Oyyy kurban olsun anneleri onlaraBebeler çok baskıcı şimdiden
Bu kandan bakılan demi canım benimde 70 ti yüklemeden önce baktrmstm şeker yüklemeden sonra da çıkmadı zaten tokluk 100 du açlık 82 seninde çıkmaz sanmıyorum şeker.Eki Görüntüle 2261125 kizlar sonuc cikmis nolmus bilen yazsin kalbim cikicak
Evet canim cuma ac karnina kan verdim saglikocaginda. 70-100 arasi normal galiba. 56 cok mu dusuk. Dusuk olmasi da bi sorun olabilir mi?Bu kandan bakılan demi canım benimde 70 ti yüklemeden önce baktrmstm şeker yüklemeden sonra da çıkmadı zaten tokluk 100 du açlık 82 seninde çıkmaz sanmıyorum şeker.
Onu bilmiyorum canım bı sor doktoruna ama düşük baya evet 60 altı düşük değer kabul ediliyor. Ara sor hatta hemen cvp alırsn.Evet canim cuma ac karnina kan verdim saglikocaginda. 70-100 arasi normal galiba. 56 cok mu dusuk. Dusuk olmasi da bi sorun olabilir mi?
Simdi mesaj attim canimOnu bilmiyorum canım bı sor doktoruna ama düşük baya evet 60 altı düşük değer kabul ediliyor. Ara sor hatta hemen cvp alırsn.
Referans aralığı 70 100 arası senin 56 çıkmış ve düşük çıkmış canım. Gebelik şekeri yüksekliği ne kadar önemliyse, düşmesi de önemli. Bir doktora göster bence. Çok düşük çıkmışEki Görüntüle 2261125 kizlar sonuc cikmis nolmus bilen yazsin kalbim cikicak
Yuksek cikar diye korkarken suna bak yaa sansimaReferans aralığı 70 100 arası senin 56 çıkmış ve düşük çıkmış canım. Gebelik şekeri yüksekliği ne kadar önemliyse, düşmesi de önemli. Bir doktora göster bence. Çok düşük çıkmış
Muz falan ye. Çantanda hep şeker çikolata falan bulundur. Dışarıda yakalarsa adamı yıkıyor. Başıma ilk gebeligim de geldi. Kendimi eve zor attımYuksek cikar diye korkarken suna bak yaa sansima
Kiz ne bileyim o gun araba kullandim gidip gelirken alisveris yaptim falan iyi hissediyorum kendimi. Su bile icmemistim sonuc etkilenmesin diye.Benim şekerim düşünce bayılacak gibi oluyorum. Senin 56 nasıl oluyorsun
Kiz korkutma. Az once baktim en iyi sekeri sabitleme ekmek peynir az cikolata vs yaziyor. Her sabah duzenli kahvalti yapiyorum 8 bucuk gibi falan ama ekmege ve cikolataya bi duskunlugum var dusuk sekerin habercisiydi belki bunlar.Muz falan ye. Çantanda hep şeker çikolata falan bulundur. Dışarıda yakalarsa adamı yıkıyor. Başıma ilk gebeligim de geldi. Kendimi eve zor attım
Kiz ne bileyim o gun araba kullandim gidip gelirken alisveris yaptim falan iyi hissediyorum kendimi. Su bile icmemistim sonuc etkilenmesin diye.
Sana daha şeker yüklemesi yapılmadı dimi? Bu açlık kan şekeri. Yinede düşük deger.Kiz korkutma. Az once baktim en iyi sekeri sabitleme ekmek peynir az cikolata vs yaziyor. Her sabah duzenli kahvalti yapiyorum 8 bucuk gibi falan ama ekmege ve cikolataya bi duskunlugum var dusuk sekerin habercisiydi belki bunlar.
Hemsireyi aradim sorsun diye saglikocagindaki doktora izinliymis bugun. Kendi doktoruma mesaj attim tabi yogundur gec gorur. Daha haftaya persembe randevum o zaman yaptiricam yuklemeyi canimSana daha şeker yüklemesi yapılmadı dimi? Bu açlık kan şekeri. Yinede düşük deger.
Sen yinede saglık ocagına falan bi sor
Şekerin düşük canım, baş dönmesi göz karartısı bayılma hissi yapar. Yüksekliği kadar dğşüklüğüde sorun. Sık sık az yemelisinEki Görüntüle 2261125 kizlar sonuc cikmis nolmus bilen yazsin kalbim cikicak
Hic biri de yok suanlik sukurŞekerin düşük canım, baş dönmesi göz karartısı bayılma hissi yapar. Yüksekliği kadar dğşüklüğüde sorun. Sık sık az yemelisin
yakalandııımm
yakalandııımmnasılsınız ne var ne yok canım?
İnşaallah degerlerin normal çıkarHemsireyi aradim sorsun diye saglikocagindaki doktora izinliymis bugun. Kendi doktoruma mesaj attim tabi yogundur gec gorur. Daha haftaya persembe randevum o zaman yaptiricam yuklemeyi canim
Ben de iyiyim şükür.. kız hastaydı iyi gibi antibiyotik kullanıyor boğaz enf. olmuş yedi yedi dondurmaları terli terli ☺ az öksürük kaldı..iyiyim, sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?