Sagol kuzummm. 35e kadar yolu var cantanin canim bende her zaman cikamiyorum bu pazar calisiyi benimki haftaya bi kat daha alisveris yaparim.Selam kızlar 2 gündür mide yanması ile cebellesiyorum ne yesem fark etmiyor vallahi anlamadım ne yapicam.Orkide_sever canım bebislerin kıyafetleri çok tatlı güle güle giysnler inşallah ben hala çantayı yapmadım neden yapmadm bilmiyorum eksikler var hala onlarıda bir alaym diyorum bı dahaki doktor muayensnden sonra her zaman dışarı çıkamıyorm çıkmışken alıyorm ancak yikadr utuledr netten alacaklarm var 33. Haftayı bulur benim çantayı hazırlayıp köşeye koymam heralde
Aa oylesi mi varmis canim. Anne yani diye kucuk boyuna mi diyorlar acaba?Kızlar park yatakların anne yanı olan varmış, mağazaları gezen hiç gördümü güvenilir mi?
Aa oylesi mi varmis canim. Anne yani diye kucuk boyuna mi diyorlar acaba?
Ayy ilk defa gordum cok hosuma gitti satan site var mi ki?
Böyle bişey gördüm canım 60x120
Ellerine sağlık canım tertemiz olmuş vallahi bide ütüledin mi ohh missSagol kuzummm. 35e kadar yolu var cantanin canim bende her zaman cikamiyorum bu pazar calisiyi benimki haftaya bi kat daha alisveris yaparim.
Bende gelen agiz mendilleriyle beyaz bi kac badiyi camasir suyuna bastim. Hepsinin ustunde ilac vs. Leke vardi cikaramamis kardesim. kar beyaz oldu 2 kez elimde 3 kez makine de durulattim yarin detarjan alip bi kat temizleri calkalattiricam.Eki Görüntüle 2260752
Eki Görüntüle 2260753
Benim beşiğim var, o yüzden sorun yok. Ana kucagı da aldımKendi soruma hemen cevap veriyorum var ve 700 tl kizlar ☺
Aynen canim camasir suyunun gucu adinaEllerine sağlık canım tertemiz olmuş vallahi bide ütüledin mi ohh miss
Ana kucagi puset vs. Almicam ben galiba. Isin icine besik meseleleri girince onlar bir sure beklicek gibiBenim beşiğim var, o yüzden sorun yok. Ana kucagı da aldım
Sıfırdan olunca ve 2 bebiş olunca zor olur canım. Sonra alırsın inşallah. :)Ana kucagi puset vs. Almicam ben galiba. Isin icine besik meseleleri girince onlar bir sure beklicek gibi
Aynen canim valla hepside yeni kalıyor çok giyilmedigi için keşke benimde etrafnda olsaydı bebeği olan kimsede yok küçük bebeği olan Allah nasip ederse ikinciye saklarm ben artkAynen canim camasir suyunun gucu adinabeyazlari boyle temizlicem. Kardesim de sakin kimseye verme ben daha dogururum dedi. Bende vermem zaten. kiyafet asil mesele. avuc ici kadar seyler 50 tlden basliyor kolay mi
Insallah canim. Sen nasil aldin anakucagini var mi resmi?Sıfırdan olunca ve 2 bebiş olunca zor olur canım. Sonra alırsın inşallah. :)
Aynen canim sakla. Zamaninda ablalarim verdi kiz erkek bebek kiyafeti dogurursun demislerdi tasiniyoken cocuk olmuyo diye ben hep dagittim en buyuk jumbo boy siyah cop torbasi posetiyle falan rahat varmistir. pismanim sahsen yeni guzel neler neler vardi. Neyseki kardesim dogurdu sagolsun baskasida yollamis. Kardesimden bir cok yeni sey de gelmis. giydirmeye sira gelmemis bile etiketi ustunde seyler var. Agiz mendilleri hele bir suru oldu astim simdi iyiki fazla almamisim. Giydirdikleri bile yep yeni duruyor bebek hizli buyuyo. oluyosa iste mama ilac lekesi vs oluyor. Yirtilmadikca hic biseyi atmaAynen canim valla hepside yeni kalıyor çok giyilmedigi için keşke benimde etrafnda olsaydı bebeği olan kimsede yok küçük bebeği olan Allah nasip ederse ikinciye saklarm ben artk
Resmi yok atarım bi ara. Ben ana kucagı ve ana dizi olarak geçiyor. Oglumda da ondan kullanmıştım. Baya kullanışlı oluyor, tavsiye ederimInsallah canim. Sen nasil aldin anakucagini var mi resmi?
