- 28 Eylül 2018
- 5.971
- 21.561
- 348
Kıyafetler mi geldi canım. Bende son kıyafetleri sipariş verdim artık almayacağım. Ama alınması gereken o kadar çok şey var ki. Bugün yaptığım liste şu şekil puset minderi, biberon temizleme fırçası,emzirme sütyeni, pişik kremi, Philips avent göğüs kalkanı. Bunlar ortalama 220 liraGunaydin kizlar kargomuz geldi. Ama gorun ki bende onu acacak hal bile kalmadi. Cocugun dolabina falan giristim bi daha elim degmez diye supurdum sildim her yerini. Belim ayrildi resmen egil kalk egil kalk. Az dinlenip iki lokma bisey yiyince acicam insallah
Yok canim hepsi lazim. Simdi actim baktim da tabi kardesimden kiz seyleri daha fazla gelmis ama erkege de var yeter nasipse dogduktan sonra eksik gorduklerimi alirim suanlik bunlar bize yeter. Annemin aldigi premature kiyafetleri gorunce aglicaktim az daha kucuk minnaciklar.normal eldivenle su eldivenler arasinda ki farka bakin yaa.Kıyafetler mi geldi canım. Bende son kıyafetleri sipariş verdim artık almayacağım. Ama alınması gereken o kadar çok şey var ki. Bugün yaptığım liste şu şekil puset minderi, biberon temizleme fırçası,emzirme sütyeni, pişik kremi, Philips avent göğüs kalkanı. Bunlar ortalama 220 liraAlıp listede üzerlerine çizik atacağım mecburen. Lüzumsuz olan bir şey yok sanırım
Allahım hepsi çok tatlıYok canim hepsi lazim. Simdi actim baktim da tabi kardesimden kiz seyleri daha fazla gelmis ama erkege de var yeter nasipse dogduktan sonra eksik gorduklerimi alirim suanlik bunlar bize yeter. Annemin aldigi premature kiyafetleri gorunce aglicaktim az daha kucuk minnaciklar.normal eldivenle su eldivenler arasinda ki farka bakin yaa.Eki Görüntüle 2260558 Eki Görüntüle 2260559 Eki Görüntüle 2260561 Eki Görüntüle 2260560
Aminnnn vaktinde gelsinler canim. Bende 30da hazirlicam cantayi canim eksik olmasinda dursun kenarda.bunlarin cogunu yikatip bazi beyazlarin yakasinda ilac lekesi vs. var onlari camasir suyuna bastirip utuleyip kaldirmam lazim.Allahım hepsi çok tatlıinşallah vakti zamanında gelirler bebişler. 29. Haftaya girmeme az kaldı.30 dan sonra çantamı hazırlayım diyorum erken değil demi. Eksiklerimi tamamlayayım yavaş yavaş. Ha birde o listede süt artırıcı damla var bestlak diye hastaneden tavsiye ettiler
Arkadaşımda kullandı da çok fayda gördü. Tabii bol süt oldun inşallah gerek kalmasın ama. O zaman benim içinde erken değil 30 hafta. Zaten yavaş yavaş yaparım çok kalkamamak gerektiği içinAminnnn vaktinde gelsinler canim. Bende 30da hazirlicam cantayi canim eksik olmasinda dursun kenarda.bunlarin cogunu yikatip bazi beyazlarin yakasinda ilac lekesi vs. var onlari camasir suyuna bastirip utuleyip kaldirmam lazim.
Sut arttirici damla ne kadar ise yarar bilmiyorum ben oglumda kullanmamistim. Sen al insallah gerek kalmaz
Evet canim sen bi anda yapip aradan cikarmaya calisma canta isini. Bi gun kiyafetleri yikat bi gun utule sonra yavas yavas oturdugun yerde diz. Ben bugun cok yoruldum kaburgamin agrisina duramiyorum simdi. Bi de yemek yapicam dahaaaArkadaşımda kullandı da çok fayda gördü. Tabii bol süt oldun inşallah gerek kalmasın ama. O zaman benim içinde erken değil 30 hafta. Zaten yavaş yavaş yaparım çok kalkamamak gerektiği için
Bu hafta bende ağırlaştığımı hissediyorum canım çok az fazla otursam karnım ağrıyor korkuyorum. Bir anda yapmam çok zor dediğin gibiEvet canim sen bi anda yapip aradan cikarmaya calisma canta isini. Bi gun kiyafetleri yikat bi gun utule sonra yavas yavas oturdugun yerde diz. Ben bugun cok yoruldum kaburgamin agrisina duramiyorum simdi. Bi de yemek yapicam dahaaa
Zor valla bende bilseydim bu denli zorlanicami dolap isine girismezdim ustune koliyi merak etti cocuk actirdi.onlara tek tek bak kaldir. Valla halim kalmadi daha simdi iki lokma yiyorum pesinden uzanicam 4 gibi de yemek koymaya kalkarimBu hafta bende ağırlaştığımı hissediyorum canım çok az fazla otursam karnım ağrıyor korkuyorum. Bir anda yapmam çok zor dediğin gibi
Canım geçen sene bebişlerden biri 930 diğeri 780gr doğdu, 35cm. Tek kişilik odaya aldılar, bana öyle büyük geliyorki. Sonra yan küvezde yatan bebeklere baktım annesi arada içeriye alınan bebişler. Bana 6 aylık gibi gelmişti aslında normal olan onlardı. Bende benimkileri büyük sanıyorum.Yok canim hepsi lazim. Simdi actim baktim da tabi kardesimden kiz seyleri daha fazla gelmis ama erkege de var yeter nasipse dogduktan sonra eksik gorduklerimi alirim suanlik bunlar bize yeter. Annemin aldigi premature kiyafetleri gorunce aglicaktim az daha kucuk minnaciklar.normal eldivenle su eldivenler arasinda ki farka bakin yaa.
