Bişey olmaz canım, korkma. Benim oglan evde neler yapıyor da ben sıçramak zorunda kalıyorum

Bişey olmaz canım, korkma. Benim oglan evde neler yapıyor da ben sıçramak zorunda kalıyorum
İnan saatlerdir yatıyorum,acile gidilip bakılıyormuş ya sırf gitmeyeyim diye uyumaya çabalıyorum canım :))) abartıyorum,biliyorum da yıllar sonra olunca böyle takıntılı hale geldim.Allaha emanet yavrularımız.

Canım bende geçenlerde çok fena hapşırdım sağ tarafıma bir ağrı girdi ki sorma... Ama Allah a şükür hiç bir şey olmadı :) dün tekrar muayenedeydim gördüm miniğimi:) Rabbim hepsini korusun

Geri kalan bebis eksiklerini canim besik yatagi alezi sampuan vs. Son kalanlari bi de bulabilirsem 1 2 tunik
Baya maratonlu olacak yarın desene. Şimdiden Allah kolaylık versin
Haklısın canım, insan herşeye evham yapıyor

Sesin çıkmayınca merak ettim canım. Bende aynı durumlar yatıyorum bolca. Çarşamba inşallah benimde kontrolüm bakalım nasıl kuzular
Geri kalan bebis eksiklerini canim besik yatagi alezi sampuan vs. Son kalanlari bi de bulabilirsem 1 2 tunik
Allah kolaylık versin

Canım bende geçenlerde çok fena hapşırdım sağ tarafıma bir ağrı girdi ki sorma... Ama Allah a şükür hiç bir şey olmadı :) dün tekrar muayenedeydim gördüm miniğimi:) Rabbim hepsini korusun
Sağol arkadaşım.amin.sağlıkla kucağımıza da alırız inşallah

Cnm benim de kontrolum sali gunu.daha dogrusu yeni bir doktora gidecegim bir bucuk ay oldu memlekete geleli.doktor bulamadim digru duzgun.yeni bir doktira gidicem samsunda insallah bu doktirla frekans tutar
İnşallah canım kontrolünde çok güzel geçer umarım hayırlı haberlerle dönelim hepimiz

Baya maratonlu olacak yarın desene. Şimdiden Allah kolaylık versin

Haklısın canım, insan herşeye evham yapıyor
Sesin çıkmayınca merak ettim canım. Bende aynı durumlar yatıyorum bolca. Çarşamba inşallah benimde kontrolüm bakalım nasıl kuzular

Allah kolaylık versin
Allah razi olsun kizlarrr
gunaydinnnn. Iki gecedir esimin yerinde yatiyorum sansa bakin belim agriyor. Nasil gezicem bugun yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…