Dün proluton sonrası açlık şekerim yüksek çıktı pna bağladım bende doğruymuşAaa evet benim sırf o yüzden ağızdan ve sc almam yasaklandı. Hatırlıyorsan günde 2 kez prolutex yapılıyordum şimdi progestan caps alıyorum 22. Haftadan beri perinatolog oda şekeri etkiler demişti.
Canım senden haber aldığımıza sevindik oğluşunda büyüyor maşallahSelam kizlar ben geldimmm nasilsinizz dogum yapan varmi en yakin kim :)
Oral ve im/sc kullanımı etkiliymiş canım, vajinal kullanımda şekeri etkilemiyormuş.Dün proluton sonrası açlık şekerim yüksek çıktı pna bağladım bende doğruymuşo haftada bir benim de günde üç defa 200 mg vajibal aldığım progestan da var.
Canım senden haber aldığımıza sevindik oğluşunda büyüyor maşallah ☺
O zaman dünkü yükseklikler prolutona bağlı. Sabah açlıklarım 98-100 civarında çıkıyor bazen daha tokluğumda yüksek çıkıyor aynı şeyleri yemiş olmama rağmen bu dengesizlik nedir anlamadımOral ve im/sc kullanımı etkiliymiş canım, vajinal kullanımda şekeri etkilemiyormuş.
Camım geçmiş olsun inşallah düzelir bu durum.Kızlar hayırlı cımalar hayırlı kandiller
Bende bugun pek güzel haberler yok
Dün şiddetli sağ yan ağrım oldu doktoruma gittim tekrar sağ böbregimde genişleme varmış. Ürolojide bi görsün dedi
Bebeğinde mesanesini geniş gördü takip edelim dedi
Üroloji baktı şuanda korkulacak kadar geniş değil ama şiddetli ağrım olursa kateter takılması gerekebilirmiş
Bol su içmek gerekiyomus tuvaletini tutma dedi bazen işyerinde hemen gidemiyordum artık hemen gidicem
Ramazanda rapor alıcaktım sanırım erkene cekicem onuda
Şu mübarek günün hürmetine Rabbim sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin bizlere inşAllah
Geçmiş olsun canım korkma bebeğe bişey olacağını sanmam bu durumda böbrek sorunu bende de vardı gebelikten önce en son baktığımızda genişleme yoktu ama son aylarda doğru olabilir demişti tuzlu yeme bol bol su iç asla sıkma hemen vcye git zaten tutmak enfeksiyon riskinide arttırıyor allahm korusun kontrolünde ihmal etme böbrek icin.Kızlar hayırlı cımalar hayırlı kandiller
Dün şiddetli sağ yan ağrım oldu doktoruma gittim tekrar sağ böbregimde genişleme varmış. Ürolojide bi görsün dedi
Üroloji baktı şuanda korkulacak kadar geniş değil ama şiddetli ağrım olursa kateter takılması gerekebilirmiş
Bol su içmek gerekiyomus tuvaletini tutma dedi bazen işyerinde hemen gidemiyordum artık hemen gidicem
Şu mübarek günün hürmetine Rabbim sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin bizlere inşAllah
Geçmiş olsun canım, umarım sorunsuz atlatırsınKızlar hayırlı cımalar hayırlı kandiller
O ampuller cok iyi geliyo hemen yukseltiyo canimZaten şubattan beri günde 2 tane içiyorum. 2 taneye ragmen 9 a düşmüş.
D vitamini deyip geçme, insanda eklem ağrısı yapıyor
Cok sukur canim temiz cikms herseyOldum canim. Girince once bi idrar verdim sonra yarim saat agri varmi diye makineye baglandim sonra vajinal en son karindan ultrason oldum ciktim. Cok sukur idrar temiz. Makinede son anlarda hafif agri cikmis doktor cok onemsemedi. Vahinal rahim agzina bakildi 3.5 dedi cok sukur dusmemis. Karindan bebislere bakarken icersi bostu egitim oldugundan stajyerler vardi doktorfa genc bi kizdi onlara anlatti bebegin surasina burasina bakilir diye bayagi bi anlatti bende dinledim hosuma gitti. Cok sukur bir sorun cikmadi kisacasi. Bebislerde iyi durumda ying ve yang gibi duruyorlar dedi. Yani birinin popisi birinin basi yukarda birbirlerine donukler. Soldaki 1 kilo sagdaki 950 kusur gr olmus cok sukur. Sulari da iyi dedi.
Aa bnde dun ole bisi yasadim kalp atisi sandim kuzumYa kızlar bu hıçkırık denilen şey sürekli kalp atışı gibi mi oluyor. Tecrübeliler bilgi verebilir mi. Bugün sağdaki bebeğimden sürekli ritmik kalp atışı gibi bir şey hissediyorum. Bu o mu
Canim progstani agizdan almak mi sekeri yukseltiyormus blmiyordm evde hep agizdn aldm ugrasmayim die naslsa dinleniyorm uyurum iyii gelir die dusnmstumDün proluton sonrası açlık şekerim yüksek çıktı pna bağladım bende doğruymuşo haftada bir benim de günde üç defa 200 mg vajibal aldığım progestan da var.
