Hayırlı olsun canım. Eğer 5.gün embriyosu ise şuan 4 haftalık hamile sayılıyorsun 6.haftadan itibaren kese görünmeye başlıyor. Hatta vajinal ultrason ile bakılırsa belki 5.hafta da görülebilir

Hayırlı olsun canım. Eğer 5.gün embriyosu ise şuan 4 haftalık hamile sayılıyorsun 6.haftadan itibaren kese görünmeye başlıyor. Hatta vajinal ultrason ile bakılırsa belki 5.hafta da görülebilir
2 tane 3. gün embriyosu transfer edildi canm

2 tane 3. gün embriyosu transfer edildi canm
O zaman transferin 12.günü tam 4 haftalık hamile kabul edileceksin, inşallah değerin güzel güzel artar. 5.haftada vajinal ultrason ile 6.haftada karından kese görünüyor genelde, bazılarında biraz daha geç de görünebiliyor. Benim 6+2 haftalıkken vajinal ultrason ile hem keseyi hem bebeği hem de kalp atışını gördük darısı başına inşallah

İnsallahh canmm çok heyecanlı bir bekleyiş var. Olumsuz herhangi bişey okumak istemiyorum. İnsallahh hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız

İnsallahh canmm çok heyecanlı bir bekleyiş var. Olumsuz herhangi bişey okumak istemiyorum. İnsallahh hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız
Evet evet hiiiç olumsuz düşünme, olumsuz şeyler okuma. Ben ilk tahlili yaptırdım ikinciyi 6 gün sonra yaptırdım, oldu bu iş tamamdır moduna girmeye çalıştım, ilk ultrasonda 2 hafta sonra oldu. Sürekli kan vermek filan da eğer değer tam 2 kat artmadıysa insanı strese sokuyor. Benim kanda toplam 3 kere bakıldı hiç tam 2 günde 2 kat şeklinde artmadı daha azdı artış ama çok şükür herşey yolunda gitti.

Masallahh canm çok güzel. Ben de pazartesiye kadar bakmak istemiyorum. Gereksiz stres yaparım şimdi

Merhaba arkadaşlar. Ben beyaz tenliyim hamilelik öncesinde kılo alıp vermede bile kalçamda çatlaklar oluştu. sımdıde ıkızlere hamileyim daha çok çatlarım dıye korkuyorum. Sımdıden başlayıp kullanabılecegım etkili bır krem var mı tavsıye edebileceğiniz

güzel canım,hayırlısı ile giymek nasip olsun inşallah
merhaba canım, saglıkla kucağına alırsın inşallah. 6. Hafta bitiminde kese görünüyor canım :)
Ben ilk gebeligim de çok çatladım. İlk kalçalarım çatlamıştı. Lierac iyi bir krem, onu tavsiye ederim. Şuanda da badem yagı ve hindistan cevizi yağı kullanıyorum. Şuanda yeni bir çatlagım yok :) inşallah da olmaz

Doğal ürünler fayda etmiyorsa çünkü yapısal birazda bu çatlama işi, mustelanin çatlak önleyici kremi var onu kullananlar çok memnun sürülen yerlerde gerçekten önlediği yönde çatlağı biraz pahalica ama elverişli ise vücudunz değer doğal olsun derseniz susam yağı ve badem yağı karıştırıp sürünce güzel oluyormus özellikle susam yağı iç karn çatlaklarına da nüfus ediyormus Ceyda Düvencinin videolarnda izlemistm.

Çatlaklar tamamen genetik ve cilde masaj uygulamak demişti bana dermatolog. Lierac güzel ama benim istediğim yumuşaklığı vermiyor günde 2kez sürsemde derin gergin oluyordu. Şuan frei oil kullanıyorum

Ben de kakao yağı ile zeytinyağını karıştırmıştım susam yağı da koyayım o zaman

Ben de kakao yağı ile zeytinyağını karıştırmıştım susam yağı da koyayım o zaman
Yap canım zararı olmaz hepsi doğal yağ sonuçta benim karnmda bacagmda kalcamda bişey yok ama yanlarda hafif çatlaklar görmeye başladım sürdüğüm halde hemde çok az ama catlayacagi varsa oluyor demek

Yap canım zararı olmaz hepsi doğal yağ sonuçta benim karnmda bacagmda kalcamda bişey yok ama yanlarda hafif çatlaklar görmeye başladım sürdüğüm halde hemde çok az ama catlayacagi varsa oluyor demek
Evet ya en pahalı kremleri kullandığı halde çatlayanlar var. Benim de şimdiden göğsümün altında oldu hafif çatlak nerdeyse 2 beden büyüdü sanırım ondan

Çok teşekkürler inşllh bana da ıyı gelir denicem

Çok teşekkür ederım. Doğal yağ ve kremi dönüşümlü kullanayım dıyorum ınsllh işe yarar

Çatlaklar tamamen genetik ve cilde masaj uygulamak demişti bana dermatolog. Lierac güzel ama benim istediğim yumuşaklığı vermiyor günde 2kez sürsemde derin gergin oluyordu. Şuan frei oil kullanıyorum
Teşekkür ederım benım de yapısal sanırım önceden bile cok çatlağım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…