Sabahları yüksek genelde senin. Endokrine ne zaman gidiyorsun?
Kaçamak yapmadığım sürece normalin üstüne çıkmıyor. Ama bu hafta hep kendimi aç hissettim bende anlamadım.
Bu hafta gideceğim canım. Sabahları neden yüksek çıkıyor bende anlamadım. İnsülin başlar mı sence

Ben 28 oldum daha yeni yeni araştırıyprum canım. 30da çanta hazırlasan yeter
Aceleye gerek yok cnm daha 20 desin ben de yeni yeni basliyorum
Ne hileyim ya bazen kendimi kotu hissediyorum hicbisey yapmadik daha diye :)
İyiyiz canım, sen nasılsın :)

Kolay gelsin canım, küçük küçük kıyafetleri ütülemek hayli vakit alıyor
iyiyim canim bende ayni ev insaatti biraz onlarla ugrastik anca toparlandi yorulmusum

Hamımlar merhaba,

Ben de geldim aranıza bu konuyu farketmemişim. Ben de tüp bebek hamilelerindenim. İkiz bekliyoruz inşallah. Tahmini olarak temmuz sonu ağustos başı gibi doğum bekliyor doktorum ama çok erken birşey söylemek için dedi. İkiz annesi olup 35 haftanın üstüne çıkanlar bana tavsiye verin :)

Günaydın herkese. Ben de sabah namaz için kalkıyorum sonra 1 saat uyuyamıyorum, sonra tekrar dalıp 10 a kadar keyif yapıyorum
Bugün annemle ablam geliyor bide kalktm uyuyamadım şimdi kahvaltı hazırliyorm dahad gecede Done Done uyku olmadı pek zaten bugüne ayakta kalırsam iyi valla.

Kızlar doktor beni detaylı için 1 ay sonra çağırdı ama 23+1 olucam o zaman geç olur mu ki?
Bildiğim kadarıyla 24e kdar yapılıyor. Benim doktorum 22. Haftada istemişti işte olurda bi aksilik çıkarsa aldırmak isteyen olursa vs diye. Biraz daha erken bakmalarındaki amaç o.

Sabah toklukların yüksek canım, ya dietini değiştirir yada başlar gibi. Özellikle son 1 haftadır yükselmiş.
Sağol canım gece insülini başlar belki dediğin gibi. Benim endokrinci de çok rahat başlamayadabilir
Bi gün öncesi akşam yediklerin de sabahki şekeri etkiliyormuş canım. Akşam yediklerini bi gözden geçir istersen.
Canım akşam en son yedi buçukta yiyorum sonra ara öğünüm bile yok. Onda da yemekte ne varda üç beş kaşık cacık yada salata yiyorum bu kadar ekmek pilav vs yok.

Aramıza hoş geldin canım. Rabbim saglıkla kucağına almayı da nasip etsin ikizlerini inşallah
Kizlar bende gece wcye kalktigimda ayaklarimin ustune zor bastim. Sanki tum gun ayaklarimin ustunde durmusum tabanlarim agriyodu.
O bendede oluyor malesef. Ayaklarımı yüksek yere koyup öyle yatıyorum bazen

Kizlar gece uyaninca sirt agrisi uyusukluk oluyor bende de sanki uyurken gögsum daraliyo gibi bazen evin icinde biraz gezip rahatliyorum

Kizlar ben besigi aldim icinde 10 cm lik sunger yatak geldi.sunger yatak kullanan varmi.uzerine ne ortmem gerek direk carsaf serersem sert mi olur bebege nasil yapsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…