Canım benimde bazen dokuzu buluyor ama çoğunlukla saatine uyuyorum. Nadir olsa da bende kaçamak yapıyorum. Geçen akşam tam buğdaylı makarna yeşimim şekerim iyi çıktı mesela. Ama ben sabah kaçamak yapmaya korkuyorum en ufak kaçamakta yüksek çıkıyor. Kaçamak yapmasam da sabah yüksek çıkıyor bazen. Arada tatlı yediğim oldu akşam yemeğinde tabii çok küçük miktarlar çok etkilenmedi şekerimCanım banada sabah 8 kahvaltı yazmış ama ben 7;30da tiroit ilacımı içip uzanıyorum 8:30da kalkıp kahvaltımı yapıyorum bazen 9-9:30u buluyor. Çokta dikkat edemiyorum diyete. Dün bi çikolata attım ilk defa. Diyetisyen 1/2 meyve yoğurt ve 2 tb %70 bitterli çikolata yiyebilirsin şeker krizlerine girme dedi. Mesela tam buğday unundan mantı yiyebilirmişim. Sabah şekersiz yer fıstığı ye 1 kaşık tatlı isteğini bastır dedi. Şimdilik şekerlerim regüle. Ama kg alıyorum.
Amin canim insallahhhCanım cok guzelmiş hepsi saglıcakla giysinler inşallah
degil canım sen kafanda organize et nasıl gözetirim diye aklına yatanı al önemli olan içini rahat ettirmen lohusa dönemi çok gergin geciyomus ya
Benim kuzenlerin 2 cocugu var ikisi de anne yanı kullanmamış
Ben 3 kademeli beşik aldım ilk yukseklik yaklaşık anne yanı gibi olacak orta seviye genel beşik seviyesi 3. Seviye yere yakın en altta. Buyuyunce 3. Seviyede parmaklıkları kaldırırım belki büyüdüklerinde parmaklıkla çok cebelleşiyolarmış bi sıkıntı cıkarmasınatlamasın sokmasın kafanısı bi yere
Bi de calışan anne olduğum için park yatak aldım tabiki çok kapı calacaz gibibi de odadan odaya taşırım tabiki izindeyken
Biz iyiyiz canim bebislerle. Sen nasilsin nasil gidiyoKizlarr napiyosunuz nasilsiniz
Iyiyiz cnm sen nasilsinKizlarr napiyosunuz nasilsiniz
Biz iyiyiz canim bebislerle. Sen nasilsin nasil gidiyo
Bende iyiyimm zaman oldurmeye calisiyorumm ne yapicami bilmiyorum nerden baslicami henuz hazirlik kafasina gelemedimm erken mi onuda bil miyorummIyiyiz cnm sen nasilsin
Ben 28 oldum daha yeni yeni araştırıyprum canım. 30da çanta hazırlasan yeterBende iyiyimm zaman oldurmeye calisiyorumm ne yapicami bilmiyorum nerden baslicami henuz hazirlik kafasina gelemedimm erken mi onuda bil miyorumm
Aceleye gerek yok cnm daha 20 desin ben de yeni yeni basliyorumBende iyiyimm zaman oldurmeye calisiyorumm ne yapicami bilmiyorum nerden baslicami henuz hazirlik kafasina gelemedimm erken mi onuda bil miyorumm
Normal canim ilk agiz sutu fazla ski sutyen giyme skistirma ama kendiliginden akarsa da yapicak bisey yokKizlar goguslerimden azicik süt gelmis normal bi durummu
Ya cnm akmis bikac damla.ben sonradan farkettim.erken dogum gostergesi falan degil dimiNormal canim ilk agiz sutu fazla ski sutyen giyme skistirma ama kendiliginden akarsa da yapicak bisey yok
İyiyiz canım, sen nasılsın :)Kizlarr napiyosunuz nasilsiniz
Kolay gelsin canım, küçük küçük kıyafetleri ütülemek hayli vakit alıyorBattaniyeler haric ne var ne yok doktum kizlar nasipse yarindan itibaren yikatmaya basliyorum sonra utuleme evresi var. Bu arada green marka detarjan alicaktim ama esim sagolsun karisti dalininde sivi detarjani var bilindik marka bunu al dedi bende onu aldim. Kokusu yok o yuzden cok az yumusaticisini katmayi dusunuyorum. Bebek kiyafetini koklayinca insan bi bebis kokusu bekliyoEki Görüntüle 2260999
Gögüs ucu ellemek falan erken dogum riski oluyor ama sütten bişey olmaz canım.Ya cnm akmis bikac damla.ben sonradan farkettim.erken dogum gostergesi falan degil dimi
Yok canim degildir telas yapma son aylarin artik normal damarlar genisliyoYa cnm akmis bikac damla.ben sonradan farkettim.erken dogum gostergesi falan degil dimi
Valla ayirirken bile belim ayrildi artik oturarak utulerim. Legene de corap eldiven ne varsa koydumİyiyiz canım, sen nasılsın :)
Kolay gelsin canım, küçük küçük kıyafetleri ütülemek hayli vakit alıyor
Bende daha almadim deterjan kiyafetler yikanmayi bekliyor.yasadigim yerde alacagim yer yok.internetten siparis edicem hepsi buradadan temizlik malzemeleri siparis eden varmi oradan almayi dusunuyorumBattaniyeler haric ne var ne yok doktum kizlar nasipse yarindan itibaren yikatmaya basliyorum sonra utuleme evresi var. Bu arada green marka detarjan alicaktim ama esim sagolsun karisti dalininde sivi detarjani var bilindik marka bunu al dedi bende onu aldim. Kokusu yok o yuzden cok az yumusaticisini katmayi dusunuyorum. Bebek kiyafetini koklayinca insan bi bebis kokusu bekliyoEki Görüntüle 2260999
Yıkayınca ayırsaydın daha iyi olurdu sankiValla ayirirken bile belim ayrildi artik oturarak utulerim. Legene de corap eldiven ne varsa koydum
Canim bim falan da mi yok ben bimden aldim gelmisti kalmis bu urunlerBende daha almadim deterjan kiyafetler yikanmayi bekliyor.yasadigim yerde alacagim yer yok.internetten siparis edicem hepsi buradadan temizlik malzemeleri siparis eden varmi oradan almayi dusunuyorum
Canim kimi duz beyaz ki cogunlukta. Kimi pembe kimi mavi karismasinlar dedim iclerinde yeni olanlarda var renk verir mi bilmiyorum o yuzden bastan ayirdim. Yikatip utuleyip boyle ayri ayri kaldiririm. Bisey lazim olursa benimkilerinde bulmasi kolay olsunYıkayınca ayırsaydın daha iyi olurdu sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?