Bu kandan bakılan demi canım benimde 70 ti yüklemeden önce baktrmstm şeker yüklemeden sonra da çıkmadı zaten tokluk 100 du açlık 82 seninde çıkmaz sanmıyorum şeker.
Evet canim cuma ac karnina kan verdim saglikocaginda. 70-100 arasi normal galiba. 56 cok mu dusuk. Dusuk olmasi da bi sorun olabilir mi?

Muz falan ye. Çantanda hep şeker çikolata falan bulundur. Dışarıda yakalarsa adamı yıkıyor. Başıma ilk gebeligim de geldi. Kendimi eve zor attım
Kiz korkutma. Az once baktim en iyi sekeri sabitleme ekmek peynir az cikolata vs yaziyor. Her sabah duzenli kahvalti yapiyorum 8 bucuk gibi falan ama ekmege ve cikolataya bi duskunlugum var dusuk sekerin habercisiydi belki bunlar.

Kiz ne bileyim o gun araba kullandim gidip gelirken alisveris yaptim falan iyi hissediyorum kendimi. Su bile icmemistim sonuc etkilenmesin diye.
Kiz korkutma. Az once baktim en iyi sekeri sabitleme ekmek peynir az cikolata vs yaziyor. Her sabah duzenli kahvalti yapiyorum 8 bucuk gibi falan ama ekmege ve cikolataya bi duskunlugum var dusuk sekerin habercisiydi belki bunlar.
Sana daha şeker yüklemesi yapılmadı dimi? Bu açlık kan şekeri. Yinede düşük deger.
Sen yinede saglık ocagına falan bi sor

Sana daha şeker yüklemesi yapılmadı dimi? Bu açlık kan şekeri. Yinede düşük deger.
Sen yinede saglık ocagına falan bi sor
Hemsireyi aradim sorsun diye saglikocagindaki doktora izinliymis bugun. Kendi doktoruma mesaj attim tabi yogundur gec gorur. Daha haftaya persembe randevum o zaman yaptiricam yuklemeyi canim

Şekerin düşük canım, baş dönmesi göz karartısı bayılma hissi yapar. Yüksekliği kadar dğşüklüğüde sorun. Sık sık az yemelisin
Hic biri de yok suanlik sukur aman daha fazla yemem lazimsa ben artik 90la falan doguma girerim. Nasil kurucam bu duzeni sekerli mi yemem lazik yoksa normal ekmek yemek gibi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…