- 1 Kasım 2018
- 1.939
- 3.209
- 53
- 32
İlk gece annem kalıcakAma hastanede de refakatçi lazım, hastanede kim kalacak yanında?
Oyyy çok tatlı tosbik maşallahKilolarini yanlis yazmisim kizlar. Oglum 1438gr kizim 1337gr olmus. Kizimin 3d goruntusunu veremedi yuzu arkaya donukmus. Ama oglumun resmini aldimmmEki Görüntüle 2264545
Benimde durumum karışık, annem mecburi nedenlerle yeğenime bakıyor onu bırakacak kimsesi yok doğumda nasıl olacak kim gelecek hiç bilmiyorumİlk gece annem kalıcak
Sonra eşim yardımcı olucak
Benimde durumum karışık, annem mecburi nedenlerle yeğenime bakıyor onu bırakacak kimsesi yok doğumda nasıl olacak kim gelecek hiç bilmiyorumen büyük güvencem eşim olacak herhalde. Hastanede kalma için 3 gün olabilir mi şeklinde anlaşırsın ama 2.gün karar verirsin sorun etmezler herhalde baktın iyi hissedersen eve geçersin
Gözünaydın canım maşallah onlaraGeldik canim. Bu arada bi pazar yaptim geldim kizlar. Sekerim aclik ve sonraki ilk deger iyi cikmis dedi doktor sonuncu icin aramam lazim beklememistim ama sonuc genel olarak iyi duruyor sekerim yok diyebilirim. Bebekler iyi durumda sulari iyi rahim agzini pek goremedi ama iyi duruyor dedi skisik gel bi dahaki sefere dedi. Boylari 39 ar cm olmus. Kizim basini yukari cevirmis oglum bu sefer asagi cevirmis. Cinsiyeteleri kesin dimi ben alisveris yaptim dedim. Kizin totis asagida oldugu icin goremedi. Erkege kesin konustu. Bende erkek degil kiz onemli dedimBi dahaki sefere bakalim dedi. Kilolari oglum 1485 kizim 1385 olmus. Oglum icin biraz daha iri bi bebek dedi. Kizim 28+5 cikti oglum 29+2 cikti. Cok sukur onlar iyi ama doktor beni uyardi. Simdiye kadar 20 kilo almisim kizlar 70i gordum ustumle basimla. Dikkat et yediklerini bundan sonra fazla almamaya calis dedi. 2 haftada bir kontrole gelmeye calis 3. Haftayi gecmesin kontrollerin dedi.
Ya sezeryan da malesef kişiden kişiye değişiyor sanırım. Aynen senşn dediğin gibi kimi çok zor oluyor bebeği almak vs diyor kimisi de hemen toparlandım ayaklandı hiç sıkıntı olmadı diyor. İnşallah senin de kolay olurİyikide eşlerimiz var canım allah onları başimizdan eksik etmesin ❤
Kalma konusundada
baktım kalkıyorum
bebeği alıp bakabiliyorum ihtiyaçlarimi karsiliyorum kalmam 3.güne
Etrafimdaki insanlar sağolsun
çok korkuttu beni
Ameliyetlı oluyosun yerinden kalkamiyosun
Öylece yatman lazım dikişler inanilmaz aciyor dediler
insallah Normal veya sezeryan hepimiz bir an önce ayaklanır toparlanırız
allah hepimizin yardimcisı olsun
Hastane daha 3 hafta önce açildı canımYa sezeryan da malesef kişiden kişiye değişiyor sanırım. Aynen senşn dediğin gibi kimi çok zor oluyor bebeği almak vs diyor kimisi de hemen toparlandım ayaklandı hiç sıkıntı olmadı diyor. İnşallah senin de kolay oluren mantıklısı öyle yap 3.güne uzatma ihtimalin olduğunu hastaneye söyle duruma göre karar ver. Zaten çok yoğun bir hastane değilse onların işine gelir para alacak sonuçta
Önemli olan doktor ve ebeler canım sen ebeleri de bi araştır inceleHastane daha 3 hafta önce açildı canım
2 dogum olmuş sadece
Daha kimse açıldiğinin farkinda bile değil bomboş bi hastane 3.güne sorun cikarmazlar sanırım
Aslında yeni bi hastane diye çok kararsiz kaldık dogumu orda yaptirma konusunda ama doktoru çok sevdim ilgili,tatlı bi bey
inşallah herşey güzel geçer
Canım seni hatırlıyorum hayırlı olsun tekrar denemissnz çok sevindim bu manzarada var diyor amaMerhaba arkadaşlar hatırlayanınız varmı bilmiyorum ama bende sizinle gün sayarken ocakta bebeğimi kaybettim tekrar dondurulmuşlarla denedim bugün transferin 6. Günü üç tane 5. Gün embriyosu koyuldu dayanamadım test yaptım sizce nasıl
O haftalarda benim de oldu ama çok kısa sürdü. Kanama alanı vs de görülmemişti, bebek de çok iyiydi tedbiren progestan iğne olmuştum bir hafta. İnşallah seninki de geçicidir. Dinlen bol bolKizlar merhaba benim bugün kanamam oldu dr gittik bebisin kalbi atıyor ama ben cok korkuyorum sizin gebelikleriniz daha onde böyle birşey yaşayan oldu mi?
