- 13 Eylül 2017
- 664
- 1.375
- 33
- 39
Bim var cnm ilcede bimde varmi suanda gidip alirim varsa ben koydeyimCanim bim falan da mi yok ben bimden aldim gelmisti kalmis bu urunler
Bende beyazlar renkliler ayrı yıkadım. Ütülerken takım şekilde ütüleyip kaldırdım. Kaç kere makine açman gerekecek. Allah yardımcın olsunCanim kimi duz beyaz ki cogunlukta. Kimi pembe kimi mavi karismasinlar dedim iclerinde yeni olanlarda var renk verir mi bilmiyorum o yuzden bastan ayirdim. Yikatip utuleyip boyle ayri ayri kaldiririm. Bisey lazim olursa benimkilerinde bulmasi kolay olsun
Belki kalmistir orda da canim. Bime gelmisti dalinin yumusaticisi detarjani green markada var. Emzik biberon temizleyici vardi burda mesela sonra onu da alicamBim var cnm ilcede bimde varmi suanda gidip alirim varsa ben koydeyim
Amin canim. ayy evet sonradan bunlari es yapmak var. Bu arada bende iki tane hastane de icine giydirilen kumas var neydi adi unuttum daha fazla alsam mi ki bilemedim zibin mi giydiririmBende beyazlar renkliler ayrı yıkadım. Ütülerken takım şekilde ütüleyip kaldırdım. Kaç kere makine açman gerekecek. Allah yardımcın olsun
İç zıbın diye biliyorum ben. Bende de çok var. Urfa sıcak oldugu için ben giydiremiyecegim malesef. Çocuk isilik olurAmin canim. ayy evet sonradan bunlari es yapmak var. Bu arada bende iki tane hastane de icine giydirilen kumas var neydi adi unuttum daha fazla alsam mi ki bilemedim zibin mi giydiririm
Iki tane var bende canim ne kadar zaman ogluma giydirdim hatirlamiyorum direk citcitli badilere mi gecerim emin olamadim yoksa birer tane daha alsam mi minnaklaraİç zıbın diye biliyorum ben. Bende de çok var. Urfa sıcak oldugu için ben giydiremiyecegim malesef. Çocuk isilik olur
Orası soguksa al canım. Ben tek çıtçıtlı zıbın giydirecegim. Malum burası yazın 46 lara çıkıyor sıcaklıkIki tane var bende canim ne kadar zaman ogluma giydirdim hatirlamiyorum direk citcitli badilere mi gecerim emin olamadim yoksa birer tane daha alsam mi minnaklara
Emin ol yazin ordan pek farki yok canim buralarinOrası soguksa al canım. Ben tek çıtçıtlı zıbın giydirecegim. Malum burası yazın 46 lara çıkıyor sıcaklık
Canım kolay gelsin şimdiden valla bende düşünüyorum nasıl yapicam diye halledicz ama bı şekilde dinlene dinlene bugün yürüdüm biraz pazar alışverişi yaptık nefes nefese kaldımBattaniyeler haric ne var ne yok doktum kizlar nasipse yarindan itibaren yikatmaya basliyorum sonra utuleme evresi var. Bu arada green marka detarjan alicaktim ama esim sagolsun karisti dalininde sivi detarjani var bilindik marka bunu al dedi bende onu aldim. Kokusu yok o yuzden cok az yumusaticisini katmayi dusunuyorum. Bebek kiyafetini koklayinca insan bi bebis kokusu bekliyoEki Görüntüle 2260999
Bende bime uğradım bugün yoktu hiç bişey ya greenin emzik biberon temizleyicisi bimdemiydi canımBelki kalmistir orda da canim. Bime gelmisti dalinin yumusaticisi detarjani green markada var. Emzik biberon temizleyici vardi burda mesela sonra onu da alicam
Oglumda bende roxy kullandim canim memnundum ama kalinti falan oluyodu bazen cozunmuyodu o yuzden sivi deneyeyim dedim. Bende bu nasil cikacak bilmiyorum deneyip birbirimize haber veririzCanım kolay gelsin şimdiden valla bende düşünüyorum nasıl yapicam diye halledicz ama bı şekilde dinlene dinlene bugün yürüdüm biraz pazar alışverişi yaptık nefes nefese kaldımdeterjanı ben roxy aldım küçük boyunu deneyecm hoşnut kalmazsam degistiricem doğal lavanta yagi varmış kokusunu hiç bilemiyorm nasıl olacak ama temizliği iyi diyorlar arastrmalarm sonucu içeriği en temizi o diye kanaat getirdim ama tabi yıkamadan bilemem
Ayy markasi green miydi emin degilim. Ama emzik ve biberon temizleyicisiydi canim. Icerigini okudum guvenilir geldi. Aksam aksam market alisverisinin ustune bunlari alip cok goze batmayayim dedimBende bime uğradım bugün yoktu hiç bişey ya greenin emzik biberon temizleyicisi bimdemiydi canım
O toz olayını arastrdm benOglumda bende roxy kullandim canim memnundum ama kalinti falan oluyodu bazen cozunmuyodu o yuzden sivi deneyeyim dedim. Bende bu nasil cikacak bilmiyorum deneyip birbirimize haber veririz
Olsa iyi olurdu valla denk gelir belki o zamana kadar alırız inşallahAyy markasi green miydi emin degilim. Ama emzik ve biberon temizleyicisiydi canim. Icerigini okudum guvenilir geldi. Aksam aksam market alisverisinin ustune bunlari alip cok goze batmayayim dedimonu sonra alicam
Bende elde yikama programinda mi yikatsam yoksa bebek giysileri programi da var ama hic denememistimO toz olayını arastrdm benözellikte sordum hatta birkaç yere ölçülerini fazla kaçırıyorlar temizlemez diye o yüzden kalıyor yazılmış genelde kıyafet oranına göre ölçüsü ayarlanmaylyms alerji programinda yıkarm iki kere duruluyor o şekilde tortu kalmayacağını düşünüyorum ama bakalım dediğin gibi deneyip görücz artk
Bende ilk bı deniycem hoşuma giderse ondan yıkarm nedir olayı bı bakarm farkına alerji diyorya hani ne kadar doğru hiç denemedk yani bifark goremezsm elde yıkamaya gececmBende elde yikama programinda mi yikatsam yoksa bebek giysileri programi da var ama hic denememistim
Insallah canimmOlsa iyi olurdu valla denk gelir belki o zamana kadar alırız inşallah
Benimde makinede bi ton program var ama gel gor ki kullandigim 2 programBende ilk bı deniycem hoşuma giderse ondan yıkarm nedir olayı bı bakarm farkına alerji diyorya hani ne kadar doğru hiç denemedk yani bifark goremezsm elde yıkamaya gececm
Tam adamına sordun vallaBenimde makinede bi ton program var ama gel gor ki kullandigim 2 programeski kafayim bi sentetik bi pamuklu seklinde kullaniyorum. Bi de bu bebek kiyafetleri 30 derecexe mi yikaniyodu yaa ne cok sey unutmusum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?