Geçmiş olsun canım üşütmüşsen tabii etkilemiştir çabucak atlatırsın inşallahGünaydın kızlar, gece 4ten beri kasık ağrım bulantım var. İdrar yolu enfeksiyonu oldum acaba dün çok üşümüştü ayaklarım
Ilk bio oil kullanıyodum eczaneden dead sea spa mgik önerdiler ben yapısını çok sevdim sanırım doğumdan sonra da kullanacamMerhaba arkadaşlar. Ben beyaz tenliyim hamilelik öncesinde kılo alıp vermede bile kalçamda çatlaklar oluştu. sımdıde ıkızlere hamileyim daha çok çatlarım dıye korkuyorum. Sımdıden başlayıp kullanabılecegım etkili bır krem var mı tavsıye edebileceğiniz
Geçmiş olsun canım tam mevsim gecişi ne giyeceğimizi şaşırıyoruzGünaydın kızlar, gece 4ten beri kasık ağrım bulantım var. İdrar yolu enfeksiyonu oldum acaba dün çok üşümüştü ayaklarım
Maşallah canım kuzulara az kaldıIlk bio oil kullanıyodum eczaneden dead sea spa mgik önerdiler ben yapısını çok sevdim sanırım doğumdan sonra da kullanacam
A Annelig ben de dün gittim bizim kızlar maşallah aynı gidiyor ❤ Allah saglikla kucağınıza almayı nasip etsin
Benim kramplarım geçmeyince magnezyumlu 2ye katladı
Sağlık ocağı tahlilinde demir düşük cıktı demir ilacımı degistirdik
Geçmiş olsun canım tam mevsim gecişi ne giyeceğimizi şaşırıyoruz
Ben rüyamda süt pompasıyla süt çektim ne mutlu oldum anlatamam rüyada belki almaz ne olur ne olmaz diye seviniyordum gelen süte
Cnm çok güzel allahım nasip etsin nereden yaptırdınEki Görüntüle 2263232
Kızlar daha erken belki ama
100 tane mevlüt seti yaptırdım
dağitmak için
3aylardayız diye kampanya yapmışlar
İsimli yasin
İsimli çanta
İsimli magnet
Kutulu Kokulu tesbih
Lokumluk
4lira bu set
bana fiyatı çok iyi geldi
Belki yaptirmak istiyenler olur
Normalde fiyatı 7lira felan bu setin
Amin canım inşallahCnm çok güzel allahım nasip etsin nereden yaptırdın
Olabilir vallaartık korkularımızı görüyoruz heralde, bende rüyamda acile gitmiştim nstye fln bağlıyorlardı
Allah şimdiden kabul etsin canım. Hepsi çok güzel. Rabbim kavuştursunEki Görüntüle 2263232
dağitmak için
İsimli yasin
İsimli çanta
İsimli magnet
Kutulu Kokulu tesbih
Lokumluk
4lira bu set
Bazen kanamalar olabiliyor, bol istirahat et canım. Ben ilk gebeligim de progestan igne kullanmıştım. İlk 3 ay önemli, rabbim bebegini korusunBugün 12. günüm ve kanamam oldu. Çok korktum doktorum progestan ve jeli gün ikiye çıkardı. Şuan dinleniyorum. Bu arada 9. Gün 57 11. Gün 224 çıktı drğetim
Amin canm. Doktorum progestan ve crinone jeli günde ikiye çıkardı.Allah şimdiden kabul etsin canım. Hepsi çok güzel. Rabbim kavuştursun
Bazen kanamalar olabiliyor, bol istirahat et canım. Ben ilk gebeligim de progestan igne kullanmıştım. İlk 3 ay önemli, rabbim bebegini korusun
İnşallah kesilir kanaman. Bende de olmuştu, genelde kese yanında kanama oluyor. İnsan korkuyor seni anlayabiliyorum. Hepimiz yaşadık böyle durumlar.Amin canm. Doktorum progestan ve crinone jeli günde ikiye çıkardı.
Allahm nasip etsin canım çok güzeller ben doğumdan sonra vericem siparişi inşallahEki Görüntüle 2263232
dağitmak için
İsimli yasin
İsimli çanta
İsimli magnet
Kutulu Kokulu tesbih
Lokumluk
4lira bu set
Crinone kullanırken kırmızı değilde hep kahverengi lekelenmelerim olmuştu. Sağlıkla devam etsin inşAmin canm. Doktorum progestan ve crinone jeli günde ikiye çıkardı.
Aa tamam şimdi gördüm tşklerAmin canım inşallah
Letgoda bi satıcı var ona yaptırdım
2,3,4 liralik başka setlerde var
İstersen numarasını atarım canım
Oyledir ozaman masallah saglikli boylu poslu olsn prensesAz kalmış canımilk ölçümden beri doktor uzun boylu olacak demişti sanırm öyle olacak
35 oluyo son tarih sanirm ikizlerde tabi dr yorumuna raporuna bgli erkende cikabilirm de izin evde bos gecerAmin canim. Kacinci haftada isten ayriliyorsun. Oralarda cok yorma kendini her firsatta ayaklarini uzat
Sagolasn canimSesin çıkmayınca merak ettim canım. Bende aynı durumlar yatıyorum bolca. Çarşamba inşallah benimde kontrolüm bakalım nasıl kuzular
Allah kolaylık versin
Cok iyimis fiyati gercktn bunlari bnde cok begeniyorym hmde hazir geliyor ugrsmaya gerk yok Allah kabul etsn smdiden hayirla gelsin kuzucuk insEki Görüntüle 2263232
dağitmak için
İsimli yasin
İsimli çanta
İsimli magnet
Kutulu Kokulu tesbih
Lokumluk
4lira bu set
Amin canım benimCok iyimis fiyati gercktn bunlari bnde cok begeniyorym hmde hazir geliyor ugrsmaya gerk yok Allah kabul etsn smdiden hayirla gelsin kuzucuk ins❤
İnşallah canım yarında Doğum iznine ayrılmak için rapor almaya gideceğim nasipseSagolasn canimayniymis gunlerimz bakalim ne durumdalar kuzular yazariz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?