Canım benimde bazen dokuzu buluyor ama çoğunlukla saatine uyuyorum. Nadir olsa da bende kaçamak yapıyorum. Geçen akşam tam buğdaylı makarna yeşimim şekerim iyi çıktı mesela. Ama ben sabah kaçamak yapmaya korkuyorum en ufak kaçamakta yüksek çıkıyor. Kaçamak yapmasam da sabah yüksek çıkıyor bazen. Arada tatlı yediğim oldu akşam yemeğinde tabii çok küçük miktarlar çok etkilenmedi şekerim

Amin canim insallahhh

Battaniyeler haric ne var ne yok doktum kizlar nasipse yarindan itibaren yikatmaya basliyorum sonra utuleme evresi var. Bu arada green marka detarjan alicaktim ama esim sagolsun karisti dalininde sivi detarjani var bilindik marka bunu al dedi bende onu aldim. Kokusu yok o yuzden cok az yumusaticisini katmayi dusunuyorum. Bebek kiyafetini koklayinca insan bi bebis kokusu bekliyo

Kizlarr napiyosunuz nasilsiniz
İyiyiz canım, sen nasılsın :)
Kolay gelsin canım, küçük küçük kıyafetleri ütülemek hayli vakit alıyor

Bende daha almadim deterjan kiyafetler yikanmayi bekliyor.yasadigim yerde alacagim yer yok.internetten siparis edicem hepsi buradadan temizlik malzemeleri siparis eden varmi oradan almayi dusunuyorum

Bende daha almadim deterjan kiyafetler yikanmayi bekliyor.yasadigim yerde alacagim yer yok.internetten siparis edicem hepsi buradadan temizlik malzemeleri siparis eden varmi oradan almayi dusunuyorum
Canim bim falan da mi yok ben bimden aldim gelmisti kalmis bu urunler

Yıkayınca ayırsaydın daha iyi olurdu sanki
Canim kimi duz beyaz ki cogunlukta. Kimi pembe kimi mavi karismasinlar dedim iclerinde yeni olanlarda var renk verir mi bilmiyorum o yuzden bastan ayirdim. Yikatip utuleyip boyle ayri ayri kaldiririm. Bisey lazim olursa benimkilerinde bulmasi kolay olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…