Bende anakucağı almıcam, 6 ay yatabileceği küçük beşiklerdende almıcam. Eşimin babasının yaptığı 38 senelik oyma beşiği var onu boyatıyoruz, birde salona park yatak alıcam. Bebişe tekbakacağım için park yatağın içine koyarım yemeğimi yapar ortalığı toparlarım ablamda çok işimize yaramıştı heleki emeklemeye başladıkları zaman.Ana kucagi puset vs. Almicam ben galiba. Isin icine besik meseleleri girince onlar bir sure beklicek gibi
Aynen canim valla park besikte benim icin candir resmen. Oglumda aldigim besik suan bin tlden fazla. Nasipse simdikilere orta halli biseye karar verip alicam.Bende anakucağı almıcam, 6 ay yatabileceği küçük beşiklerdende almıcam. Eşimin babasının yaptığı 38 senelik oyma beşiği var onu boyatıyoruz, birde salona park yatak alıcam. Bebişe tekbakacağım için park yatağın içine koyarım yemeğimi yapar ortalığı toparlarım ablamda çok işimize yaramıştı heleki emeklemeye başladıkları zaman.
Yok canım atarmym hiç olmazsa bebek ikinci birilerine veririm seni 1 yaşına kadar götürürse ne güzel vallahi iki tane bide iyi olur senin için oglusta var malum herseyide begenmiyormus artıkAynen canim sakla. Zamaninda ablalarim verdi kiz erkek bebek kiyafeti dogurursun demislerdi tasiniyoken cocuk olmuyo diye ben hep dagittim en buyuk jumbo boy siyah cop torbasi posetiyle falan rahat varmistir. pismanim sahsen yeni guzel neler neler vardi. Neyseki kardesim dogurdu sagolsun baskasida yollamis. Kardesimden bir cok yeni sey de gelmis. giydirmeye sira gelmemis bile etiketi ustunde seyler var. Agiz mendilleri hele bir suru oldu astim simdi iyiki fazla almamisim. Giydirdikleri bile yep yeni duruyor bebek hizli buyuyo. oluyosa iste mama ilac lekesi vs oluyor. Yirtilmadikca hic biseyi atmakiyafet konusunda insallah 1 yasindan sonra alirim o zamana idare ederiz gibi.
Ayy evet begenmez oldu pasa. Hani kardesine biseyi kalir desem hayret verici sekilde camasirlari ustunde ayakkabilari ayaginda paralaniyor resmen. 2 ay surmez yeni ayakkabi aliriz her zaman. 3 takim okul kiyafeti var hepsi simdiden yirtilmanin esiginde su son aylar idare etsin diye dua ediyorumYok canım atarmym hiç olmazsa bebek ikinci birilerine veririm seni 1 yaşına kadar götürürse ne güzel vallahi iki tane bide iyi olur senin için oglusta var malum herseyide begenmiyormus artık
Canım ben bunu çok araştırdım çok hoşuma gitmişti ama kullanan biri yazmış kumaşı pek kaliteli değilmiş ve de çocuklar biraz büyüdüğü zaman fermuarını açıp çıkıyormuş kendisi içinden. Ben yine de bi ara satan bi yer bulursam inceleyeceğim.
Böyle bişey gördüm canım 60x120
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?