Tam adamına sordun valla şuan kirli olmadığı için yüksek dereceye gerek yok diye düşünüyorum ama lekeli olunca falan nasıl yaparz bilmiyorum etiketler de yaziyodur ya
Az once yeni seylerin butun etiketlerini kestim attim copu kurcalamak istemiyorum elbet bile biri cikar

Valla Allah kolaylık versin canım. Bende netten sipariş verdiklerim gelsin başlayım dedim ama havalar düzelse daha keyifli olur hiç bir şey yapasım gelmiyor
Eki Görüntüle 2261025 hamileyim demeden perde asiyomusum oglusum benim yaa ne guzel cizmis
Oyy bayıldım maşallah

Valla Allah kolaylık versin canım. Bende netten sipariş verdiklerim gelsin başlayım dedim ama havalar düzelse daha keyifli olur hiç bir şey yapasım gelmiyor

Oyy bayıldım maşallah
Sagol canim. ayy hava buz gibi soguk kapali yine de yapicam anca kururlar. Yarin hepsini tek tek ters ceviricem oyle yikaticam.
pasam kardeslerini unutmamis

Canım göbeği düşene kadar iç zıbın giydir dedi ablam bana yoksa bende direk kısa kollu çıtçıtlı body düşünmüştüm bu göbek çokmu zorluyorki?
Dusene kadar yani 1 hafta 10 gun kadar dikkat istiyo canim. Kanamamasi yada enfeksiyon kapmamasi lazim. Citcitlilar daha dar oldugu icin dedigin gibi zibin daha is gorur ben bi kac tane daha alayim

Yaaa çok tatlı bayıldım resime
Benim yerime öp oğluşunu lütfen

Ama yapma öyle şeyler canım dikkat et kendine
Eşine söyle assın tehlikeye atma kendini
Kiz yok normalde asmiyorum. Istiyorum aslinda perdeleri yikatmak ama asla tek girismem zaten. Odeviymis bayramdan once neler yapilir diye sordu bana evde temizlik yapilir yemek yapilir falan demistim aklina perde asmak gelmis

Kiz yok normalde asmiyorum. Istiyorum aslinda perdeleri yikatmak ama asla tek girismem zaten. Odeviymis bayramdan once neler yapilir diye sordu bana evde temizlik yapilir yemek yapilir falan demistim aklina perde asmak gelmis
Hee iyi bari canım korktum valla
bugünlerde seni gördüde onun için çizdi sandım bende

Eki Görüntüle 2261025 hamileyim demeden perde asiyomusum oglusum benim yaa ne guzel cizmis
Maşallah canım, çok tatlı çizmiş oglun. Kardeşlerini çizmeyi de unutmamış. Rabbim uzun ömürler versin oğluşuna. Resimi çok begendim
Canım göbeği düşene kadar iç zıbın giydir dedi ablam bana yoksa bende direk kısa kollu çıtçıtlı body düşünmüştüm bu göbek çokmu zorluyorki?
Ben oglumda da iç zıbın kullanmadım. Görümcemler ablam falan da kullanmadı. Kış olur, tek ince olur gibi olsaydı giydirirdim. Oglumda yazın dogmuştu.
Ben zaten kenarları işlemesiz göbek için küçük mendiller yaptım. Göbek mandalının altına onu koyacağım. Dr. Temizleme mendilleri ve sprey veriyor zaten hastaneden çıkarken. İnşallah sorun yaşamayız :)

Sagol canim
Gunaydin kizlarrrrr. Cuma saglik ocaginda verdigim kan sonucu ne cikacak merak ediyorum daha onaylanmamis mi ne oglen gibi bi daha bakicam

Günaydın, hayırlı sabahlar
Geceleri uyuyamıyorum ben, sizde durumlar nasıl. Dün gece vajinal agrım oldu,zonklama gibi diyeyim. Sizde oluyor mu
Günaydın canım ben artık tekmelerin sertliğinden irkiliyorm önceden gece uykuda hissetmezdm bugün mesela kalktm baya sabah erken kalktım vajinal ağrı çok yürüyünce banada oluyor basınç gibi böyle hafif dinlenmeye geçince geçiyor ama.

Günaydın, hayırlı sabahlar
Geceleri uyuyamıyorum ben, sizde durumlar nasıl. Dün gece vajinal agrım oldu,zonklama gibi diyeyim. Sizde oluyor mu
Bendede oluyor özellikle akşama doğru, çok ayakta gezince çokoruruncs. gece wcye kalktığımda da idrarımı tam boşaltamıyorum iğne batmaları oluyor, baskı hissi.

yatarken oldu banda. 15 saniyede bir olmuştur. Özellikle sol tarafta
Uzun mu surdu canim. Arada benimde anlik oluyor
7 8 kere oldu
Bendede oluyor özellikle akşama doğru, çok ayakta gezince çokoruruncs. gece wcye kalktığımda da idrarımı tam boşaltamıyorum iğne batmaları oluyor, baskı hissi.
İdrar sıkıntısı bendede var. Tuvaletten çıkamıyorum, hem gece hemde gündüz. Yarım çay bardağı su içsem, hemen wc ye koşuyorum. Bazen wc den çıkıyorum, yine gitme ihtiyacı duyuyorum. Çok sıkıştırıyor

Albenden de o kadar korkumdan su icemiyorm havalar ısınıyor daha çok içmem gerek aslında biliyormda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…