Canım senden haber aldığımıza sevindik oğluşunda büyüyor maşallah
Ay masallah sevindim iyi olmaniza annesine doyamiyo demek pasa olsun o kadar naziBobregi temiz cikti sukur canim. Sizinde iyi olmaniza sevindim. Aa kim dogum yapti ben takip edemedimm
Cok gecmis olsun canim inss iyi ilerler herseyKızlar hayırlı cımalar hayırlı kandiller
Canım seni korkutmak gibi olmasın ama kanalda böbrek taşı olabilir. Benim de 1-2 gün sağ tarafta ağrım olmuştu şiddetli ama dayanabilecek düzeyde sonra geçti, ben tedbiren doktora gittim ultrasonda böbrekte biraz büyüme var dendi sonra tomografi çekildi ki meğer kanala taş düşmüş sıkışmış. Taş kanalda olduğu zaman ultrasonda göremeyebiliyorlar. Tabi bu olay olduğunda ben hamile değildim. Bol bol su iç, yürümende sakınca yoksa bol bol yürü taş varsa düşer belki. Tansiyon ve şeker sorunun yoksa limonlu su da iyi geliyorKızlar hayırlı cımalar hayırlı kandiller
Yok canim yaa yazmadi. 8 gibi bi daha mesaj aticam belki gozden kacmistir.Orkide_sever canım dr dönüş yaptı mı
Canım yükseltiyormuş okumuştum daCanim progstani agizdan almak mi sekeri yukseltiyormus blmiyordm evde hep agizdn aldm ugrasmayim die naslsa dinleniyorm uyurum iyii gelir die dusnmstum
Sagol canim vajinal devam edeyim zatn ose baslicam haftaya mecbur alttn olcak cok uyki yapiyoCanım yükseltiyormuş okumuştum dalaiyka ya da sordum oda öyle biliyormuş
Canim bir ara yazacaktim konuyu kaybettim. Meriç paşa çok nazli. Hep benimle ilgilen diyor. Yemek yapabilirsem sansli hissediyorum kendimi. Benim tüm yakinim avrupa yakasinda oldugundan oraya kv deye gidip 40 mevlutu yaptim bu arada inanilmaz uykusuzum. Pasa gece yanimda uyumak istiyor eli kolu cok oynuyor beni uyutmuyor. Besige yatsa salla diyor. Anlayacagin tum hayatim pasa oldu. Zor zahmet bi disari ciksam surekli huysuz. Tek olmanin tadini cikartiyor. Kiyafetleri hep kuculuyor disari cikip almam lazim ama pasa zirlayip duruyor :) sen nasilsin kuzum.
Maşallah canım, baya büyümüş delikanlı olmuş meriç ege :)Selam kizlar ben geldimmm nasilsinizz dogum yapan varmi en yakin kim :)
Ellerine sağlık canım, güle güle giysinBu gün bitenler ben yaptim :)
çok geçmiş olsun canım, rabbim şifa versin inşallah geçer zamanlaKızlar hayırlı cımalar hayırlı kandiller
Aynen, bide şeker yüklemesi falan derken kan kaybettim, olanda gittiO ampuller cok iyi geliyo hemen yukseltiyo canimoo sen 2 tane iciyosan cok dusms ya bebis bitirmis seni frkli bi sekilde destekler blki serum veya igne ile. Halszlk bitknlkte yapar seni etkiler bebis kendini kurtarms belliki bitirms annesini
Cok sukur canim temiz cikms herseycok iyi yapmssn bnde druma yazmstm yaknda hastane vrsa hemen acile gt demsti. Ikizde ihmal etmemek lazim. Aa benim minnoslarda oyle birinin bas asagida birinin yukarida
Aa bnde dun ole bisi yasadim kalp atisi sandim kuzum
Evet canım perinatolog söyledi. Hatta ben magnezyumuda suda eriyenlerden içiyordum onuda normal tablete geçti şekerli diye.Sagol canim vajinal devam edeyim zatn ose baslicam haftaya mecbur alttn olcak cok uyki yapiyo
maşallah onlaraOldum canim. Girince once bi idrar verdim sonra yarim saat agri varmi diye makineye baglandim sonra vajinal en son karindan ultrason oldum ciktim. Cok sukur idrar temiz. Makinede son anlarda hafif agri cikmis doktor cok onemsemedi. Vahinal rahim agzina bakildi 3.5 dedi cok sukur dusmemis. Karindan bebislere bakarken icersi bostu egitim oldugundan stajyerler vardi doktorfa genc bi kizdi onlara anlatti bebegin surasina burasina bakilir diye bayagi bi anlatti bende dinledim hosuma gitti. Cok sukur bir sorun cikmadi kisacasi. Bebislerde iyi durumda ying ve yang gibi duruyorlar dedi. Yani birinin popisi birinin basi yukarda birbirlerine donukler. Soldaki 1 kilo sagdaki 950 kusur gr olmus cok sukur. Sulari da iyi dedi.
Amin canımKızlar hayırlı cımalar hayırlı kandiller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?