Cok aagol canim foto olark kaydettm teleEki Görüntüle 2264692 Eki Görüntüle 2264693 Eki Görüntüle 2264694 buyrun kizlar. Bebek kiyafetleri istediginuz kadar koyabilirsiniz o yuzden ayrintiya girmedim. Ben 4er takim ayarladim fazladan corap eldiven koydum.
Morasigi canim bi de koyucaksan hastane cikisi pusette yazarsin listeye
Kızlar bana dua edin. Kanamam oldu, hastanede yatıyorum.Bebek iyi şükür
[/QUOTE
Geçmiş olsun çok üzüldüm. Inşallah çabucak geçer. Rabbim evladina sağlık versin. plesanta previa olma ihtimali var mi hiç söylemiş miydi doktorun
Canim benim gecms olsn ya iyi misn smdi dualarimz senle olsnWcdeydim, adet kanaması gibi birden kan boşaldı. Bugun çok yoruldum, ondan oldu galiba
Sen ne zaman ayrilican canim isten. Doktorum bana hic bahsetmedi bu igneden ben mi citlatsam doktoraBeklenen zamandan once olabiliyor ikiz ya oyuzdn canim. Hersy iyi gitsede birden degisebiliyor belli olmuyo bazen Allah korusun bisi olmasn igne olunduguyla kalinsn yeter kiteklerde bile hep duyar oldum erken dogum vala ins erkenden gelmez bizim kuzular hmde calismaya devam edicm benim icin daha iyi olucak suan bile yoruyorum kendimi aslnda
Sutun hemen inmezse diye canim arada cekip inmesini hizlandirabilirsin ama bi anda hizla cektirme acitma.Cok aagol canim foto olark kaydettm teleben daha pompa almadim gerekiyor dimi hastanede duydum cok bunu da.
Canım karbonhidratı azaltırsan olur senin iş. Yüklemende iyi çıkmış çok şükürHmm ben aksam pilav yerim ama ekmek yemem mesela patates haliyle bir cok yemekte var canim ama daha aza indireyim ben.
Bu arada aclik 83
Seker yuklemesinden sonra 1.saatte 149
2.saatte 105 cikmis
Canım benim geçmiş olsun. Habersiz bırakma inşallah sağ Salim çıkacaksınız hastanedenKızlar bana dua edin. Kanamam oldu, hastanede yatıyorum. ☹Bebek iyi şükür
Canım kalçadan oluyor çok can yakmıyor. Yalnız o ilaçtan önce ve sonra çok tuzlu beslenme bol su iç. Ödem yapıyor yoksaAynen canim derdimz o olsn bugunumze sukureve yakin olmasi harikayms cok yararli olcak senin icin
Aminn canim. Kalcadan mi oluyo aciyo muanladim canim sende erken olmasi iyi olms ins iyi gorur
İyiyim, progestan, ciger geliştirici igne, adalat içtim. Serum takılı 2 gece yatacakmışım.Canim benim gecms olsn ya iyi misn smdi dualarimz senle olsn
İnşaallah canımCanım karbonhidratı azaltırsan olur senin iş. Yüklemende iyi çıkmış çok şükür
Canım benim geçmiş olsun. Habersiz bırakma inşallah sağ Salim çıkacaksınız hastaneden
Canım kalçadan oluyor çok can yakmıyor. Yalnız o ilaçtan önce ve sonra çok tuzlu beslenme bol su iç. Ödem yapıyor yoksa
Cnm gecmis olsun bebek iyi sukurKızlar bana dua edin. Kanamam oldu, hastanede yatıyorum. ☹Bebek iyi şükür
Canim cocuk falan zor olacak 2 gece size. Evde de hasta vardi. Bakacak birileri geldi mi?Kaktus00 İnşallah canım, plasenta iyi, suyu iyi, durumu da iyi şükür
İyiyim, progestan, ciger geliştirici igne, adalat içtim. Serum takılı 2 gece yatacakmışım.
