Kızlar bugün hm hamile reyonuna gittim birsürü kıyafet aldım. Eşimin tişörtüyle geziyordum benim L beden olanlar bile olmuyordu. Ordanda bebek şeylerine bakalım dedim aşık oldum kıyafetlere resmen.
Gule gule giy canim. Ayy orda hamile reyonu oldugunu bilmiyodum o yuzden hic girmemistim. Bu arada sen bebis seyleri almamistin dimi

Gule gule giy canim. Ayy orda hamile reyonu oldugunu bilmiyodum o yuzden hic girmemistim. Bu arada sen bebis seyleri almamistin dimi
Yok canım daha hiç birsey almadım. İkizlerden kalma daha etiketli kıyafetler duruyor. Bebek bakım çantam avent kalkan ağız mendili var. Battaniye hastane çıkışı yok. Yavaş yavaş bakıyorum. Eşimin kuzenide almış amaçoksert kumaşları, normal butik bebek mağazasından almış, biz ebebek hm lcw alıştık yumuşacık.

Hm hamile koskoca istda sadece 3 avmde varmış bende zorlu center avmden aldım canım

Orda bile az varsa hm hamile reyonu burda yoktur hic bakmiyim ben.

Hayırlı haberlerle gel inşallah canım çabucak bitsin işlerin
Amin canim. Simdi ictim icerken icerken iyiydi simdi tuhaf oldum sanki. 1 saat sonra kan vericekmisim. Bu arada yemek icmek yok. Bende manyak gibi sabah yagmur var diye kazak tunik giydim terliyorum susuz nasil durucam acaba

Amin canim. Simdi ictim icerken icerken iyiydi simdi tuhaf oldum sanki. 1 saat sonra kan vericekmisim. Bu arada yemek icmek yok. Bende manyak gibi sabah yagmur var diye kazak tunik giydim terliyorum susuz nasil durucam acaba
Uyuma, gezme, dolaşma, kusma canım, sonucu etkiliyormuş. En azından 1. Saati versen yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…