Cok sukur canim iyiyiz. Bugun yoruldum yurumekten ayaklarim koptu belim ayrildi. Kendime tunik bulamadim ona yaniyorum ne giyicem ben bu yaz yaa35 oluyo son tarih sanirm ikizlerde tabi dr yorumuna raporuna bgli erkende cikabilirm de izin evde bos gecerevt uzatmam lazm biraz yukskte dursa iyi olck. iyice zorlasiyo canimcim ya gece uykusu yok butun kemiklerim agriyo okadr fedtk ilac ictgmz halde boyum uzuyo gibi agriyo bebisler bizi yedi bitirdi sen ne durumdasin
Ben defacto dan almıştım. Pek secenek yok Hamileler içinKizlar benim bey besik kumaslarina takti 3 ayri avm 4 ayri magaza gedik begendiremedim. Kiminin profili inceymis cabuk yamulurmus. Kiminin kumasi hisirtiliymis. Ebebekte ki begendigi besikler satilmis baska seyler vardi. Netten bi besik gormustuk onu begendi simdide. holmer kids murdum. Bunu begenen cok var ama kumasi nasildir acaba onu arastiriyorum. Geri kalan islak mendil pisik kremi sampuan vs. Aldim cok sukur bisey kalmadi
Canim yaa yakisicak mi ki? Karnim kocaman altim ustum 38 beden olmus ama karnimdan bisey yakismiyor.Orkide_sever canım ben elbise aldım hamilelik sonrasında da rahat rahat giyerim netten bak istersen sefamerve Modasena gibi sitelere
Amin canim Allah razi olsun. Hepimiz gule gule kullanalim herseyi. Bende lcw da denedim siyah renk vardi. Konyanin gunesinde asla giyemem siyah. Gecen sene bile beyaz gomlek tuniklerle gezdim pismistim. Galiba doktor harici evden cikmicam benBen defacto dan almıştım. Pek secenek yok Hamileler içingüle güle kullanın aldıklarınızı. Beşiği de gönlünüze göre bulursunuz inşallah
Beşiği insallah istediğiniz gibi alirsnz canım diğerlerini de halletmissn zaten tunik mevzuda vallahi bende öyle bulamadm bugün düğünu vardı yan komşunun giyecek hiç bişey yok de factodan aldgm thsrtleri artk uydurup bı şekilde giydimKizlar benim bey besik kumaslarina takti 3 ayri avm 4 ayri magaza gedik begendiremedim. Kiminin profili inceymis cabuk yamulurmus. Kiminin kumasi hisirtiliymis. Ebebekte ki begendigi besikler satilmis baska seyler vardi. Netten bi besik gormustuk onu begendi simdide. holmer kids murdum. Bunu begenen cok var ama kumasi nasildir acaba onu arastiriyorum. Geri kalan islak mendil pisik kremi sampuan vs. Aldim cok sukur bisey kalmadi
Zaten doktor harici çıkmak biraz zor olur, hele senin ikiz olunca haliyle zorlarAmin canim Allah razi olsun. Hepimiz gule gule kullanalim herseyi. Bende lcw da denedim siyah renk vardi. Konyanin gunesinde asla giyemem siyah. Gecen sene bile beyaz gomlek tuniklerle gezdim pismistim. Galiba doktor harici evden cikmicam ben
Aynen valla 1 tane duzgun terletmicek bi tunik olsa canim hemen alicam bende sukredicem. Besigi de bugun bitmeden halletmeye ugrasicamBeşiği insallah istediğiniz gibi alirsnz canım diğerlerini de halletmissn zaten tunik mevzuda vallahi bende öyle bulamadm bugün düğünu vardı yan komşunun giyecek hiç bişey yok de factodan aldgm thsrtleri artk uydurup bı şekilde giydimnapaym ay zaten de factoda olmsasyms ne yapckmsm bilmiyorum bitanede elbise bulsaydm güzel onla bitirirdm hamileligi
Kiz dogumdan sonrasi zaten cikamicam biliyorum ahh ahh1 sene adim atamam dedigin gibi asilar harici.Zaten doktor harici çıkmak biraz zor olur, hele senin ikiz olunca haliyle zorlaranca aşı kontrol derken evden çıkarız. 40 çıkana dek oda agustos ortalarına geliyor. Sonra Eylül derken kış geliyor. Şu iki ay ne zaman gececek
Aslında çok öncede besikleri mağazaları gezip kumaşına modeline bakıp nette de şimdi alabilirdnz canım sen agirlastn iyice ben iki saat geçiyorm 6 saat yatıyormAynen valla 1 tane duzgun terletmicek bi tunik olsa canim hemen alicam bende sukredicem. Besigi de bugun bitmeden halletmeye ugrasicamcivilde ki baby force besigi onerenlerde oldu bakalim civile goturucek mi benimki.
Evet canim yaa haklisin keske oyle yapsaydik valla yurumekten bittim. Bi de eve gecmedik parka geldik simdi cocuk istiyo diye kaburgam aciyo yaniyo uyusuyo yaslanmak istiyorum yer yok universiteliler gelmis parka sansimiza duzgun oturucak yerde yok. Aksam olsa da uzansam kalkmasammmAslında çok öncede besikleri mağazaları gezip kumaşına modeline bakıp nette de şimdi alabilirdnz canım sen agirlastn iyice ben iki saat geçiyorm 6 saat yatıyorm
Yakışır canım niye yakışmasın. Ben göbek üstünden lastikli bağlamalı falan baktım giydim geçen arkadaşlarım çok beğendi.ben tunik giyemiyorum pantolon falan beni darlar sıcakta elbise en rahatıCanim yaa yakisicak mi ki? Karnim kocaman altim ustum 38 beden olmus ama karnimdan bisey yakismiyor.
Yatincada kalkamıyorum ben şimdi uzandım daha bı saat bı uzansam yeter vala sen sabaha kadar iyi dinlenmen lazm.Evet canim yaa haklisin keske oyle yapsaydik valla yurumekten bittim. Bi de eve gecmedik parka geldik simdi cocuk istiyo diye kaburgam aciyo yaniyo uyusuyo yaslanmak istiyorum yer yok universiteliler gelmis parka sansimiza duzgun oturucak yerde yok. Aksam olsa da uzansam kalkmasammm
Gecmis olsun canim insallah gelip gecer devam etmez. Acilma vs. Durumu var mi?Kızlar ben devlette hastaneye gittim nstde sancı çıktı yatış verdi. Sonra kendi doktorumu aradım oda buraya gel dedi şimdi kendi hastaneme gidiyoruz. Dua edim bana erken doğum olmasın yine
Canım dularm seninle korkma eminim müdahale ederler bide doktoruna görün bakalım haberdar et bizi elinden geldiğinceKızlar ben devlette hastaneye gittim nstde sancı çıktı yatış verdi. Sonra kendi doktorumu aradım oda buraya gel dedi şimdi kendi hastaneme gidiyoruz. Dua edim bana erken doğum olmasın yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?