Hic biri de yok suanlik sukur aman daha fazla yemem lazimsa ben artik 90la falan doguma girerim. Nasil kurucam bu duzeni sekerli mi yemem lazik yoksa normal ekmek yemek gibi mi?
Minik minik porsiyonlarla sık sık canım. Yani mesela 4 gibi 1 dilim ekmek 1 dilim peynir kahvaltı sonrası 1 meyve 1 süt ürünü gece ceviz tada badem ara öğünlerini mutlaka yapman lazım

İnşaallah degerlerin normal çıkar
Amin insallahh canim
Minik minik porsiyonlarla sık sık canım. Yani mesela 4 gibi 1 dilim ekmek 1 dilim peynir kahvaltı sonrası 1 meyve 1 süt ürünü gece ceviz tada badem ara öğünlerini mutlaka yapman lazım
Bende ara ogun aliskanligi hic yok canim nasil yapicam bilmiyorum. insallah hallederim bu sorunu.

Amin insallahh canim

Bende ara ogun aliskanligi hic yok canim nasil yapicam bilmiyorum. insallah hallederim bu sorunu.
Ağzın boş duramayacak canım işte ara öğün dediğin o kahvaltidan bı saat sonra meyve ye ne olursa öğlen yemeğinden sonra sut yada yoğurt ye mesela akşamda yemekten sonra yine meyve cevizdr bademdr findktr ne varsa evde artık ben öyle yapıyorum valla

Ohooo ben oyle yersemmmm kapilardan sigmam artik

Doktor cevap vermis kizlar.
Sonuc normal çıkmış yuksek seker bizim icin onemli
Demis. Normalmis yani

Artık napcan idare edecen iki tane bebek senin iliklernden kanından besleniyor ayrıca çok yorulmakta kan şekerini düşürür aklnda bulunsn
Kendimi yormak huyum olmus artik. Valla oturdugum yerden sunu da halledeyim bunu da tamamlayayim diye is siraliyorum kendime

İyi barı canım referans aralığı öyle yaznca insan bide hamile olunca düşük diyor yani sen yinede dikkat et
Valla bende anlamadim normal demesini. Doktor bildigi vardir elbet. Dedigin gibi yine de dikkat edicem dusmemesi icin. Iyi yaa seker yasaklanmadi tatli yapabilirim

Valla bende anlamadim normal demesini. Doktor bildigi vardir elbet. Dedigin gibi yine de dikkat edicem dusmemesi icin. Iyi yaa seker yasaklanmadi tatli yapabilirim
Yarın annemler gelecek diye bı tatlı yaptm demin tariften nasıl tatlı olmuş tobe şekeri olmayanın şekerini yükseltir ya da bana çok şekerli yemedigm için öyle geldi bilmiyorum

Yarın annemler gelecek diye bı tatlı yaptm demin tariften nasıl tatlı olmuş tobe şekeri olmayanın şekerini yükseltir ya da bana çok şekerli yemedigm için öyle geldi bilmiyorum
bazi tarifler gercekten cok sekerli oluyor canim. Kullandigin seker markasi bile fark ediyor.

Canım senin açlık durumun ne? Ben 2-3 gündür aynı seyleri yediğim halde açlığım 71-77-73 çok acıkıyorum. Haftasonu kaçamak yaptım tokluğum 147 çıktı.
Canım bugün hiç ölçmedim sana tablomu ekleyim bak ben bir şey anlamadım çok dengesiz gibi geliyor

Canım bugün hiç ölçmedim sana tablomu ekleyim bak ben bir şey anlamadım çok dengesiz gibi geliyor

Eki Görüntüle 2261381
Sabahları yüksek genelde senin. Endokrine ne zaman gidiyorsun?
Kaçamak yapmadığım sürece normalin üstüne çıkmıyor. Ama bu hafta hep kendimi aç hissettim bende anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…