Bu hafta gideceğim canım. Sabahları neden yüksek çıkıyor bende anlamadım. İnsülin başlar mı senceSabahları yüksek genelde senin. Endokrine ne zaman gidiyorsun?
Kaçamak yapmadığım sürece normalin üstüne çıkmıyor. Ama bu hafta hep kendimi aç hissettim bende anlamadım.
Ben 28 oldum daha yeni yeni araştırıyprum canım. 30da çanta hazırlasan yeter
Ne hileyim ya bazen kendimi kotu hissediyorum hicbisey yapmadik daha diye :)Aceleye gerek yok cnm daha 20 desin ben de yeni yeni basliyorum
iyiyim canim bende ayni ev insaatti biraz onlarla ugrastik anca toparlandi yorulmusumİyiyiz canım, sen nasılsın :)
Kolay gelsin canım, küçük küçük kıyafetleri ütülemek hayli vakit alıyor
Sabah toklukların yüksek canım, ya dietini değiştirir yada başlar gibi. Özellikle son 1 haftadır yükselmiş.Bu hafta gideceğim canım. Sabahları neden yüksek çıkıyor bende anlamadım. İnsülin başlar mı sence
Bi gün öncesi akşam yediklerin de sabahki şekeri etkiliyormuş canım. Akşam yediklerini bi gözden geçir istersen.Bu hafta gideceğim canım. Sabahları neden yüksek çıkıyor bende anlamadım. İnsülin başlar mı sence
Allah kolaylık versin canımNe hileyim ya bazen kendimi kotu hissediyorum hicbisey yapmadik daha diye :)
iyiyim canim bende ayni ev insaatti biraz onlarla ugrastik anca toparlandi yorulmusum
Günaydın herkese. Ben de sabah namaz için kalkıyorum sonra 1 saat uyuyamıyorum, sonra tekrar dalıp 10 a kadar keyif yapıyorumKızlar günaydınerkenciler kimler uyuyamadım hiç...
Bugün annemle ablam geliyor bide kalktm uyuyamadım şimdi kahvaltı hazırliyormGünaydın herkese. Ben de sabah namaz için kalkıyorum sonra 1 saat uyuyamıyorum, sonra tekrar dalıp 10 a kadar keyif yapıyorum
Annen ve ablanla olmanın mutluluğu yeter bugün sanaBugün annemle ablam geliyor bide kalktm uyuyamadım şimdi kahvaltı hazırliyormdahad gecede Done Done uyku olmadı pek zaten bugüne ayakta kalırsam iyi valla.
İğne batması gibi oluyorsa ödem yapıyorsundur tuzu azalt canımKizlar bende gece wcye kalktigimda ayaklarimin ustune zor bastim. Sanki tum gun ayaklarimin ustunde durmusum tabanlarim agriyodu.
Bildiğim kadarıyla 24e kdar yapılıyor. Benim doktorum 22. Haftada istemişti işte olurda bi aksilik çıkarsa aldırmak isteyen olursa vs diye. Biraz daha erken bakmalarındaki amaç o.Kızlar doktor beni detaylı için 1 ay sonra çağırdı ama 23+1 olucam o zaman geç olur mu ki?
Aaa iyi o zaman sağol canımBildiğim kadarıyla 24e kdar yapılıyor. Benim doktorum 22. Haftada istemişti işte olurda bi aksilik çıkarsa aldırmak isteyen olursa vs diye. Biraz daha erken bakmalarındaki amaç o.
Sağol canım gece insülini başlar belki dediğin gibi. Benim endokrinci de çok rahat başlamayadabilirSabah toklukların yüksek canım, ya dietini değiştirir yada başlar gibi. Özellikle son 1 haftadır yükselmiş.
Canım akşam en son yedi buçukta yiyorum sonra ara öğünüm bile yok. Onda da yemekte ne varda üç beş kaşık cacık yada salata yiyorum bu kadar ekmek pilav vs yok.Bi gün öncesi akşam yediklerin de sabahki şekeri etkiliyormuş canım. Akşam yediklerini bi gözden geçir istersen.
Aramıza hoş geldin canım. Rabbim saglıkla kucağına almayı da nasip etsin ikizlerini inşallahHamımlar merhaba,
Ben de geldim aranıza bu konuyu farketmemişim. Ben de tüp bebek hamilelerindenim. İkiz bekliyoruz inşallah. Tahmini olarak temmuz sonu ağustos başı gibi doğum bekliyor doktorum ama çok erken birşey söylemek için dedi. İkiz annesi olup 35 haftanın üstüne çıkanlar bana tavsiye verin :)
O bendede oluyor malesef. Ayaklarımı yüksek yere koyup öyle yatıyorum bazenKizlar bende gece wcye kalktigimda ayaklarimin ustune zor bastim. Sanki tum gun ayaklarimin ustunde durmusum tabanlarim agriyodu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?