- 28 Eylül 2018
- 5.971
- 21.561
- 348
Canim sabahlari en gec 8 bucukta kahvaltim bitiyor oglen 12 1 gibi yiyorum aksam da standart benimkiler geliyor 6 en gec 6 bucukta sofradan kalkiyoruz aslinda yemek saatim duzenli. Ne yiyosan dersen hamur isi bi ekmegim varCanım öğünlerini düzene koyarsan daha rahat edersin. Çok kilo da almazsın. Ne yediğinden çok yediğin vakit de önemli. Akşam yiyorsan onu kesebilirsin mesela
Hahah iyiyms valla bana en son gittiğimde doktor hehe yanaklara bak dediEvet canim nasil engellicem bilmiyorum doktor 80le tamamlarsin bu gidisle dedi. 80 olsa sukrederimfazlasini almayayim. Aslinda ben takmiyorum kiloyu resimlerde goruyosunuz abarti durmuyorum yaa. Doktor bile sen o kadar zayifmiydin 20 kilo gostermiyosun dedi. Yada moral vermeye calisti
Bunun belli bir suresi yok ben sehir disinda yaptirmistim.o yuzden en son transferde gordum tup bebek doktorunu.ama hsmile kaldiktan sonra ilk 3 ay ilaclari nasil kullanmsm gerektigini soyledi.kalp atisini duyana kadar hep haberlestim doktorla ilaclar konusunda.sonrasinda kendi doktorumla devsm ettimMerhabalar herkese size bişey sormak istiyorum. Hamileliğizi öğrendikten ne kadar sonra başka doktora geçtiniz? Ben tüp bebek yaptırdığım doktora gitmek istemiyorum hem uzak hem de sgk ile anlaşması olmadığı için rapor sıkıntılı oluyor. Sizce ne zamana kadar debçvam edip bırakmalıyım
Aman siskinlik odem sonucu oluyo canim. Kilomu odem mi iyi ayirt et. benim yuzume daha yansimadi ama karnim her yere benden once variyoHahah iyiyms valla bana en son gittiğimde doktor hehe yanaklara bak dediyüzüme aldım baya ben toparlak gibiyim şişlik var hafiftende zayıf olduğum için herkes şimdi daha iyi olmuş kilon elin yüzün doldu diyor ama bundan sonrası zarar
Birakicaksanz bence en kısa zamanda başka bı doktora geçin ki en başından aynı doktorla devam edin hatta hastaneyi de seçin ordan bı dotkor bulun son zamanlarda kabul de etmiyorlar takibi başka doktorlar benim doktorumda uzakta anlasmasida yok ama ben uzun zamandır tanıdığım için bırakmak istemedm. Git gel zor oluyor gerçekten.Merhabalar herkese size bişey sormak istiyorum. Hamileliğizi öğrendikten ne kadar sonra başka doktora geçtiniz? Ben tüp bebek yaptırdığım doktora gitmek istemiyorum hem uzak hem de sgk ile anlaşması olmadığı için rapor sıkıntılı oluyor. Sizce ne zamana kadar debçvam edip bırakmalıyım
Benim en başından beri yüzüme aldgm için ordan ayırt ediyorm canım doktora da dedim normal dedi son haftalarda ayaklarda olur şişlik dedi tansiyonum falanda normal hep.Aman siskinlik odem sonucu oluyo canim. Kilomu odem mi iyi ayirt et. benim yuzume daha yansimadi ama karnim her yere benden once variyo
Aslında düzenli de yiyorsun canım. Ben üç ana, iki ara öğün yapıyorum ama karbonhidrat olarak sadece sabah kahvaltısında bir dilim ekmek var. Pilav patates vs yokCanim sabahlari en gec 8 bucukta kahvaltim bitiyor oglen 12 1 gibi yiyorum aksam da standart benimkiler geliyor 6 en gec 6 bucukta sofradan kalkiyoruz aslinda yemek saatim duzenli. Ne yiyosan dersen hamur isi bi ekmegim var
Aman iyi ol canim odem cok kotuBenim en başından beri yüzüme aldgm için ordan ayırt ediyorm canım doktora da dedim normal dedi son haftalarda ayaklarda olur şişlik dedi tansiyonum falanda normal hep.
Hmm ben aksam pilav yerim ama ekmek yemem mesela patates haliyle bir cok yemekte var canim ama daha aza indireyim ben.Aslında düzenli de yiyorsun canım. Ben üç ana, iki ara öğün yapıyorum ama karbonhidrat olarak sadece sabah kahvaltısında bir dilim ekmek var. Pilav patates vs yok
Kalp atışını duyduktan sonra doktor arayışına başlayayım o zamanBunun belli bir suresi yok ben sehir disinda yaptirmistim.o yuzden en son transferde gordum tup bebek doktorunu.ama hsmile kaldiktan sonra ilk 3 ay ilaclari nasil kullanmsm gerektigini soyledi.kalp atisini duyana kadar hep haberlestim doktorla ilaclar konusunda.sonrasinda kendi doktorumla devsm ettim
Gecmis olsun canim. Hayrola yaa birden bire nolduKızlar bana dua edin. Kanamam oldu, hastanede yatıyorum. ☹Bebek iyi şükür
Wcdeydim, adet kanaması gibi birden kan boşaldı. Bugun çok yoruldum, ondan oldu galibaGecmis olsun canim. Hayrola yaa birden bire noldu
Gecmis olsun canim bana diyosun hep dikkat et yorulma diye sen dikkat etmiyosun kendine. Bebisin iyi olmasina sevindim insallah sorunsuz cikicaksiniz.Wcdeydim, adet kanaması gibi birden kan boşaldı. Bugun çok yoruldum, ondan oldu galiba
İnşaallah canım benimGecmis olsun canim bana diyosun hep dikkat et yorulma diye sen dikkat etmiyosun kendine. Bebisin iyi olmasina sevindim insallah sorunsuz cikicaksiniz.
Aynen canim derdimz o olsn bugunumze sukurEvet canım doğunca merakımız gideceksağlıklı olsunlar da yeter çok şükür bugüne
Canım tıbbi bir gereklilik olmazsa tek gün yetiyor burda her hastane farklı ☺ Ben çok kıyafet koymayayım dedim ev de hastaneye çok yakın
Maşallah canım kuzulara minnaklar büyüyor çok şükür bugün tam 30 olduk bizde. Canım ben 23. Haftada olmuştum iğne. Gerekirse tekrarlayacağız dedi 30. Haftalarda. İki hafta sonra be diyecek bakalım
Beklenen zamandan once olabiliyor ikiz ya oyuzdn canim. Hersy iyi gitsede birden degisebiliyor belli olmuyo bazen Allah korusun bisi olmasn igne olunduguyla kalinsn yeter kiCanim sorun yokken ciger gelistirici neden verdi ? Ben mi yanlis okudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?