- 28 Eylül 2018
- 5.971
- 21.561
- 348
Amin insallah canim 20 dk sonra ikinci kani vericem.Orkide_sever canım hadi hayırlı haberlerle inşallah
Ooo hadi bitmiş az kalmışAmin insallah canim 20 dk sonra ikinci kani vericem.
Sıcak yerlerden kaç canım serin yerlere gitAmin canim. Simdi ictim icerken icerken iyiydi simdi tuhaf oldum sanki. 1 saat sonra kan vericekmisim. Bu arada yemek icmek yok. Bende manyak gibi sabah yagmur var diye kazak tunik giydim terliyorum susuz nasil durucam acaba
Cnm icilen sey biraz mide bulandiriyo ama düşünmemeye calis bikac saat sonra biseyler yiyince gececek.insaalh guzel ciksin sonuclarAmin canim. Simdi ictim icerken icerken iyiydi simdi tuhaf oldum sanki. 1 saat sonra kan vericekmisim. Bu arada yemek icmek yok. Bende manyak gibi sabah yagmur var diye kazak tunik giydim terliyorum susuz nasil durucam acaba
Cnm tirnak makasi deyince aklima geldi anneee tv de izlemistim 6 ayliga kadar turnak makasi degilde kagit torpu kullanindiyorlar.bende tirnakmakasi aldim da torpu almadim ama bakim cantasi alayim tekrar dedim biraz cekiniyorum tirnak kesmeyeBenim ebebekten hediye çekinme vardı dün akşam diğer eksiklerimi netten aldım. Tırnak makası, depent, ped, göğüs pedi, bebeklere iki tane beşli hastane çıkışı 30 liraya geldi tanesi hastane çıkışının çok iyiydi fiyatı
Yok canim ben doktoru daha gormedim. Hemsireye dedim seker testim var diye iceri girdi cikti vezneye soylemeniz yeter dedi heralde testler bittikten sonra gorurumOoo hadi bitmiş az kalmış ☺ Bebeklere baktı mı
Gorurum heralde canim. Ayy nereye gidersem gideyim asiri sicak hava sabahki gibi olsaydi keske.Sıcak yerlerden kaç canım serin yerlere gitbugün bebekleride görecek misin?
Amin canim midem de bulanmadi basim agriyo sanki. asiri seker direk bas agrisi yapiyo normalde. Heralde bu da ac karnina dokundu. Ayni anda test yaptirdigim kadin var o da fena oldum ben dediCnm icilen sey biraz mide bulandiriyo ama düşünmemeye calis bikac saat sonra biseyler yiyince gececek.insaalh guzel ciksin sonuclar
Gule gule giysinler insallah canim. Evet yaz geldi her yerde indirim varBenim ebebekten hediye çekinme vardı dün akşam diğer eksiklerimi netten aldım. Tırnak makası, depent, ped, göğüs pedi, bebeklere iki tane beşli hastane çıkışı 30 liraya geldi tanesi hastane çıkışının çok iyiydi fiyatı
Kiz bebeklerin tirnaklari zaten ince oluyo tutsan kiriliyor torpuyle nasil oluyomus ki?Cnm tirnak makasi deyince aklima geldi anneee tv de izlemistim 6 ayliga kadar turnak makasi degilde kagit torpu kullanindiyorlar.bende tirnakmakasi aldim da torpu almadim ama bakim cantasi alayim tekrar dedim biraz cekiniyorum tirnak kesmeye
Tırnak kesmek bana da travmaCnm tirnak makasi deyince aklima geldi anneee tv de izlemistim 6 ayliga kadar turnak makasi degilde kagit torpu kullanindiyorlar.bende tirnakmakasi aldim da torpu almadim ama bakim cantasi alayim tekrar dedim biraz cekiniyorum tirnak kesmeye
Sezeryan da olsa bir gün yatırıyor hastane canım. Tek bebek için 10-15 yeter de artar benceKızlar sezeryani baz alırsak hastaneye ne kadar bebek bezi götürmek lazim adet olarak ortalamayine bilgisizlik denizinde yüzüyorum çantayı hazirliyormda
Canım normal 1 sezeryan 2 gece diye biliyorum bende. Kardeşim bu gecede hastanede çünkü.Sezeryan da olsa bir gün yatırıyor hastane canım. Tek bebek için 10-15 yeter de artar bence
Bizimkiler bir gün yatırıyor canım gark ediyor demekki. Tabii tıbbi bir zorunluluk olursa uzar süreç. Ben hastaneyle konuştuğumda da bir gün yatış diyorlarCanım normal 1 sezeryan 2 gece diye biliyorum bende. Kardeşim bu gecede hastanede çünkü.
Cnm bilemiyorum da sadece duydum.sen tecrubelisin daha iyi bilirsin.ilk tirmagini ne zaman kesmistin sen oglununKiz bebeklerin tirnaklari zaten ince oluyo tutsan kiriliyor torpuyle nasil oluyomus ki?
Bende 2 diye biliyorum hep burda olanlar 2 gece yatıyor genelde ekstra bişey olmazsa tabi cantama alırım bı miktar artık birazda araca bırakırm lazım olursa ordan takviye ederim artk.Sezeryan da olsa bir gün yatırıyor hastane canım. Tek bebek için 10-15 yeter de artar bence
Dedigin gibi bakim cantasina gerek olmayabilir daha.tarak falan ilk basta gerek olmaz heraldeTırnak kesmek bana da travmanasıl yaparım bilmem. Canım kağıt törpü alayım bende o zaman bulunsun. Bakım çantası ilk etapta çok gerekli oluyor mu tarak falan var içinde ya. Ben burun aspiratörünü de aldım ayrıca onu nasıl kullanacağız bakalım
Degisik bi tadi var ya gecmis olsun canimAmin canim midem de bulanmadi basim agriyo sanki. asiri seker direk bas agrisi yapiyo normalde. Heralde bu da ac karnina dokundu. Ayni anda test yaptirdigim kadin var o da fena oldum ben dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?