Kızlar sezeryani baz alırsak hastaneye ne kadar bebek bezi götürmek lazim adet olarak ortalama yine bilgisizlik denizinde yüzüyorum çantayı hazirliyormda
Aynen bilgisizlik denizinde bende yüzüyom valla.surada bi konu oluyo hic oneride bulunamiyorum.ama buradan cok sey ogrendim

tarak gereksiz, ben almıştım oglumda. Oglan saçsız dogdu. Şimdi oyuncakların içinde arada bir saç tarıyor
Burun aspiratörüde hüüp diye çekiyorsun tertemiz oluyor
Kızlar sezeryani baz alırsak hastaneye ne kadar bebek bezi götürmek lazim adet olarak ortalama yine bilgisizlik denizinde yüzüyorum çantayı hazirliyormda
Ben 12 tane bez koydum canım :)
Canim belki de bakim seyi

Cnm bilemiyorum da sadece duydum.sen tecrubelisin daha iyi bilirsin.ilk tirmagini ne zaman kesmistin sen oglunun
İlk zaman tırnak makası kullanmaya gerek olmuyor, kendiliğinden kırılıyor çünkü.
Kestikse tırnak sertleşiyor

Bu arada ben sezeryan dogum yaptım, bir gece yatırıyorlar. Ablam yengem, görümcem falan da sezeryan, onlarda 1 gece kaldı :)
Hastaneniz ile görüşmekte yarar var :)

Bu arada ben sezeryan dogum yaptım, bir gece yatırıyorlar. Ablam yengem, görümcem falan da sezeryan, onlarda 1 gece kaldı :)
Hastaneniz ile görüşmekte yarar var :)
Canım istanbulda bi kaç egitim ve araştirm hastanesi var zorunlu 3 gece yatırıyorlar sezeryanda

Anlaştığım özel hastanede 2gece yatış dedi

Hatta bende gidip görüşmeyi düşünüyorum 3 gece kalmak için

Hastanesine göre değişiyor demek ki. Bende İstanbulda dogum yaptım, ablamlar da. 1 er gece kalmıştık.

Niye 3 gece durmak istiyorsun ki? İnan ev daha rahat

Hastanesine göre değişiyor demek ki. Bende İstanbulda dogum yaptım, ablamlar da. 1 er gece kalmıştık.

Niye 3 gece durmak istiyorsun ki? İnan ev daha rahat
Sezaryan çok zor kalkıp bebeğe bakamiyomusun diyor herkes
ilk 3,4gün dogurulmak bile zor oluyormuş birinin bebeği bana getirmesi lazımmış

Eve gelip annem bana bakamicak
Kayinvaldemde bana baksın istemiyorum

3gün Hastanede hemşireler yardımcı olur bari dedim

Ben iki bebeğe bir paket bez koyayım

Merhaba arkadaşlar hatırlayanınız varmı bilmiyorum ama bende sizinle gün sayarken ocakta bebeğimi kaybettim tekrar dondurulmuşlarla denedim bugün transferin 6. Günü üç tane 5. Gün embriyosu koyuldu dayanamadım test yaptım sizce nasıl

Eklentiler

• IMG_20190502_135013.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 25
Canım pozitif testin inşallah artarak devam eder. Rabbim sağlıkla hayırla nasip etsin

Orkide_sever güzel haberlerle gelin canım
Geldik canim. Bu arada bi pazar yaptim geldim kizlar. Sekerim aclik ve sonraki ilk deger iyi cikmis dedi doktor sonuncu icin aramam lazim beklememistim ama sonuc genel olarak iyi duruyor sekerim yok diyebilirim. Bebekler iyi durumda sulari iyi rahim agzini pek goremedi ama iyi duruyor dedi skisik gel bi dahaki sefere dedi. Boylari 39 ar cm olmus. Kizim basini yukari cevirmis oglum bu sefer asagi cevirmis. Cinsiyeteleri kesin dimi ben alisveris yaptim dedim. Kizin totis asagida oldugu icin goremedi. Erkege kesin konustu. Bende erkek degil kiz onemli dedim Bi dahaki sefere bakalim dedi. Kilolari oglum 1485 kizim 1385 olmus. Oglum icin biraz daha iri bi bebek dedi. Kizim 28+5 cikti oglum 29+2 cikti. Cok sukur onlar iyi ama doktor beni uyardi. Simdiye kadar 20 kilo almisim kizlar 70i gordum ustumle basimla. Dikkat et yediklerini bundan sonra fazla almamaya calis dedi. 2 haftada bir kontrole gelmeye calis 3. Haftayi gecmesin kontrollerin dedi.

Masallah canim pozitif duruyor rabbim tamamina erdirsinnnn.

Orkide_sever canım maşallah sübanallah Çok tatlış oğlun, kızında öyledir eminim sonuçların da iyi olmasına sevindim, kilo malesef hepimizin sorunu birde ikiz gebelik, dikkat etsekte alıyoruz, inşallah sağlıklı doğarlar bize bu yeter

yok canım gözün korkmasın. Ben hiç zorluk yaşamadım. İlk gece biraz zor oluyor sadece. Evde ikinci gece kendim baktım, beşikten aldım. Eşim uyudu, annemde uyudu. Kimseyi çağırmadımzaten annelik iç güdüsü olunca kendin yapmak istiyorsun
Ben iki bebeğe bir paket bez koyayım
bencede, anca yeter
testin pozitif, hayırlısı olsun, saglıkla gelsin inşallah
Kilolarini yanlis yazmisim kizlar. Oglum 1438gr kizim 1337gr olmus. Kizimin 3d goruntusunu veremedi yuzu arkaya donukmus. Ama oglumun resmini aldimmmEki Görüntüle 2264545
Maşallah kuzulara, gelişimleri gayet iyi. Herşeyin yolunda olmasına sevindim canım

Eveeett pozitif tebrik ederim inşallah bu sefer sağlıkla kucağına alırsın

Ama hastanede de refakatçi lazım, hastanede kim kalacak yanında?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…