- 1 Kasım 2018
- 1.939
- 3.209
- 53
- 32
Canım ben alezini çarşafını serip kullanacağım. Bebek yatağı çok yumuşak olmamalı diye biliyorumKizlar ben besigi aldim icinde 10 cm lik sunger yatak geldi.sunger yatak kullanan varmi.uzerine ne ortmem gerek direk carsaf serersem sert mi olur bebege nasil yapsam
Çok güzellerEki Görüntüle 2261631 Eki Görüntüle 2261633 Eki Görüntüle 2261635
Heyecanla beklediğim oğlumun oyuncaklarıda geldi☺☺
Cnm ben de oyle duymustum icine gömülmemesi gerekiyomuş.alez ölçulere gore bulabiliriz insallahCanım ben alezini çarşafını serip kullanacağım. Bebek yatağı çok yumuşak olmamalı diye biliyorum
Çok güzeller
Cnm yataklarimiz benzerdi sanirim dimi ahşap besikCanım ben alezini çarşafını serip kullanacağım. Bebek yatağı çok yumuşak olmamalı diye biliyorum
Çok güzeller
Ayyy çok tatlılarEki Görüntüle 2261631 Eki Görüntüle 2261633 Eki Görüntüle 2261635
Canım ikimizde ahşap beşik almıştık evet. Ben lcw dan alez aldım indirimde 12 liraydı bakalım boyu kaç gelecek yazarım gelinceCnm ben de oyle duymustum icine gömülmemesi gerekiyomuş.alez ölçulere gore bulabiliriz insallah
Yok canim bildigin tum gun sanki ayakustundeymisim de basinca agridi tabanlarimİğne batması gibi oluyorsa ödem yapıyorsundur tuzu azalt canım
Onu da beceremiyorum canim. Cekyatta tek yatiyorum ona bile sigamiyo gibi hissediyorum kendimiAramıza hoş geldin canım. Rabbim saglıkla kucağına almayı da nasip etsin ikizlerini inşallah
O bendede oluyor malesef. Ayaklarımı yüksek yere koyup öyle yatıyorum bazen
Canim sunger ama yumusak mi sert mi? Yari ortopedik yatak oneriyorlar ilk 6 ay. Ne sert ne yumusak olmali. Sert olursa omuriligini bozar yumusak olur bogulma tehlikesi oluyormus.Kizlar ben besigi aldim icinde 10 cm lik sunger yatak geldi.sunger yatak kullanan varmi.uzerine ne ortmem gerek direk carsaf serersem sert mi olur bebege nasil yapsam
Ayy cok guzelmis gule gule kullansin pasacikEki Görüntüle 2261631 Eki Görüntüle 2261633 Eki Görüntüle 2261635
Ben sünger yatağı öneriyorlar diye biliyorum sert 32-36 den arası.Canim sunger ama yumusak mi sert mi? Yari ortopedik yatak oneriyorlar ilk 6 ay. Ne sert ne yumusak olmali. Sert olursa omuriligini bozar yumusak olur bogulma tehlikesi oluyormus.
Hepsi çok tatlı olmuş canım. Saglıkla oynasın minnakEki Görüntüle 2261631 Eki Görüntüle 2261633 Eki Görüntüle 2261635
Ben çekyatta hiç yatamıyorum, sanki heryerim batıyor gibi oluyorOnu da beceremiyorum canim. Cekyatta tek yatiyorum ona bile sigamiyo gibi hissediyorum kendimi
Evet sunger oneriyorlar ama sungerin sertligi onemliymis iste canim yari ortopedik olmali diyolar. Nedir nasildir fikrim yok. Unutmusum oglymun besiginiBen sünger yatağı öneriyorlar diye biliyorum sert 32-36 den arası.
Yaa biz bi ara yazin yatakodasi sicak oluyo diye salonda yattik. Tatilden sonra yatakodasina gecmistik. Simdide esim bisey yaparim diye korkusuna birer cekyatta yatmaya basladik. Bende cok hosnut degilim ama yatakodasinda tekte yatmak istemiyorumBen çekyatta hiç yatamıyorum, sanki heryerim batıyor gibi oluyor
Anca canim. Dedigin gibi gunde bir kac kipirtiyla baslayip zamanla guclendikce daha cok hissediceksin. Biri hep daha pasif oluyo ikizlerin basta ama sonra onunda hareketlerini hissediceksin. Benim simdi disardan gayet net gorunuyor hareketleriMerhaba kızlar. Benim ikizler çok mu pasif bende mi sıkıntı anlamadım. 19 hafta bitti ama hala bariz birşey hissedemiyorum. Gün içinde bir kaç kez ancak ufak birşey hissediyorum oda tek tarafta sanki. Tedirgin oluyorum. Geç değil mi sizce de. Artık hissetmem gerekmiyor mu. Siz tam olarak net şekilde ne zaman hareketi hissettiniz acaba?
Valla canım bir an önce o aşamaya gelsek hayırlısıylaAnca canim. Dedigin gibi gunde bir kac kipirtiyla baslayip zamanla guclendikce daha cok hissediceksin. Biri hep daha pasif oluyo ikizlerin basta ama sonra onunda hareketlerini hissediceksin. Benim simdi disardan gayet net gorunuyor hareketleri
Korkma canim korkma yavas yavas hersey. Kontrollerin guzel geciyosa hic bisey icin endiselenme ☺Valla canım bir an önce o aşamaya gelsek hayırlısıylakendimi dinlemekten yorgun düştüm resmen . Kafa sürekli orda oluyor. Bi taraftan hafif hissediyorum diğerini hiç hissetmiyorum gibi. İnsan korkuyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?