Bende beyazlar renkliler ayrı yıkadım. Ütülerken takım şekilde ütüleyip kaldırdım. Kaç kere makine açman gerekecek. Allah yardımcın olsun

Bende beyazlar renkliler ayrı yıkadım. Ütülerken takım şekilde ütüleyip kaldırdım. Kaç kere makine açman gerekecek. Allah yardımcın olsun
Amin canim. ayy evet sonradan bunlari es yapmak var. Bu arada bende iki tane hastane de icine giydirilen kumas var neydi adi unuttum daha fazla alsam mi ki bilemedim zibin mi giydiririm

Amin canim. ayy evet sonradan bunlari es yapmak var. Bu arada bende iki tane hastane de icine giydirilen kumas var neydi adi unuttum daha fazla alsam mi ki bilemedim zibin mi giydiririm
İç zıbın diye biliyorum ben. Bende de çok var. Urfa sıcak oldugu için ben giydiremiyecegim malesef. Çocuk isilik olur

İç zıbın diye biliyorum ben. Bende de çok var. Urfa sıcak oldugu için ben giydiremiyecegim malesef. Çocuk isilik olur
Iki tane var bende canim ne kadar zaman ogluma giydirdim hatirlamiyorum direk citcitli badilere mi gecerim emin olamadim yoksa birer tane daha alsam mi minnaklara

Orası soguksa al canım. Ben tek çıtçıtlı zıbın giydirecegim. Malum burası yazın 46 lara çıkıyor sıcaklık
Emin ol yazin ordan pek farki yok canim buralarin .Hani gidermiyim koye kalirmiyim bilmiyorum koye gidersem koy yeri soguk olur. en iyisi son anda karar vermek ebebekte ayri satiliyordu o zaman alirim

Canım kolay gelsin şimdiden valla bende düşünüyorum nasıl yapicam diye halledicz ama bı şekilde dinlene dinlene bugün yürüdüm biraz pazar alışverişi yaptık nefes nefese kaldım deterjanı ben roxy aldım küçük boyunu deneyecm hoşnut kalmazsam degistiricem doğal lavanta yagi varmış kokusunu hiç bilemiyorm nasıl olacak ama temizliği iyi diyorlar arastrmalarm sonucu içeriği en temizi o diye kanaat getirdim ama tabi yıkamadan bilemem

Oglumda bende roxy kullandim canim memnundum ama kalinti falan oluyodu bazen cozunmuyodu o yuzden sivi deneyeyim dedim. Bende bu nasil cikacak bilmiyorum deneyip birbirimize haber veririz

Bende bime uğradım bugün yoktu hiç bişey ya greenin emzik biberon temizleyicisi bimdemiydi canım
Ayy markasi green miydi emin degilim. Ama emzik ve biberon temizleyicisiydi canim. Icerigini okudum guvenilir geldi. Aksam aksam market alisverisinin ustune bunlari alip cok goze batmayayim dedim onu sonra alicam

Oglumda bende roxy kullandim canim memnundum ama kalinti falan oluyodu bazen cozunmuyodu o yuzden sivi deneyeyim dedim. Bende bu nasil cikacak bilmiyorum deneyip birbirimize haber veririz
O toz olayını arastrdm ben özellikte sordum hatta birkaç yere ölçülerini fazla kaçırıyorlar temizlemez diye o yüzden kalıyor yazılmış genelde kıyafet oranına göre ölçüsü ayarlanmaylyms alerji programinda yıkarm iki kere duruluyor o şekilde tortu kalmayacağını düşünüyorum ama bakalım dediğin gibi deneyip görücz artk

Bende elde yikama programinda mi yikatsam yoksa bebek giysileri programi da var ama hic denememistim

Bende elde yikama programinda mi yikatsam yoksa bebek giysileri programi da var ama hic denememistim
Bende ilk bı deniycem hoşuma giderse ondan yıkarm nedir olayı bı bakarm farkına alerji diyorya hani ne kadar doğru hiç denemedk yani bifark goremezsm elde yıkamaya gececm

Bende ilk bı deniycem hoşuma giderse ondan yıkarm nedir olayı bı bakarm farkına alerji diyorya hani ne kadar doğru hiç denemedk yani bifark goremezsm elde yıkamaya gececm
Benimde makinede bi ton program var ama gel gor ki kullandigim 2 program eski kafayim bi sentetik bi pamuklu seklinde kullaniyorum. Bi de bu bebek kiyafetleri 30 derecexe mi yikaniyodu yaa ne cok sey unutmusum

Benimde makinede bi ton program var ama gel gor ki kullandigim 2 program eski kafayim bi sentetik bi pamuklu seklinde kullaniyorum. Bi de bu bebek kiyafetleri 30 derecexe mi yikaniyodu yaa ne cok sey unutmusum
Tam adamına sordun valla şuan kirli olmadığı için yüksek dereceye gerek yok diye düşünüyorum ama lekeli olunca falan nasıl yaparz bilmiyorum etiketler de yaziyodur ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…