Canım çok sağol drda memnun durumlarından. İnşallah göreceğiz biz 35 dem sonrasını da ben inanıyorum. Sağlıkla gelecekler inşallah bebeklerimizİkize göre çok iyi canım kilolaları. Maşallah kuzulara. 35 çok iyi ikizlere. Banada doktorum tek olmasına rağmen 34ü görsek yeter diyor.
Iyi canim masallah boyle guzel gider hersey insallahKızlar kontrolden geldim şükür bebekler iyi. Rahim ağzı aynı çok yorulmak yok 35i bir görelim dedi. Benim sağdaki yaramaz kafayı yukarı döndürmüş daha dönebilir dedi. Diğeri baş aşağı. Tabii gene bir fotoğraf yok poz vermiyorlar. Biri 1300 biri 1500 gr olmuş aradaki fark açılmamalıymış
Maşallah canım, kiloları gayet iyi. İnşallah zamanın da dogarlarKızlar kontrolden geldim şükür bebekler iyi. Rahim ağzı aynı çok yorulmak yok 35i bir görelim dedi. Benim sağdaki yaramaz kafayı yukarı döndürmüş daha dönebilir dedi. Diğeri baş aşağı. Tabii gene bir fotoğraf yok poz vermiyorlar. Biri 1300 biri 1500 gr olmuş aradaki fark açılmamalıymış
Aminn inşallah canımIyi canim masallah boyle guzel gider hersey insallah
Sağol canım inşallahMaşallah canım, kiloları gayet iyi. İnşallah zamanın da dogarlar
Allah analı babalı büyütsün, hayırlı evlat olsun inşallah. Biraz küçük doğmuş :) saglıklı olsunda, annesi onu büyütürKızlar kardeşim doğum yaptı 39 haftanın içindeydi bebişin suyu azalınca sezeryanla doğdu ufacık yaa, 2500grcık
Amin canım hepimizin kuzusu sağlıkla doğsun, hayırlı evlat olsunAllah analı babalı büyütsün, hayırlı evlat olsun inşallah. Biraz küçük doğmuş :) saglıklı olsunda, annesi onu büyütür
Maşallah canım kuzulara allahm sonuna kadar böyle devam ettrsn inşallahKızlar kontrolden geldim şükür bebekler iyi. Rahim ağzı aynı çok yorulmak yok 35i bir görelim dedi. Benim sağdaki yaramaz kafayı yukarı döndürmüş daha dönebilir dedi. Diğeri baş aşağı. Tabii gene bir fotoğraf yok poz vermiyorlar. Biri 1300 biri 1500 gr olmuş aradaki fark açılmamalıymış
Amin, inşallahAmin canım hepimizin kuzusu sağlıkla doğsun, hayırlı evlat olsun
Canım Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla huzurla. Kilosu az olsa da sağlığı yerinde olsun inşallah annesinin sütü yarar onaKızlar kardeşim doğum yaptı 39 haftanın içindeydi bebişin suyu azalınca sezeryanla doğdu ufacık yaa, 2500grcık
Çok sağol canım inşallahMaşallah canım kuzulara allahm sonuna kadar böyle devam ettrsn inşallah
Sagol canim. Bende birazdan yerim daha yemem. Hele tatli bisey hic yemeyeyimBenimki de özelde canım. Ama iş yeri izin veriyor
Canım ben akşam sekizde kestim yemeyi sadece su içtim. Sekiz saatlik açlık yeter normal şartlarda.
Masallah canimmmm. Boyle saglikli devam etsin bebislerin insallahhh. Guzel haber vermek yarin bana da nasip olsunnnnKızlar kontrolden geldim şükür bebekler iyi. Rahim ağzı aynı çok yorulmak yok 35i bir görelim dedi. Benim sağdaki yaramaz kafayı yukarı döndürmüş daha dönebilir dedi. Diğeri baş aşağı. Tabii gene bir fotoğraf yok poz vermiyorlar. Biri 1300 biri 1500 gr olmuş aradaki fark açılmamalıymış
Allah bagislasin canim. Bizimkiler o kadar bile dogarsa sansliyizKızlar kardeşim doğum yaptı 39 haftanın içindeydi bebişin suyu azalınca sezeryanla doğdu ufacık yaa, 2500grcık
Sağol canım inşallah senin bebeklerin de sağlık haberlerini alacağız yarın merakla bekliyorumMasallah canimmmm. Boyle saglikli devam etsin bebislerin insallahhh. Guzel haber vermek yarin bana da nasip olsunnnn
Amim canim. Simdi mevlanadaydik lcwya girdim iki tane de olsa tunik alabildim cok mutluyumSağol canım inşallah senin bebeklerin de sağlık haberlerini alacağız yarın merakla bekliyorum
Güle güle giyin, gözün aydınAmim canim. Simdi mevlanadaydik lcwya girdim iki tane de olsa tunik alabildim cok mutluyumagliyacagimmm
Amin canim cok sagolGüle güle giyin, gözün aydın
Gözünaydın canım güle güle giyAmim canim. Simdi mevlanadaydik lcwya girdim iki tane de olsa tunik alabildim cok mutluyumagliyacagimmm
Normallerde gelebılır mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?