Bi benim koca calisicak galiba. Cocuk bile evde herseye bi tatil veriyorlar 23 nisan hafat iciydi evdeydi 1 mayis evde 19 mayis evde olur hafta sonlari evde. biz bosuna bi ton para veriyoruz okula
okullarda tatil mi yarın. İki haftadır iyi tatil yaptı millet ne güzel. Eşim resmî tatillerde izinli genel olarak canım. Cumartesi’leri de bir hafta çalışır bir hafta çalışmaz o şekilde

okullarda tatil mi yarın. İki haftadır iyi tatil yaptı millet ne güzel. Eşim resmî tatillerde izinli genel olarak canım. Cumartesi’leri de bir hafta çalışır bir hafta çalışmaz o şekilde
Evet canim tatilmiss okullarrrr... Ne guzel. bizimki ozel sektor calistiriyorlar. Tesadufe bak ki bizimki de 1 pazar calisiyo 1 pazar calismiyo cumartesileri fix calisir

Yanlış hatırlamıyorsam 8.haftaya kadar kullandım canım. Kahverengi leke olabiliyor illa düşük olacak demek değil sen bol bol istirahat et

Yanlış hatırlamıyorsam 8.haftaya kadar kullandım canım. Kahverengi leke olabiliyor illa düşük olacak demek değil sen bol bol istirahat et
Kizlar cevaplariniz icin tesekkur ederim insan ister istemez en ufak seyden tedirgin oluyor hepimiz zor yollardan gectik ben en iyisi ucuncu bir dra gideyim

Evet canim tatilmiss okullarrrr... Ne guzel. bizimki ozel sektor calistiriyorlar. Tesadufe bak ki bizimki de 1 pazar calisiyo 1 pazar calismiyo cumartesileri fix calisir
Benimki de özelde canım. Ama iş yeri izin veriyor
Saye- canim ben persembe gidicem yaa seker testi icin. yarin kactan sonra bisey yiyip icmemem lazim.
Canım ben akşam sekizde kestim yemeyi sadece su içtim. Sekiz saatlik açlık yeter normal şartlarda.

Kizlar cevaplariniz icin tesekkur ederim insan ister istemez en ufak seyden tedirgin oluyor hepimiz zor yollardan gectik ben en iyisi ucuncu bir dra gideyim
Endişelenme canım tortu şeklinde lekelenmeler ilaçtan oluyor ilacı enjekte ettikten sonra daha cok yürü kana karısması için ısınman gerekli

Ahh keşke canım ya bende ilk duyunca hayal kırıklığına uğradım resmen

Her türlü rahat elbise

Canım 30+0 normalde ben 29+4 de almış oldum

Canım çok sağol mutlaka gideyim bende
Sagol canim bilgilern icin is arkadaslarim bile tepkili bu konuya nasi ya 2 hafta 2 bebek bakicaksin bu mu farki diyolar is kanunu oyleymis diyorum☺

Sagolasn canim bnde pantolnla hep arada elbise ama elbise cok daha rahatmis onu anladim masallah az kalmiss❤ bnde byramdn sora donmem heralde diyorum bakalim

Daha iyi olmana sevindm canim dayanicak kuzun inss. Evde yatmak da bole cebe zarar iste

Benimde hep beyaz krem pembe nevresimi battaniyesi örgülerini yıkadm işte ekstra renkli olarak da utuyu ne yapsam diye düşündüm
Canim bnde yikadim haftasonu dedgin gibi minik minik bitmiyo cift aldiklarimda var benim sabun granul olmasina rahmen ne tortu ne bisi ne makinada kalinti sevindm buna. Annem gelmsti utuledi sagolsn kaldirdik dolabina aradan cikti bidaha gerekirmi blmiyorum. 30 da yapcam cantayi bnde once gecelkte almaliym

Kızlar kontrolden geldim şükür bebekler iyi. Rahim ağzı aynı çok yorulmak yok 35i bir görelim dedi. Benim sağdaki yaramaz kafayı yukarı döndürmüş daha dönebilir dedi. Diğeri baş aşağı. Tabii gene bir fotoğraf yok poz vermiyorlar. Biri 1300 biri 1500 gr olmuş aradaki fark açılmamalıymış

İkize göre çok iyi canım kilolaları. Maşallah kuzulara. 35 çok iyi ikizlere. Banada doktorum tek olmasına rağmen 34ü görsek yeter diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…