Iyi aksamlar kizlar. Hafta sonu insallah 1 tane de olsa besik alicaz. ramazan geliyo onu hic hesaba katmamistik. Kalan herseyi galiba bu hafta sonu alicaz. Yoksa bi daha esimi evden cikaramam
Iyi aksamlar kizlar. Hafta sonu insallah 1 tane de olsa besik alicaz. ramazan geliyo onu hic hesaba katmamistik. Kalan herseyi galiba bu hafta sonu alicaz. Yoksa bi daha esimi evden cikaramam
Amin canim paylasirim tabiki. Besik harici cok sukur geriye buyuk yuklu biseyimiz kalmadi. Ufak tefek sampuan falan var alinacak listemde. Kiyafetleri de yikattim utuledim sarip sarmalayip tozlanmasin diye kaldirdim bileeee
Amin canim paylasirim tabiki. Besik harici cok sukur geriye buyuk yuklu biseyimiz kalmadi. Ufak tefek sampuan falan var alinacak listemde. Kiyafetleri de yikattim utuledim sarip sarmalayip tozlanmasin diye kaldirdim bileeee
Oyy ne güzel. Benim her yer her yerde. Teyzemle annem gelecek bekliyorum onları mecburen. Temizlik yapılacak, kıyafetler yıkanacak, ütülenecek. Az bir eksiğim kaldı benim de şükür
Merhaba arkadaşlar. Ben beyaz tenliyim hamilelik öncesinde kılo alıp vermede bile kalçamda çatlaklar oluştu. sımdıde ıkızlere hamileyim daha çok çatlarım dıye korkuyorum. Sımdıden başlayıp kullanabılecegım etkili bır krem var mı tavsıye edebileceğiniz
ben sabahları palmers çatlak kremi akşamlarıda lierac kullanıyorum
her duştan sonrada mustelanın çatlak yağını kullanıyorum şimdilik çatlağım yok devamı nasıl olur bilmiyorum
annemle kızkardeşimde çatlak çok ama annemin zamanında zaten yoktu o tarz kremler
kardeşimde bişey kullanmadı