- 13 Eylül 2017
- 664
- 1.375
- 33
- 39
Aynen bilgisizlik denizinde bende yüzüyom valla.surada bi konu oluyo hic oneride bulunamiyorum.ama buradan cok sey ogrendimKızlar sezeryani baz alırsak hastaneye ne kadar bebek bezi götürmek lazim adet olarak ortalamayine bilgisizlik denizinde yüzüyorum çantayı hazirliyormda
tarak gereksiz, ben almıştım oglumda. Oglan saçsız dogdu. Şimdi oyuncakların içinde arada bir saç tarıyorTırnak kesmek bana da travmanasıl yaparım bilmem. Canım kağıt törpü alayım bende o zaman bulunsun. Bakım çantası ilk etapta çok gerekli oluyor mu tarak falan var içinde ya. Ben burun aspiratörünü de aldım ayrıca onu nasıl kullanacağız bakalım
Ben 12 tane bez koydum canım :)Kızlar sezeryani baz alırsak hastaneye ne kadar bebek bezi götürmek lazim adet olarak ortalamayine bilgisizlik denizinde yüzüyorum çantayı hazirliyormda
İlk zaman tırnak makası kullanmaya gerek olmuyor, kendiliğinden kırılıyor çünkü.Canim belki de bakim seyi
Cnm bilemiyorum da sadece duydum.sen tecrubelisin daha iyi bilirsin.ilk tirmagini ne zaman kesmistin sen oglunun
Canım istanbulda bi kaç egitim ve araştirm hastanesi var zorunlu 3 gece yatırıyorlar sezeryandaBu arada ben sezeryan dogum yaptım, bir gece yatırıyorlar. Ablam yengem, görümcem falan da sezeryan, onlarda 1 gece kaldı :)
Hastaneniz ile görüşmekte yarar var :)
Hastanesine göre değişiyor demek ki. Bende İstanbulda dogum yaptım, ablamlar da. 1 er gece kalmıştık.Canım istanbulda bi kaç egitim ve araştirm hastanesi var zorunlu 3 gece yatırıyorlar sezeryanda
Anlaştığım özel hastanede 2gece yatış dedi
Hatta bende gidip görüşmeyi düşünüyorum 3 gece kalmak için
Bende sordum canim 1 gece ikiz bebek icin 2500 tl dediler.Bizimkiler bir gün yatırıyor canım gark ediyor demekki. Tabii tıbbi bir zorunluluk olursa uzar süreç. Ben hastaneyle konuştuğumda da bir gün yatış diyorlar
Canim o dogdugu zamanki tirnak uzunluguna bagli. Normal uzayinca fazla dibinden olmucak sekilde uclarindan kesersinCanim belki de bakim seyi
Cnm bilemiyorum da sadece duydum.sen tecrubelisin daha iyi bilirsin.ilk tirmagini ne zaman kesmistin sen oglunun
Sezaryan çok zor kalkıp bebeğe bakamiyomusun diyor herkesHastanesine göre değişiyor demek ki. Bende İstanbulda dogum yaptım, ablamlar da. 1 er gece kalmıştık.
Niye 3 gece durmak istiyorsun ki? İnan ev daha rahat
Ben iki bebeğe bir paket bez koyayımtarak gereksiz, ben almıştım oglumda. Oglan saçsız dogdu. Şimdi oyuncakların içinde arada bir saç tarıyor
Burun aspiratörüde hüüp diye çekiyorsun tertemiz oluyor
Ben 12 tane bez koydum canım :)
İlk zaman tırnak makası kullanmaya gerek olmuyor, kendiliğinden kırılıyor çünkü.
Kestikse tırnak sertleşiyor
Evet canım aynen hastane bu şekilde söyledi bana daBende sordum canim 1 gece ikiz bebek icin 2500 tl dediler.
