Benim için şart değil canım yatak odamda değil salonda kullanacağım.
Ben yatak odasına koymayı düşünüyorum. Sadece park yatak alsam diyorum 1-2 yaş civarı olunca da oda yapmak istiyorum. Her yere taşınabildiği için park yatak istiyorum. Ama anne yanı olabilen bir beşik olsa daha mı rahat olur bilemedim.

Park yatakların eni 60-70cm geçermi ki kapıdan?

Park yatakların eni 60-70cm geçermi ki kapıdan?
O anlamda demek istemedim. Biz annemlere filan yatılı çok sık gidiyoruz, yazın kp lerin yazlığına gidiyoruz sık sık, katlayıp çantasına koyup oralara götürürüm diye düşündüm. Eltim de öyle yaptı çocuğu çok rahat etti her yerde kendi yatağında yatmış oldu.

Aynen o konudaçok kullanışlı. Bende çocuk emeklemeye başladığında yemek bulaşık ortalığı toparlarken aklım kalmaz diye salona istiyorum.

Allah sıkıntısız bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bende tüp bebek icin araştırma içindeyim doktorunuz kimdi acaba ve ücret olarak ne kadara geldi bu süreç biraz bilgi verebilirmisiniz

Ben İzmir irenbe de ümit hanıma yaptırdım. Valla bayağa maaliyetliydin; geçen sene mayısta 5500 TL ye yumurta toplama artı transfer oldu tutmadı kalan embriyolar 500 TL ye donduruldu, Aralık ayında 3500 TL ye yeniden transfer oldu. İlaçlar da bayağa maaliyetliydi vitamin takviyeleri ile birlikte belki 5000 olmuştur. Tabi bu fiyatlarda bayağa zam gelmiş.

Canım cok guzelmiş hepsi saglıcakla giysinler inşallah
Kızlar anne yanı olması şart mı sizce? Bende park yatak almayı düşünüyorum da
degil canım sen kafanda organize et nasıl gözetirim diye aklına yatanı al önemli olan içini rahat ettirmen lohusa dönemi çok gergin geciyomus ya

Benim kuzenlerin 2 cocugu var ikisi de anne yanı kullanmamış
Ben 3 kademeli beşik aldım ilk yukseklik yaklaşık anne yanı gibi olacak orta seviye genel beşik seviyesi 3. Seviye yere yakın en altta. Buyuyunce 3. Seviyede parmaklıkları kaldırırım belki büyüdüklerinde parmaklıkla çok cebelleşiyolarmış bi sıkıntı cıkarmasın atlamasın sokmasın kafanısı bi yere

Bi de calışan anne olduğum için park yatak aldım tabiki çok kapı calacaz gibi bi de odadan odaya taşırım tabiki izindeyken

Bana da teyzem göndermiş oğlanın küçülenlerini çok güzel kot pantolonlar var baya da fazla iş görür. Bende ayırıp sonrası için kullanayım diyorum nasipse yada arkadaşıma vereyim

Gunaydın canım mutlu pazarlar
Bütün hafta hsonunu bekliyorum ama uyuyamıyorum
Önceden uyurdum şimdi 6-7’de uyanıyorum
Sizinde mi aynı
Canım hergün erken kalkıyorum diyet sebebiyle. Gece zaten illa tuvalete kalkıyorum bölük pörçük uykular

Canım hergün erken kalkıyorum diyet sebebiyle. Gece zaten illa tuvalete kalkıyorum bölük pörçük uykular
Canım banada sabah 8 kahvaltı yazmış ama ben 7;30da tiroit ilacımı içip uzanıyorum 8:30da kalkıp kahvaltımı yapıyorum bazen 9-9:30u buluyor. Çokta dikkat edemiyorum diyete. Dün bi çikolata attım ilk defa. Diyetisyen 1/2 meyve yoğurt ve 2 tb %70 bitterli çikolata yiyebilirsin şeker krizlerine girme dedi. Mesela tam buğday unundan mantı yiyebilirmişim. Sabah şekersiz yer fıstığı ye 1 kaşık tatlı isteğini bastır dedi. Şimdilik şekerlerim regüle. Ama kg alıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…