Amin canim. Simdi ictim icerken icerken iyiydi simdi tuhaf oldum sanki. 1 saat sonra kan vericekmisim. Bu arada yemek icmek yok. Bende manyak gibi sabah yagmur var diye kazak tunik giydim terliyorum susuz nasil durucam acaba
Sıcak yerlerden kaç canım serin yerlere git bugün bebekleride görecek misin?

Amin canim. Simdi ictim icerken icerken iyiydi simdi tuhaf oldum sanki. 1 saat sonra kan vericekmisim. Bu arada yemek icmek yok. Bende manyak gibi sabah yagmur var diye kazak tunik giydim terliyorum susuz nasil durucam acaba
Cnm icilen sey biraz mide bulandiriyo ama düşünmemeye calis bikac saat sonra biseyler yiyince gececek.insaalh guzel ciksin sonuclar

Benim ebebekten hediye çekinme vardı dün akşam diğer eksiklerimi netten aldım. Tırnak makası, depent, ped, göğüs pedi, bebeklere iki tane beşli hastane çıkışı 30 liraya geldi tanesi hastane çıkışının çok iyiydi fiyatı

Cnm tirnak makasi deyince aklima geldi anneee tv de izlemistim 6 ayliga kadar turnak makasi degilde kagit torpu kullanindiyorlar.bende tirnakmakasi aldim da torpu almadim ama bakim cantasi alayim tekrar dedim biraz cekiniyorum tirnak kesmeye

Cnm icilen sey biraz mide bulandiriyo ama düşünmemeye calis bikac saat sonra biseyler yiyince gececek.insaalh guzel ciksin sonuclar
Amin canim midem de bulanmadi basim agriyo sanki. asiri seker direk bas agrisi yapiyo normalde. Heralde bu da ac karnina dokundu. Ayni anda test yaptirdigim kadin var o da fena oldum ben dedi

Gule gule giysinler insallah canim. Evet yaz geldi her yerde indirim var

Cnm tirnak makasi deyince aklima geldi anneee tv de izlemistim 6 ayliga kadar turnak makasi degilde kagit torpu kullanindiyorlar.bende tirnakmakasi aldim da torpu almadim ama bakim cantasi alayim tekrar dedim biraz cekiniyorum tirnak kesmeye
Kiz bebeklerin tirnaklari zaten ince oluyo tutsan kiriliyor torpuyle nasil oluyomus ki?

Tırnak kesmek bana da travma nasıl yaparım bilmem. Canım kağıt törpü alayım bende o zaman bulunsun. Bakım çantası ilk etapta çok gerekli oluyor mu tarak falan var içinde ya. Ben burun aspiratörünü de aldım ayrıca onu nasıl kullanacağız bakalım

Canım normal 1 sezeryan 2 gece diye biliyorum bende. Kardeşim bu gecede hastanede çünkü.
Bizimkiler bir gün yatırıyor canım gark ediyor demekki. Tabii tıbbi bir zorunluluk olursa uzar süreç. Ben hastaneyle konuştuğumda da bir gün yatış diyorlar

Sezeryan da olsa bir gün yatırıyor hastane canım. Tek bebek için 10-15 yeter de artar bence
Bende 2 diye biliyorum hep burda olanlar 2 gece yatıyor genelde ekstra bişey olmazsa tabi cantama alırım bı miktar artık birazda araca bırakırm lazım olursa ordan takviye ederim artk.

Dedigin gibi bakim cantasina gerek olmayabilir daha.tarak falan ilk basta gerek olmaz heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…