Canım inşallah geçici bir sancıdır haberlerini bekliyoruzKızlar ben devlette hastaneye gittim nstde sancı çıktı yatış verdi. Sonra kendi doktorumu aradım oda buraya gel dedi şimdi kendi hastaneme gidiyoruz. Dua edim bana erken doğum olmasın yine
Allah yardımcın olsun zamanında gelsin yavrun inşallah sagliklaKızlar ben devlette hastaneye gittim nstde sancı çıktı yatış verdi. Sonra kendi doktorumu aradım oda buraya gel dedi şimdi kendi hastaneme gidiyoruz. Dua edim bana erken doğum olmasın yine
Bende düşünmüyorum hastaneye pek kimse gelmez bizim eve annemler kvmler o kadar eve gelirler genelde o yüzden hastanede bişey düşünmüyorum hiç canım.Kızlar hastane odası süsü fln istemiyorum ben ama ikramlık çikolata vs almak gerekir mi acaba
Canım yeni gördüm Allah yardımcın oldun. Nasılsın şimdi bizi habersiz bırakmaKızlar ben devlette hastaneye gittim nstde sancı çıktı yatış verdi. Sonra kendi doktorumu aradım oda buraya gel dedi şimdi kendi hastaneme gidiyoruz. Dua edim bana erken doğum olmasın yine
Canım var hastanenin orda sağlık ocağı var onun önünden binkonutlar dolmuşuna binin zaferde inersen ince minarenin orda hemen arkasında civilSaye- canim sen bilirsin belki. Medovanin ordan civile minibus otobus gibi bisey var mi? Merkezde diye esim arabayla gitmek istemiyo
Canim sende olmasan buranin hepten yabancisi olup cikicam. Cok tesekkur ederim. Bi de son sorum ne kadar suruyordur acaba. 1 er saat arayla kan vericem yaa o esnada gidip gelebilirmiyim kiCanım yeni gördüm Allah yardımcın oldun. Nasılsın şimdi bizi habersiz bırakma
Canım var hastanenin orda sağlık ocağı var onun önünden binkonutlar dolmuşuna binin zaferde inersen ince minarenin orda hemen arkasında civil
Allah korusun cnm ya haber ver bizedeKızlar ben devlette hastaneye gittim nstde sancı çıktı yatış verdi. Sonra kendi doktorumu aradım oda buraya gel dedi şimdi kendi hastaneme gidiyoruz. Dua edim bana erken doğum olmasın yine
Banada çok gereksiz geliyor açıkçası ailem dışında kimsenin gelmesini de istemem ama bakalım o an ne olur ne biterBende düşünmüyorum hastaneye pek kimse gelmez bizim eve annemler kvmler o kadar eve gelirler genelde o yüzden hastanede bişey düşünmüyorum hiç canım.
Güle güle kullanın inşallah hepsini hayırlı olsunKizlar bugun aldiklarim.
*2li yeni dogan zibin toplam 2ser tane zibinlari oldu citcitlara gecene kadar idare eder.
*18'li kutu uni baby yeni dogan islak mendil. Sleepy alicaktim ama ebebekte bulamadim diye bunu aldim.
*baby me kulak temizleme cubugu
*baby me burun aspratoru su hortumlu olanlardan.
* depent L beden aldim. M beden yan komsum vermisti kullanamamis.suan oluyor dogumda sislik vs. Derken sıkabilir. Sonra m beden kullanirim.
* uni baby kopuk sampuanini aldim
* bepanthol baby. 2'li 100er gramdan pisik kremi.
*wee manuel sut pompasi. Simdilik aldim elektrikli lazim olursa o zaman esim gidip alacak gosterdim hangisi oldugunu.