Anacim masallah tosuncuklaraGeldik canim. Bu arada bi pazar yaptim geldim kizlar. Sekerim aclik ve sonraki ilk deger iyi cikmis dedi doktor sonuncu icin aramam lazim beklememistim ama sonuc genel olarak iyi duruyor sekerim yok diyebilirim. Bebekler iyi durumda sulari iyi rahim agzini pek goremedi ama iyi duruyor dedi skisik gel bi dahaki sefere dedi. Boylari 39 ar cm olmus. Kizim basini yukari cevirmis oglum bu sefer asagi cevirmis. Cinsiyeteleri kesin dimi ben alisveris yaptim dedim. Kizin totis asagida oldugu icin goremedi. Erkege kesin konustu. Bende erkek degil kiz onemli dedimBi dahaki sefere bakalim dedi. Kilolari oglum 1485 kizim 1385 olmus. Oglum icin biraz daha iri bi bebek dedi. Kizim 28+5 cikti oglum 29+2 cikti. Cok sukur onlar iyi ama doktor beni uyardi. Simdiye kadar 20 kilo almisim kizlar 70i gordum ustumle basimla. Dikkat et yediklerini bundan sonra fazla almamaya calis dedi. 2 haftada bir kontrole gelmeye calis 3. Haftayi gecmesin kontrollerin dedi.
Yaa cok guzel goruntu masallah canim benim.ben basindan beri hic bu kadar net fotografini goremedim bizim bebeginKilolarini yanlis yazmisim kizlar. Oglum 1438gr kizim 1337gr olmus. Kizimin 3d goruntusunu veremedi yuzu arkaya donukmus. Ama oglumun resmini aldimmmEki Görüntüle 2264545
7. Haftada yaşadım bende kanama. Lekelenmesi de sürdü baya. İnşallah hayırlısıyla atlatırsın bu süreciKizlar merhaba benim bugün kanamam oldu dr gittik bebisin kalbi atıyor ama ben cok korkuyorum sizin gebelikleriniz daha onde böyle birşey yaşayan oldu mi?
Bende hatırladım canım seni, çok sevindim, Rabbim bu kez yüzünü güldürsün inşMerhaba arkadaşlar hatırlayanınız varmı bilmiyorum ama bende sizinle gün sayarken ocakta bebeğimi kaybettim tekrar dondurulmuşlarla denedim bugün transferin 6. Günü üç tane 5. Gün embriyosu koyuldu dayanamadım test yaptım sizce nasıl
Maşallah canım ikiz olmalarına rağmen çok iyiler.Geldik canim. Bu arada bi pazar yaptim geldim kizlar. Sekerim aclik ve sonraki ilk deger iyi cikmis dedi doktor sonuncu icin aramam lazim beklememistim ama sonuc genel olarak iyi duruyor sekerim yok diyebilirim. Bebekler iyi durumda sulari iyi rahim agzini pek goremedi ama iyi duruyor dedi skisik gel bi dahaki sefere dedi. Boylari 39 ar cm olmus. Kizim basini yukari cevirmis oglum bu sefer asagi cevirmis. Cinsiyeteleri kesin dimi ben alisveris yaptim dedim. Kizin totis asagida oldugu icin goremedi. Erkege kesin konustu. Bende erkek degil kiz onemli dedimBi dahaki sefere bakalim dedi. Kilolari oglum 1485 kizim 1385 olmus. Oglum icin biraz daha iri bi bebek dedi. Kizim 28+5 cikti oglum 29+2 cikti. Cok sukur onlar iyi ama doktor beni uyardi. Simdiye kadar 20 kilo almisim kizlar 70i gordum ustumle basimla. Dikkat et yediklerini bundan sonra fazla almamaya calis dedi. 2 haftada bir kontrole gelmeye calis 3. Haftayi gecmesin kontrollerin dedi.
Hayırlı olsun inşallah. Allah tamamina erdirsin.Merhaba arkadaşlar hatırlayanınız varmı bilmiyorum ama bende sizinle gün sayarken ocakta bebeğimi kaybettim tekrar dondurulmuşlarla denedim bugün transferin 6. Günü üç tane 5. Gün embriyosu koyuldu dayanamadım test yaptım sizce nasıl
Ben anca bi gomlek pantoln kadr yapabiliyorm annem halletti sagolsnMorasigi Ben utuyu hallettim şükür belim koptu ama şimdiden ne yoruldm valla Allah ikiz annelerine güç kuvvet versin ikiye katlanıyor herşey daha kendi çantamda eksik var doğurmadan tamamlasaydm iyiydi valla
Masallah canim kuzulara. Sen yatisa devam mecburKızlar kontrolden geldim şükür bebekler iyi. Rahim ağzı aynı çok yorulmak yok 35i bir görelim dedi. Benim sağdaki yaramaz kafayı yukarı döndürmüş daha dönebilir dedi. Diğeri baş aşağı. Tabii gene bir fotoğraf yok poz vermiyorlar. Biri 1300 biri 1500 gr olmuş aradaki fark açılmamalıymış
Hayirli olsn canimKızlar kardeşim doğum yaptı 39 haftanın içindeydi bebişin suyu azalınca sezeryanla doğdu ufacık yaa, 2500grcık
Aa bunu ilk duydum canim buralarda hep iki gece yillardir hep oyle yani arkadasmda yeni dogm yapti halyle 2 gece kalnca cok pislenms esyalari 4 5 bebek takimyla gel diyodu banaBizimkiler bir gün yatırıyor canım gark ediyor demekki. Tabii tıbbi bir zorunluluk olursa uzar süreç. Ben hastaneyle konuştuğumda da bir gün yatış diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?