Çok geçmiş olsun canım, bide Ankara soguk oluyor. İnşallah bir an önce iyileşir prensesBen de iyiyim şükür.. kız hastaydı iyi gibi antibiyotik kullanıyor boğaz enf. olmuş yedi yedi dondurmaları terli terli ☺ az ölsürük kaldı..
Minik minik porsiyonlarla sık sık canım. Yani mesela 4 gibi 1 dilim ekmek 1 dilim peynir kahvaltı sonrası 1 meyve 1 süt ürünü gece ceviz tada badem ara öğünlerini mutlaka yapman lazımHic biri de yok suanlik sukuraman daha fazla yemem lazimsa ben artik 90la falan doguma girerim. Nasil kurucam bu duzeni sekerli mi yemem lazik yoksa normal ekmek yemek gibi mi?
Amin insallahh canimİnşaallah degerlerin normal çıkar
Bende ara ogun aliskanligi hic yok canim nasil yapicam bilmiyorum.Minik minik porsiyonlarla sık sık canım. Yani mesela 4 gibi 1 dilim ekmek 1 dilim peynir kahvaltı sonrası 1 meyve 1 süt ürünü gece ceviz tada badem ara öğünlerini mutlaka yapman lazım
Ara öğün yapmadığın için şekerin düşüyordur canım. Sen atıştır mutlakaAmin insallahh canim
Bende ara ogun aliskanligi hic yok canim nasil yapicam bilmiyorum.insallah hallederim bu sorunu.
Ağzın boş duramayacak canım işteAmin insallahh canim
Bende ara ogun aliskanligi hic yok canim nasil yapicam bilmiyorum.insallah hallederim bu sorunu.
Ohooo ben oyle yersemmmm kapilardan sigmam artikAğzın boş duramayacak canım işteara öğün dediğin o kahvaltidan bı saat sonra meyve ye ne olursa öğlen yemeğinden sonra sut yada yoğurt ye mesela akşamda yemekten sonra yine meyve cevizdr bademdr findktr ne varsa evde artık ben öyle yapıyorum valla
Tamam canim yogurt falan yerim artik bol bol meyve yeme aliskanligim pek yok.Ara öğün yapmadığın için şekerin düşüyordur canım. Sen atıştır mutlaka
Artık napcan idare edecen iki tane bebek senin iliklernden kanından besleniyor ayrıca çok yorulmakta kan şekerini düşürür aklnda bulunsnOhooo ben oyle yersemmmm kapilardan sigmam artik
İyi barı canım referans aralığı öyle yaznca insan bide hamile olunca düşük diyor yani sen yinede dikkat etDoktor cevap vermis kizlar.
Sonuc normal çıkmış yuksek seker bizim icin onemli
Demis. Normalmis yani
Kendimi yormak huyum olmus artik. Valla oturdugum yerden sunu da halledeyim bunu da tamamlayayim diye is siraliyorum kendimeArtık napcan idare edecen iki tane bebek senin iliklernden kanından besleniyor ayrıca çok yorulmakta kan şekerini düşürür aklnda bulunsn
Valla bende anlamadim normal demesini. Doktor bildigi vardir elbet. Dedigin gibi yine de dikkat edicem dusmemesi icin. Iyi yaa seker yasaklanmadi tatli yapabilirimİyi barı canım referans aralığı öyle yaznca insan bide hamile olunca düşük diyor yani sen yinede dikkat et
Canim ani kramp gibi oluyor bana da vajinal 5 sn falan sürüyor geciyorGünaydın, hayırlı sabahlar
Geceleri uyuyamıyorum ben, sizde durumlar nasıl. Dün gece vajinal agrım oldu,zonklama gibi diyeyim. Sizde oluyor mu
Yarın annemler gelecek diye bı tatlı yaptm demin tariften nasıl tatlı olmuş tobe şekeri olmayanın şekerini yükseltir ya da bana çok şekerli yemedigm için öyle geldi bilmiyorumValla bende anlamadim normal demesini. Doktor bildigi vardir elbet. Dedigin gibi yine de dikkat edicem dusmemesi icin. Iyi yaa seker yasaklanmadi tatli yapabilirim
Yarın annemler gelecek diye bı tatlı yaptm demin tariften nasıl tatlı olmuş tobe şekeri olmayanın şekerini yükseltir ya da bana çok şekerli yemedigm için öyle geldi bilmiyorum
Canım benim hep oluyor özellikle yorulursam.Günaydın, hayırlı sabahlar
Geceleri uyuyamıyorum ben, sizde durumlar nasıl. Dün gece vajinal agrım oldu,zonklama gibi diyeyim. Sizde oluyor mu
Canim ani kramp gibi oluyor bana da vajinal 5 sn falan sürüyor geciyor
Herkeste olan bir durum demek kiCanım benim hep oluyor özellikle yorulursam.
Canım senin açlık durumun ne? Ben 2-3 gündür aynı seyleri yediğim halde açlığım 71-77-73 çok acıkıyorum. Haftasonu kaçamak yaptım tokluğum 147 çıktı.Canım benim hep oluyor özellikle yorulursam.
Sabahları yüksek genelde senin. Endokrine ne zaman gidiyorsun?Canım bugün hiç ölçmedim sana tablomu ekleyim bak ben bir şey anlamadım çok dengesiz gibi geliyor
Eki Görüntüle 2261381
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?