Ilk bio oil kullanıyodum eczaneden dead sea spa mgik önerdiler ben yapısını çok sevdim sanırım doğumdan sonra da kullanacam
A Annelig ben de dün gittim bizim kızlar maşallah aynı gidiyor ❤ Allah saglikla kucağınıza almayı nasip etsin
Benim kramplarım geçmeyince magnezyumlu 2ye katladı
Sağlık ocağı tahlilinde demir düşük cıktı demir ilacımı degistirdik
Günaydın kızlar, gece 4ten beri kasık ağrım bulantım var. İdrar yolu enfeksiyonu oldum acaba dün çok üşümüştü ayaklarım
Geçmiş olsun canım tam mevsim gecişi ne giyeceğimizi şaşırıyoruz

Ben rüyamda süt pompasıyla süt çektim ne mutlu oldum anlatamam rüyada belki almaz ne olur ne olmaz diye seviniyordum gelen süte

Maşallah canım kuzulara az kaldı büyük kısmını bitirdk vakit nasıl geçer diyordum geçti şükür sağa salim evimize getirelim hepimz insallah

Kızlar daha erken belki ama
100 tane mevlüt seti yaptırdım
dağitmak için
3aylardayız diye kampanya yapmışlar

İsimli yasin
İsimli çanta
İsimli magnet
Kutulu Kokulu tesbih
Lokumluk

4lira bu set

bana fiyatı çok iyi geldi
Belki yaptirmak istiyenler olur

Normalde fiyatı 7lira felan bu setin

Cnm çok güzel allahım nasip etsin nereden yaptırdın

Bugün 12. günüm ve kanamam oldu. Çok korktum doktorum progestan ve jeli gün ikiye çıkardı. Şuan dinleniyorum. Bu arada 9. Gün 57 11. Gün 224 çıktı değerim. Bu süreçte benim gibi kanaması olan oldu mu acaba

Son düzenleme:
Allah şimdiden kabul etsin canım. Hepsi çok güzel. Rabbim kavuştursun
Bugün 12. günüm ve kanamam oldu. Çok korktum doktorum progestan ve jeli gün ikiye çıkardı. Şuan dinleniyorum. Bu arada 9. Gün 57 11. Gün 224 çıktı drğetim
Bazen kanamalar olabiliyor, bol istirahat et canım. Ben ilk gebeligim de progestan igne kullanmıştım. İlk 3 ay önemli, rabbim bebegini korusun

Allah şimdiden kabul etsin canım. Hepsi çok güzel. Rabbim kavuştursun

Bazen kanamalar olabiliyor, bol istirahat et canım. Ben ilk gebeligim de progestan igne kullanmıştım. İlk 3 ay önemli, rabbim bebegini korusun
Amin canm. Doktorum progestan ve crinone jeli günde ikiye çıkardı.

Allahm nasip etsin canım çok güzeller ben doğumdan sonra vericem siparişi inşallah

Amin canim. Kacinci haftada isten ayriliyorsun. Oralarda cok yorma kendini her firsatta ayaklarini uzat
35 oluyo son tarih sanirm ikizlerde tabi dr yorumuna raporuna bgli erkende cikabilirm de izin evde bos gecer evt uzatmam lazm biraz yukskte dursa iyi olck. iyice zorlasiyo canimcim ya gece uykusu yok butun kemiklerim agriyo okadr fedtk ilac ictgmz halde boyum uzuyo gibi agriyo bebisler bizi yedi bitirdi sen ne durumdasin

Cok iyimis fiyati gercktn bunlari bnde cok begeniyorym hmde hazir geliyor ugrsmaya gerk yok Allah kabul etsn smdiden hayirla gelsin kuzucuk ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…