Selam kizlar elinizde ikiz bebekler için alışveriş listesi olan var mı? Eksik bisey olmasın istiyorum
Canim benimkilerde ikiz ama ikiz listesi yapmadim. Yani normalde lazim olan biberon emzik ×2 olacak kiyafeti hic sorma bana baska yerlerden cok geldi almadim dogru duzgun

Morasigi nerelerde acaba hiç sesi çıkmıyor
Selam canimm ya aklim sizdeydi bi turlu vakit ayirip giremedim ise donunce zor oldu iyiyim Allaha sukur. Yurumek zorlasiyor artik agirlasiyo insan ayaklar sismeye basladi butun gun oturarak calisnca. Kiyafetleri yikadim bnde sen nasilsin iyisin dimi bi sknti yok yatmaya devam ediyorsndur

Merhaba arkadaşlar.bana yardımcı olursanız sevinirim ocağa süt koymuştum.unuttum tabi.taşma sesiyle oturduğum yerden aniden fırlamam bir oldu.o an bebeğim aklımdan çıktı.refleks olarak böyle birşey yaptım.moralim bozuldu.en ufak birşeyde evham yapıyorum zaten.birşey olmamıştır değil mi

Merak etme canım bişey olmamıştr bende öyle dışarda yürürken arkamdan sessizce köpek gelmişti son anda fark ettim bı irkilip sicramstm yani bazen unuttum ani hareket yaptm böyle durumlarda yat dinlen bı sure agrn sızın olmadığı sürece olmaz bişey.

Anlık olarak birden fırlayınca sol kasığıma hafif ağrı girdi ama birşeyim yok şükür.sağol canım yaa.ani hareketlerden sakının denilince aklım çıktı sorun olur diye.daha da unutmam artık yapmam böyle birşey

Daha minikken evet sakınmak gerek ama şuan için bazen insan unutuyor korku refleksle oluyor yani istemesende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…