- 2 Ocak 2018
- 311
- 527
- 33
- 33
Suana kadar sıkıntı çıkmadı çok şükür. Hep iki haftada bir gitmiştim bu sefer 3 hafta sonraya verildi randevum uzun geldi baya. Ama Allah korusun bir sıkkntı olsa belirti yasarım herhaldeKorkma canim korkma yavas yavas hersey. Kontrollerin guzel geciyosa hic bisey icin endiselenme ☺
Yasarsin tabiki canim. Ama icine suphe dustugu zaman acile gidebilirsin ☺ benim randevu 1 ay sonrasi gibi oldu gecende agrim var gibi hissettim gitmis oldum arada.Suana kadar sıkıntı çıkmadı çok şükür. Hep iki haftada bir gitmiştim bu sefer 3 hafta sonraya verildi randevum uzun geldi baya. Ama Allah korusun bir sıkkntı olsa belirti yasarım herhalde
güzel önlem almışsınız, bende aramıza yastık koyayım en iyisi. Malum zorlu haftalara girdikYaa biz bi ara yazin yatakodasi sicak oluyo diye salonda yattik. Tatilden sonra yatakodasina gecmistik. Simdide esim bisey yaparim diye korkusuna birer cekyatta yatmaya basladik. Bende cok hosnut degilim ama yatakodasinda tekte yatmak istemiyorum
Ellerine sağlık canım, mis gibi olmuşlardır. Güle güle kirletsinlerOglusumun mavislerini yikatip utuledim bugun. Kizimin pembislerini de yikattim yarin utulerim. Sonra eldiven corap ne varsa onlari da attim makineye 2 battaniyeyle. Nasipse yarin bunlari toplar sonra beyazlar var insallahhhEki Görüntüle 2261779 kus kafesinin eski tulu bolalmisti atmamisim iyiki. Ip takip icine epdivenleri coraplari koydum minik olduklari icin makinenin kenarina kacmamis oldular ☺Eki Görüntüle 2261778
Sağol canım. Şükür ağrı falan yok da. Biraz sabırsızlık var herhaldeYasarsin tabiki canim. Ama icine suphe dustugu zaman acile gidebilirsin ☺ benim randevu 1 ay sonrasi gibi oldu gecende agrim var gibi hissettim gitmis oldum arada.
Cnm yumusak degil icine gömülmez.sert ama asiri sert degil kullanilabilr heraldeCanim sunger ama yumusak mi sert mi? Yari ortopedik yatak oneriyorlar ilk 6 ay. Ne sert ne yumusak olmali. Sert olursa omuriligini bozar yumusak olur bogulma tehlikesi oluyormus.
Ben de cok endiseleniyordum ilk gebeligim biraz da kilolu hamile kaldim ona bagladim.simdi 30. Haftaya geldik cok harekentlendi.hic merak etme her hamilelik ayni olmuyorMerhaba kızlar. Benim ikizler çok mu pasif bende mi sıkıntı anlamadım. 19 hafta bitti ama hala bariz birşey hissedemiyorum. Gün içinde bir kaç kez ancak ufak birşey hissediyorum oda tek tarafta sanki. Tedirgin oluyorum. Geç değil mi sizce de. Artık hissetmem gerekmiyor mu. Siz tam olarak net şekilde ne zaman hareketi hissettiniz acaba?
Canım bendede kilo var. Bende ona bağlıyorum aslında biraz. Sen net şekilde ne zaman hissetmeye başladın acabaBen de cok endiseleniyordum ilk gebeligim biraz da kilolu hamile kaldim ona bagladim.simdi 30. Haftaya geldik cok harekentlendi.hic merak etme her hamilelik ayni olmuyor
Cnm kelebek kanadi gibi onceden hissettim onu hatirlamiyorum ama tekme olarak 25. Haftada hissettimCanım bendede kilo var. Bende ona bağlıyorum aslında biraz. Sen net şekilde ne zaman hissetmeye başladın acaba
SlmSelam kızlar
Yüzlerini göstermiyor hiç bunlar doğunca göreceğiz ancakSlm kızlar geçen hafta kasılmam olunca bu haftada nstye aldı beni, neyseki normaldi herşey. Bu yüzden 2 hafta sonra gel dedi. Bebiş yan yatıyordu yüzüde sırtıma dönüktü poz vermedi kuzum. Kilosu 1350-1400gr olmuş, önde gidiyoruz hala. Yine kiloya karşı olan doktorum sakın dieti bozma dedi beni yolladı.
Maşallah canım, iyi olmanıza sevindim. Sorunsuz devam eder minik inşallahSlm kızlar geçen hafta kasılmam olunca bu haftada nstye aldı beni, neyseki normaldi herşey. Bu yüzden 2 hafta sonra gel dedi. Bebiş yan yatıyordu yüzüde sırtıma dönüktü poz vermedi kuzum. Kilosu 1350-1400gr olmuş, önde gidiyoruz hala. Yine kiloya karşı olan doktorum sakın dieti bozma dedi beni yolladı.
Iyi cnm kiloya dikkat etmek guzel dogum da rahat olur bebek icin de iyi olur insallahSlm kızlar geçen hafta kasılmam olunca bu haftada nstye aldı beni, neyseki normaldi herşey. Bu yüzden 2 hafta sonra gel dedi. Bebiş yan yatıyordu yüzüde sırtıma dönüktü poz vermedi kuzum. Kilosu 1350-1400gr olmuş, önde gidiyoruz hala. Yine kiloya karşı olan doktorum sakın dieti bozma dedi beni yolladı.
Bnde suda eriyen iciyordum cok sagol canim bilgiler icinEvet canım perinatolog söyledi. Hatta ben magnezyumuda suda eriyenlerden içiyordum onuda normal tablete geçti şekerli diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?