Kizlar gunaydin nasılsınız?
Size bir sorun olacak istanbul da olanlar ikili test ve ayrıntılı ultrasonu nerde ne kadara yaptırdıklarını yazabilir mi?
İkili testi ve ayrıntılıyı sağlıkçı indirimiyle 500tlye yaptırmıştım. Normalde 750 diye biliyorum

Merhaba kizlar bugun kisa kollu elbise gibi gecelik aldim.Nereye baksam sabahlik bulamadim sabahlikli takimlarda cok pahali geldi. Acaba diyorum ceyizimden kalan saten sabahligi giysem olur mu? Simdi ki resim cekimleri icin olan takimlarda boyle saten tuy tasli falan. Ben sadece sabahligi saten giysem.Sadece koridorda gezmeye abes kacar mi goze batar mi?

Bi de pijama takim aldim altina da normal terlik aldim hastane icin. Sizce nasil? Idare eder mi?

Kizlar gunaydin nasılsınız?
Size bir sorun olacak istanbul da olanlar ikili test ve ayrıntılı ultrasonu nerde ne kadara yaptırdıklarını yazabilir mi?
Merhaba ben ikili testi devlet hastanesinde yaptırdım. Detaylıyı da 250 tl’ye Üsküdar hospital Türk hastanesinde yaptırdım. Çok ilgili bir doktordu. Çok memnun kaldım. Bende forumdaki arkadaşların tavsiyesi üzerine buldum hastaneyi.

Çok güzeller canım önemli olan senin rahat etmem, eğer sen sevdiysen sabahlığını tabiki giyebilirsin. Şimdiki lohusa takımları gelinlik gibi

Çok güzeller canım önemli olan senin rahat etmem, eğer sen sevdiysen sabahlığını tabiki giyebilirsin. Şimdiki lohusa takımları gelinlik gibi
Tek sabahlik satsalar pamuklu kumastan hemen alicam canimda bulamadim. Kime sorsam takim cikardi onume. Zaten hastane disinda giymicem bisey diye takim almakta istemedim. Dedigin gibi simdiki lahusa takimlarina sok oldum saten tuy tas ne ararsan var. Cocuklari nasil tutuyolar sasiriyorum

Yeterli canım ne olacak ben hala almadm tez zamanslda almak dileğiyle inşallah cumartesi doktor randevusu dan sonra bakacam

Yeterli canım ne olacak ben hala almadm tez zamanslda almak dileğiyle inşallah cumartesi doktor randevusu dan sonra bakacam
Normalde bende hafta sonu bakicaktim ama bugun bi pazara gideyim sansimi deneyeyim dedim iyikide pazara cikmisim. 30 tl elbise gibi olana verdim 60 tl alt ust takima ama haftaya alt ust takimin buyugune bakicam adamin elinde yoktu cokta emin olamadim. Simdi olsun istiyorum ama dogumdan sonra karnim gidince foldur foldur durmasin da istiyorum kararsiz kalmistim. Haftaya iki bedeni de giyip kesin karar vericem.

İyi bulmuşsun canım pazardan valla ben buralarda baktm bulamadım dogru düzgün banada denk gelse ama gelmez taaa Kızılay'a gidicem

Bende kulanıyorum benimde dün vurdugumyerde sanki ilaç dağılmamış şişmiş bi zararı olurmu

Canım sen rahatsan sorun yok. Sanırım LCW’da görmüştüm tek sabahlık internet sitesinde bir bak istersen fiyat hatırlamıyorum
Bende kulanıyorum benimde dün vurdugumyerde sanki ilaç dağılmamış şişmiş bi zararı olurmu
Yok ağrısı dışında zararı olmaz. Ben 7 aydır yapıyorum artık illa apse oluyor ara sıra

5. Haftada keseyi gördüm ama çoğu dr 6-7 haftada çağırıyor garanti olması açısından. Hayırlı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…