Canım çok yoruyorsun kendini, sen ikiz annesisin. Yapma bu işleriEvet canim sen bi anda yapip aradan cikarmaya calisma canta isini. Bi gun kiyafetleri yikat bi gun utule sonra yavas yavas oturdugun yerde diz. Ben bugun cok yoruldum kaburgamin agrisina duramiyorum simdi. Bi de yemek yapicam dahaaa
Cocugub kiyafet dolabinin bu kadar zorlucani dusunemedim canim. Temizlige baslarken cocuga oyuncak dolabini da dokeriz eskileri atariz falan diyodum.Yarina kalsin aman daha fazla ne oturabilicem ne is yapabilicem. Uzandim orttum ustumu basimi 4de kadar yatip sonra yemek yapmaya kalkicamCanım geçen sene bebişlerden biri 930 diğeri 780gr doğdu, 35cm. Tek kişilik odaya aldılar, bana öyle büyük geliyorki. Sonra yan küvezde yatan bebeklere baktım annesi arada içeriye alınan bebişler. Bana 6 aylık gibi gelmişti aslında normal olan onlardı. Bende benimkileri büyük sanıyorum.
Canım çok yoruyorsun kendini, sen ikiz annesisin. Yapma bu işleri
Sen biraz dinlene dinlene yap canım. Gerçekten yorucu işler. Benim her yerim ağrıyor artık. Hem yatmaktan hem de haftalar ilerledikçe ağırlaşıyoruzZor valla bende bilseydim bu denli zorlanicami dolap isine girismezdim ustune koliyi merak etti cocuk actirdi.onlara tek tek bak kaldir. Valla halim kalmadi daha simdi iki lokma yiyorum pesinden uzanicam 4 gibi de yemek koymaya kalkarim
Evet yaa yatmak bile bi sure sonra insani canini yakiyo. Geceleri surekli soluma yatiyorum mecbur. sagima donunce daha uykuya tekrar dalamadan kaburga acima sola donuyorum. Bu sefer omuzumu gectim kalcamdan dizime kadar yanim aciyoSen biraz dinlene dinlene yap canım. Gerçekten yorucu işler. Benim her yerim ağrıyor artık. Hem yatmaktan hem de haftalar ilerledikçe ağırlaşıyoruz
Hem sol yanım hem sağ yanım acıyor artık ağrıyor. Her yerim. 33 . Haftayı görsem bu kadar çok yatmayacağımEvet yaa yatmak bile bi sure sonra insani canini yakiyo. Geceleri surekli soluma yatiyorum mecbur. sagima donunce daha uykuya tekrar dalamadan kaburga acima sola donuyorum. Bu sefer omuzumu gectim kalcamdan dizime kadar yanim aciyo
33e 1 ay var sabir az dahaHem sol yanım hem sağ yanım acıyor artık ağrıyor. Her yerim. 33 . Haftayı görsem bu kadar çok yatmayacağım
Gunaydin kizlar kargomuz geldi. Ama gorun ki bende onu acacak hal bile kalmadi. Cocugun dolabina falan giristim bi daha elim degmez diye supurdum sildim her yerini. Belim ayrildi resmen egil kalk egil kalk. Az dinlenip iki lokma bisey yiyince acicam insallah
Bebişlerin kıyafetleri çok güzel canım, mutlu günler de güle güle giymeyi nasip etsin rabbimYok canim hepsi lazim. Simdi actim baktim da tabi kardesimden kiz seyleri daha fazla gelmis ama erkege de var yeter nasipse dogduktan sonra eksik gorduklerimi alirim suanlik bunlar bize yeter. Annemin aldigi premature kiyafetleri gorunce aglicaktim az daha kucuk minnaciklar.normal eldivenle su eldivenler arasinda ki farka bakin yaa.Eki Görüntüle 2260558 Eki Görüntüle 2260559 Eki Görüntüle 2260561 Eki Görüntüle 2260560
Amin canimmmmBebişlerin kıyafetleri çok güzel canım, mutlu günler de güle güle giymeyi nasip etsin rabbim
İnşallah o bir ayı da atlatırız sağlıkla canım33e 1 ay var sabir az daha
Amin canim. Biz etken bekledigimiz icin fazla da bisey kalmamis geriye. 36 desek 2 ay anca kalmis. 2 ayda benim 4 alisveris sansim varsaaaİnşallah o bir ayı da atlatırız sağlıkla canım☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?