Canım pozitif testin inşallah artarak devam eder. Rabbim sağlıkla hayırla nasip etsinMerhaba arkadaşlar hatırlayanınız varmı bilmiyorum ama bende sizinle gün sayarken ocakta bebeğimi kaybettim tekrar dondurulmuşlarla denedim bugün transferin 6. Günü üç tane 5. Gün embriyosu koyuldu dayanamadım test yaptım sizce nasıl
Geldik canim. Bu arada bi pazar yaptim geldim kizlar. Sekerim aclik ve sonraki ilk deger iyi cikmis dedi doktor sonuncu icin aramam lazim beklememistim ama sonuc genel olarak iyi duruyor sekerim yok diyebilirim. Bebekler iyi durumda sulari iyi rahim agzini pek goremedi ama iyi duruyor dedi skisik gel bi dahaki sefere dedi. Boylari 39 ar cm olmus. Kizim basini yukari cevirmis oglum bu sefer asagi cevirmis. Cinsiyeteleri kesin dimi ben alisveris yaptim dedim. Kizin totis asagida oldugu icin goremedi. Erkege kesin konustu. Bende erkek degil kiz onemli dedim
Masallah canim pozitif duruyor rabbim tamamina erdirsinnnn.Merhaba arkadaşlar hatırlayanınız varmı bilmiyorum ama bende sizinle gün sayarken ocakta bebeğimi kaybettim tekrar dondurulmuşlarla denedim bugün transferin 6. Günü üç tane 5. Gün embriyosu koyuldu dayanamadım test yaptım sizce nasıl
yok canım gözün korkmasın. Ben hiç zorluk yaşamadım. İlk gece biraz zor oluyor sadece. Evde ikinci gece kendim baktım, beşikten aldım. Eşim uyudu, annemde uyudu. Kimseyi çağırmadımSezaryan çok zor kalkıp bebeğe bakamiyomusun diyor herkes
ilk 3,4gün dogurulmak bile zor oluyormuş birinin bebeği bana getirmesi lazımmış
Eve gelip annem bana bakamicak
Kayinvaldemde bana baksın istemiyorum
3gün Hastanede hemşireler yardımcı olur bari dedim
bencede, anca yeterBen iki bebeğe bir paket bez koyayım
testin pozitif, hayırlısı olsun, saglıkla gelsin inşallahMerhaba arkadaşlar hatırlayanınız varmı bilmiyorum ama bende sizinle gün sayarken ocakta bebeğimi kaybettim tekrar dondurulmuşlarla denedim bugün transferin 6. Günü üç tane 5. Gün embriyosu koyuldu dayanamadım test yaptım sizce nasıl
Geldik canim. Bu arada bi pazar yaptim geldim kizlar. Sekerim aclik ve sonraki ilk deger iyi cikmis dedi doktor sonuncu icin aramam lazim beklememistim ama sonuc genel olarak iyi duruyor sekerim yok diyebilirim. Bebekler iyi durumda sulari iyi rahim agzini pek goremedi ama iyi duruyor dedi skisik gel bi dahaki sefere dedi. Boylari 39 ar cm olmus. Kizim basini yukari cevirmis oglum bu sefer asagi cevirmis. Cinsiyeteleri kesin dimi ben alisveris yaptim dedim. Kizin totis asagida oldugu icin goremedi. Erkege kesin konustu. Bende erkek degil kiz onemli dedimBi dahaki sefere bakalim dedi. Kilolari oglum 1485 kizim 1385 olmus. Oglum icin biraz daha iri bi bebek dedi. Kizim 28+5 cikti oglum 29+2 cikti. Cok sukur onlar iyi ama doktor beni uyardi. Simdiye kadar 20 kilo almisim kizlar 70i gordum ustumle basimla. Dikkat et yediklerini bundan sonra fazla almamaya calis dedi. 2 haftada bir kontrole gelmeye calis 3. Haftayi gecmesin kontrollerin dedi.
Maşallah kuzulara, gelişimleri gayet iyi. Herşeyin yolunda olmasına sevindim canımKilolarini yanlis yazmisim kizlar. Oglum 1438gr kizim 1337gr olmus. Kizimin 3d goruntusunu veremedi yuzu arkaya donukmus. Ama oglumun resmini aldimmmEki Görüntüle 2264545
Eveeett pozitif tebrik ederimMerhaba arkadaşlar hatırlayanınız varmı bilmiyorum ama bende sizinle gün sayarken ocakta bebeğimi kaybettim tekrar dondurulmuşlarla denedim bugün transferin 6. Günü üç tane 5. Gün embriyosu koyuldu dayanamadım test yaptım sizce nasıl
Ama hastanede de refakatçi lazım, hastanede kim kalacak yanında?Sezaryan çok zor kalkıp bebeğe bakamiyomusun diyor herkes
ilk 3,4gün dogurulmak bile zor oluyormuş birinin bebeği bana getirmesi lazımmış
Eve gelip annem bana bakamicak
Kayinvaldemde bana baksın istemiyorum
3gün Hastanede hemşireler yardımcı olur bari dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?