Aaa evet benim sırf o yüzden ağızdan ve sc almam yasaklandı. Hatırlıyorsan günde 2 kez prolutex yapılıyordum şimdi progestan caps alıyorum 22. Haftadan beri perinatolog oda şekeri etkiler demişti.
Dün proluton sonrası açlık şekerim yüksek çıktı pna bağladım bende doğruymuş o haftada bir benim de günde üç defa 200 mg vajibal aldığım progestan da var.
Selam kizlar ben geldimmm nasilsinizz dogum yapan varmi en yakin kim :)
Canım senden haber aldığımıza sevindik oğluşunda büyüyor maşallah

Oral ve im/sc kullanımı etkiliymiş canım, vajinal kullanımda şekeri etkilemiyormuş.

Oral ve im/sc kullanımı etkiliymiş canım, vajinal kullanımda şekeri etkilemiyormuş.
O zaman dünkü yükseklikler prolutona bağlı. Sabah açlıklarım 98-100 civarında çıkıyor bazen daha tokluğumda yüksek çıkıyor aynı şeyleri yemiş olmama rağmen bu dengesizlik nedir anlamadım

Kızlar hayırlı cımalar hayırlı kandiller
Bende bugun pek güzel haberler yok
Dün şiddetli sağ yan ağrım oldu doktoruma gittim tekrar sağ böbregimde genişleme varmış. Ürolojide bi görsün dedi
Bebeğinde mesanesini geniş gördü takip edelim dedi
Üroloji baktı şuanda korkulacak kadar geniş değil ama şiddetli ağrım olursa kateter takılması gerekebilirmiş
Bol su içmek gerekiyomus tuvaletini tutma dedi bazen işyerinde hemen gidemiyordum artık hemen gidicem
Ramazanda rapor alıcaktım sanırım erkene cekicem onuda
Şu mübarek günün hürmetine Rabbim sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin bizlere inşAllah

Camım geçmiş olsun inşallah düzelir bu durum.

Geçmiş olsun canım korkma bebeğe bişey olacağını sanmam bu durumda böbrek sorunu bende de vardı gebelikten önce en son baktığımızda genişleme yoktu ama son aylarda doğru olabilir demişti tuzlu yeme bol bol su iç asla sıkma hemen vcye git zaten tutmak enfeksiyon riskinide arttırıyor allahm korusun kontrolünde ihmal etme böbrek icin.

Geçmiş olsun canım, umarım sorunsuz atlatırsın

Zaten şubattan beri günde 2 tane içiyorum. 2 taneye ragmen 9 a düşmüş.
D vitamini deyip geçme, insanda eklem ağrısı yapıyor
O ampuller cok iyi geliyo hemen yukseltiyo canim oo sen 2 tane iciyosan cok dusms ya bebis bitirmis seni frkli bi sekilde destekler blki serum veya igne ile. Halszlk bitknlkte yapar seni etkiler bebis kendini kurtarms belliki bitirms annesini Cok sukur canim temiz cikms hersey cok iyi yapmssn bnde druma yazmstm yaknda hastane vrsa hemen acile gt demsti. Ikizde ihmal etmemek lazim. Aa benim minnoslarda oyle birinin bas asagida birinin yukarida
Ya kızlar bu hıçkırık denilen şey sürekli kalp atışı gibi mi oluyor. Tecrübeliler bilgi verebilir mi. Bugün sağdaki bebeğimden sürekli ritmik kalp atışı gibi bir şey hissediyorum. Bu o mu
Aa bnde dun ole bisi yasadim kalp atisi sandim kuzum

Canim progstani agizdan almak mi sekeri yukseltiyormus blmiyordm evde hep agizdn aldm ugrasmayim die naslsa dinleniyorm uyurum iyii gelir die dusnmstum

Bobregi temiz cikti sukur canim. Sizinde iyi olmaniza sevindim. Aa kim dogum yapti ben takip edemedimm
Ay masallah sevindim iyi olmaniza annesine doyamiyo demek pasa olsun o kadar nazi Cok gecmis olsun canim inss iyi ilerler hersey

Canım seni korkutmak gibi olmasın ama kanalda böbrek taşı olabilir. Benim de 1-2 gün sağ tarafta ağrım olmuştu şiddetli ama dayanabilecek düzeyde sonra geçti, ben tedbiren doktora gittim ultrasonda böbrekte biraz büyüme var dendi sonra tomografi çekildi ki meğer kanala taş düşmüş sıkışmış. Taş kanalda olduğu zaman ultrasonda göremeyebiliyorlar. Tabi bu olay olduğunda ben hamile değildim. Bol bol su iç, yürümende sakınca yoksa bol bol yürü taş varsa düşer belki. Tansiyon ve şeker sorunun yoksa limonlu su da iyi geliyor

Selam kizlar ben geldimmm nasilsinizz dogum yapan varmi en yakin kim :)
Maşallah canım, baya büyümüş delikanlı olmuş meriç ege :)
Daha dogum yapan yok
Bu gün bitenler ben yaptim :)
Ellerine sağlık canım, güle güle giysin
çok geçmiş olsun canım, rabbim şifa versin inşallah geçer zamanla
Aynen, bide şeker yüklemesi falan derken kan kaybettim, olanda gitti

Iyi akşamlar kızlar hayırlı kandiller Allah dualarınızı kabul etsin
maşallah onlara çok sevindim iyi olmanıza
Benim diyetle şeker iyi gidiyordu bugün ilk defa pizza kaçamağı yaptım yükseldi hemen ilk ve son kacamagim olacak bebişim bisey olmasın
Amin canım geçmiş olsun cok

Iyi geceler kizlar aksam erken yatmistim doktor mesaj atmis.
Gebelikte idrar tahlilinde Glukoz pozitif çıkabilir kontrole geldiğinizde Siz aç karnına gelirseniz açlık ve tokluk kan şekerinize bakarız daha iyi olur yazmis. Yani erken gitmeme gerek kalmadi. Yine de ben hafta basi (diyim hafta sonu baslayamam cocuk evde ) sekeri keseyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…