İnşaallah canım
Evet canim cok sukur seker iyi cikti. Ben daha da azaltayim yediklerimi bakalim ne kadsr fark edicekCanım karbonhidratı azaltırsan olur senin iş. Yüklemende iyi çıkmış çok şükür
Canım benim geçmiş olsun. Habersiz bırakma inşallah sağ Salim çıkacaksınız hastaneden
Canım kalçadan oluyor çok can yakmıyor. Yalnız o ilaçtan önce ve sonra çok tuzlu beslenme bol su iç. Ödem yapıyor yoksa
Benimde yeni dedi iste blki der bidahaki kontrolnde canimSen ne zaman ayrilican canim isten. Doktorum bana hic bahsetmedi bu igneden ben mi citlatsam doktora
Kiz 1 ay az degil insallah dayanirsin diyim ama cokta zorlama kendini ikiz annesisin.Benimde yeni dedi iste blki der bidahaki kontrolnde canim34 35 ekadr nekadr gidebilrsm oyle dusunuyorm canim mecbur suan bile zorlaniyorm aslnda ama dayaniyorm yaron tam 29 doluyo 3 4 hfta daha dayansm isyernde super olck
Canim ne kanaması bu böyle bu haftalarda etmezmiyz hiç allahm bebeğine sağlıkla kavustursn kanaman geçsin inşallah hemen haberdar etmeye çalış bizi.Kızlar bana dua edin. Kanamam oldu, hastanede yatıyorum.Bebek iyi şükür
Mantkli canim bide sezaryn gibi duruyo ondada gmeen glmeyebiliyordur sut. Ay hic blmiyorm ki cektirmeyi acitma flaan diynce tuhaf oldum kizSutun hemen inmezse diye canim arada cekip inmesini hizlandirabilirsin ama bi anda hizla cektirme acitma.
O dusuk igneleri gibi fena acitmiyo ozamanCanım karbonhidratı azaltırsan olur senin iş. Yüklemende iyi çıkmış çok şükür
Bebis iyi olsun da sukur canim ins bisi olmaz iyi olms onlem alinmasi bizi haberdar et Allah korusn sizi cok gecms olsn tekrarKaktus00 İnşallah canım, plasenta iyi, suyu iyi, durumu da iyi şükür
İyiyim, progestan, ciger geliştirici igne, adalat içtim. Serum takılı 2 gece yatacakmışım.
İnşaallah canım
Evet kuzumKiz 1 ay az degil insallah dayanirsin diyim ama cokta zorlama kendini ikiz annesisin.
Kızlar bana dua edin. Kanamam oldu, hastanede yatıyorum. ☹Bebek iyi şükür
Cnm gecmis olsun bebek iyi sukur
Canim cocuk falan zor olacak 2 gece size. Evde de hasta vardi. Bakacak birileri geldi mi?
Canim ne kanaması bu böyle bu haftalarda etmezmiyz hiç allahm bebeğine sağlıkla kavustursn kanaman geçsin inşallah hemen haberdar etmeye çalış bizi.
Mantkli canim bide sezaryn gibi duruyo ondada gmeen glmeyebiliyordur sut. Ay hic blmiyorm ki cektirmeyi acitma flaan diynce tuhaf oldum kiz
O dusuk igneleri gibi fena acitmiyo ozamandr bahsetmemisti bunlari hatirlatman iyi oldu canim ctesi olmayi dusunuyorm yarin ilaci alirsam tuzlu yemeyim cok sagolasn
Bebis iyi olsun da sukur canim ins bisi olmaz iyi olms onlem alinmasi bizi haberdar et Allah korusn sizi cok gecms olsn tekrar
C A N O canımmmm çok geçmiş olsun. Kasılman varmı peki, nstye bağlandın mı? Hay allah noldu birden böyle yaa. Bizi mutlaka haberdar et.
-cantanem- geçmiş olsun tabi dua ederiz... Rabbim korusun. Sağlıklı haberlerini bekliyoruz
Kuzumm geçmiş olsuun dikkat et kendine.. neden yordun kendinii iyiymişsiniz sevindim
Sagolun kızlar, iyiyim şükür. Çok yordum kendimi. Çocuk da ayrı yordu. Dinlemedim.canım çok geçmiş olsun sağlıcakla taburcu olursunuz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?