İlk gece annem kalıcak
Sonra eşim yardımcı olucak
Benimde durumum karışık, annem mecburi nedenlerle yeğenime bakıyor onu bırakacak kimsesi yok doğumda nasıl olacak kim gelecek hiç bilmiyorum en büyük güvencem eşim olacak herhalde. Hastanede kalma için 3 gün olabilir mi şeklinde anlaşırsın ama 2.gün karar verirsin sorun etmezler herhalde baktın iyi hissedersen eve geçersin

İyikide eşlerimiz var canım allah onları başimizdan eksik etmesin ❤

Kalma konusundada
baktım kalkıyorum
bebeği alıp bakabiliyorum ihtiyaçlarimi karsiliyorum kalmam 3.güne

Etrafimdaki insanlar sağolsun
çok korkuttu beni
Ameliyetlı oluyosun yerinden kalkamiyosun
Öylece yatman lazım dikişler inanilmaz aciyor dediler

insallah Normal veya sezeryan hepimiz bir an önce ayaklanır toparlanırız
allah hepimizin yardimcisı olsun

Gözünaydın canım maşallah onlara zaten ikisinin birden resminialmak imkansız . Ben hamile kaldığım kiloya bir kilo eklemişim sadece. Zaten diyet yapıyorum almam pek mümkün değil sanırım artık

Ya sezeryan da malesef kişiden kişiye değişiyor sanırım. Aynen senşn dediğin gibi kimi çok zor oluyor bebeği almak vs diyor kimisi de hemen toparlandım ayaklandı hiç sıkıntı olmadı diyor. İnşallah senin de kolay olur en mantıklısı öyle yap 3.güne uzatma ihtimalin olduğunu hastaneye söyle duruma göre karar ver. Zaten çok yoğun bir hastane değilse onların işine gelir para alacak sonuçta

Hastane daha 3 hafta önce açildı canım
2 dogum olmuş sadece
Daha kimse açıldiğinin farkinda bile değil bomboş bi hastane 3.güne sorun cikarmazlar sanırım

Aslında yeni bi hastane diye çok kararsiz kaldık dogumu orda yaptirma konusunda ama doktoru çok sevdim ilgili,tatlı bi bey
inşallah herşey güzel geçer

Önemli olan doktor ve ebeler canım sen ebeleri de bi araştır incele benim de hastane işi gönlüme göre olamayacak. Doktorum sadece 2 hastane ile anlaşmalı ikisi de pek içime sinmiyor ama dediğin gibi doktorumu çok seviyorum ekibi de iyi

Canım seni hatırlıyorum hayırlı olsun tekrar denemissnz çok sevindim bu manzarada var diyor ama baya belli yani 6. Günü yaptn sanırım kanda çıkar aslında versen bı kan.

Kizlar merhaba benim bugün kanamam oldu dr gittik bebisin kalbi atıyor ama ben cok korkuyorum sizin gebelikleriniz daha onde böyle birşey yaşayan oldu mi?
O haftalarda benim de oldu ama çok kısa sürdü. Kanama alanı vs de görülmemişti, bebek de çok iyiydi tedbiren progestan iğne olmuştum bir hafta. İnşallah seninki de geçicidir. Dinlen bol bol

Anacim masallah tosuncuklara anne ne yapsın bebekler böyleyken ve iki taneyken nasıl kilo almasın ama sen yinede dikkat et canım bende 12 kilo almışım 6 haftada artk Kacla sonlandririm bilmiyorm vakit var daha en çok kilo alınan zamanlar biliyosn.

Kizlar merhaba benim bugün kanamam oldu dr gittik bebisin kalbi atıyor ama ben cok korkuyorum sizin gebelikleriniz daha onde böyle birşey yaşayan oldu mi?
7. Haftada yaşadım bende kanama. Lekelenmesi de sürdü baya. İnşallah hayırlısıyla atlatırsın bu süreci

Bende hatırladım canım seni, çok sevindim, Rabbim bu kez yüzünü güldürsün inş
Maşallah canım ikiz olmalarına rağmen çok iyiler.

Hayırlı olsun inşallah. Allah tamamina erdirsin.

Morasigi Ben utuyu hallettim şükür belim koptu ama şimdiden ne yoruldm valla Allah ikiz annelerine güç kuvvet versin ikiye katlanıyor herşey daha kendi çantamda eksik var doğurmadan tamamlasaydm iyiydi valla
Ben anca bi gomlek pantoln kadr yapabiliyorm annem halletti sagolsn aminn tatlim cantayi yapailm da icine koncaklar alnmali sorun o benm deneyimim de yok ya biriniz cantada neler olmali diye paylasirsaniz super olur❤

Masallah canim kuzulara. Sen yatisa devam mecbur benimde basi yukarda olan asagi inms asagidaki yukari cikms tersine evt o farka dikat ediyor drlar benim yakn cikti bu sefer. foto yok bzdede ya kapaklaniyolar veya bi yerleri geliyo hep dognca gorucez anca sanirim kuzum

Bizimkiler bir gün yatırıyor canım gark ediyor demekki. Tabii tıbbi bir zorunluluk olursa uzar süreç. Ben hastaneyle konuştuğumda da bir gün yatış diyorlar
Aa bunu ilk duydum canim buralarda hep iki gece yillardir hep oyle yani arkadasmda yeni dogm yapti halyle 2 gece kalnca cok pislenms esyalari 4 5 bebek takimyla gel diyodu bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…