Canım 20-25 dk da zafere varır dolmuş ama bence tahlil işin bitince git çünkü orda bir şeyler bakacaksın gecikirsin. Aracınızla giderseniz de zindan kale otoparkına yada kültür parktaki büyük kütüphanenin orda otopark var ben oralara koyuyorum rahat ediyorum aklında bulunsunCanim sende olmasan buranin hepten yabancisi olup cikicam. Cok tesekkur ederim. Bi de son sorum ne kadar suruyordur acaba. 1 er saat arayla kan vericem yaa o esnada gidip gelebilirmiyim ki
Sagol canim yarin tam liste atarim cok sukur baya biseyler aldik. Bebek yagi taragi gibi ivir zivir kaldi cokta gerekli oldugunu dusunmedigim seyler oglumda da kullanmamistim.Güle güle kullanın inşallah hepsini hayırlı olsunbaya bir ihtiyaç almışsın
Sagol canim en iyisi dolmus varmis dememekCanım 20-25 dk da zafere varır dolmuş ama bence tahlil işin bitince git çünkü orda bir şeyler bakacaksın gecikirsin. Aracınızla giderseniz de zindan kale otoparkına yada kültür parktaki büyük kütüphanenin orda otopark var ben oralara koyuyorum rahat ediyorum aklında bulunsun
Benim oglandan kalma bi kaç bişeyim vardı. Yenide aldım. Dönüşümlü giyiyorumKiz dogumdan sonrasi zaten cikamicam biliyorum ahh ahh1 sene adim atamam dedigin gibi asilar harici.su hamilelikte de kiyafet yuzunden cikamicam belli oldu.
Allah yardımcınız olsun canım, sigorta banada yatış yazmıştı oglumda. Tabi ben kabul etmedim. Kendi doktoruma gittim, sürekli telefonla haberleştik. Nidilat tansiyon ilaçları ile kasılmalar hafifledi. İnşallah sende atlatacaksın. Benim doktorum nedeni bilinmiyor ama tüp bebekler daha erken dogabiliyor demişti. Çok aceleci davranıyor bebişlerKızlar ben devlette hastaneye gittim nstde sancı çıktı yatış verdi. Sonra kendi doktorumu aradım oda buraya gel dedi şimdi kendi hastaneme gidiyoruz. Dua edim bana erken doğum olmasın yine
Maşallah canım,gözünüz aydınKızlar merhabalar hayırlı günler. Ne zamandır siteye giremiyordm nasilsinz iyisiniz insallah bizde yavaş yavaş büyüdük ablalari Allah nasip kısmet ederse kızımız olacak darısı isteyen tüm herkese Mayıs ortasi ayrıntılı ultrasona gidicem bununla ilgili bana biraz bilgi verirmisinz. İlk gebelik malum pek bilgim yok
Çok geçmiş olsun canım. İnsallah sağlıkla sıhhatle zamanında gelecek. Sen canını sıkma. Bende yaşadım zamanında,seni anlıyorumKızlsr kendi doktorumda da nstde düzenli sancı çıktı çok şiddetli olmasada. Fitil verdi serum taktı sabaha kadar kontrol, duruma göre taburcu sonra. Bi 34 olsaydık
Bende ilk heves tarak fln aldım ama banada sonradan düşününce gereksiz geldi ama almış oldum artıkSagol canim yarin tam liste atarim cok sukur baya biseyler aldik. Bebek yagi taragi gibi ivir zivir kaldi cokta gerekli oldugunu dusunmedigim seyler oglumda da kullanmamistim.
Su hamile pantalonunu bile konyadan cikip safranboluda buldum. Tunik heralde hic bulamam buralardaBenim oglandan kalma bi kaç bişeyim vardı. Yenide aldım. Dönüşümlü giyiyorum
Gecmis olsun canim insallah kontrol altina alacaklar sen moralini bozma iyi dusun dinlen.Kızlsr kendi doktorumda da nstde düzenli sancı çıktı çok şiddetli olmasada. Fitil verdi serum taktı sabaha kadar kontrol, duruma göre taburcu sonra. Bi 34 olsaydık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?