Hatirladm canim cookk sevindim masallah ne guzel bir tablo bariz ben burdaym diyor bebis veya bebisler grupta ikiz var blki sen ilk ucuz annemiz olursn

Ya kızlar ne tarz sancılarda panik yapıp doktora gitmek lazım acaba? 2 gündür hafif bi ağrım olup geçiyor kramp tarzı alt kasık bölgemde ama şiddetli bi şey değil. Bugün de sağ kasık-böbrek kısmında bir ağrı var yine hafif. Bunun için de acile gidilir mi bilemedim

Masallah kuzulara canim boyle devam etsin❤ ben bir suredir 2 haftada bir gidiyorum hep bazn 3 oluyodu banada artik gecmesn dedi. Zararli seyler yemessn tansiyon ve sekeri direkt etkileyecegndn erken doguma vs neden olabilir uyariyorlar oyuzdn saglkla gelsnler inss kuzum boy kilo super masallah gruptaki bebeler boylu poslu olcak anlasildi masallahh

Kizlar selam dun yazamadim kontrolden sora 28+5 dik dun. kizlarim iyimis sulari gelisimi vs. Genel olark iyi gordu ruskli bisi gormedi sukur boyu unuttuk bu sefer nese ki hftaya bida gidicem rapor icin ozaman sorarim gecn eve yakn acilde gittgm hastanenin olcumu yanlsms aradaki frk cok ckmsti smdi norml cikti sukur. 1230 ve 1200 gr olmslar daha da buyurler inss ciger gelstirici igne yazdi bide onlem amacli olabilirsin dedi erken dogarsa die nolur nolmaz. Sizde olan vrmiydi Saye- canim sen oldn diye hatirliyorm. Haftaya 30 hfta calisabilir raporumu alicam kismetse bugune geldgime hala inanamiyorm

Ben anca bi gomlek pantoln kadr yapabiliyorm annem halletti sagolsn aminn tatlim cantayi yapailm da icine koncaklar alnmali sorun o benm deneyimim de yok ya biriniz cantada neler olmali diye paylasirsaniz super olur❤
Orkide_sever paylaşmıştı canım anne için çanta diye hangi sayfada bilmiyorum ama.

Orkide_sever paylaşmıştı canım anne için çanta diye hangi sayfada bilmiyorum ama.
Oyy ben onu kacirmsim canm duzgn takp edemigorm artk Orkide_sever canisi tekrar atsana listeyi. Birde siz bir dogum deneyimi yasayanlarsinz ney gerxktn cok gerkli. Bisuru teferruat var gerkli mi kullaniliyo mu blmiyorm ben benim gibiler lohusa kilodu onerdi arkadas gecen. 2 pijama tk bi gecelk dusndm sizce nasi mesela fazla gerekiyomu 2 gece bizim burda yatis hastanede

Amin canim darisi sana da olsun insallah. Hepimiz sag salim kucagimiza alalim minnaklarimiziiii

Sagol canim

Gözünaydın canım maşallah onlara zaten ikisinin birden resminialmak imkansız . Ben hamile kaldığım kiloya bir kilo eklemişim sadece. Zaten diyet yapıyorum almam pek mümkün değil sanırım artık
Sagol canim benim kusma olmadi baslarda istahsizlik cabuk gecti oysa yediklerime de dikkat ediyorum. Doktorda meyve fazla mi yiyosun dedi. Aram yok meyveyle yemiyorum dedim. Borek pastayi kes dedi. Esim de artik pasta borek yapmiyo dedi ayak ustu sikayet etti. Yedigim normal bi ekmek ektra abarttigim bisey yok daha ne yememem lazim anlamadim.

Evet canim nasil engellicem bilmiyorum doktor 80le tamamlarsin bu gidisle dedi. 80 olsa sukrederim fazlasini almayayim. Aslinda ben takmiyorum kiloyu resimlerde goruyosunuz abarti durmuyorum yaa. Doktor bile sen o kadar zayifmiydin 20 kilo gostermiyosun dedi. Yada moral vermeye calisti

Evet canım doğunca merakımız gidecek sağlıklı olsunlar da yeter çok şükür bugüne
Aa bunu ilk duydum canim buralarda hep iki gece yillardir hep oyle yani arkadasmda yeni dogm yapti halyle 2 gece kalnca cok pislenms esyalari 4 5 bebek takimyla gel diyodu bana
Canım tıbbi bir gereklilik olmazsa tek gün yetiyor burda her hastane farklı Ben çok kıyafet koymayayım dedim ev de hastaneye çok yakın
Maşallah canım kuzulara minnaklar büyüyor çok şükür bugün tam 30 olduk bizde. Canım ben 23. Haftada olmuştum iğne. Gerekirse tekrarlayacağız dedi 30. Haftalarda. İki hafta sonra be diyecek bakalım

Canım öğünlerini düzene koyarsan daha rahat edersin. Çok kilo da almazsın. Ne yediğinden çok yediğin vakit de önemli. Akşam yiyorsan onu kesebilirsin mesela

Sagol canimmm Yeni nesil hepsi boylu poslu cok nadir normal kalan bebis

Canim sorun yokken ciger gelistirici neden verdi ? Ben mi yanlis okudum

buyrun kizlar. Bebek kiyafetleri istediginuz kadar koyabilirsiniz o yuzden ayrintiya girmedim. Ben 4er takim ayarladim fazladan corap eldiven koydum.
Morasigi canim bi de koyucaksan hastane cikisi pusette yazarsin listeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…