yazacaktim konuyu kaybettim. Meriç paşa çok nazli. Hep benimle ilgilen diyor. Yemek yapabilirsem sansli hissediyorum kendimi. Benim tüm yakinim avrupa yakasinda oldugundan oraya kv deye gidip 40 mevlutu yaptim bu arada inanilmaz uykusuzum. Pasa gece yanimda uyumak istiyor eli kolu cok oynuyor beni uyutmuyor. Besige yatsa salla diyor. Anlayacagin tum hayatim pasa oldu. Zor zahmet bi disari ciksam surekli huysuz. Tek olmanin tadini cikartiyor. Kiyafetleri hep kuculuyor disari cikip almam lazim ama pasa zirlayip duruyor :) sen nasilsin kuzum.
Kızlar oğluşuma hırka ve patik ördüm hatırasağlıkla doğar ve giyer inşallah ❤
Alışiyorsun fakat cok yoruluyorsun. Ben aksam kahvaltimi hazirlayip dolaba koyuyorum sabah onu yiyorum. Sabahtan beri 5 kez ustunu degistirdim. Zaten uykusuzum ev daginik ama bir guluyor bitiyor hersey :) sen ne asamadasin canim.Ayyy Allah kolaylık versin ama insan 15 gğn sonra alışıyor yalnız bakmaya değilmi
Ne guzel canim bebisinle zaman gecirmek Allah saglikli omurversinCanim bir ara yazacaktim konuyu kaybettim. Meriç paşa çok nazli. Hep benimle ilgilen diyor. Yemek yapabilirsem sansli hissediyorum kendimi. Benim tüm yakinim avrupa yakasinda oldugundan oraya kv deye gidip 40 mevlutu yaptim bu arada inanilmaz uykusuzum. Pasa gece yanimda uyumak istiyor eli kolu cok oynuyor beni uyutmuyor. Besige yatsa salla diyor. Anlayacagin tum hayatim pasa oldu. Zor zahmet bi disari ciksam surekli huysuz. Tek olmanin tadini cikartiyor. Kiyafetleri hep kuculuyor disari cikip almam lazim ama pasa zirlayip duruyor :) sen nasilsin kuzum.
Oyyy ele gecirmis sizi simdidenCanim bir ara yazacaktim konuyu kaybettim. Meriç paşa çok nazli. Hep benimle ilgilen diyor. Yemek yapabilirsem sansli hissediyorum kendimi. Benim tüm yakinim avrupa yakasinda oldugundan oraya kv deye gidip 40 mevlutu yaptim bu arada inanilmaz uykusuzum. Pasa gece yanimda uyumak istiyor eli kolu cok oynuyor beni uyutmuyor. Besige yatsa salla diyor. Anlayacagin tum hayatim pasa oldu. Zor zahmet bi disari ciksam surekli huysuz. Tek olmanin tadini cikartiyor. Kiyafetleri hep kuculuyor disari cikip almam lazim ama pasa zirlayip duruyor :) sen nasilsin kuzum.
Ben 28. Haftadayım arada rahim kasılmam oluyor bebeğin suyu fazlaymış. Şafak sayıyoruz sağlıkla gelsinler inş. Meriç’in böbreğinde taş mı vardı öyle bişeyler hatırlıyorum sıkıntılar bitti mi?Alışiyorsun fakat cok yoruluyorsun. Ben aksam kahvaltimi hazirlayip dolaba koyuyorum sabah onu yiyorum. Sabahtan beri 5 kez ustunu degistirdim. Zaten uykusuzum ev daginik ama bir guluyor bitiyor hersey :) sen ne asamadasin canim.
Selam canım çok sevindim paşayla iyi olmanıza ogluşu annesine nazina erken başlamışSelam kizlar ben geldimmm nasilsinizz dogum yapan varmi en yakin kim :)
Oyyy ele gecirmis sizi simdidenmasallah masallah sagligi yerinde olsun da azicik nazli olsun pasaaaa. Masallah kirkiniz da uctu bundan sonra daha hizli buyur
Ben 28. Haftadayım arada rahim kasılmam oluyor bebeğin suyu fazlaymış. Şafak sayıyoruz sağlıkla gelsinler inş. Meriç’in böbreğinde taş mı vardı öyle bişeyler hatırlıyorum sıkıntılar bitti mi?
Bobregi temiz cikti sukur canim. Sizinde iyi olmaniza sevindim. Aa kim dogum yapti ben takip edemedimmSelam canım çok sevindim paşayla iyi olmanıza ogluşu annesine nazina erken başlamışsenden sonra listeye göre doğum yapanlar oldu sanırım ama yoklar buralarda ben 30 haftalık oldum şükür 2 ayım daha var.hayirlsyla gelir inşallah Meriç Ege beyi öp yerimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?