Kizlar ben besigi aldim icinde 10 cm lik sunger yatak geldi.sunger yatak kullanan varmi.uzerine ne ortmem gerek direk carsaf serersem sert mi olur bebege nasil yapsam
Canım ben alezini çarşafını serip kullanacağım. Bebek yatağı çok yumuşak olmamalı diye biliyorum
Çok güzeller

Aramıza hoş geldin canım. Rabbim saglıkla kucağına almayı da nasip etsin ikizlerini inşallah

O bendede oluyor malesef. Ayaklarımı yüksek yere koyup öyle yatıyorum bazen
Onu da beceremiyorum canim. Cekyatta tek yatiyorum ona bile sigamiyo gibi hissediyorum kendimi

Kizlar ben besigi aldim icinde 10 cm lik sunger yatak geldi.sunger yatak kullanan varmi.uzerine ne ortmem gerek direk carsaf serersem sert mi olur bebege nasil yapsam
Canim sunger ama yumusak mi sert mi? Yari ortopedik yatak oneriyorlar ilk 6 ay. Ne sert ne yumusak olmali. Sert olursa omuriligini bozar yumusak olur bogulma tehlikesi oluyormus.

Ben çekyatta hiç yatamıyorum, sanki heryerim batıyor gibi oluyor
Yaa biz bi ara yazin yatakodasi sicak oluyo diye salonda yattik. Tatilden sonra yatakodasina gecmistik. Simdide esim bisey yaparim diye korkusuna birer cekyatta yatmaya basladik. Bende cok hosnut degilim ama yatakodasinda tekte yatmak istemiyorum

Merhaba kızlar. Benim ikizler çok mu pasif bende mi sıkıntı anlamadım. 19 hafta bitti ama hala bariz birşey hissedemiyorum. Gün içinde bir kaç kez ancak ufak birşey hissediyorum oda tek tarafta sanki. Tedirgin oluyorum. Geç değil mi sizce de. Artık hissetmem gerekmiyor mu. Siz tam olarak net şekilde ne zaman hareketi hissettiniz acaba?

Anca canim. Dedigin gibi gunde bir kac kipirtiyla baslayip zamanla guclendikce daha cok hissediceksin. Biri hep daha pasif oluyo ikizlerin basta ama sonra onunda hareketlerini hissediceksin. Benim simdi disardan gayet net gorunuyor hareketleri

Anca canim. Dedigin gibi gunde bir kac kipirtiyla baslayip zamanla guclendikce daha cok hissediceksin. Biri hep daha pasif oluyo ikizlerin basta ama sonra onunda hareketlerini hissediceksin. Benim simdi disardan gayet net gorunuyor hareketleri
Valla canım bir an önce o aşamaya gelsek hayırlısıyla kendimi dinlemekten yorgun düştüm resmen . Kafa sürekli orda oluyor. Bi taraftan hafif hissediyorum diğerini hiç hissetmiyorum gibi. İnsan korkuyor ya

Valla canım bir an önce o aşamaya gelsek hayırlısıyla kendimi dinlemekten yorgun düştüm resmen . Kafa sürekli orda oluyor. Bi taraftan hafif hissediyorum diğerini hiç hissetmiyorum gibi. İnsan korkuyor ya
Korkma canim korkma yavas yavas hersey. Kontrollerin guzel geciyosa hic bisey icin endiselenme ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…