Hatirladm canim cookk sevindim masallah ne guzel bir tablo bariz ben burdaym diyor bebis veya bebislerMerhaba arkadaşlar hatırlayanınız varmı bilmiyorum ama bende sizinle gün sayarken ocakta bebeğimi kaybettim tekrar dondurulmuşlarla denedim bugün transferin 6. Günü üç tane 5. Gün embriyosu koyuldu dayanamadım test yaptım sizce nasıl
Masallah kuzulara canim boyle devam etsinGeldik canim. Bu arada bi pazar yaptim geldim kizlar. Sekerim aclik ve sonraki ilk deger iyi cikmis dedi doktor sonuncu icin aramam lazim beklememistim ama sonuc genel olarak iyi duruyor sekerim yok diyebilirim. Bebekler iyi durumda sulari iyi rahim agzini pek goremedi ama iyi duruyor dedi skisik gel bi dahaki sefere dedi. Boylari 39 ar cm olmus. Kizim basini yukari cevirmis oglum bu sefer asagi cevirmis. Cinsiyeteleri kesin dimi ben alisveris yaptim dedim. Kizin totis asagida oldugu icin goremedi. Erkege kesin konustu. Bende erkek degil kiz onemli dedimBi dahaki sefere bakalim dedi. Kilolari oglum 1485 kizim 1385 olmus. Oglum icin biraz daha iri bi bebek dedi. Kizim 28+5 cikti oglum 29+2 cikti. Cok sukur onlar iyi ama doktor beni uyardi. Simdiye kadar 20 kilo almisim kizlar 70i gordum ustumle basimla. Dikkat et yediklerini bundan sonra fazla almamaya calis dedi. 2 haftada bir kontrole gelmeye calis 3. Haftayi gecmesin kontrollerin dedi.
Becerdim canim amdi hallettmSaye- ayy canim mesaja seni eklerken baskasini eklemisim ben nasi cikartirm veya siliniyormuydu yazilan bir mesaj
Ben anca bi gomlek pantoln kadr yapabiliyorm annem halletti sagolsnaminn tatlim cantayi yapailm da icine koncaklar alnmali sorun o benm deneyimim de yok ya biriniz cantada neler olmali diye paylasirsaniz super olur❤
Oyy ben onu kacirmsim canm duzgn takp edemigorm artkOrkide_sever paylaşmıştı canım anne için çanta diye hangi sayfada bilmiyorum ama.
Amin canim darisi sana da olsun insallah. Hepimiz sag salim kucagimiza alalim minnaklarimiziiiiOrkide_sever canım maşallah sübanallah Çok tatlış oğlun, kızında öyledir eminim sonuçların da iyi olmasına sevindim, kilo malesef hepimizin sorunu birde ikiz gebelik, dikkat etsekte alıyoruz, inşallah sağlıklı doğarlar bize bu yeter
Sagol canimyok canım gözün korkmasın. Ben hiç zorluk yaşamadım. İlk gece biraz zor oluyor sadece. Evde ikinci gece kendim baktım, beşikten aldım. Eşim uyudu, annemde uyudu. Kimseyi çağırmadımzaten annelik iç güdüsü olunca kendin yapmak istiyorsun
bencede, anca yeter
testin pozitif, hayırlısı olsun, saglıkla gelsin inşallah
Maşallah kuzulara, gelişimleri gayet iyi. Herşeyin yolunda olmasına sevindim canım
Sagol canimOyyy çok tatlı tosbik maşallahşeker çıkmamasına da sevindim.
Sagol canimGözünaydın canım maşallah onlarazaten ikisinin birden resminialmak imkansız . Ben hamile kaldığım kiloya bir kilo eklemişim sadece. Zaten diyet yapıyorum almam pek mümkün değil sanırım artık
Evet canim nasil engellicem bilmiyorum doktor 80le tamamlarsin bu gidisle dedi. 80 olsa sukrederimAnacim masallah tosuncuklaraanne ne yapsın bebekler böyleyken ve iki taneyken nasıl kilo almasın ama sen yinede dikkat et canım bende 12 kilo almışım 6 haftada artk Kacla sonlandririm bilmiyorm vakit var daha en çok kilo alınan zamanlar biliyosn.
