- 28 Eylül 2018
- 5.971
- 21.561
- 348
Az once yeni seylerin butun etiketlerini kestim attimTam adamına sordun vallaşuan kirli olmadığı için yüksek dereceye gerek yok diye düşünüyorum ama lekeli olunca falan nasıl yaparz bilmiyorum etiketler de yaziyodur ya
Az once yeni seylerin butun etiketlerini kestim attimcopu kurcalamak istemiyorum elbet bile biri cikar
Valla Allah kolaylık versin canım. Bende netten sipariş verdiklerim gelsin başlayım dedim ama havalar düzelse daha keyifli olur hiç bir şey yapasım gelmiyorBattaniyeler haric ne var ne yok doktum kizlar nasipse yarindan itibaren yikatmaya basliyorum sonra utuleme evresi var. Bu arada green marka detarjan alicaktim ama esim sagolsun karisti dalininde sivi detarjani var bilindik marka bunu al dedi bende onu aldim. Kokusu yok o yuzden cok az yumusaticisini katmayi dusunuyorum. Bebek kiyafetini koklayinca insan bi bebis kokusu bekliyoEki Görüntüle 2260999
Oyy
Canım göbeği düşene kadar iç zıbın giydir dedi ablam bana yoksa bende direk kısa kollu çıtçıtlı body düşünmüştüm bu göbek çokmu zorluyorki?Orası soguksa al canım. Ben tek çıtçıtlı zıbın giydirecegim. Malum burası yazın 46 lara çıkıyor sıcaklık
Sagol canim. ayy hava buz gibi soguk kapali yine de yapicam anca kururlar. Yarin hepsini tek tek ters ceviricem oyle yikaticam.Valla Allah kolaylık versin canım. Bende netten sipariş verdiklerim gelsin başlayım dedim ama havalar düzelse daha keyifli olur hiç bir şey yapasım gelmiyor
Oyybayıldım maşallah
Dusene kadar yani 1 hafta 10 gun kadar dikkat istiyo canim. Kanamamasi yada enfeksiyon kapmamasi lazim. Citcitlilar daha dar oldugu icin dedigin gibi zibin daha is gorur ben bi kac tane daha alayimCanım göbeği düşene kadar iç zıbın giydir dedi ablam bana yoksa bende direk kısa kollu çıtçıtlı body düşünmüştüm bu göbek çokmu zorluyorki?
Yaaa çok tatlı bayıldım resime
Kiz yok normalde asmiyorum. Istiyorum aslinda perdeleri yikatmak ama asla tek girismem zaten. Odeviymis bayramdan once neler yapilir diye sordu bana evde temizlik yapilir yemek yapilir falan demistim aklina perde asmak gelmisYaaa çok tatlı bayıldım resime
Benim yerime öp oğluşunulütfen
Ama yapma öyle şeyler canım dikkat et kendine
Eşine söyle assın tehlikeye atma kendini
Hee iyi bari canım korktum vallaKiz yok normalde asmiyorum. Istiyorum aslinda perdeleri yikatmak ama asla tek girismem zaten. Odeviymis bayramdan once neler yapilir diye sordu bana evde temizlik yapilir yemek yapilir falan demistim aklina perde asmak gelmis
Maşallah canım, çok tatlı çizmiş oglun. Kardeşlerini çizmeyi de unutmamış. Rabbim uzun ömürler versin oğluşuna. Resimi çok begendim
Ben oglumda da iç zıbın kullanmadım. Görümcemler ablam falan da kullanmadı. Kış olur, tek ince olur gibi olsaydı giydirirdim. Oglumda yazın dogmuştu.Canım göbeği düşene kadar iç zıbın giydir dedi ablam bana yoksa bende direk kısa kollu çıtçıtlı body düşünmüştüm bu göbek çokmu zorluyorki?
Sagol canimMaşallah canım, çok tatlı çizmiş oglun. Kardeşlerini çizmeyi de unutmamış. Rabbim uzun ömürler versin oğluşuna. Resimi çok begendim
Ben oglumda da iç zıbın kullanmadım. Görümcemler ablam falan da kullanmadı. Kış olur, tek ince olur gibi olsaydı giydirirdim. Oglumda yazın dogmuştu.
Ben zaten kenarları işlemesiz göbek için küçük mendiller yaptım. Göbek mandalının altına onu koyacağım. Dr. Temizleme mendilleri ve sprey veriyor zaten hastaneden çıkarken. İnşallah sorun yaşamayız :)
Günaydın canım ben artık tekmelerin sertliğinden irkiliyorm önceden gece uykuda hissetmezdm bugün mesela kalktm baya sabah erken kalktım vajinal ağrı çok yürüyünce banada oluyor basınç gibi böyle hafif dinlenmeye geçince geçiyor ama.Günaydın, hayırlı sabahlar
Geceleri uyuyamıyorum ben, sizde durumlar nasıl. Dün gece vajinal agrım oldu,zonklama gibi diyeyim. Sizde oluyor mu
Uzun mu surdu canim. Arada benimde anlik oluyorGünaydın, hayırlı sabahlar
Geceleri uyuyamıyorum ben, sizde durumlar nasıl. Dün gece vajinal agrım oldu,zonklama gibi diyeyim. Sizde oluyor mu
Bendede oluyor özellikle akşama doğru, çok ayakta gezince çokoruruncs. gece wcye kalktığımda da idrarımı tam boşaltamıyorum iğne batmaları oluyor, baskı hissi.Günaydın, hayırlı sabahlar
yatarken oldu banda. 15 saniyede bir olmuştur. Özellikle sol taraftaGünaydın canım ben artık tekmelerin sertliğinden irkiliyorm önceden gece uykuda hissetmezdm bugün mesela kalktm baya sabah erken kalktım vajinal ağrı çok yürüyünce banada oluyor basınç gibi böyle hafif dinlenmeye geçince geçiyor ama.
7 8 kere olduUzun mu surdu canim. Arada benimde anlik oluyor
İdrar sıkıntısı bendede var. Tuvaletten çıkamıyorum, hem gece hemde gündüz. Yarım çay bardağı su içsem, hemen wc ye koşuyorum.Bendede oluyor özellikle akşama doğru, çok ayakta gezince çokoruruncs. gece wcye kalktığımda da idrarımı tam boşaltamıyorum iğne batmaları oluyor, baskı hissi.
Albenden de o kadar korkumdan su icemiyorm havalar ısınıyor daha çok içmem gerek aslında biliyormda.yatarken oldu banda. 15 saniyede bir olmuştur. Özellikle sol tarafta
7 8 kere oldu
İdrar sıkıntısı bendede var. Tuvaletten çıkamıyorum, hem gece hemde gündüz. Yarım çay bardağı su içsem, hemen wc ye koşuyorum.Bazen wc den çıkıyorum, yine gitme ihtiyacı duyuyorum. Çok sıkıştırıyor
Bebeler çok baskıcı şimdidenAlbenden de o kadar korkumdan su icemiyorm havalar ısınıyor daha çok içmem gerek aslında biliyormda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?