Güzel haberlerle gelin canımGünaydın annislerbugün elif hanımı görmeye gidiyoruz 3 hafta oldu özledim kuzuyu
Şükür çıktık vallahi 1 saat bekledim ameliyattan çıktı geldi doktor fındık iyi şükür 1450 gram olmusuz 41 cm boyGüzel haberlerle gelin canım
Maşallahh cnm inşallah hep böyle yüzünüz gülsünŞükür çıktık vallahi 1 saat bekledim ameliyattan çıktı geldi doktor fındık iyi şükür 1450 gram olmusuz 41 cm boy
Az kalmış canım seninde 2 hafta sonra gidicem bakalım suyu rahim ağzı iyi dedi sende güzel haberlerle gel inşallahMaşallahh cnm inşallah hep böyle yüzünüz gülsünbenimde kontrolüm salı günü
Amin cnm inşallah hepimizAz kalmış canım seninde 2 hafta sonra gidicem bakalım suyu rahim ağzı iyi dedi sende güzel haberlerle gel inşallah
Maşallah canım, büyümüş prenses.Şükür çıktık vallahi 1 saat bekledim ameliyattan çıktı geldi doktor fındık iyi şükür 1450 gram olmusuz 41 cm boy
Masallah canim koca kiz olmus. Saglikla dogsun. Neden 2 hafta sinra yine cagirdiŞükür çıktık vallahi 1 saat bekledim ameliyattan çıktı geldi doktor fındık iyi şükür 1450 gram olmusuz 41 cm boy
Canim benimkilerde ikiz ama ikiz listesi yapmadim. Yani normalde lazim olan biberon emzik ×2 olacakSelam kizlar elinizde ikiz bebekler için alışveriş listesi olan var mı? Eksik bisey olmasın istiyorum
Saol canımMasallah canim koca kiz olmus. Saglikla dogsun. Neden 2 hafta sinra yine cagirdi
Selam canimm ya aklim sizdeydi bi turlu vakit ayirip giremedim ise donunce zor olduMorasigi nerelerde acaba hiç sesi çıkmıyor
Ay masallah buyumus kizcenSaol canımİki haftada bir alıyor hep bu kontroldu bazen işimiz olunca 3 haftaya sarkiyor
Az kalmış canımAy masallah buyumus kizcencarsmba gidicm bnde merak icndeym uzun boylu olacak sanki senin kizin masallah
Merak etme canım bişey olmamıştr bende öyle dışarda yürürken arkamdan sessizce köpek gelmişti son anda fark ettim bı irkilip sicramstm yaniMerhaba arkadaşlar.bana yardımcı olursanız sevinirimocağa süt koymuştum.unuttum tabi.taşma sesiyle oturduğum yerden aniden fırlamam bir oldu.o an bebeğim aklımdan çıktı.refleks olarak böyle birşey yaptım.moralim bozuldu.en ufak birşeyde evham yapıyorum zaten.birşey olmamıştır değil mi
Anlık olarak birden fırlayınca sol kasığıma hafif ağrı girdi ama birşeyim yok şükür.sağol canım yaa.ani hareketlerden sakının denilince aklım çıktı sorun olur diye.daha da unutmam artık yapmam böyle birşeyMerak etme canım bişey olmamıştr bende öyle dışarda yürürken arkamdan sessizce köpek gelmişti son anda fark ettim bı irkilip sicramstm yanibazen unuttum ani hareket yaptm böyle durumlarda yat dinlen bı sure agrn sızın olmadığı sürece olmaz bişey.
Daha minikken evet sakınmak gerek ama şuan için bazen insan unutuyor korku refleksle oluyor yani istemesende.Anlık olarak birden fırlayınca sol kasığıma hafif ağrı girdi ama birşeyim yok şükür.sağol canım yaa.ani hareketlerden sakının denilince aklım çıktı sorun olur diye.daha da unutmam artık yapmam böyle birşey
Amin canim. Kacinci haftada isten ayriliyorsun. Oralarda cok yorma kendini her firsatta ayaklarini uzatSelam kizlar ins iyisinizdir aklim sizdeydiFirsat bulup giremedim ise de donunce zor geliyor artik calismak. Geriye donuk okuyamadim affedin. Saglikla buyusun kuzucuklarimiz ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?