Sagol canim. Gecen ay vermemis resim. Bu sefer istiyorum resim vermiyosunuz dedim acti 3d anca oglusu cektiYaa cok guzel goruntu masallah canim benim.ben basindan beri hic bu kadar net fotografini goremedim bizim bebegin
Sagol canimBende hatırladım canım seni, çok sevindim, Rabbim bu kez yüzünü güldürsün inş
Maşallah canım ikiz olmalarına rağmen çok iyiler.
Evet canım doğunca merakımız gidecekMasallah canim kuzulara. Sen yatisa devam mecburbenimde basi yukarda olan asagi inms asagidaki yukari cikms tersine evt o farka dikat ediyor drlar benim yakn cikti bu sefer. foto yok bzdede ya kapaklaniyolar veya bi yerleri geliyo hep dognca gorucez anca sanirim kuzum
Canım tıbbi bir gereklilik olmazsa tek gün yetiyor burda her hastane farklıAa bunu ilk duydum canim buralarda hep iki gece yillardir hep oyle yani arkadasmda yeni dogm yapti halyle 2 gece kalnca cok pislenms esyalari 4 5 bebek takimyla gel diyodu bana
Maşallah canım kuzulara minnaklar büyüyor çok şükür bugün tam 30 olduk bizde. Canım ben 23. Haftada olmuştum iğne. Gerekirse tekrarlayacağız dedi 30. Haftalarda. İki hafta sonra be diyecek bakalımKizlar selam dun yazamadim kontrolden sora 28+5 dik dun. kizlarim iyimis sulari gelisimi vs. Genel olark iyi gordu ruskli bisi gormedi sukurboyu unuttuk bu sefer nese ki hftaya bida gidicem rapor icin ozaman sorarim gecn eve yakn acilde gittgm hastanenin olcumu yanlsms aradaki frk cok ckmsti smdi norml cikti sukur. 1230 ve 1200 gr olmslar daha da buyurler inss ciger gelstirici igne yazdi bide onlem amacli olabilirsin dedi erken dogarsa die nolur nolmaz. Sizde olan vrmiydi Saye- canim sen oldn diye hatirliyorm. Haftaya 30 hfta calisabilir raporumu alicam kismetse bugune geldgime hala inanamiyorm
Canım öğünlerini düzene koyarsan daha rahat edersin. Çok kilo da almazsın. Ne yediğinden çok yediğin vakit de önemli. Akşam yiyorsan onu kesebilirsin meselaSagol canimbenim kusma olmadi baslarda istahsizlik cabuk gecti oysa yediklerime de dikkat ediyorum. Doktorda meyve fazla mi yiyosun dedi. Aram yok meyveyle yemiyorum dedim. Borek pastayi kes dedi. Esim de artik pasta borek yapmiyo dedi ayak ustu sikayet etti. Yedigim normal bi ekmek ektra abarttigim bisey yok daha ne yememem lazim anlamadim.
Sagol canimmmMasallah kuzulara canim boyle devam etsin❤ ben bir suredir 2 haftada bir gidiyorum hep bazn 3 oluyodu banada artik gecmesn dedi. Zararli seyler yemessn tansiyon ve sekeri direkt etkileyecegndn erken doguma vs neden olabilir uyariyorlar oyuzdn saglkla gelsnler inss kuzum boy kilo super masallah gruptaki bebeler boylu poslu olcak anlasildi masallahh
Canim sorun yokken ciger gelistirici neden verdi ? Ben mi yanlis okudumKizlar selam dun yazamadim kontrolden sora 28+5 dik dun. kizlarim iyimis sulari gelisimi vs. Genel olark iyi gordu ruskli bisi gormedi sukurboyu unuttuk bu sefer nese ki hftaya bida gidicem rapor icin ozaman sorarim gecn eve yakn acilde gittgm hastanenin olcumu yanlsms aradaki frk cok ckmsti smdi norml cikti sukur. 1230 ve 1200 gr olmslar daha da buyurler inss ciger gelstirici igne yazdi bide onlem amacli olabilirsin dedi erken dogarsa die nolur nolmaz. Sizde olan vrmiydi Saye- canim sen oldn diye hatirliyorm. Haftaya 30 hfta calisabilir raporumu alicam kismetse bugune geldgime hala inanamiyorm
Orkide_sever paylaşmıştı canım anne için çanta diye hangi sayfada bilmiyorum ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?