Bi benim koca calisicak galiba. Cocuk bile evde herseye bi tatil veriyorlar 23 nisan hafat iciydi evdeydi 1 mayis evde 19 mayis evde olur hafta sonlari evde.biz bosuna bi ton para veriyoruz okula
Evet canim tatilmiss okullarrrr... Ne guzel. bizimki ozel sektor calistiriyorlar. Tesadufe bak ki bizimki de 1 pazar calisiyo 1 pazar calismiyookullarda tatil mi yarın. İki haftadır iyi tatil yaptı millet ne güzel. Eşim resmî tatillerde izinli genel olarak canım. Cumartesi’leri de bir hafta çalışır bir hafta çalışmaz o şekilde
Yanlış hatırlamıyorsam 8.haftaya kadar kullandım canım. Kahverengi leke olabiliyor illa düşük olacak demek değil sen bol bol istirahat etKizlar yardiminiza ihtiyacim var. tup bebek yontemiyle suan 7 haftalik hamileyim sürekli vajinal jel ile birlikte kahverengi camur kivaminda akinti geliyor kendi sehrimde gittigim dr dusuk riski var estrofem icmeye devam et diyor tup bebek doktorum sıkıntı yok bu akintilar normal estrofem bebege zarar verir diyor neyapacagimi sastim sizler estrofemi kacinci haftada bıraktınız
Ben estrofemi 12. Haftaya kadar kullandım, ama drun daha iyi bilir tabii herkesin durumu farklı. İçin rahat değilse bir perinatalogla görüş bence
Canım bir hafta kala falan yeterli. Günde bir yada iki kere suya damlatıp içiliyormuş zaten kullanımı kolay. Evet canım çalışıyor eşim izinli yarın tekrardan izin almasın diye o güne ayarladık
Sağol canım bakayım
Kizlar cevaplariniz icin tesekkur ederim insan ister istemez en ufak seyden tedirgin oluyor hepimiz zor yollardan gectik ben en iyisi ucuncu bir dra gideyimYanlış hatırlamıyorsam 8.haftaya kadar kullandım canım. Kahverengi leke olabiliyor illa düşük olacak demek değil sen bol bol istirahat et
Benimki de özelde canım. Ama iş yeri izin veriyorEvet canim tatilmiss okullarrrr... Ne guzel. bizimki ozel sektor calistiriyorlar. Tesadufe bak ki bizimki de 1 pazar calisiyo 1 pazar calismiyocumartesileri fix calisir
Canım ben akşam sekizde kestim yemeyi sadece su içtim. Sekiz saatlik açlık yeter normal şartlarda.Saye- canim ben persembe gidicem yaa seker testi icin. yarin kactan sonra bisey yiyip icmemem lazim.
Endişelenme canım tortu şeklinde lekelenmeler ilaçtan oluyor ilacı enjekte ettikten sonra daha cok yürü kana karısması için ısınman gerekliKizlar cevaplariniz icin tesekkur ederim insan ister istemez en ufak seyden tedirgin oluyor hepimiz zor yollardan gectik ben en iyisi ucuncu bir dra gideyim
Hayırlı haberlerle gelinGünaydın bugün kontrol günü
Sagol canim bilgilern icinAhh keşke canım ya bende ilk duyunca hayal kırıklığına uğradım resmen
Her türlü rahat elbise
Canım 30+0 normalde ben 29+4 de almış oldum
Canım çok sağol mutlaka gideyim bende
Cok guzel gule gule saglikla buyusun kuzucukGünaydın canlar tatil günü bile erken uyandım :) başladı tekmelere benim minnoş kızımda
Sagolasn canimmaşallah canımbebeğin hareketini görmek istiyorlar enerji verecek bişiler atıştırırsın
ben 27 haftadan beri giriyorum hamilelik şekeri var diye yaptırıyormuş
maşallah canım çok yakışmış işten dolayı ben hamile pantolonlarıyla cebelleşiyorum yazlıkları elbise aldım izne çıkarım diye rahat rahat giyerim misss. bayram 35.haftaya geliyor çok seviniyorum buna. bitiminde 36 dolmuş olacak Allah izin verirse sonra da çalışmam heralde
ilk mustela aldım 40'ı çıksın almam tekrar heraldealışmasın cimcime
Daha iyi olmana sevindm canim dayanicak kuzun inss. Evde yatmak da bole cebe zarar isteCanım dün çıktık hastaneden. Endol kullanıyordum oda bebeğin pda kapanmasını engelliyormuş daha fazla kullanma dedi. Bol su ve magnezyum içiyorum. Ara ara kasılmalarım oldu sma çok şükür hastaneye gidecek kadar değil. Uzanıyor internet alışverişi yapıyorum hep.
Canim bnde yikadim haftasonu dedgin gibi minik minik bitmiyo cift aldiklarimda var benimBenimde hep beyaz krem pembenevresimi battaniyesi örgülerini yıkadm işte ekstra renkli olarak da utuyu ne yapsam diye düşündüm
İkize göre çok iyi canım kilolaları. Maşallah kuzulara. 35 çok iyi ikizlere. Banada doktorum tek olmasına rağmen 34ü görsek yeter diyor.Kızlar kontrolden geldim şükür bebekler iyi. Rahim ağzı aynı çok yorulmak yok 35i bir görelim dedi. Benim sağdaki yaramaz kafayı yukarı döndürmüş daha dönebilir dedi. Diğeri baş aşağı. Tabii gene bir fotoğraf yok poz vermiyorlar. Biri 1300 biri 1500 gr olmuş aradaki fark açılmamalıymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?