Su hamile pantalonunu bile konyadan cikip safranboluda buldum. Tunik heralde hic bulamam buralarda
Kullananlar var canim ama ne bileyim ilerde belki alirim. Oglum sacsiz dogdu bunlarda sacli olmaz sanirim o yuzden taragin acelesi yok. Yag konusunda da bi tereddutluyum. Cocugu yikayip yeniden yaglamak hosuma gitmiyor. Suan karnima yag surdugumde emsin diye 1 saate yakin karnim acik geziyorum. Esim gozume sokmaktan bikmadin karnini diyoBende ilk heves tarak fln aldım ama banada sonradan düşününce gereksiz geldi ama almış oldum artık
Elimde kumas olsa kendim dikicem canim. 4 aylikken tunik diktim bol bisey. Allahtan dikmisim bugun onu giydim ama onunda kumasi likrali terleten bisey. Hamislik sonuna kadar giyemem onu yaaatek derdimiz bu olsun, ne yapalım. Bi şekilde idare edecegiz
Maşallah hülya, sende ne hünerler varmış. Benim elimden öyle dikiş nakış işleri gelmiyor malesef. Ellerine sağlık, güle güle giyin.Elimde kumas olsa kendim dikicem canim. 4 aylikken tunik diktim bol bisey. Allahtan dikmisim bugun onu giydim ama onunda kumasi likrali terleten bisey. Hamislik sonuna kadar giyemem onu yaaabi de elbise diktim basma kumastan ama kollarinin ucunu tamamlamamistim yarin cikarip bakayim da bi tamamlayayim arada onu da giyerim. Yine ne varsa bende var hazir giyim de neymis ben kendimi biliyorum
İzin meselesi büyük problem gerçekten bakalım eşim Çarşamba için izin alabilecek miSagol canim en iyisi dolmus varmis dememekarabayla rahat rahat gitmek donmek. Yarim gunluk izin alabiliyormus izin canim keske tam gun alabilse bende son anlara skistirmasam su isleri.
Canım geçmiş olsun inşallah herşey yoluna girecek ara ara yaz habersiz bırakmaKızlsr kendi doktorumda da nstde düzenli sancı çıktı çok şiddetli olmasada. Fitil verdi serum taktı sabaha kadar kontrol, duruma göre taburcu sonra. Bi 34 olsaydık
Elinden geliyor ne güzel dik giy canım. Bursa kumaş pazarı var anıtın orda oraya bakabilirsin kumaş içinElimde kumas olsa kendim dikicem canim. 4 aylikken tunik diktim bol bisey. Allahtan dikmisim bugun onu giydim ama onunda kumasi likrali terleten bisey. Hamislik sonuna kadar giyemem onu yaaabi de elbise diktim basma kumastan ama kollarinin ucunu tamamlamamistim yarin cikarip bakayim da bi tamamlayayim arada onu da giyerim. Yine ne varsa bende var hazir giyim de neymis ben kendimi biliyorum
Çok sağol canm benm Allah herkesin yardımcısı olsun hala kontrole gittiğim zaman bebegimi gorme sevinçiyle gitsem de elim hep yüreğimde birsey oldu mu iyi mi korkusu hep varAllah yardımcınız olsun canım, sigorta banada yatış yazmıştı oglumda. Tabi ben kabul etmedim. Kendi doktoruma gittim, sürekli telefonla haberleştik. Nidilat tansiyon ilaçları ile kasılmalar hafifledi. İnşallah sende atlatacaksın. Benim doktorum nedeni bilinmiyor ama tüp bebekler daha erken dogabiliyor demişti. Çok aceleci davranıyor bebişler
Maşallah canım,gözünüz aydın
Kucağımıza alınca hepsi gececek inşallahÇok sağol canm benm Allah herkesin yardımcısı olsun hala kontrole gittiğim zaman bebegimi gorme sevinçiyle gitsem de elim hep yüreğimde birsey oldu mu iyi mi korkusu hep var
Amin canimMaşallah hülya, sende ne hünerler varmış. Benim elimden öyle dikiş nakış işleri gelmiyor malesef. Ellerine sağlık, güle güle giyin.
Insallah doktorun baslar gorevine canim kotu denk gelmis gercekten. Insan he deyince bi doktora guvenemiyoYarın doktora gidecegim. Kendi doktorumun yeri hala belli olmadı. Bi doktor önerdi, ona gidecegim malesef. İnşallah içime sinen bir doktor olur. Doguma 2 ay kala bu gidişat hiç iyi olmadı ☹
Sagol canim dun keske aklima gelip sorsaydim alirdimİzin meselesi büyük problem gerçekten bakalım eşim Çarşamba için izin alabilecek mi
Canım geçmiş olsun inşallah herşey yoluna girecek ara ara yaz habersiz bırakma
Elinden geliyor ne güzel dik giy canım. Bursa kumaş pazarı var anıtın orda oraya bakabilirsin kumaş için
Gecmis olsun canim üsütünce olabiliyor idrar yollari enfeksiyonuGünaydın kızlar, gece 4ten beri kasık ağrım bulantım var. İdrar yolu enfeksiyonu oldum acaba dün çok üşümüştü ayaklarım
Hayirli olsun bebegin canim cok sevindim. Rabbim saglikli omur versin sizlere.Selamlar. Ben bebeğimi kucağıma aldım. Darısı sizin başınıza.
Dondurulmuş embriyonuz varsa yeniden denemeyi düşünüyor musunuz yoksa imha mı ettireceksiniz? İmha edildiğinden nasıl emin olacağız bir de bu aklıma takılıyor
İnşallah canımInsallah doktorun baslar gorevine canim kotu denk gelmis gercekten. Insan he deyince bi doktora guvenemiyo
A.slm. Rabbim analı babalı büyütsün, hayırlı evlat olsun inşallah.Selamlar. Ben bebeğimi kucağıma aldım. Darısı sizin başınıza.
Dondurulmuş embriyonuz varsa yeniden denemeyi düşünüyor musunuz yoksa imha mı ettireceksiniz? İmha edildiğinden nasıl emin olacağız bir de bu aklıma takılıyor
Bende doktor degistirdim il degisince.son iki ay biraz kotu oldu.sali gunubaska bi doktora gidicem ne olacak bakalimYarın doktora gidecegim. Kendi doktorumun yeri hala belli olmadı. Bi doktor önerdi, ona gidecegim malesef. İnşallah içime sinen bir doktor olur. Doguma 2 ay kala bu gidişat hiç iyi olmadı ☹
Bu belirsizlik hiç iyi degilBende doktor degistirdim il degisince.son iki ay biraz kotu oldu.sali gunubaska bi doktora gidicem ne olacak bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?