Benim için şart değil canım yatak odamda değil salonda kullanacağım.Kızlar anne yanı olması şart mı sizce? Bende park yatak almayı düşünüyorum da
Ben yatak odasına koymayı düşünüyorum. Sadece park yatak alsam diyorum 1-2 yaş civarı olunca da oda yapmak istiyorum. Her yere taşınabildiği için park yatak istiyorum. Ama anne yanı olabilen bir beşik olsa daha mı rahat olur bilemedim.Benim için şart değil canım yatak odamda değil salonda kullanacağım.
İyi birmarkamı canım bazıları sallanırken gıcırdıyormuş baxılarının kumaşı kokuyormuş.Kızlar joker de soo baby park yatak kampanyada 329 tl
Park yatakların eni 60-70cm geçermi ki kapıdan?Ben yatak odasına koymayı düşünüyorum. Sadece park yatak alsam diyorum 1-2 yaş civarı olunca da oda yapmak istiyorum. Her yere taşınabildiği için park yatak istiyorum. Ama anne yanı olabilen bir beşik olsa daha mı rahat olur bilemedim.
O anlamda demek istemedim. Biz annemlere filan yatılı çok sık gidiyoruz, yazın kp lerin yazlığına gidiyoruz sık sık, katlayıp çantasına koyup oralara götürürüm diye düşündüm. Eltim de öyle yaptı çocuğu çok rahat etti her yerde kendi yatağında yatmış oldu.Park yatakların eni 60-70cm geçermi ki kapıdan?
Aynen o konudaçok kullanışlı. Bende çocuk emeklemeye başladığında yemek bulaşık ortalığı toparlarken aklım kalmaz diye salona istiyorum.O anlamda demek istemedim. Biz annemlere filan yatılı çok sık gidiyoruz, yazın kp lerin yazlığına gidiyoruz sık sık, katlayıp çantasına koyup oralara götürürüm diye düşündüm. Eltim de öyle yaptı çocuğu çok rahat etti her yerde kendi yatağında yatmış oldu.
Allah sıkıntısız bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bende tüp bebek icin araştırma içindeyim doktorunuz kimdi acaba ve ücret olarak ne kadara geldi bu süreç biraz bilgi verebilirmisinizCanım ben bunu çok araştırdım çok hoşuma gitmişti ama kullanan biri yazmış kumaşı pek kaliteli değilmiş ve de çocuklar biraz büyüdüğü zaman fermuarını açıp çıkıyormuş kendisi içinden. Ben yine de bi ara satan bi yer bulursam inceleyeceğim.
Ben İzmir irenbe de ümit hanıma yaptırdım. Valla bayağa maaliyetliydin; geçen sene mayısta 5500 TL ye yumurta toplama artı transfer oldu tutmadı kalan embriyolar 500 TL ye donduruldu, Aralık ayında 3500 TL ye yeniden transfer oldu. İlaçlar da bayağa maaliyetliydi vitamin takviyeleri ile birlikte belki 5000 olmuştur. Tabi bu fiyatlarda bayağa zam gelmiş.Allah sıkıntısız bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bende tüp bebek icin araştırma içindeyim doktorunuz kimdi acaba ve ücret olarak ne kadara geldi bu süreç biraz bilgi verebilirmisiniz
Canım cok guzelmiş hepsi saglıcakla giysinler inşallahYok canim hepsi lazim. Simdi actim baktim da tabi kardesimden kiz seyleri daha fazla gelmis ama erkege de var yeter nasipse dogduktan sonra eksik gorduklerimi alirim suanlik bunlar bize yeter. Annemin aldigi premature kiyafetleri gorunce aglicaktim az daha kucuk minnaciklar.normal eldivenle su eldivenler arasinda ki farka bakin yaa.Eki Görüntüle 2260558 Eki Görüntüle 2260559 Eki Görüntüle 2260561 Eki Görüntüle 2260560
degil canım sen kafanda organize et nasıl gözetirim diye aklına yatanı al önemli olan içini rahat ettirmen lohusa dönemi çok gergin geciyomus yaKızlar anne yanı olması şart mı sizce? Bende park yatak almayı düşünüyorum da
Gunaydın kızlar
Bende aynı durumdayım canım sabah uykusunu unuttum haftaici bile 6bucukta falan uyanıyorum
Cocuga simdiden alıskanlık oluyo :)
Amin canim. Biz etken bekledigimiz icin fazla da bisey kalmamis geriye. 36 desek 2 ay anca kalmis. 2 ayda benim 4 alisveris sansim varsaaabu demek oluyor ki eksikleri biran once halletmeye baslamaliyim. Ogluma doguma diye gittigim gun aslinda ben pazara cikip hastanede giymeye terlik almayi dusunuyodum gecesine hastaneye gitmistik terligim yoktu. Sonradan esim gitmisti en cirkin terligi alip gelmisti ayaklarim zaten sismis 35-36 numara ayak olmus 37-38 terlik kucuk gelmisti.
Canım hergün erken kalkıyorum diyet sebebiyle. Gece zaten illa tuvalete kalkıyorum bölük pörçük uykularGunaydın canımmutlu pazarlar
Bütün hafta hsonunu bekliyorum ama uyuyamıyorum
Önceden uyurdum şimdi 6-7’de uyanıyorum
Sizinde mi aynı
Canım banada sabah 8 kahvaltı yazmış ama ben 7;30da tiroit ilacımı içip uzanıyorum 8:30da kalkıp kahvaltımı yapıyorum bazen 9-9:30u buluyor. Çokta dikkat edemiyorum diyete. Dün bi çikolata attım ilk defa. Diyetisyen 1/2 meyve yoğurt ve 2 tb %70 bitterli çikolata yiyebilirsin şeker krizlerine girme dedi. Mesela tam buğday unundan mantı yiyebilirmişim. Sabah şekersiz yer fıstığı ye 1 kaşık tatlı isteğini bastır dedi. Şimdilik şekerlerim regüle. Ama kg alıyorum.Canım hergün erken kalkıyorum diyet sebebiyle. Gece zaten illa tuvalete kalkıyorum bölük pörçük uykular
Kuzum bilmiyorumki araştırmak lazımİyi birmarkamı canım bazıları sallanırken gıcırdıyormuş baxılarının kumaşı kokuyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?