Canım öğünlerini düzene koyarsan daha rahat edersin. Çok kilo da almazsın. Ne yediğinden çok yediğin vakit de önemli. Akşam yiyorsan onu kesebilirsin mesela
Canim sabahlari en gec 8 bucukta kahvaltim bitiyor oglen 12 1 gibi yiyorum aksam da standart benimkiler geliyor 6 en gec 6 bucukta sofradan kalkiyoruz aslinda yemek saatim duzenli. Ne yiyosan dersen hamur isi bi ekmegim var

Merhabalar herkese size bişey sormak istiyorum. Hamileliğizi öğrendikten ne kadar sonra başka doktora geçtiniz? Ben tüp bebek yaptırdığım doktora gitmek istemiyorum hem uzak hem de sgk ile anlaşması olmadığı için rapor sıkıntılı oluyor. Sizce ne zamana kadar debçvam edip bırakmalıyım

Hahah iyiyms valla bana en son gittiğimde doktor hehe yanaklara bak dedi yüzüme aldım baya ben toparlak gibiyim şişlik var hafiftende zayıf olduğum için herkes şimdi daha iyi olmuş kilon elin yüzün doldu diyor ama bundan sonrası zarar

Bunun belli bir suresi yok ben sehir disinda yaptirmistim.o yuzden en son transferde gordum tup bebek doktorunu.ama hsmile kaldiktan sonra ilk 3 ay ilaclari nasil kullanmsm gerektigini soyledi.kalp atisini duyana kadar hep haberlestim doktorla ilaclar konusunda.sonrasinda kendi doktorumla devsm ettim

Aman siskinlik odem sonucu oluyo canim. Kilomu odem mi iyi ayirt et. benim yuzume daha yansimadi ama karnim her yere benden once variyo

Birakicaksanz bence en kısa zamanda başka bı doktora geçin ki en başından aynı doktorla devam edin hatta hastaneyi de seçin ordan bı dotkor bulun son zamanlarda kabul de etmiyorlar takibi başka doktorlar benim doktorumda uzakta anlasmasida yok ama ben uzun zamandır tanıdığım için bırakmak istemedm. Git gel zor oluyor gerçekten.

Aman siskinlik odem sonucu oluyo canim. Kilomu odem mi iyi ayirt et. benim yuzume daha yansimadi ama karnim her yere benden once variyo
Benim en başından beri yüzüme aldgm için ordan ayırt ediyorm canım doktora da dedim normal dedi son haftalarda ayaklarda olur şişlik dedi tansiyonum falanda normal hep.

Canim sabahlari en gec 8 bucukta kahvaltim bitiyor oglen 12 1 gibi yiyorum aksam da standart benimkiler geliyor 6 en gec 6 bucukta sofradan kalkiyoruz aslinda yemek saatim duzenli. Ne yiyosan dersen hamur isi bi ekmegim var
Aslında düzenli de yiyorsun canım. Ben üç ana, iki ara öğün yapıyorum ama karbonhidrat olarak sadece sabah kahvaltısında bir dilim ekmek var. Pilav patates vs yok

Aslında düzenli de yiyorsun canım. Ben üç ana, iki ara öğün yapıyorum ama karbonhidrat olarak sadece sabah kahvaltısında bir dilim ekmek var. Pilav patates vs yok
Hmm ben aksam pilav yerim ama ekmek yemem mesela patates haliyle bir cok yemekte var canim ama daha aza indireyim ben.
Bu arada aclik 83
Seker yuklemesinden sonra 1.saatte 149
2.saatte 105 cikmis

Kalp atışını duyduktan sonra doktor arayışına başlayayım o zaman

Aynen canim derdimz o olsn bugunumze sukur eve yakin olmasi harikayms cok yararli olcak senin icin
Aminn canim. Kalcadan mi oluyo aciyo mu anladim canim sende erken olmasi iyi olms ins iyi gorur

Canim sorun yokken ciger gelistirici neden verdi ? Ben mi yanlis okudum
Beklenen zamandan once olabiliyor ikiz ya oyuzdn canim. Hersy iyi gitsede birden degisebiliyor belli olmuyo bazen Allah korusun bisi olmasn igne olunduguyla kalinsn yeter ki teklerde bile hep duyar oldum erken dogum vala ins erkenden gelmez bizim kuzular hmde calismaya devam edicm benim icin daha iyi olucak suan bile yoruyorum kendimi aslnda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…