Neyi hallediyorsunuzDua edin kizlar yarin eksiksiz doneyim evebuyuk bir savas cikmadan esimle halledip gelelim insallah.
Bişey olmaz canım, korkma. Benim oglan evde neler yapıyor da ben sıçramak zorunda kalıyorumMerhaba arkadaşlar.bana yardımcı olursanız sevinirimocağa süt koymuştum.unuttum tabi.taşma sesiyle oturduğum yerden aniden fırlamam bir oldu.o an bebeğim aklımdan çıktı.refleks olarak böyle birşey yaptım.moralim bozuldu.en ufak birşeyde evham yapıyorum zaten.birşey olmamıştır değil mi
Geri kalan bebis eksiklerini canim besik yatagi alezi sampuan vs. Son kalanlariNeyi hallediyorsunuz
Masallah canim buyuyor kuzularŞükür çıktık vallahi 1 saat bekledim ameliyattan çıktı geldi doktor fındık iyi şükür 1450 gram olmusuz 41 cm boy
Cnm benim de kontrolum sali gunu.daha dogrusu yeni bir doktora gidecegim bir bucuk ay oldu memlekete geleli.doktor bulamadim digru duzgun.yeni bir doktira gidicem samsunda insallah bu doktirla frekans tutarMaşallahh cnm inşallah hep böyle yüzünüz gülsünbenimde kontrolüm salı günü
İnan saatlerdir yatıyorum,acile gidilip bakılıyormuş ya sırf gitmeyeyim diye uyumaya çabalıyorum canım :))) abartıyorum,biliyorum da yıllar sonra olunca böyle takıntılı hale geldim.Allaha emanet yavrularımız.Bişey olmaz canım, korkma. Benim oglan evde neler yapıyor da ben sıçramak zorunda kalıyorum
Canım bende geçenlerde çok fena hapşırdım sağ tarafıma bir ağrı girdi ki sorma... Ama Allah a şükür hiç bir şey olmadı :) dün tekrar muayenedeydim gördüm miniğimi:) Rabbim hepsini korusunİnan saatlerdir yatıyorum,acile gidilip bakılıyormuş ya sırf gitmeyeyim diye uyumaya çabalıyorum canım :))) abartıyorum,biliyorum da yıllar sonra olunca böyle takıntılı hale geldim.Allaha emanet yavrularımız.
Baya maratonlu olacak yarın desene. Şimdiden Allah kolaylık versinGeri kalan bebis eksiklerini canim besik yatagi alezi sampuan vs. Son kalanlaribi de bulabilirsem 1 2 tunik
Haklısın canım, insan herşeye evham yapıyorİnan saatlerdir yatıyorum,acile gidilip bakılıyormuş ya sırf gitmeyeyim diye uyumaya çabalıyorum canım :))) abartıyorum,biliyorum da yıllar sonra olunca böyle takıntılı hale geldim.Allaha emanet yavrularımız.
Sesin çıkmayınca merak ettim canım. Bende aynı durumlar yatıyorum bolca. Çarşamba inşallah benimde kontrolüm bakalım nasıl kuzularSelam canimm ya aklim sizdeydi bi turlu vakit ayirip giremedim ise donunce zor olduiyiyim Allaha sukur. Yurumek zorlasiyor artik agirlasiyo insan ayaklar sismeye basladi butun gun oturarak calisnca. Kiyafetleri yikadim bnde sen nasilsin iyisin dimi bi sknti yok yatmaya devam ediyorsndur
Allah kolaylık versinGeri kalan bebis eksiklerini canim besik yatagi alezi sampuan vs. Son kalanlaribi de bulabilirsem 1 2 tunik
Sağol arkadaşım.amin.sağlıkla kucağımıza da alırız inşallah
Canım bende geçenlerde çok fena hapşırdım sağ tarafıma bir ağrı girdi ki sorma... Ama Allah a şükür hiç bir şey olmadı :) dün tekrar muayenedeydim gördüm miniğimi:) Rabbim hepsini korusun
İnşallah canım kontrolünde çok güzel geçer umarım hayırlı haberlerle dönelim hepimizCnm benim de kontrolum sali gunu.daha dogrusu yeni bir doktora gidecegim bir bucuk ay oldu memlekete geleli.doktor bulamadim digru duzgun.yeni bir doktira gidicem samsunda insallah bu doktirla frekans tutar
Baya maratonlu olacak yarın desene. Şimdiden Allah kolaylık versin
Haklısın canım, insan herşeye evham yapıyor
Allah razi olsun kizlarrrSesin çıkmayınca merak ettim canım. Bende aynı durumlar yatıyorum bolca. Çarşamba inşallah benimde kontrolüm bakalım nasıl kuzular
Allah kolaylık versin
Gunaydin canim. Gecmis olsun. Idrar yollari bulanti yapar miGünaydın kızlar, gece 4ten beri kasık ağrım bulantım var. İdrar yolu enfeksiyonu oldum acaba dün çok üşümüştü ayaklarım
Yapar canım. Dün temizlikçi vardı camlar kapı açıktı ayaklarım üşüdü ama ha bitti ha bitecek dedik. Üşüttüm heralde. Duruma göre bi görünürüm doktoraGunaydin canim. Gecmis olsun. Idrar yollari bulanti yapar mi
Geçmiş olsun canımYapar canım. Dün temizlikçi vardı camlar kapı açıktı ayaklarım üşüdü ama ha bitti ha bitecek dedik. Üşüttüm heralde. Duruma göre bi görünürüm doktora
Geçmiş olsun canımGünaydın kızlar, gece 4ten beri kasık ağrım bulantım var. İdrar yolu enfeksiyonu oldum acaba dün çok üşümüştü ayaklarım
Günaydın hayırlı sabahlar
Rüyamda sancılarım başlamıştı, hayırdır inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?