Progestan iğneyi günde iki kere yaptıran arkadaşlar var mı acaba. Birini 11.30 da yaptım. Diğerini kaçta yapmam gerekiyor acaba

Cok sukur canim iyiyiz. Bugun yoruldum yurumekten ayaklarim koptu belim ayrildi. Kendime tunik bulamadim ona yaniyorum ne giyicem ben bu yaz yaa

Kizlar benim bey besik kumaslarina takti 3 ayri avm 4 ayri magaza gedik begendiremedim. Kiminin profili inceymis cabuk yamulurmus. Kiminin kumasi hisirtiliymis. Ebebekte ki begendigi besikler satilmis baska seyler vardi. Netten bi besik gormustuk onu begendi simdide. holmer kids murdum. Bunu begenen cok var ama kumasi nasildir acaba onu arastiriyorum. Geri kalan islak mendil pisik kremi sampuan vs. Aldim cok sukur bisey kalmadi

Ben defacto dan almıştım. Pek secenek yok Hamileler için güle güle kullanın aldıklarınızı. Beşiği de gönlünüze göre bulursunuz inşallah

Ben defacto dan almıştım. Pek secenek yok Hamileler için güle güle kullanın aldıklarınızı. Beşiği de gönlünüze göre bulursunuz inşallah
Amin canim Allah razi olsun. Hepimiz gule gule kullanalim herseyi. Bende lcw da denedim siyah renk vardi. Konyanin gunesinde asla giyemem siyah. Gecen sene bile beyaz gomlek tuniklerle gezdim pismistim. Galiba doktor harici evden cikmicam ben

Beşiği insallah istediğiniz gibi alirsnz canım diğerlerini de halletmissn zaten tunik mevzuda vallahi bende öyle bulamadm bugün düğünu vardı yan komşunun giyecek hiç bişey yok de factodan aldgm thsrtleri artk uydurup bı şekilde giydim napaym ay zaten de factoda olmsasyms ne yapckmsm bilmiyorum bitanede elbise bulsaydm güzel onla bitirirdm hamileligi

Amin canim Allah razi olsun. Hepimiz gule gule kullanalim herseyi. Bende lcw da denedim siyah renk vardi. Konyanin gunesinde asla giyemem siyah. Gecen sene bile beyaz gomlek tuniklerle gezdim pismistim. Galiba doktor harici evden cikmicam ben
Zaten doktor harici çıkmak biraz zor olur, hele senin ikiz olunca haliyle zorlar anca aşı kontrol derken evden çıkarız. 40 çıkana dek oda agustos ortalarına geliyor. Sonra Eylül derken kış geliyor. Şu iki ay ne zaman gececek

Aynen valla 1 tane duzgun terletmicek bi tunik olsa canim hemen alicam bende sukredicem. Besigi de bugun bitmeden halletmeye ugrasicam civilde ki baby force besigi onerenlerde oldu bakalim civile goturucek mi benimki.

Kiz dogumdan sonrasi zaten cikamicam biliyorum ahh ahh1 sene adim atamam dedigin gibi asilar harici. su hamilelikte de kiyafet yuzunden cikamicam belli oldu.

Aynen valla 1 tane duzgun terletmicek bi tunik olsa canim hemen alicam bende sukredicem. Besigi de bugun bitmeden halletmeye ugrasicam civilde ki baby force besigi onerenlerde oldu bakalim civile goturucek mi benimki.
Aslında çok öncede besikleri mağazaları gezip kumaşına modeline bakıp nette de şimdi alabilirdnz canım sen agirlastn iyice ben iki saat geçiyorm 6 saat yatıyorm

Aslında çok öncede besikleri mağazaları gezip kumaşına modeline bakıp nette de şimdi alabilirdnz canım sen agirlastn iyice ben iki saat geçiyorm 6 saat yatıyorm
Evet canim yaa haklisin keske oyle yapsaydik valla yurumekten bittim. Bi de eve gecmedik parka geldik simdi cocuk istiyo diye kaburgam aciyo yaniyo uyusuyo yaslanmak istiyorum yer yok universiteliler gelmis parka sansimiza duzgun oturucak yerde yok. Aksam olsa da uzansam kalkmasammm

Canim yaa yakisicak mi ki? Karnim kocaman altim ustum 38 beden olmus ama karnimdan bisey yakismiyor.
Yakışır canım niye yakışmasın. Ben göbek üstünden lastikli bağlamalı falan baktım giydim geçen arkadaşlarım çok beğendi.ben tunik giyemiyorum pantolon falan beni darlar sıcakta elbise en rahatı

Yatincada kalkamıyorum ben şimdi uzandım daha bı saat bı uzansam yeter vala sen sabaha kadar iyi dinlenmen lazm.

Kızlar merhabalar hayırlı günler. Ne zamandır siteye giremiyordm nasilsinz iyisiniz insallah bizde yavaş yavaş büyüdük ablalari Allah nasip kısmet ederse kızımız olacak darısı isteyen tüm herkese Mayıs ortasi ayrıntılı ultrasona gidicem bununla ilgili bana biraz bilgi verirmisinz. İlk gebelik malum pek bilgim yok

Kızlar ben devlette hastaneye gittim nstde sancı çıktı yatış verdi. Sonra kendi doktorumu aradım oda buraya gel dedi şimdi kendi hastaneme gidiyoruz. Dua edim bana erken doğum olmasın yine
Canım dularm seninle korkma eminim müdahale ederler bide doktoruna görün bakalım haberdar et bizi elinden geldiğince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…